πραγματικά έλεος με τον Βιντιάδη!
ή μπες ή τέλειωνε ρε μαλάκα και μη μας τα πρήζεις!
πραγματικά έλεος με τον Βιντιάδη!
ή μπες ή τέλειωνε ρε μαλάκα και μη μας τα πρήζεις!
ντοπε ο αρκούδας λεει.να είσαι και χάλια σαν ομάδα, να πιάνεται και ντοπαρισμένος.:lol:
Κατσε να δουμε την επισημη ανακοινωση. Ακομα και ασπιρινες αμα δε τις δηλωσεις μπορει να θεωρηθοτν ντοπα.
σε μενα το λες. που ειμαι οπαδός της αελ. θα χάναμε το πρωτάθλημα απο εναν παίχτη που πηρε ουσία που την περνάν ολοι και σε έκανε να είσαι κοιμισμένος.
και ποσο παρασκήνιο ειχε εκεινη η περίπτωση…
εγω στο αστειο της υπόθεσης έδωσα βάση.οχι στο αν εχει παρει κατι.
πού να εξετάσουν και τον Φούντα
:lol::lol::lol::lol::lol:
Nαι ρε απλα λεω.
Τελειωνει το σηριαλ της βιντιαδας κ ξαναρχιζει η τιγρηαδα.Περαστικα μας…:drunk:
Γελοία κατάσταση! Μια ζωή τα ίδια! Λες να βγάζει καλό πρόσωπο τώρα επειδή του την πέσανε με τα πετρέλαια? Σε αυτή τη χώρα ρε γαμώτο ωθήσε να σκεφτείς τα πιο απίθανα σενάρια.
νικήσαμε και σήμερα. φαίνεται ότι σωθήκαμε, εκτός εάν αυτοκτονήσουμε (?)
παίξαμε καλή μπάλα? γενικά ότι βλέπω από τα στιγμιότυπα επιθετικά πάμε καλά όσον αφορά δημιουργία φάσεων αλλά μπάζουμε πολύ στο τελείωμα
Το πρωτο ημιχρονο που ειδα ηταν αξιοπρεπεστατη η ομαδα. Εμπαζε σε καποιες φασεις η αριστερη πλευρα της αμυνας, αλλα τα παιδια παιξανε με τσαγανο, εγιναν καποιοι πολυ ομορφοι συνδυασμοι και γενικα ικανοποιηση, αν και η Κερκυρα μπορει να μην πιεζε αλλα εβγαλε καποιες πολυ επικινδυνες φασεις.
Και το πεναλντυ ηταν νομιζω, φανηκε και απο κανονικη ροη.
συμφωνω με Μαρτιαν
αν κ απ’όταν μείναμε με 10, δεν βλεπόμασταν. ο φουρτάδο απερίγραπτο τραγί.
παιδιά ο ανάκογλου γιατι δεν ήταν καν στην αποστολη ? θα ειναι στην αποστολη για το ματς με τον παοκ ?
Το κεντρο εχει δυναμωσει αρκετα, εχουν δεσει οι παικτες και ο Γκερειρο βοηθησε πολυ χθες.
Ποιος πηρε κοκκινη;
Επισης, μαλακια του Κορδερο, ο οποιος επρεπε να ειναι πιο εγκρατης γιατι τον χρειαζομαστε στα επομενα ματς (θα χασει δυο απο τα τεσσερα λογω κιτρινων καρτων).
Περι Ανακογλου δεν γνωριζω.
ο κορδερο πηρε, αδιακαιολογητα κατ’εμε. πολυ αυστηρος ο διαιτητης
Αυτο με ποσους αγωνες εκτος συνεπαγεται δηλαδη; Τρεις;
2 από τους επόμενους 4
Μούφα η κόκκινη του Κορδέρο. Ποια σωτηρία ρε παιδιά. Βουρ για πλευ οφ! Λέω να πάω το Σάββατο. Θα χει τζέρτζελο. Να πάρουν και κανά ευρώ τα παιδιά. Ο Ανάκογλου λογικά θα ναι αποστολή το Σάββατο. Λογικά θα παιχτούν 2 θέσεις μεταξύ των Ρίκκα, Φέτση και Ανάκογλου. Αν ο Ρίκκα είναι καλά θα ναι μέσα και μετά θα εξαρτηθεί πιστεύω με το αν θέλει να ο Λίνεν να το πάει επιθετικά η συντηρητικά. Ποντάρω σε Φέτση, με μπακ απ Ανάκογλου σε περίπτωση που στραβώσει το ματς.
Τα πλευ οφφ ειναι πιθανα, αλλα και να παμε, με τι λεφτα θα βγουμε Ευρωπη ρε;
Η σωτηρια εξασφαλιστηκε θαρρω.
Με τα ορκ θα ειμαι και εγω μεσα μαλλον.
Ε κοίτα χωρίς λεφτά ούτε ΑΕΚ δεν θα υπάρχει σε λίγους μήνες οπότε μιλάμε πάντα σε ένα θεωρητικό πλαίσιο που περιλαμβάνει και μια λύση στο διοικητικό Aγωνιστικά μιλώντας μόνο, πιστεύω ότι άμα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ η τον ΠΑΟ και δεν χάσουμε από τον άλλο, έχουμε αξιοπρεπή πιθανότητα εισόδου. Γενικά το επίπεδο είναι χαμηλό και μια ομάδα με μομέντουμ μπορεί να κάνει άλματα στο φετινό πρωτάθλημα. Απλά στην στροφή που ναι τώρα η ΑΕΚ το μομέντουμ μπορεί εύκολα να γίνει 3 σερί ήττες
συμφωνω και εγω με τα παραπανω. υπαρχει ρευμα για το Σαββατο κ μαλλον θα παω κ εγω οπως κ πολλοι αλλοι
πααααλι λενε για τιγρη. τελικα μας βλεπω είτε να πέφτουμε λόγω χρεών, είτε να πάμε σε μια πολυμετοχικότητα με τιγρη, παππα, νοτια, ντεμη, φιξιτ κτλ οπου ο καθενας βαζει απο λιγα και… βλεπουμε
Να πεσουμε, να καθαρισουμε απο χρεη αν ειναι εφικτο, να μεινουν οι περισσοτεροι (επειδη ολοι δυσκολο) απο αυτους τους παικτες μαζι με λινεν και σε μερικα χρονια να επανελθουμε στην πρωτη εθνικη.
Ισως το ιδανικοτερο για μενα.