…δεν φαίνεται να υπάρχει σωσμός εδώ…δυστηχώς
:):!:
Τα emoticons σου σε αυτη τη περιπτωση φαινονται ειρωνικα
…δεν είναι…στεναχωριέμαι για την ομάδα που ‘‘έφερε’’ ο παπούς μου ως πρόσφυγας απ’την Πόλη
…δεν λέω ότι είμαι ΑΕΚτζής, αλλά στεναχωριέμαι για όσα συμβαίνουν, και πέρα απ’όλα αυτά, το να πέσει η ΑΕΚ θά’ναι η ταφόπλακα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αν αναλογιστούμε ότι λίγες ομάδες έχουν τον κόσμο της
:):!:
χεχε ναι σε πειραζω
Εχω χασει τη πιστη μου πλεον στην ομαδα, και εχω ξενερωσει τελειως.
Δε περιμενω τιποτα αποδαυτους. Τουλαχιστον να δικαστουν οσοι μπλεχτηκαν στο Empire.
Εβλεπα τις προαλλες βιντεο παλιων μεγαλειων.
- Αμέσως μόλις ο Λίνεν έδωσε το σύνθημα για την επιστροφή της ομάδας στα αποδυτήρια, οι εν λόγω οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να κυνηγούν τον Φουρτάδο, όντας σε έξαλλη κατάσταση. Μάλιστα, [B]ορισμένοι είχαν στα χέρια τους ακόντια [/B]που χρησιμοποιεί η ομάδα ως εμπόδια στις προπονήσεις.
Ποσο σουρεαλ σκηνικο!!!
Μονο κλαμα!!!
:lol::lol::lol:
Eικονα διαλυσης πραγματικα,παλι πεταξε εξω τον κατιδη ο λινεν,την “πεσανε” στον φουρταδο ενω την ιδια στιγμη εχει κλεισει συμφωνια με καραλη,τελειωσανε σε μια μερα τον μπουγαιδη,προπονηση της πλακας.
Ο πνευματικος του Αναστασιαδη προφητικος τελικα,τον γλιτωσε απο μεγαλους μπελαδες.
Αυτό με τον Κατίδηεχει καταντήσει άνοστο αστείο…στο 5λεπτο λέει τον έδιωξε. ΜΑς τα έχουν κάνει τσουρέκια. 2 από τους καλύτερους παίχτες της εθνικής που διέπρεψε το καλοκαίρι και τους έχουν αχρηστεύσει. Καμία λογική! Εξαντλημένη υπομονή πραγματικά
Ηλίθιος παραπλανητικός τίτλος για μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με πολλές αλήθειες μέσα, είτε πρόσφατες, είτε πιο μπαγιάτικες.
Και επιπλέον κάποιες απορίες που πραγματικά έχω και εγώ για τον Λίνεν, ασχέτως αν είναι καλός προπονητής ή όχι. Συγκεντρωτικά δοσμένες από τον Κοσμά.
Ο Φωτιου δινει 120 χαρτια για να πληρωθουν οι παικτες,πηγε τους μιλησε επισης,ο βιντιαδης ως επιδοξος επενδυτης,στο πορτοφολι του ειχε μονο 15.000 να δωκει και την…κοπανησε παλι για την κινα.
Εχει μαζεψει 13 εκ απο τα 17 εκ που ειναι ο στοχος του λενε,παμε λοιπον για αλλη μια αναβολη ΓΣ στις 17 του μηνος.Αν δεν τα βρει κ χαλασει του βιντιαδη,μην απελπιζομαστε,υπαρχει stand by ο…Μπεθανης,ναι τον βγαλανε ξανα στο προσκηνιο δειλα δειλα.
επειδή είπα σήμερα να δω το ματς και δε βρίσκω στριμ, όποιος δε βαριέται ας μου δώσει
επιτέλους νίκη!!!
Πολύ χρήσιμοι οι Τσουμάγκας, Μητρόπουλος. Και μεγάλη μεταγραφή ο Πετρόπουλος. Πολύ καλή κίνηση το γκολ του. Και το σύστημα του Λίνεν σήμερα μου άρεσε. Κυριαρχήσαμε τηρουμένων των αναλογιών. Μακάρι να είναι η αφετηρία μιας καλύτερης πορείας.
H διαιτησία συνεχίζεινα μας σπρώχνει. Προς την β εθνική…Άχτι το χε φέτος να παιχτεί στα ίσα αντί έστω 49-51 η ΑΕΚ εναντίων κάποιου…
έβαλε το γκολ ο πετρόπουλος πάντως και ήταν γενικά από τους καλύτερους αλλά αυτό που έχασε ήταν από τα άχαστα.
κι όμως κερδίσαμε!
Ολοκληρο σηριαλ για το αν θα παιξει ενα ματς ο κοντοες,ο οποιος εχει καταθεσει προσφυγη να φυγει και…μετα πηραν πρεφα οτι δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης.#-o#-o
Η βλακεια ειναι ανικητη στην ΑΕΚ…:?
Αθάνατη Ελληνική διαιτησία. Για τα μπάζα!
Κορδέρο σήμερα ούτε στο ένα μέτρο πάσα. Αποκορύφωμα εκεί που ναι μόνος και αντί να την δώσει δεξιά στον μόνο Καραλή την πετάει μπροστά στον φούντα που ναι 10 μέτρα οφσαιντ. Ευτυχώς πήρε φάουλ. Ο Κωνσταντόπουλος πάλι χάρισε γκολ…ευτυχώς ηταν οφσάιντ…Ο Γκερέιρο πρέπει να χει τρελό μέσο για να παίζει.
Κατά τα άλλα Τσούπρος, Μπουγαίδης σούπερ. Και μ αρέσει 2ο σερί ο Τσουμάγκας. Δεν είναι υπερπαίκτης, αλλά είναι κοντρολαρισμένος και σοβαρός και πάνω απ όλα κανονικό αριστερό μπακ.
Γενικά χάλια μπάλα, αλλά πρέπει να χανε τρελό άγχος όλοι εκεί μέσα.
Αυτός ο καραγκιόζος και αυτοί που τα τα πανε αυτά, έχουνε δει άλλους αγώνες της ΑΕΚ? Ακόμα και τον σημερινό. Ουστ μωρέ σκουληκαντέρες…
Γελασα πολυ με αυτο.
ο κάκος σήμερα τα σκάτωσε και για τις 2 ομάδες.
όσον αφορά το μάτς χάλια ήμασταν.πετρόπουλος βάζει γκολ για δεύτερο σερί μάτς (οφσάιντ καθαρό το γκόλ).
πολύ καλοί επίσης τσούπρος,μπουγαίδης,τσουμάγκας.
ο αλκαράθ έκανε τουμπεκί βέβαια για την κόκκινη στον τσούπρο η οποία δεν υπήρχε.