Αεκαρα

Αν θεωρήσουμε το Δημόσιο μια συνολική οντότητα, ας φρόντιζε η δικαιοσύνη να μην έδινε 7.500 αναβολές στον Ψωμιάδη, να πάρει η ΑΕΚ τα λεφτά που της έκλεψε, να μην έτρωγε κανόνι το Δημόσιο. Υπάρχει και αυτή η σκοπιά του πράγματος.

Όπου δημόσιο, τόκοι πάνω σε ότι απατεωνιές έχει κάνει κυρίως ο Ψωμιάδης και κάποιοι άλλοι και το οποίο δημόσιο δεν κάνει τίποτα για να επισπευσθεί η διαδικασία με το θέμα του Αγαπούλα και τα λεφτά του. Δεν με πολυενδιαφέρει όντως. Ας τιμωρήσουν τους υπεύθυνους, τα φυσικά πρόσωπα και όχι τον σύλλογο.

πάντως και με την πτώχευση απότι έχω διαβάσει τα χρέη της ΠΑΕ προς ποδοσφαιριστές, εργαζόμενους, και λοιπά θα μεταβιβαστούν σε φυσικά πρόσωπα (έτσι νομίζω λέει ο νόμος τουλάχιστον). τα χρέη προς το δημόσιο μου φαίνεται θα μείνουν κανονικά με τον διακανονισμό που είχε κάνει η αεκ να τα πληρώνει σε δόσεις.

επίσης όσον αφορά τα χρέη προς το δημόσιο μπορούσε το κράτος απλά να κάνει αυτό που είπε ο made in hell 21, δηλαδή να κατοχύρωνε τα λεφτά από τους λογαριασμούς των παιδιών του ψωμιάδη στην αεκ όπως όφειλε.

Μπράβο παιδιά, τα ίδια λέγαμε και εμείς οι γαύροι με τον Κοσκωτά τότε που έγινε η σκανδαλώδης ρύθμιση. Τελικά όλοι γαύροι είμαστε, τι χαρά ανείπωτη :!:

Το δημόσιο πάντως, να ξέρετε ότι είμαστε όλοι μας και κάθε ένα ευρώ που θα χάσει από την όποια ΠΑΕ, σε χαράτσια ακινήτων θα το πάρει.

Στα παπάρια μας όμως, να σωθουν οι ανώνυμες εταιρείες ποδοσφαίρου και τί στον κόσμο.

δεν νομίζω να χάσει το κράτος και δε θα ήθελα να μην πληρώσει η αεκ αυτά που οφείλει στο δημόσιο όπως θα πρέπει να κάνει κάθε ανώνυμη εταιρεία.

ε ρε παιδια τι πτώχευση ειναι αυτή αμα δεν χάσει κανένας. σε λίγο θα μηδενίσετε και το χρέος της χωρας ετσι όπως το πάτε :stuck_out_tongue:

μαλακίες λέτε τώρα.η αεκάρα δημιουργεί νέα οικονομικά δεδομένα.:stuck_out_tongue:

Αυτο που λεω εγω ειναι οτι αν υπηρχε σοβαρο Δημοσιο, θα εκανε μια κινηση να βοηθησει τον εαυτο του στο κατω-κατω αντι να πουλησει εκδουλευση στον Ψωμιαδη.

Ολα τα ματς εντος θα τα εχουμε, στο Ελληνικο!
Εχει μια βαση, γιατι περα απο τα οφελη και των δυο ομαδων, φανταστειτε 10,000 ΑΕΚτζηδες σε γηπεδα χωρητικοτητας 750 ατομων.

θα ειχε ενα ενδιαφέρον

Evil μη διαβαζεις αγγελιδη για καλο του εγκεφαλου σου.

http://www.aekvoice.gr/football/item/30013-%CE%BDike-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-adidas-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B5%CE%BA

σφάζονται οι αθλητικές εταιρείες στα πόδια της ΑΕΚ

ρε τι διαβάζουμε… #-o :lol::lol:

παίζει και η KAPPA σαν ενδεχόμενο για την νέα αγωνιστική περίοδο.απότι διάβασα πιο πολύ προς KAPPA πάει.

Ειπαμε,πρεπει να φτιαχνει ενα καλο επικοινωνιακο backround για να χωνευτει η Γ εθνικη οσο πιο ομαλα γινεται,οι συμπαικτες “κολοσσοι” με τα πλουσια βιογραφικα,το ελληνικο που θα θυμιζει “φιλαδελφεια” κ θα μαζευει 20 χιλιαδες κοσμο,τα τουβλα που θα βαλει ο Αεκτζης με το ονομα του για να χτισει το γηπεδο,η επιστροφη της πρωταθληματικης φανελας απο την KAPPA,τα τηλεοπτικα που σφαζονται τα καναλια ποιο θα δειχνει ΑΕΚ κλπ.

Να μιλησει πρωτα ο tiger και βλεπουμε μετα…

αναρωτιέμαι αν θα έχουμε πάλι ντράβαλα με ντούσαν…

Δεν πιστευω να γινει κατι,ποιος να πει τι για τον μπαγεβιτς τωρα,αυτοι που πηγαν και παρακαλεσανε τον μελ να αναλαβει την ΑΕΚ,θα κανουν τουμπεκι γιατι δεν μπορουν αλλιως.

στο τέλος θα πεί οτι η αεκ έκλεψε από τον ψωμιάδη λεφτά…

θελω να βγει να πει οτι δανειζε τίποτα λεφτά στην αεκ να πεθάνω επι τόπου

Δυστυχώς 5 γραφικοί θα είμαστε.