Αεκαρα

Εγώ έχω μπερδευτεί. Επιτρέπεται στον ιδιοκτήτη του ΟΠΑΠ ή σε συγγενείς τους να έχουν ΠΑΕ; Δεν υπάρχει πλέον ασυμβίβαστο;

πάρε τον Σωκράτη να στα εξηγήσει :stuck_out_tongue:

Δεν έχω γνώση του ρεπορτάζ ΑΕΚ, αλλά με την ΑΕΚ στη Γ’Εθνική δεν καταλαβαίνω πως μπορεί ένας πολιτικός να έχει κέρδος από την εμπλοκή Μελισσανίδη πριν τις επόμενες εκλογές. Δεν μου είναι τόσο προφανές το να έχει πολιτικά οφέλη κάποιος στην κυβέρνηση για να πει στον Μελισσανίδη “αγόρασε τον ΟΠΑΠ - που θα προκαλέσει γκρίνιες- αλλά πάρε και την ΑΕΚ μαζί -αυξάνοντας τις γκρίνιες- γιατί σε 3-4 χρόνια (αν δεν έχω χάσει τις εκλογές) θα υποστηρίξω πως εγώ την έσωσα”. Είμαι πολύ λάθος;

Δεν το ειπα γιατι νομιζα ότι είναι προφανές. Ε, και αν δεν είναι θα γίνει σε δυο χρόνια.

Όσον αφορά τα περί ΟΠΑΠ: Η εμπλοκη του Μελισσανιδη με τον ΟΠΑΠ δεν εχει σχεση με την εμπλοκη του με την ΑΕΚ. Ο Μελισσανιδης παιρνει την ΑΕΚ επειδη θα την εχει χωρις χρεη και εχει την δυναμη χτισει [B]παρανομα[/B] γηπεδο στην Ν. Φιλαδέλφεια χωρις να μιλησει κανενα κομμα (εκτιμώ ότι θα βγάλει δυο τρεις ανακοινωσεις ο ΣΥΡΙΖΑ για τα ματια του κοσμου και τέλος…). Αυτό είναι μια πολύ συγκεκριμένη επιχειρηματική κινηση. Η αγορά του ΟΠΑΠ είναι μια άλλη επιχειρηματική κινηση την οποία θα έκανε είτε η ΑΕΚ έμενε στην Σ. Λιγκα (και σε αυτη την περιπτωση δεν θα εμπλεκόταν) είτε η ΑΕΚ επεφτε όπως και έγινε (και είναι προφανες πως η δουλειά έγινε απο μέσα). Το ότι του ειπαν: “παρε τον ΟΠΑΠ αλλά και την ΑΕΚ” είναι άκυρο, έτσι κι αλλιώς δεν βάζουν ορους οι πολιτικοι στους επιχειρηματιες, το αναποδο ισχύει.

Οσον αφορα την “ανασταση της ΑΕΚ”: Ο Μελισσανιδης θα την πάρει, θα την ανεβασει, θα την κανει ανταγωνιστικη αλλά συγνώμη, εγω δεν μπορω να πανηγυρίζω και να αποθεώνω τον συγκεκριμένο τύπο. Το γεγονός ότι λίγους μηνες πριν, το περιοδικό Unfollow έβγαλε ρεπορτάζ πως ο Μελισσανίδης εμπλέκεται σε λαθρεμπόριο πετρελαίου, ο “τίγρης” πήρε τηλ. στα γραφεία του Unfollow και απείλησε τον δημοσιογραφο που έγραψε το κειμενο πως θα τον σκοτωσει μαζι με ολη την οικογένειά του και οι “συνάδελφοι” του που δουλεύουν στα ΑΕΚτζηδικα ΜΜΕ τον γλείφουν από πάνω μέχρι κάτω μπας και πάρουν κανα τυχερο (ο ορισμός συναδελφικής αλληλεγγυης λεμε) με κάνει να αηδιάζω με το ποσο ρουφιάνοι είναι οι συγκεκριμένοι.

Ψόφος σε Μαρινάκηδες, Μελισσανίδηδες, Σαββίδηδες. Έτσι όπως το έχουν κάνει το πράγμα θα μας κάνουν να αναπωλήσουμε τον Κόκκαλη.

Καλά όποιος αποθεώνει τέτοιους είναι ανίατη περίπτωση. Σχετικά με τον Σύριζα, επειδή άρχισαν να τραβάνε κάτι ζόρια με το γήπεδο, τις προάλλες έγινε μια επίσκεψη στην τοπική ΝΦ από 200 άτομα για …ανταλλαγή απόψεων, έμαθα. Στη χώρα που υπάρχει mall αν ο άλλος θέλει να κάνει γήπεδο, θα κάνει. Είτε με το καλό, είτε με το κακό.

Προσωπικά θα ήθελα να φύγουμε από τη ΝΦ. Να μη ξανασηκώσουν κεφάλι οι καταστηματάρχες της περιοχής.

Μόνο οι ΑΕΚτζήδες θα μπορούσαν να χαίρονται έτσι την χρονιά που πέφτουν στο ερασιτεχνικό…

Όσο για τον Μελισσανίδη συμφωνώ απόλυτα με τον Μάνσον από πάνω. Δεν θα αλλάξω κοσμοθεωρία για την ΑΕΚ. Ελπίζω τουλάχιστον αν γυρίσουμε πρώτη εθνική μαζί του κτλ να μην γίνουν όργια.

είναι κρίμα να έχει η ΑΕΚ πρόεδρο τον τίγρη, την ώρα που οι υπόλοιποι έχουν προέδρους σαν την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, και τη Unicef

Eγώ πάντως δεν θέλω Σαββίδη παρόλο που ακόμα δεν έκανε λαθρεμπόριο πετρελαίου :stuck_out_tongue:

Υ.Γ: Ούτε για τον Μελισσανίδη ξέρω κάτι. Αν έχει στοιχεία το unfollow στον εισαγγελέα

Προσωπικά δεν με νοιάζει τι έχουν οι άλλοι. Δεν τους κράζω τόσα χρόνια για να κάνω τα ίδια. Ούτε επειδή κάποιος είναι ΑΕΚ σημαίνει ότι θα επικροτώ τις λαμογιές του. Στην τελική θεωρώ ότι μπορεί να κάνει σούπερ ομάδα και να ξεπερνάει κάθε γλίτσα του κατεστημένου του ελληνικού πρωταθλήματος χωρίς να χρειάζεται να καταφύγει στις ίδιες μεθόδους.

πες μου οτι κάνεις πλάκα.

1. δεν ειναι δουλειά του δημοσιογράφου
  2. ειναι ηδη στα δικαστήρια ο τιγρης. με ενα τόνο αναβολές…

δεν κάνω τίποτα από τα παραπάνω. κ ας τον χώσουν μέσα, χέστηκα. απλά δεν καταλαβαίνω ποιον ακριβώς περιμένετε να χώσει λεφτά για μια υπερχρεωμένη ΠΑΕ στην εποχή της κρίσης… δλδ αν είχες εσύ 100 εκ ευρώ, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόσουν θα ήταν να αγοράσεις την ΑΕΚ για να βγάλεις λεφτά με ουρά ? :roll:

Ειναι εντυπωσιακο παντως το γεγονος οτι σε μια κοινωνια που ολοι διαμαρτυρονται για τις συνθηκες εργασιας και τα εργατικα δικαιωματα που εχουν χαθει ,να βλεπεις ανθρωπους ,που τα εχουν υποστει αυτα ,να γουσταρουν να χασουν αλλοι τα δεδουλευμενα τους για να σωθει η εκαστοτε ομαδα. Πραγματικα εντυπωσιακο.

το εχω αναφέρει πιο πισω. και οχι καν οι ποδοσφαιριστές που λες, άντε ίσως να έχουν κομπόδεμα, αλλά από καθαρίστριες μεχρι προμηθευτές. άνθρωποι που με αυτα τα λεφτα περιμενουν για να δουν αν θα ζήσουν αλλη μια μέρα ή αν θα βάλουν λουκέτο…

*τα ίδια λεω και σε περίπτωση που απο βδομάδα έχουμε τα ίδια νεα για αελ

δεν ξερω απο που προκυπτει οτι οι ΑΕΚτζηδες “γουσταρουν” να χασουν καποιοι τα λεφτα τους…

Μην το περιοριζετε στις ομαδες που εχουν χρεη …ολα αλυσιδα ειναι.

Η αεκ κι η καθε αεκ χρεωνεται, επειδη ο ταδε που δεν ειναι χρεωμενος εχει κανει καποια μεγαλολαμογια.

Μια η αλλη ειναι σ’ αυτο το ζητημα ειτε εισαι ΑΕΚ, ειτε ΟΣΦΠ, ειτε Αρης, ειτε Αστερας Τριπολης …το ιδιο συστημα τους συντηρει ολους.

απο την στιγμή που μερικοί λένε, γ και σε 2 χρόνια α και καθαροί, αυτό σημαίνει. μπορεί να μην λένε ναι ρε πουστη δεν θα πληρώσουμε στην κυρία νιτσα τα 2μιση χιλιάρικα που της χρωστάμε και την εταιρία κετερινγκ τα 10 χιλιάρικα, αλλά αυτό είναι

“κυκλοι” λενε παντως πως οι μισθωτοι της ομαδας θα πληρωθουν…

δεν εχω ιδεα παντως.

μακάρι να πληρωθεί ο κοσμάκης., και απο κύκλους και απο τετράγωνα και απο οτι θέλει :stuck_out_tongue:

Πραγματικά αν είχα τα λεφτά του Μελισσανίδη, και λιγότερα, θα έβαζα στην ΑΕΚ. Δεν θα με νοιαζε καθόλου. Ξέρω ότι δεν ακούγεται πιστευτό και λογικά για να φτάνεις την περιουσία σου σε τέτοια μεγέθη αλλοιώνεται και ο χαρακτήρας σου και γίνεσαι άπληστος και σκέφτεσαι συνεχώς με γνώμονα το κέρδος. Anyway

Στα υπόλοιπα, νομίζω ότι όταν λένε καθαροί εννοούν όσον αφορά το δημόσιο. Παίκτες, προμηθευτές και υπάλληλοι είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πάρουν λεφτά και πραγματικά ελπίζω να γίνει έτσι.

Α εντάξει, άμα τα χάσει το δημόσιο γενικά και αόριστα δεν παίζει πρόβλημα.
Δικό μας είναι να μας νοιάζει?