Το θέμα δεν είναι μωρέ το σημερινό. ΟΚ στο τέλος αδικήθηκε ο Άρης, αλλά αυτό περι να μην πέσει η ΑΕΚ είναι μεγάλη κοροϊδία. Είναι πάμπολλοι οι αγώνες που χει χάσει φέτος η ΑΕΚ από την διαιτησία. Εδώ ο Αλέφαντος βγήκε και κανε σχετικές δηλώσεις
Πως; Εχεις καποιο λινκ επειδη δεν εχω δει κατι;
το θέμα είναι οτι παρουσιάζει την αεκ σαν να έχει στήσει καμιά παράγκα για να σωθεί, ενώ όπως λές έχει αντιμετωπίσει κακές διαιτησίες στα έως τώρα μάτς.
Τον Ξηροκωστα εχετε πατερα.
Kαι 21 χρονια τωρα δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι ειμαι ασχημος.
Τουλαχιστον σου λυθηκε μια βασικη απορια.
ερώτηση. τον φουρταδο θα τον αφήσετε ελεύθερο?
Eδω αφησαμε ελευθερο το τζιμπουρ,στον φουρταδο θα κολλησουμε? Παντως ο κατσικοτετοιος δεν παει πουθενα.
Η ΑΕΚ ΠΗΡΕ ΤΟ 20% ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ
«Ανάσα» 640.000 ευρώ από τον Σορεντίνο
Ουτε του παπα μην το πουμε,μανα εξ ουρανου αν παρουν τοσα λεφτα.8O8O
ποιος εδωσε 5 εκατομμυρια για ΣΟΡΕΝΤΙΝΟ???
Παλερμο τον πηρε, αλλα το 5 πως το βγαλες; =p
για να ειναι το 20 τις εκατο 640 χιλιαδες το 100% δεν ειναι 5 εκατομμυρια? :-k
καλα βεβαια παντα αθλιος ημουν στα μαθηματικα παιζει να λεω τρελες μπαρουφες
3,2 εκατομμύρια παιδιά. αλλά και πάλι πολλά δεν είναι??
3,2 ειναι.Βεβαια τον πουλησε στη Παλερμο 3,8 αλλα απο αυτα αφαιρουνται τα 600 χιλιαρικα της πρωτης μεταγραφης οποτε μιλαμε για ποσοστο επι του 3,2 και βγαινει αυτο που βγαινει.
Εγω τον Σορεντινο καλο τον θυμαμαι, προφανως θα χει και ακομα καλυτερο μανατζερ.
στην αλγεβρα ειχα 7 και ειμαι περηφανος.
Και οσο για την αξια του Σορεντινο σιγουρα ηταν καλος τερματοφυλακας σε σχεση με κατι Ντιμι κτλ αλλα και το 1 εκ για αυτον ειδικα σε τετοιους καιρους υπερεκτιμηση θα ηταν,οποτε
θα χει και ακομα καλυτερο μανατζερ.
. Αφου τα χει να τα σκορπαει σε Σορεντινους η Παλερμο με γεια της με χαρα της…
Ε ημαρτον ρε πουστη σημερα, αμαν πια.
Μια φορα περασαν το κεντρο…
Γκερειρο δεν μπορει να πετυχει τερμα στα 5 μετρα και ο Φουντας κλασσικα δεν κοιταει ποτε γυρω του, ΜΟΝΟ σουτ.
Εdit:
Μας βγηκε η ψυχη αλλα το αξιζαμε σημερα, και ας ηταν μεγαλη τσαφια το δευτερο!
ευτυχώς κερδίσαμε και με ανατροπή.πάλι καλά.
Με τέτοια μπαλίτσα χτυπάει σερί για Ευρώπη hahaha! Πέρα από πλάκες αν βγάλεις την παράδοξη παρένθεση του γκολ του Όφη, κυριαρχήσαμε σήμερα και με ωραία μπάλα. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Τσουμάγκας 2 σεντρούλες, 2 γκολ σε 3 παιχνίδια…Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν είναι πια τόσο δύσκολο να βρούνε παικτάκια σοβαρά και μετρημένα γαμώ τις μίζες τους και την αμπαλοσύνη!
Εντάξει για Πετρόπουλο τι να πεις. Θυμάμαι τους γέρους στο καφενείο που έβλεπα το ματς με τον Άρη που λίγο πριν βάλει το γκολ της ισοφάρισης τον κράζανε και λέγαν ότι αυτό ήταν δεν θα ξαναβάλει γκολ μετά τής Ξάνθης…
όντως σήμερα παίξαμε ωραία μπαλίτσα.μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.