Αεκαρα

Δηλαδή, αν εγώ πάω και δώσω στον σουβλατζή από κάτω 50 χιλιάρικα επειδή έτσι θέλω ρε παιδί μου, πρέπει το επόμενο πρωί να μου χτυπήσει το κουδούνι το ΣΔΟΕ?

γιατι υπάρχει κάποια ποδοσφαιρική αρχή για τον σουβλατζη?:stuck_out_tongue:
αφου ειπαν οτι δεν μπορεις να δωσεις χρηματα χωρις να εχεις ονομα. δεν μπαινουν πλεον ετσι τα λεφτα στο ποδοσφαιρο…λεει…
οταν ομως θα βγει κανένα ονομα μακης ξερω γω, θα γελαμε ολοι μαζι

*χεσε τον σουβλατζη, δωσε εδω τα χρειαζομαι!

Υποθέτω ότι μπλέκεσαι με την περίπτωση απόκτησης μετοχών ή αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Θεωρητικά ο έλεγχος γίνεται κατά την κατάθεση του ισολογισμού.

*Έδιτ: Θα στα δώσω ανώνυμα και μόνο αν γράψεις πόσο αγαπάς τον Ευεργέτη βαγγέλη μαρινάκη.

Όχι πάλι…Όχι…
Ντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεκ…

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

συγγνώμη αλλά γελάω υστερικά με διάφορους εδω και για διάφορους λογούς. συνεχίστε

Στην πιάτσα πάντως ξέρουν πολύ καλά από που είναι αυτά τα λεφτά και πιστέψτε με δεν τιμάει καθόλου την ΑΕΚ το ότι παίρνει λεφτά από το συγκεκριμένο πρόσωπο. Το όνομα δεν το γράφω καθώς δεν το γνωρίζω “από πρώτο χέρι” και πάντα υπάρχει η πιθανότητα λάθους σε αυτά.

Αλλά ακόμα και αν το αγνοήσουμε αυτό, είναι ντροπή για την ΑΕΚ αυτή η ιστορία, του να παίρνει φράγκα από όπου να 'ναι. Το πόσο ψευδή είναι τα περί καλοπροαίρετου ΑΕΚτζή φαίνεται από το γεγονός ότι απαίτησε να μείνει πρόεδρος ο Δημητρέλος… Ό,τι να ναι πραγματικά. Επίσης ο άνθρωπος που φέρεται να μεσολάβησε για να γίνει η διευκόλυνση είναι ένας τύπος που πουλάει και εγκαθιστά nova (!!!) στην Αθήνα. Ότι αυτός δηλαδή είναι εκπρόσωπος τύπων που χώνουν 400 χιλιάρικα σε μια ΠΑΕ…

Κρίμα, πραγματικά κρίμα γιατί εδώ και λίγο καιρό η ομάδα με αυτά που δείχνει μέσα στο γήπεδο φτιάχνει τον κοσμο της. Οι πιτσιρικάδες τρώνε σίδερα και μετά από καιρό είδαμε και κάτι σαν ποδόσφαιρο έστω και κατά διαστήματα. Παίξαμε με τον παοκ που οκ φάνηκε ότι έχει καλύτερη ομάδα αλλά δεν είδαμε πχ να γέρνει το γήπεδο προς το τέρμα μας. Κι εμεις παίζαμε με κάτι 18χρονα. Είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να στηθεί κορμός Ελλήνων παιχτών και με μια στοιχειωδώς σοβαρή διοίκηση και έναν σοβαρό προγραμματισμό νομίζω ότι σε 2-3 χρόνια θα είχαμε μια ομάδα που θα γάζωνε στο γήπεδο.

Στην πραγματικότητα όμως η ΑΕΚ διοικείται από καραγκιόζηδες και το καλοκαίρι αν με το καλό σωθούμε την επικαιρότητα μας θα απασχολούν ονόματα παρελθοντικής σαπίλας και παρακμής. Μπάγεβιτς, παλαίμαχοι, παίχτες τύπου γεωργέα κοκ…

ΑΝ η αεκ σωθεί, έχει μια καλή μαγιά για να φτιάξει την ομάδα των μπέμπηδων που οραματίστηκε ο Ντέμης το 04 και λίγο έλειψε να πάρει πρωτάθλημα το (06 ? δεν θυμάμαι), με τους χετεμάητοζεροπαπασταθόπουλους της τοτε.

το απο που έρχονται τα λεφτά, είναι μεγάλο θέμα, αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ξέρω τι μπορούμε να περιμένουμε. δλδ ποιος περιμένατε να βάλει λεφτά στην ΑΕΚ, ο ζουκερμπεργκ ή ο τσάκας με τους σεϊχηδες ;

ενα αλλο που με προβληματιζει ειναι οτι ο τιγρης ξαναεμφανίστηκε όταν άρχισε το κράτος να ασχολείται μαζί του…

Αυτό το τελευταίο έλεος δε μπορώ να το διαβάζω παντού. Ο Μελισσανίδης δεν εμφανίστηκε αυτοβούλως πουθενά. Μάλιστα όταν πήγαν να τον βρουν η απάντηση που έδωσε ήταν ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ, απλά οι ΑΡΔ στην προσπάθειά τους να πουλήσουν κάνα κλικ παραπάνω γράφανε αρκούδες ότι δηλαδή είπε “μπαίνω αν…”

Τον Χατζηιωάννου θέλει ο Μελισσανίδης. Τον άνθρωπο που έχει 20% στην Άρσεναλ και είχαμε στην ΑΕΚ ως το 2010 που έφυγε σαν ΚΥΡΙΟΣ πληρώνοντας ό,τι του αναλογούσε και εμείς τα χάπατα κάναμε χαρές ότι ελευθερώνεται η ΑΕΚ. Τον Χ"ιωάννου που τράβηξε στην ΑΕΚ εφοπλιστές όταν ήρθε το 2005. Λιώνουν στην ιδέα όλοι αυτοί ότι θα συνεργάζονται με τον Χ"ιωάννου. Και ο “τίγρης” τον θέλει να χρηματοδοτεί και αυτός να κάνει τη λεζάντα. Πάντα το έλεγε αυτό ο Μελισσανίδης και εκεί οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι είναι ειλικρινής.

Τι κερδίζουν αυτοί οι καραγκιόζηδες κοροϊδεύοντας μεγάλες ομάδες με πολύ κόσμο από πίσω τους? Πραγματικά αναρωτιέμαι…

«Εγώ θα σας σώσω»!

Αποκαλύφθηκε ο Βασίλειος Ξενιάδης λέγοντας ότι αυτός βρίσκεται πίσω από το άτοκο δάνειο το οποίο περιμένουν στην ΠΑΕ. Τεράστιο το φιάσκο με πρωταγωνιστή έναν «φαντομά» που ταλαιπωρεί σκοπίμως την ΑΕΚ!

Ο αυτοαποκαλούμενος μεγαλο-επιχειρηματίας Βασίλης Ξενιάδης παραδέχθηκε ότι όντως αυτός βρίσκεται πίσω από τον Άκη Λιμοντζόγλου και το δάνειο των 400.000 ευρώ.

Βέβαια, ο φερόμενος ως επιχειρηματίας τόνισε ότι τη Δευτέρα τα χρήματα θα βρίσκονται στη διάθεση της ΑΕΚ, κάτι που δεν έγινε μέχρι στιγμής λόγω τεχνικών δυσκολιών, καθώς τα χρήματα προέρχονται από κινέζικη εταιρία και όχι από τον ίδιο.

:lol2::lol2: Η μαλακια παει συννεφο παλι.

Δεν μπορουμε να βρουμε μια ηρεμια ρε γμτ,εκει που πηραμε καποια καλα αποτελεσματα κ οπως φαινεται σωνομαστε αγωνιστικα,που ειχε γινει η καταληψη τοσο καιρο μπας κ γινει τιποτε,πουλησανε παπατζηλικι με το τιγρη κ δηθεν συναντηση,πουλησανε παραμυθι με τα 400 χιλιαρικα που θα εβαζε καποιος αγνωστος,ο οποιος τελικα ηταν ο τριμαλακας ο ξενιαδης.#-o

Λες και τους βαζει καποιος να εμφανιζονται σε ανυποπτο χρονο ολους αυτους τους καραγκιοζηδες για να γινεται η φαση ρεντικολο,εχουν παραιτηθει 150 φορες αλλα δεν φευγουν ποτε,κανουν δωρεες 3 κ 5 χιλιαρικα κατι καμμενοι οπαδοι,λενε οτι τα μοιραστηκαν οι παικτες,oτι μα οτι να’ναι…

εδω σου λεει παιδι ειχε ατύχημα, του βγηκε ποσό σαν αποζημίωση και ενα μερος το έδωσαν οι δικοί του και αυτός να πληρωθούν οι παίχτες της αεκ!! και δεν βρέθηκε ενας να πει, τι λέτε ρε μαλάκες? θα πάρουμε απο τον άνθρωπο που ειχε πρόβλημα!!? οσο λεφτα και αν εχει…
κατάντια χωρίς να θελω να σας προσβάλω. μεγάλη ομάδα, αλλά λίγο μικρότερη μετά απο τέτοια γεγονότα,

Δικιο.

Τι τραγικο πεναλτι εδωσε …

Και μένα αστείο μου φάνηκε το πέναλτι αλλά δεν ξέρω τι παίζει με το γράμμα του νόμου…

Δυστυχώς φαίνεται ότι άμα δεν τραβάει ο Πετρόπουλος για να κερδίζει την μπάλα και να την κρατάει δεν υπάρχει τρόπος ανάπτυξης. Ο οποίος σήμερα ήταν τραγικός. Λες και δεν είχε καμία όρεξη. Επίσης τραγικά τελειώματα από Φέτση, Κατίδη. Κάθε μέρα παίζουν μπάλα, ακόμα αξιοπρεπή σουτ προς την εστία δεν έχουν μάθει να κάνουνε?

Και τέλος όσο και να πηγαίνω τον Λίνεν δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Φουρτάδο, ο Καραλής κτλ είναι πιο έτοιμοι και χρήσιμοι από Παυλή, Ανάκογλου, Σταματή πχ.

Κακη εμφανιση,λαθος επιλογες λινεν κ αναμενομενη ηττα για μενα,δεν περιμενα να παρουμε ποντο απο τον αναστασιαδη,εστω κ αν το πεναλτυ ηταν αμφισβητουμενο.

Καποιοι παικτες εκαναν λογο πριν λιγες μερες για πλευ οφ,προσγειωθηκαν ξανα στην πραγματικοτητα,οτι τιποτε δεν θεωρειται δεδομενο καθως αρκετες ομαδες ειναι μεταξυ τους πολυ κοντα,οποτε ανα πασα στιγμη μπορεις ειτε να κινδυνευεις ειτε να νομιζεις οτι χτυπας πλευ οφ.

Aς παρουμε τα εντος εδρας με παναθηναικο,βεροια,πανθρακικο για να ησυχασει το κεφαλι μας με τη σωτηρια.

καλά σοβαρά μιλάει τώρα ο καρασαβίδης?? έκανε παράπονα στον δημητρέλο γιατί ο λίνεν την είπε δημοσίως στον μπουγαίδη (επειδή κοιμήθηκε και κοίταζε τον ναζλίδη όταν έβαλε το 1ο γκόλ του πλατανιά) και επειδή την είπε και στον κατίδη που όντως έκανε τελείωμα που δεν κάνει ούτε 16 χρονος σε μια από τις λίγες ευκαιρίες της αεκ στο β ημίχρονο…??

πολύ ευαίσθητοι είναι αυτοί οι νεαροί παίκτες της αεκ…για να σοβαρευτούν λίγο που οποιαδήποτε κριτική τους πειράζει.

http://www.axortagos.gr/zita-eksigiseis-manatzer-ton-katidi-kai-mpougaidi.html

Δεν είναι και τόσο απλό. Δεν ξεφτιλίζεις έτσι τους παίχτες σου. Και στην τελική δεν έχω δει να κάνει κάτι αντίστοιχο για παίχτες όπως ο Φουρτάδο ας πούμε ή ο Κωνσταντόπουλος που χει φάει κάποια απίθανα…