Αεκαρα

…επιτέλους, κάτι καλό για το παληκάρι…να τα χαρεί όσο μπορεί, και να χαίρεται για πάντα την ομάδα του, σε καλύτερη κατάσταση, απ’ότι τώρα:p
:):!:

σωστά κατοχυρώθηκε το ποσό αυτό στον ξηροκώστα αφού το γήπεδο προφανώς και είχε κάποια πράγματα που ο άρης έπρεπε να φτιάξει και δεν έφτιαξε.

για τα ΜΑΤ όμως που έσπρωχναν σιγά σιγά όλους τους οπαδους της αεκ (οι οποίοι είχαν στριμωχτεί σε μια γωνία) δεν υπήρξε κάποια τιμωρία…

Να πουμε οτι τα σκουληκια μεχρι το 2002 φωναζαν ΑΕΚ εκει στην αναπηρικη. Και όχι 1-2 αλλα χιλιαδες.

Από εκεινη τη χρονια και μετα αρχισαν να τη βλεπουν οπαδος=ανθρωπος και κατι τετοια γελοια και το εκοψαν οργανωμενα. Γιατι ως τοτε το τραγουδουσε ολη η 3 και καποιοι από διπλα. Και αυτα δεν μου τα ειπανε, τα εβλεπα με τα ματια μου οσα χρονια πηγαιναμε εκει.

Μετα λοιπον ηταν συγκεκριμενοι σε κάθε αγωνα οσοι μας κανανε την αναπαρασταση οδηγησης αναπηρικου καροτσιου με τα χερια τους. Όχι μονο του αρη βεβαια αλλα και του ηρακλη καποιοι. Στην τουμπα ειχαν πεταξει και πετρες στον ξηροκωστα από τα επισημα. (Παοκ και επισημα, τι ειρωνια). Το 2002 λοιπον ενας λεβεντης οπαδος του αρεως ειχε ερθει στη γωνια της 2 (εμεις ακομα μπαιναμε στην 1) και μας εκανε την ως ανω κινηση με τα χερια του. Εκει πειστηκα οτι υπαρχει Θεος, βλεποντας εναν δικο μας να παιρνει μια πετρα και να του τη φερνει
στο κεφαλι, στελνοντας τον για υπνο.

επισημα παοκ λεει :lol::lol:

υπαρχει πολυ θεος… δεν θα παρει ποτε τα χρήματα αυτα απο β-γ εθνικη και η αεκ και ο αρης δεν θα τον πληρώσουν ποτέ…

Θέλω να πιστεύω ότι με λάθος οργάνωση πάνε να τα βάλουνε οι σκατοκέφαλοι αυγουλοκέφαλοι. Άντε μπας και αρχίσει να γίνεται πιο μαζική και άμεση η αντίδραση εναντίων τους…

Αν δεν δω κατι στην πραξη, δεν πιστευω τιποτα.

καλά γελάμε

Λέτε? Αύριο μεθαύριο λογικά θα ξέρουμε. Είπε θα μιλήσει ο Βιντιάδης

Δεν λεω τιποτα, δεν πιστευω τιποτα πια.

Εν αναμονή διοικητικών βρήκαμε νέο μπελά με τον Κορδέρο τώρα. Εκτός 11άδας και δεν με πείθουν ότι δεν είναι παρασκηνιακοί οι λόγοι. Με ποια αγωνιστική λογική προτιμούνται οι Φέτσης και Ρίκκα? Υπευθυνότητα μηδέν στην πιο δύσκολη ίσως αγωνιστικά περίοδο στην ιστορία της ΑΕΚ

Καταρρευση…:thumbdown::thumbdown:

δε μπήκα καν στον κόπο να δω το ματς. απλά βλέπω την εξέλιξη στο sport24. σωτηρία με την καμία έτσι? νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να ελπίζουμε σε παραμονή αλλά ούτε και σε αλλαγή στα διοικητικά

Σαν να μην περασε μια μερα…
Tελικη ουτε για δειγμα.

30 μερες ζητησε ο βιντιαδης…

Απογοητευση ο λινεν,παραμυθιαστηκα στην αρχη με 2 ψιλοκαλες εμφανισεις οτι ισως βρηκαμε εναν κανονικο προπονητη,κατωτερος των περιστασεων στις επιλογες του κ τη διαχειρηση του υλικου.

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1446796

αλητεια 8)

Μαύρο χάλι. Οι 2 καλύτεροι ο Πετρόπουλος και ο Μητρόπουλος με ότι και να σημαίνει αυτό…Άμυνα που πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ σε τι επιπέδου ομάδα την συναντάς. Αρκούδας, Παπαδημητρίου( δικαιολογείται που η θέση είναι παντελώς άσχετη γι αυτόν) πρέπει να ταν το χειρότερο δίδυμο ακραίων μπακ που θυμάμαι. Στο 2ο γκολ πχ και οι 2 χειμέρια νάρκη. Για το πρώτο χάρισμα από την αρχή στον Αστέρα του Αρκούδα. Ο άλλος ο Φούντας να πούμε. Ρε άνθρωπε να πούμε δώσε και μια πάσα. Δεν το χω ξαναδεί αυτό το πράμα. Από όπου και να του ρθει η μπάλα ξεκινάει γιουρούσι με μοναδική επιλογή το σουτ από οποία απόσταση δει λίγο φως. Λίνεν ότι να ναι. Απλά δεν ξέρω και τι επιλογές έχει. Αλλά η εικόνα στην άμυνα και η προτίμηση σε Ρίκκα, Φέτση αντί για Κορδέρο είναι σίγουρα κατά του.

Για Βιντιάδη τι να πούμε. Είχα πιστέψει ότι θα γινόταν κάτι αφού έτσι είχε διαρρεύσει από τα μέσα τα οποία συνήθως έχουν τις άκρες τους. Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά

δεν μου αρέσουν αυτά τα σκηνικά, αλλά ίσως κινητοποιήσουν καταστάσεις…