Αποκάλυψη Τσουκαλάς. Πολλά κοψίματα. Κορδέρο αέρινος. Ανάκογλου δραστήριος. Και στο αντίποδα Πετρόπουλος περιφερόμενο ερείπιο και κλασσικά απαράδεκτος Κωσταντόπουλος. Κάθε φορά που βγαίνει για κάτι εύκολο τρέμουμε. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνει για να βγει. Τόσο χάλιας είναι ο Αραμπατζής στις προπονήσεις? Πάλι μετά από εύκολη γιόμα του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια. Μονο αυτογκολ του μένει για να βάζει…
Ματς απο την αρχη ως το τελος για 0-0,ελαχιστες φασεις,ουτε καν απο στημενα κατι αξιολογο.1 πονταλακι μετραει κ αυτο παντως.
μάτς για 0-0 καθαρά.
ο κομπότης απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο αντιπαθεί την ΑΕΚ.
http://www.aekvoice.gr/football/item/26329-κομπότης-αν-δεν-σας-ρίξω-να-με-γαμ
κλασικοί κάφροι.και μετά θα φωνάζουν για άδικη τιμωρία της αεκ αν τιμωρηθεί για αυτό το γεγονός.ας του απαγορέψουν την είσοδο για πάντα σε κάθε γήπεδο είτε βόλεϊ είτε ποδοσφάιρου είτε μπάσκετ και θα το σκέφτονται μετά να κάνουν τέτοιες μαλακίες.
Έχουν αρχίσει τα όργανα. Να δω πως θα την βγάλουμε καθαροί οι ψάρακλες…
μπορεί να μας το δώσει και εμάς ο ατρόμητος την τελευταία αγωνιστική ρε.μην αγχώνεσαι.
Eνας γνωστος μου εγραψε στο FB:
ο Ατρόμητος μοιάζει με εκείνα τα ξεκωλάκια που γ*αι με όλους τους άλλους, αλλά δεν σε πιάνει άγχος επειδή ξέρεις ότι όταν θα έρθει η ώρα, θα γς κι εσύ
καλά ούτως η άλλως αν νικήσουμε πανθρακικό δεν θα έχουμε πρόβλημα
θεωρητικά αν κερδίσουμε πανθρακικό ναι δεν θα παίξει πρόβλημα.
ε θέμα χρόνου ήταν να το φάμε, έτσι όπως πήγαινε το ματς…
φοβερή άμυνα…3 άνθρωποι και ένας δεν έβαλε το πόδι να διώξει τη μπάλα…
Αθλια εμφανιση,για 4 γκολ στο πρωτο ημιχρονο.:thumbdown::thumbdown:
δε σωνόμαστε έτσι [-X
Νομιζω οτι ειμαστε μακραν η χειροτερη ομαδα στην κατηγορια
Δεν μπορουμε να αλλαξουμε 3 πασες εδω και 3-4 ματς σερι
Πολυ καλη μπαλα ο ΠΑΣ,πλακα κανει, και 4 και 5 ανετα μπορουσαμε να φαμε στο ημιχρονο
θελω μπαραζ αρη-αεκ για παραμονη στην κατηγορια και αγοραζω εισητηρια μεσα-εξω
Υπαρχουν μπαραζ; :-k
Σε ισοβαθμία και με ίδιους βαθμούς στα μεταξύ των ισοβαθμούντων παιχνίδια.
Αυτός ο Λίνεν τι όνειρα βλέπει? Είναι που ναι ελάχιστοι οι μέτριοι παίκτες, αυτός επιμένει στους ακόμα χειρότερους. Εκεί Φουρτάδο, Καραλής, Ρίκα κτλ. Απαράδεκτη εμφάνιση. Στο 13ο λεπτό χαρακτηριστικά είχα αποφασίσει ότι το παιχνίδι είναι χαμένο. Ούτε πάσα στο άλλο πόδι δεν μπορούσανε να αλλάξουν. Συνεχώς προς τα πίσω. Σε όλο το παιχνίδι 3 φορές η μπάλα μόνο στην αντίπαλη περιοχή. Απίστευτη κατάσταση. Ούτε ομάδα 3ης εθνικής δεν νομίζω να παίζει τόσο άσχημη μπάλα. Να δω πως θα κερδίσει τον Πανθρακικό και πως δεν θα χάσει από τον Ατρόμητο…
P.S: Μην πούμε για το πάθος και την ηττοπάθεια. Η Κέρκυρα πρέπει να δάγκωνε πιο πολύ τα σίδερα ακόμα και όταν είχε υποβιβαστεί και μαθηματικά
P.S2: Ρε παιδιά την παλέυει ο Λίνεν??? http://www.aek365.com/a-259960/hthele-na-ksekinhsei-kai-fourtado-anastasopoulo.htm
Ο Ανάκογλου δεν του κάνει που ταν ο καλύτερος με τον Λεβαδειακό και ξέρει και μπάλα? ο Φουρτάδο όποτε πάει η μπάλα σε αυτόν ή πέφτει ή κάνει φάουλ. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράμα!
Παρελθόν ο Λίνεν. Παίζει Δέλλας.
παίζουν επίσης και μπατίστα,κοπιτσής,βάιος (ο γνωστός βάιος της αεκ) και μανωλάς.