Αεκαρα

μόνο το μάτς με παοκ χάνει ο κορδέρο.

http://www.pamesports.gr/230241/xwris-kordero-me-paok?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

μέτριο μάτς σήμερα και από τις 2 ομάδες.μπήκαμε πολύ δύνατα χάσαμε 2 κλασικές ευκαιρίες και αν κάναμε ένα γκόλ έτσι όπως έγινε το γήπεδο πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα νικούσαμε.ο παοκ είχε κατοχή αλλά δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο σε φάσεις.

κατα τα άλλα γαμώ την στέγη καλατράβα…όλη η βροχή επάνω μας ερχόταν.

Oι ΠΑΟΚτζήδες γιατί διαμαρτύρονται?? Τόσο πολύ έχουν καλομάθει πια, οι γαύροι του Βορρά? Τέσπα!
Καλά η στέγη Καλατράβα όλα τα λεφτά. Μπάτε σκύλοι αλέστε! Όλο το παιχνίδι οι 2 κεφαλιές μας στην αρχή. Τα επόμενα λεπτά ούτε μια φάση από τις 2 ομάδες. Κανονική λασπομαχία.

Αστειος ΠΑΟΚ και διατητης. Με τα χερια τεντωμενα παιζανε τα παοκια, σπρωξιματα, κρατηματα, χερια, τιιιιποτα, παιζεται το ματς. Γελαει ο κοσμος.

Κατα τ’αλλα, πολυ βροχη, πολυ απλα δεν γινοταν να παιχτει μπαλα ετσι. Μετριοτητα ο αγωνας, συμφωνω με τον αποπανω.

Δεν με χαλασε το Χ παντως.

Υ.Σ. Οταν βγηκαμε απο το γηπεδο τα παντα ηταν μια τεραστια λιμνη :stuck_out_tongue:

Αυτο. 20 πρωτα λεπτα ενδιαφερον , μετα λασπομαχεια.
Και οι δυο ομαδες ευχαριστημενες μεινανε.

Ξέρω ανούσιο το ποστ μου αλλά είδα κάτι και εκνευρίστηκα :stuck_out_tongue:

http://www.sportday.gr/Articles/STELIOS-MOSXOYLAS/petra-psalidi.aspx

“Ομως, θα ήταν ωφέλιμο να πάμε λίγο παρακάτω και να εξετάσουμε το κατά πόσο ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να γίνει η ομάδα που θα περνάει? τρένο από τέτοιες έδρες,”

ρε Μοσχούλα, δεν σε ξέρω κιόλας, τι τέτοιες έδρες μας τσαμπουνάς λες και η ΑΕΚ είναι γενικά του σωρού. Κερδίσατε πέρυσι μετά από σχεδόν 3 δεκαετίες πρώτη φορά και μου μιλάς απαξιωτικά για μια έδρα που ακόμα και υπό τέτοιες συνθήκες έχει 20χιλιάδες κόσμο…έχουν βγάλει γλώσσα όλοι :stuck_out_tongue: Περιμένω να γίνει κάνα καλό σε 2 αγωνιστικές να φωνάζουμε εμείς, εκεί εκεί στην β εθνική…χεχε

Εγω θεωρουσα το ματς με τον ΠΑΟΚ πιο δυσκολο απ’οτι αυτο με τον βαζελο.

Προεχει να παρουμε τριποντο στην Κρητη τωρα, do or die ματς.

οντως είναι σημαντικό το μάτς με πλατανιά γιατί μετά έχουμε βάζελο μέσα και γάβρο έξω.

Ταμειακη διευκολυνση πηραμε 400k.:drunk:

χαχα,σαν καρτα απτην μονοπολη ακουγετα

--------------------------------------------
        ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ       

"παρε απο την τραπεζα 400k"     
         --------------------------------------------

Mε τα ψέματα επιβίωση. Τουλάχιστον κερδίζεται χρόνος για τους πιθανούς επενδυτές…

Και το πιο σημαντικο πληρωνονται και τα παιδια και παιζουν με πιο ορεξη.

επειδή δεν θυμάμαι

αν μπεις στην πεντάδα, παίζεις σίγουρα ευρώπη ; εμείς δεν έχουμε κάποια απαγόρευση έτσι κ αλλιώς ; αν πχ μπούμε πλεηοφφ, τι πρέπει να κάνουμε για να παίξουμε σίγουρα ευρώπη του χρόνου ;

δεν πρέπει να μπούμε σε πλάνο εξυγίανσης σύμφωνα με τα στάνταρ της UEFA? για αυτό δεν μας απέκλησαν πέρισυ? άρα μάλλον να καθαρίσουμε με χρέη προς εφορία-κράτος και χρωστούμενα σε παίκτες νομίζω

ταμιακή διευκόλυνση απο άγνωστο χ σε εταιρεία που εχει κάνει εικονικές αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου για χρόνια… ρε γαμάει το ελληνικό ποδόσφαιρο. οχι αστεία.
λεφτά να είναι και απο όποιον να ναι

Θα γινει παλι καποιος αντιστοιχος ελεγχος απο την UEFA οπως περυσι και απλα θα ανανεωσουμε τον αποκλεισμο μας για ενα χρονο!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Δε νομιζω οτι μπορουμε να παιξουμε…

Άμα είναι διακανονισμένα τα χρέη, όπως πάνε να κάνουν τώρα με τον ΠΣΑΤ, και έχεις κανονική διοίκηση μια χαρά παίζεις.

απότι έχω καταλάβει την uefa την ενδιαφέρει να έχει γίνει διακανονισμός κυρίως όσον αφορά τα χρέη προς πρώην και νύν ποδοσφαιριστές της ομάδας.

εκτος αν ειναι απτον σαββιδη,οποτε πρεπει να τον περασεις απο κοσκινο πριν:wink:

και εσεις έχετε κάνει εικονικές αυξήσεις μετοχικου κεφαλαιου πάντως.
αλλα ναι. 400 χιλιαρικα λεει θα μπουν στην εταιρία και δεν ρωτάει καμια αρχή απο που… λες και είμαστε μια παρέα και αλλάζουν χερια λεφτά για την πλάκα.