Αεκαρα

ΤΡΕΝΟ παει η ομαδαρα.

Σημαντικη νικη παντως σημερα, μεγαλη ανασα!

ο πετροπουλος πολυ οκ παιδι φαίνεται κ φαινεται να πιστευει περισσοτερο στην ομαδα απο πολλους

Μυρίζει καλή μακροχρόνια καριέρα για Πετρόπουλο.

Στο θέμα του Σορεντίνο μου αρέσει που προκαλεί έκπληξη το ότι προσπαθούν οι Ιταλοί με έμμεσους τρόπους να γλιτώσουν τα χρήματα προς την ΑΕΚ. Λες και εδώ θα κάνανε κάτι διαφορετικό. Ελπίζω στο τέλος να πάρουμε τίποτα, αλλά δεν έχω μεγάλες προσδοκίες. Ούτως ή άλλως το θέμα είναι να μπει ο Βιντιάδης.

ο πετρόπουλος έχει εντελώς διαφορετική εικόνα σε σχέση με τον παο.αν συνεχίσει έτσι προφανώς και θα κάτσει καιρό στην αεκ.

καλή μεταγραφή φαίνεται.

Τι θεση παιζει αυτος;

δεν είμαι σίγουρος, νομίζω παίζει και αμυντικό χάφ και μεσοεπιθετικός.

πες τους να πάρουνε εσένα μωρέ, εντεκαδάτος άνετα.

Χαμός :stuck_out_tongue: Πάμε γερά! Αριστερό εσωτερικό χαφ τρεχαντήρι που ξέρει μπάλα είναι ο Ανάκογλου. Κάτι σαν τον Κορδέρο ξέρω γω στα αριστερά. Μαζεύουμε πολύ καλά παικτάκια αν υπάρξει διοίκηση και μπορέσουν να ανθίσουν. Ένα κέντρο πχ με Μητρόπουλο, Ανάκογλου, Κατίδη, Φούντα σε κάνει να περιμένεις κάποια καλά πράματα για το μέλλον τηρουμένων των αναλογιών και του παρόντος επιπέδου του πρωταθλήματος.

Περίεργος και μοναδικός σύλλογος αυτή η ΑΕΚΑΡΑ και ο κόσμος της.

άλλο και τούτο πάλι…

Μονο ΑΕΚ ρεεει

Βλεπω το ματς απο το τεταρτο (συνεπως εχασα το γκολ) και μετα και πραγματικα χαιρομαι την ομαδα, προσπαθουν, πιεζουν, τρεχουν, το παλευουν ρε παιδι μου.

Μακαρι να παει ετσι και το δευτερο, δυστυχως δεν θα το δω!

1-0,θα επρεπε να ειχαμε πετυχει τουλαχιστον αλλο 1 γκολ με τις ευκαιριες που ειχαμε κ με το χαμενο πεναλτυ αλλα απο το 70’ κ επειτα κατσαμε,καποια στιγμη εβαλε φουρταδο,κατιδη κ αρχισε η ομαδα τις μαλακιες,παλι καλα δεν εγινε καμια στραβη.

Φέτος συμβαίνει στους περισσότερους Αεκτσήδες, το βλέπω να συμβαίνει και σε μένα: τις προηγούμενες χρονιές με τους ‘παικταράδες’ και τα δήθεν όνειρα για πρωτάθλημα, δεν έβλεπες καλή μπάλα και ούτε έπαιρνες τα αποτελέσματα, και απογοητευόσουν. Όλοι είχαν απαιτήσεις ψηλές για την ομάδα, ίσως και άπληστες καμιά φορά. Όπως και να’χει φέτος με τα νέα παιδιά και με την αγωνία του υποβιβασμού ξανάνιωσα/με την αγάπη για την ομάδα. Δεν ονειρεύομαι πρωταθλήματα από αυτούς τους παίκτες, δεν βλέπω μπαλάρα, πονάνε συχνά τα μάτια μου. Όμως την ματώνουνε την φανέλα τις περισσότερες φορές, βλέπεις φιλότιμο και σταθερά στο έδαφος πόδια. Πραγματικά χιλιάδες φορές καλύτερα από τα μιάσματα του Παναθηναικού, παίκτες με συμβόλαια, δήθεν ονόματα και τέρμα μιζέρια. Φέτος παρακολουθώ σχεδόν κάθε παιχνίδι της ΑΕΚ, πέρσι ούτε 5-6! Άντε και αν κάνουμε κι εμείς υπομονή, με αργά βήματα, μπορεί σε 2-3 χρονιά να μπορούμε και πάλι να κάνουμε πρωταθλητισμό. Αλλά ειλικρινά δεν θέλω του χρόνου, ακόμη κι αν έρθει και ο Αμπράμοβιτς, ξαφνικά να ονειρευόμαστε πρωταθλήματα. Πάμε αργά και σταθερά με νέα παιδιά και όρεξη!

Ωραία τα πε ο μουσικόφιλος. Φαίνεται ότι μπαίνει και ο Βιντιάδης. Ωραία πράματα!

Απολυτως συμφωνος με τον Μουσικοφιλο και εγω.

Μπαινει ο Βιντιαδης; Απο που προκυπτει αυτο;

Τελικά βλακείες πάλι. Είχαν την συνάντηση τώρα και τελικά μια από τα ίδια. Θέλω να μπω, αλλά μόνο άμα γίνει διακανονισμός με την εφορία. Έλεος ρε φίλε να πούμε 6-7 μήνες!

ήθελα να παω γηπεδο το Σαββατο κ το έχασα οριακα λογω δουλειας΄.

φιλος μου ειπε οτι ειχε κοσμο κ ειχε κ κεφι - η κερκιδα γουσταρει τα παιδια που το παλευουν

πηγε κανεις ? για πειτε εντυπωσεις

σωσαμε την κατηγορια νομιζω / (ελπιζω)