Αεκαρα

μόνο στο μπάσκετ γίνονται αυτά ρε μαν =/

σοβαρά τώρα, βγαίνει παίκτης του panthrax, λέει “φάγαμε λίγο ξύλο” και συζητάμε για το αν θα έπρεπε ο Τριτσώνης να βγει να συνεχίσει το παιχνίδι.

Ευχαριστούμε τους 10,20,30,40,100,500 οργανωμένους που είναι πιο ΑΕΚΑΡΕΣ από όλους και για να μην πέσει η ομάδα είπαν να την διαλύσουν μια και καλή…Καληνύχτα ζωή…Και να μην ξεχάσουν να φωνάζουν του χρόνου ΑΕΚ-ORIGINAL…

Υ.Γ. Πολύ καλά έκανε ο Τριτσώνης και διέκοψε οριστικά τον αγώνα…

και η δήλωση ήταν " ε φάγαμε λίγο ξύλο, μάτωσαν και 2-3 αλλά εντάξει"…
Φαντάσου τι έχει δει το παλικάρι σε τίποτα τοπικά για να ναι τόσο χαλαρός…

Ευχαριστούμε τους 10,20,30,40,100,500 οργανωμένους που είναι πιο ΑΕΚΑΡΕΣ από όλους και για να μην πέσει η ομάδα είπαν να την διαλύσουν μια και καλή…Καληνύχτα ζωή…Και να μην ξεχάσουν να φωνάζουν του χρόνου ΑΕΚ-ORIGINAL…

Υ.Γ. Πολύ καλά έκανε ο Τριτσώνης και διέκοψε οριστικά τον αγώνα…

Υ.Γ. 1 : "Πέσαμε. Ας πέσουμε με αξιοπρέπεια όπως η Μάντσεστερ το '75 που μετά κάποια στιγμή έκανε αυτά που όλοι ξέρουμε. Έχουμε το ηθικό πλεονέκτημα γιατί δεν πήραμε δανεικούς, δε μας έδωσαν αγώνες τα παραρτήματα, δεν παραρτηματοποιηθήκαμε. Αυτό θα μας κρατήσει και είμαι βέβαιος. Είμαι θλιμμένος αλλά η ζωή μπορεί να συνεχιστεί. Σήμερα όμως είναι μια τεράστια ευκαιρία να ξεφορτωθούμε μια και καλή τους αλήτες που “ακολουθούν σε όλα τα γήπεδα”. Όλοι φυλακή. Κι αν δεν έχει γίνει καμμιά σύλληψη, κάμερες από του χρόνου και φυλακή. Όλοι φυλακή!!!
Και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι μπήκε τυχαία κάποιος και έκανε την αρχή με το να απωθήσει τον Μητρόπουλο! Γιατί δεν είδα καμμιά αστυνομία να πάει να τους βάλει στη θεση τους. Ποιος ξέρει, μπορεί κάποιοι να ήθελαν να πέσει η ομάδα. Έξω από την ΑΕΚ οι αλήτες, είναι η μεγάλη ευκαιρία να ξεβρωμίσει ο τόπος. Αν δε γίνει τώρα, θα γίνουμε Άρης. Ένα ασανσέρ κάθε λίγα χρόνια! Σήμερα είναι η ευκαιρία να ξεβρωμίσει ο χώρος μας. Αφήστε μας να έχουμε αξιοπρέπεια ψευτονταήδες που μας τη λέτε κιόλας ότι είμαστε καναπεδάτοι γιατί “δεν έρχεστε στο γυναικείο βόλει”.

Μα δεν τεθηκε καθολου θεμα εκκενωσεις του γηπεδου διακοπηκε κατευθειαν οριστικα

Πρέπει να καταλάβεις ότι αυτό το “συνήθως έτσι γίνεται” είναι ελληνική πατέντα, δεν υπάρχει. Όταν ένας αγώνας σταματάει από εξωποδοσφαιρικούς παράγοντες, ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ο διαιτητής έχει χρέος να διακόπτει το ματς οριστικά και να γράφει στο φύλλο αγώνα ό,τι συνέβη.

Ρε συ Red Viper… ακούω αυτή τη στιγμή ιντερνετικό ραδιόφωνο και διαβάζονται μηνύματα ΑΕΚτζήδων που λένε “αφού έγιναν όσα έγιναν εγώ δε θέλω ούτε παρακάλια να συνεχιστούν αγώνες τελειωμένοι, ούτε χάρες, ούτε τίποτα, ας πέσω, γιατί θέλω σαν ΑΕΚ να διαφέρω”. Αυτό εσένα σαν ΑΕΚτζή δε σε εκφράζει;

Kαλά για την Original τι να λέμε. Για μένα τελείωσαν σήμερα προφανώς. Με το που μπήκε το γκολ και με την άκρη του ματιού μου τους είδα να τρέχουν ήταν σαν να έπεσε η αυλαία. Σαν να έβλεπα σε λίγα δευτερόλεπτα το τέλος μιας εποχής.

το ότι έλειπαν σημαιάκια του κόρνερ, κομμάτια από τα δίχτυα στις εστίες και οι πάγκοι είχαν διαλυθεί δλδ δεν λέει κάτι… αλλά τι να λέμε…το πραγματικό ποδόσφαιρο παίζεται και σε αλάνες με πέτρες για τέρματα…

Με εκφράζει ώρε Γράκχε. Απλά μου την δίνει να πέφτει έτσι. Όχι στο γήπεδο. Είτε είναι οι οπαδοί (αυτοί ουσιαστικά), είτε κάνω εγώ λάθος ή όχι για τον Τριτσώνη. Δεν συζητάμε αυτό. Η ΑΕΚ μέχρι και σήμερα αγωνιστικά αξίζει να πέσει. Απλά αν μέναμε μόνο στο αγωνιστικό, μαθηματικά είχε ακόμα ελπίδες. Και να σου πω και κάτι τελευταίο. Ωραία όλα αυτά με τους ΑΕΚτζήδες, αλλά τελικά νομίζω ότι η πολύ αξιοπρέπεια και απάθεια μας έφαγε. Από το μπάσκετ μέχρι και σήμερα. Τέσπα τώρα να προσπαθεί ο καθένας μας να δείξει στον άλλο το πως αντιλαμβάνεται την ομάδα του είναι πιστεύω πολύ δύσκολο.

Edit: Εν τω μεταξύ γενικά πολύ ξύλο στο γήπεδο. ΑΕΚτζήδες μεταξύ τους σε διάφορες φάσεις. Κατακαημένη Ρούμελη. Βασικά απορώ πως δεν έγινε χοντρή σύρραξη με το κράξιμο που φάγανε οι οργανωμένοι από τους υπόλοιπους.

Ωραία το γράφεις Red Viper, αλλά εγώ φοβάμαι ότι θα συμβεί το αντίθετο. Δηλαδή τώρα που την έφεραν στα μέτρα τους, θα την αναλάβουν και διοικητικά.

Το γεγονός ότι έχουμε ανύπαρκτες διοικήσεις είναι γιατί κανείς δε θέλει να μπλεχτεί μετά το πάθημα του Νικολαϊδη που τα έβαλε με τους σιχαμένους. Τότε η ομάδα χτύπαγε πρώτες θέσεις και ΚΑΘΕ Κυριακή οι σκατορίτζιναλ εκεί, να δημιουργούν πρόβλημα.

Εγώ είμαι σίγουρος ότι αν δεν υπάρχε η ορίτζιναλ, η ΑΕΚ θα είχε και σωστή διοίκηση. Έτσι κι αλλιώς σε αυτή την οικονομική συγκυρία, λεφτά έχει μόνο ο Μαρινάκης κι ο Σαββίδης. Άρα δε θα χρειαζόταν κανένας μεγιστάνας για να είναι η ΑΕΚ εντάξει. Αλλά ποιος να βάλει τα λίγα λεφτά του για να έχει την ορίτζιναλ να του σπάει το γήπεδο;

πίκρα σήμερα.αν έμενε απλά το 0-1 θα μπορούσε η ομάδα να τα παίξει όλα για όλα με τον ατρόμητο και ότι βγεί. ως δια μαγείας όμως παρενέβησαν τα μαλακισμένα της original (που συνέχεια λένε οτι σκέφτονται μόνο την ομάδα) και τα ισοπέδωσαν όλα.όσον αφορά αυτά τα άτομα απλά χρήση των βίντεο και σύλληψη άμεσα.

ο τριτσώνης πολύ καλά έκανε και διέκοψε οριστικά το μάτς.ενήργησε με το γράμμα του νόμου.σύμφωνοι δεν έχει εφαρμοστεί σε άλλες περιπτώσεις αλλά παρόλα αυτά σωστά έπραξε.

@radical και bastard

σωστά διέκοψε ο διαιτητής το μάτς, πόσο μάλλον αφού έφαγαν ξύλο παίκτες του πανθρακικού. σε περιπτώσεις αντίστοιχες στην τούμπα που δεν είναι λίγες δεν σας είδα να λέτε κάτι. να θυμίσω κάτι φωτοβολίδες που έκαψαν την μπλούζα του σάχα και παρόλα αυτά το μάτς δεν διεκόπη όπως θα μπορούσε.

Αυτολεξει οι σκεψεις μου.

Δεν εχω καταλαβει και τι συζηταμε ακριβως, για την original? Μην λεμε τα αυτονοητα, παιδια…

Φοβερά πράματα…Πάντως είναι φοβερό πως σε αυτή τη ζωή λίγοι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν τσιφλίκι τους ότι επηρεάζει την ζωη πολύ περισσότερων. Από πολύ επιφανειακά πράματα όπως το ποδόσφαιρο και τα χουλιγκάνια πχ μέχρι τις ίδιες τις ζωές μας. Πως γίνεται 200 μαλακισμένα να χουν μεγαλύτερη σημασία από την ομάδα την ίδια? ΤΟ βλέπεις στην Αθήνα στα αυτοκόλλητα τους. Δεν λένε ΑΕΚ πχ, αλλά original.

Αχιλλέα? Ο Σουηδός είσαι μωρέ?

Ναι ρε. Νόμιζα ότι το ήξερες. :slight_smile:

Edit: Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύετε ότι έπεσε η αυλαία της original. Μακάρι δηλαδή, να βγει και κάτι καλό από όλη αυτή την καταστροφή…

Hahahaha! δεν ήμουνα σίγουρος! Συγκινητικές στιγμές καθώς βυθίζεται ο Τιτανικός

Κάποτε άκουγα με τον μπαμπά μου στο τρανζιστοράκι για τον Μαύρο και τον Ντούσαν… Άφηνα ανοιχτή τη μπαλκονόπορτα για να μου ρχονται οι ιαχές του κόσμου από το Νίκος Γκούμας όταν έμπαινε γκολ… Καθόμουνα και έκανα μόνος μου κλήρωση για το πρωτάθλημα και μετά προβλέψεις για τα αποτελέσματα των αγώνων… Έπαιζα τον ύμνο στην κιθάρα για θα σπρώξω την ομάδα όταν το αποτέλεσμα κάποιου αγώνα δεν ήταν καλό… Και τώρα πια που συνέβη κάτι άσχημο που ούτε για αστείο δεν φανταζόμασταν πριν 20 χρόνια, δε νιώθω τπτ απολύτως. Μόνο για αυτόν τον λόγο στεναχωριέμαι σήμερα, που δε με άγγιξε καν ο υποβιβασμός :(. Να πα να γαμηθείτε όλοι εσείς που μου το στερήσατε αυτό.

γαυρος δεν εισαι συ ρε???

γι’αυτό δεν τον άγγιξε ο υποβιβασμός

Μάλλον δεν διάβασες το θρεντ του Π.Α.Ο.Κ. μετά τον αγώνα :wink:
Όλοι τους κράξαμε
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4686&highlight=%E4%E9%E1%EA%EF%F0%DE+%EA%FD%F0%E5%EB%EF&page=372

με κατάλαβες από την οσμή; αυτό είναι που λέμε μυρωδιάς.