Αεκαρα

Μη το παρετε στραβα, δε το λεω με κακη προθεση καθοτι συμπαθω Αεκ, αλλα που φτασατε. Να λετε θεωρητικα αν κερδισουμε Πανθρακικο.

Το θεωρητικα παει στην παραμονη οχι στην νικη, αυτη ειναι σιγουρη :stuck_out_tongue:

όταν μια ομάδα διοικείται λάθος αυτές είναι οι συνέπειες.

edit : το θεωρητικά όπως λέει ο martian πήγαινε στην παραμονή.οχι οτι θεωρώ σίγουρη την νίκη με τον πανθρακικό έτσι όπως είναι η αεκ αυτή τη στιγμή.

Μωρε ενταξει, ποδοσφαιρο ειδικα και να κινδυνευαμε μεις να πεσουμε στ αρχιδια μου. Ξερω ατομο που εχει κανει δωρεα 500 ευρω στο ταμειο της Αεκ επι Νικολαιδη. Σκεψου κατι τετοιοι πως θα ειναι τετοιες εποχες.

Περισσοτερο χιουμοριστικο ηταν το ποστ μου, καθως ουτε εγω εχω σιγουρη την νικη με τον Πανθρακικο.

martian μην φοβάσαι.με βάιο καραγιάννη προπονητή θα τον πατήσουμε τον πανθρακικό…:stuck_out_tongue:

Πραγματικα συλληπητηρια. Αν υποβιβαστειτε παντως, θα αιτηθω να μετονομαστει το τοπικ σε ΑΕΚ σκετο. ;p

Θα επρεπε ηδη και καιρο βασικα…

Η ΑΕΚΑΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΑΡΑ! ΓΚΕΓΚΕ; ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΘΥΜΗΘΩ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΠΣΤΟΠΑΙΔΑ! Φλωρογαυροβαζέλες.

15 μηχανακια βρισκονται καθ’ οδον.

\m/

Πάμε μωρε ΑΕΚΑΡΑ! :stuck_out_tongue:

Τελικά από σκέψεις για 3 ευρώ και 5 καταλήξανε για νομικούς λόγους λέει στα 10. Ο Άρης δηλαδή πως μπόρεσε και βαλε γενική είσοδο 5?

οακα.

(μας γαμησε)

συμφώνησε λέει ο Δέλλας

πάντως καλύτερα ας άφηνε τον Λίνεν. και τώρα με την αλλαγή πάλι πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα

και αν η αεκ κερδίσει τον πανθρακικό θα αρχίσουν οι φυλλλάδες της αεκ να λένε για το αριστουργηματικό στήσιμο της ομάδας από το δέλλα.ενώ η νίκη θα οφείλεται και μόνο στην αλλαγή ψυχολογίας που έγινε με την αλλαγή προπονητή.

Ο λινεν μονος του εφαγε το κεφαλι του,με τον ρομβο ειχε βρει ενα συστημα που επαιρνε αποτελεσματα, για λογους που μονο αυτος μπορει να ξερει αρχισε να πειραματιζεται,να επιμενει στον φουρταδο,στον πνιχτη κωσταντοπουλο,να κραταει στον παγκο τον σταματη,τον ανακογλου,να εχει μαλωσει με τη μιση 11αδα.Ευτυχως μαζι του την πουλεψανε οι πηδουλες κ οι παπαδοπουλοι…

Βλεπαμε για 90 λεπτα η δεξια πλευρα να μπαζει κυριολεκτικα με τα γιαννενα,τι σεντρες βγαινανε,τι μπουκες οποτε θελανε κανανε,1-2 ανενοχλητοι κ δεν υπηρχε αντιδραση απο τον παγκο,μεχρι να σηκωσει παικτες να ζεσταθουν ,να βαλουν φανελες,ειχαμε ρουφηξει 2 μπαλακια.

Ας σωσουν την ομαδα κ μετα βλεπουμε τι γινεται με τον Δελλα κ τους αλλους…

δεν ξερω τι περιμεναμε ολοι απο τον λινεν με τετοιο υλικο

ο λινεν δεν νομιζω οτι εφυγε λογω αποτελεσματων παντως. μαλλον μετρησαν περισσοτερο οι κακιστες σχεσεις με τους παικτες

Τότε έπρεπε να φύγουν οι παίκτες.

αν ηταν οι σχεσεις τους καλυτερες, νομιζω θα τον κρατουσαν

εκτος αν περιμενουν τον Δελλα να παιξει ρομβο να σωθουμε

Μωρε καλα ολα αυτα, αλλα το τοπικ ποτε θα το μετονομασετε;

Οχοχοχοχοχο