ποιος Τριτσώνης φταίει ρε παιδιά? τι να λέμε τώρα?
η ομάδα δεν είχε υλικό για να είναι ανταγωνιστική από την αρχή της χρονιάς. το ξέραμε. ελπίζαμε να μείνουμε.
σε όλο το ματς δεν κάναμια ΟΥΤΕ ΜΙΑ ουσιαστική ευκαιρία. όχι βέβαια ότι έκανε κάτι ο Πανθρακικός, απλά του έκατσε το αυτογκόλ.
τώρα όσον αφορά τα επεισόδια, είναι ο τρόπος που διαπαιδαγωγείται ο Έλληνας τα τελευταία 30 χρόνια. κάτσε στην τηλεόραση όλη μέρα και ξέσπασε στο γήπεδο. τον έχουν διαπαιδαγωγήσει έτσι για να κρατάνε την οργή του μακριά από αυτούς που πραγματικά τη δημιουργούνε και να την ξεσπά σε μια μπάλα, σε μια ομάδα, σε ένα γήπεδο.
απαράδεκτη συμπεριφορά χουλιγκάνων. και φτάσαμε εδώ που είμαστε σαν ΑΕΚ. με το μηδενισμό να είναι σίγουρος και αυτός θα φέρει και τον υποβιβασμό
Δεν είναι μόνο 200 μαλακισμένα, είναι μία ολόκληρη οργάνωση οπαδών. Ο καρκίνος της ΑΕΚ εδώ και πολλά χρόνια. Αν δεν ήταν φέτος, θα ήταν του χρόνου όπως έγινε και στο μπάσκετ. Τώρα τα κατάφεραν οι Γνήσιοι Καρκίνοι, την έκαναν αεκάκι και είναι δική τους επιτέλους να τη διοικήσουν στα ερασιτεχνικά μαζί με το μπάσκετ. Άντε και πρόεδρο Χατζηχρήστο τώρα…
Ο Τριτσώνης φταίει που θα μηδενιστεί η ομάδα, ενώ σε αντίστοιχα επεισόδια ομάδων που κινδυνεύουν μαζί με την ΑΕΚ, αποφασίστηκε να συνεχιστεί ο αγώνας τους και δεν έχουν καν τιμωρηθεί επειδή αναβάλλονται οι δίκες τους. Βλέπε Βέροια-Άρης. Ακόμα και με ήττα η ΑΕΚ είχε μαθηματικά σοβαρές πιθανότητες για να σωθεί. Η τιμωρία για εισβολή και εκτενή επεισόδια είναι χρηματικό ποσό και τιμωρία έδρας και όχι μηδενισμός. Το γήπεδο είχε εκκενωθεί και ο αγώνας μπορούσε να συνεχιστεί, όπως θέλανε και οι 2 ομάδες. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο.
Γιατί προκύπτει από το ρεπορτάζ προφανώς. Έδωσε το οκ ο Πανθρακικός και το παιχνίδι θα άρχιζε κανονικά. Έτσι είχε αποφασίσει και ο Τριτσώνης. Απλά μένει να μας πει ή να γράψει γιατί άλλαξε γνώμη. Αμα δεν το χετε ακούσει εσείς δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Για τους λίγο πιο πάνω δεν υπάρχετε καν.
Δεν μιλάω ποδοσφαιρικά. Εξάλλου και εκεί οι περισσότεροι θέλετε πολλά χρόνια για να φτάσετε όσα έχει κερδίσει η ΑΕΚ αν μιλάμε με αυτούς τους όρους. Αλλά ξαναλέω δεν αναφερόμουνα σ 'αυτό. Και φυσικά δεν ρίχνω το φταίξιμο στον Τριτσώνη. Πάνω απ όλα είναι η διοικητική ανυπαρξία. Όλα εκεί οφείλονται. Και το ντου πάνω από όλα σήμερα, αλλά ακόμα και το κερασάκι απόφαση του Τριτσώνη.
Όπως καταλαβαίνεις, Red Viper, οι από πάνω με έχουν καλύψει πάνω στο θέμα Τριτσώνη.
Αν θέλεις να κατηγορήσεις συνολικά το σύστημα απονομής ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης (sic) και να μιλήσεις για έλλειψη ισονομίας, ίσως και να έχεις δικαίωμα να το κάνεις.
Αλλά έναν άνθρωπο που πήρε την απόφαση να διακόψει ένα ματς στο οποίο οπαδοί μπουκάρανε μέσα και κυνήγησαν ποδοσφαιριστές… ε όχι, δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις.
έντιτ
Ώπα. Μπορείς να πεις πού το διάβασες ή άκουσες ότι ο Τριτσώνης είχε συμφωνήσει να συνεχιστεί ο αγώνας;
Γιατί εγώ αυτό που διαβάζω και ακούω παντού είναι ότι του ασκήθηκαν πιέσεις να συναινέσει στη συνέχιση του αγώνα, αλλά αρνήθηκε.
Έτσι μπορούμε να μιλήσουμε. Απλά στην χώρα αυτή, τα 2 τελευταία χρόνια, όποτε έχει γίνει παρόμοιο σκηνικό και μετά εκκενώθηκε το γήπεδο, ο αγώνας συνεχίστηκε. Αν θέλετε η ΑΕΚ ειδικά να αποτελεί εξαίρεση, το καταλαβαίνω απόλυτα…Από κει και πέρα τι να πω. Αγωνιστικά στην στροφή του αγώνα η ΑΕΚ ήταν η χειρότερη από όλους. Απλά πάντα θες το αποτέλεσμα να κριθεί στο γήπεδο και όχι από κάτι μαλακιστήρια ή μια αλλαγή απόφασης ενός διαιτητή.
Edit: Στο ράδιο το άκουγα live ανταποκρίσεις. Τώρα το διαβάζω και σε ΑΕΚοσαιτς, αλλά δέχομαι ότι αυτά μπορεί να μην είναι ότι πιο αντικειμενικό. Το ράδιο πάντως ήταν ο σπορ φμ. Αλλά και να μην άλλαξε γνώμη δεν καταλαβαίνω γιατί να μην συνεχιστεί ο αγώνας εφόσον εκκενώθηκε το γήπεδο και συναίνεσαν οι ομάδες. Πάντα αυτό γίνεται…
Εκνευρισμένος ο Γιάννης Κομπότης μετά τη λήξη του Λεβαδειακός-ΑΕΚ λόγω της δυναμικής παρουσίας οπαδών της Ένωσης, τους οποίους η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ευχαριστεί με ανακοίνωση!
Το γεγονός ότι η ΑΕΚ είχε μεγάλη συμπαράσταση από τους οπαδούς της παρά το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός έδωσε μόλις 350 εισιτήρια, προκάλεσε νεύρα στον Κομπότη, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα -σύμφωνα τουλάχιστον με τους ανθρώπους της Ένωσης- φώναζε στα αποδυτήρια: «[B][B]Αν δεν σας ρίξω, να με γα…[/B] Είστε ανύπαρκτοι. Θα σας γα… Φέρατε 2.000 κόσμο στη Λιβαδειά και με έβριζαν συνέχεια».[/B]
[B]Με βάση τη βαθμολογία, πάντως, η ΑΕΚ δεν πέφτει…[/B]«Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας»
Η ΠΑΕ ΑΕΚ, πάντως, με ανακοίνωση της ευχαριστεί τους οπαδούς για την παρουσία τους.
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας που ήταν στο γήπεδο και συμπαραστάθηκαν στους ποδοσφαιριστές μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Επίσης, τους φιλάθλους της ΑΕΚ που πήγαν στη Λιβαδειά και τελικά δεν μπόρεσαν να μπούν στο γήπεδο. Έγινε προσπάθεια μέχρι την τελευταία στιγμή να εξασφαλίσουμε επιπλέον εισιτήρια για να εξυπηρετηθούν όλοι, αλλά για λόγους ασφαλείας αυτό δεν κατέστη δυνατό».
Τι να πεις. Καρκινος στα μπασταρδα που νομιζουν οτι μπορει να διαγραφουν ετσι μια ομαδα και που νομιζουν οτι μπορουν να κανουν το οτιδηποτε. Να πεθανουν ρε, δεν εχουν καποια χρησιμοτητα, και δεν το λεω σαν Αεκτζης, σαν ανθρωπος. Με το που περασε η μπαλα την γραμμη, πραγματικα τρομαξα. Νομιζα πως θα εχουμε θυματα, οχι απλα τραυματιες.
Θλιψη και πικρα.
Δεν ξερω, δεν εχω ορεξη για πολλα πολλα, ειμαι και κουρασμενος. Καληνυχτα.
Υ.Σ. Αρης και Βεροια την ειδαν λιγο Μπαρτσελονα ε :roll:
@Red Viper
Πρώτον, δες λίγο το έντιτ μου και πες γιατί ξαναθέτεις ζήτημα κωλοτούμπας Τριτσώνη, που εγώ ακόμα δεν το έχω δει πουθενά.
Δεύτερον, σόρι κιόλας, αλλά όταν λες “αν θέλετε να την πληρώσει η ΑΕΚ”, σε ποιούς αναφέρεσαι; Καταλαβαίνεις ελπίζω ότι για τους περισσότερους εδώ δεν τίθεται θέμα ΘΕΛΗΣΗΣ να τιμωρηθεί η ΑΕΚ, αλλά αντίδρασης σε άλλο ένα κρούσμα διακωμώδησης του αθλήματος. Γιατί μη μου πεις ότι δε θα ήταν ξεφτίλα να μπουν μέσα στο γήπεδο οι ομάδες μετά από 2 ώρες και απλά να περιμένουν τον Τριτσώνη ένα λεπτό μέχρι να ξανασφυρίξει, μόνο και μόνο για να μη μηδενιστεί η ΑΕΚ.
Και να σου πω και κάτι άλλο; Πες ότι συμφωνούσε ο Τριτσώνης και γινότανε αυτή η παρωδία, έμενε ζωντανή η ΑΕΚ κτλ. Θα μπορούσε να κατηγορήσει κανείς μετά Άρη-Βέροια-ΟΦΗ αν κάνανε ένσταση την επόμενη μέρα;
Aκόμα και 12 να είμαι Dr.Stein απέχεις πολύ ακόμα.
Κεν είχε εκκενωθεί? Γενικά αμφισβητεί κάποιος ότι όταν εκκενώνεται το γήπεδο συνήθως ο αγώνας συνεχίζεται? Τόσο παράλογο και πρωτάκουστο σας ακούγεται? Εντύπωση μου κάνει
Και ναι γι αυτά που λες μετά Dr. Stein περιέργως συμφωνώ μαζί σου. Μπορεί και ο Τριτσώνης να είναι αποτέλεσμα τους. Τέσπα βαριέμαι να τσακώνομαι για το ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν με πάθιαζε πέρα από εάν σημείο. Όλη μέρα στο γήπεδο σήμερα υπερασπιζόμουνα τον Άρη από ΑΕΚτζήδες που λέγαν για τον Αστέρα και λοιπές μπούρδες. Άντε καλή σας συνέχεια