Αεκαρα

Μια χαρα η παρουσιαση ,το βιντεο με τον βουτσα,οι μακετες,το μουσειο.Το θεμα ειναι να βγουν οι αδειες,να ψηφιστουν απο το δημο τα σχεδια(κατι που θεωρειται δεδομενο),οι μελετες για την γυρω περιοχη,παρκινγκ,υπογειοποιησεις,θεματα γραφειοκρατικα κλπ.

Επειδη οι αρδ γραφανε ολο αυτο το καιρο για μπουλντοζες το φλεβαρη του 2014,ειναι αρκετα πραγματα που πρεπει να προχωρησουν ακομα που ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα παει αρκετα πισω εναρξη των εργασιων,δεν δεσμευτηκε για καποιο χρονοδιαγραμμα η κατι ο τιγρης.

Ο Μελισσανιδης δεν ηταν σιγουρος για καποια θεματα ακομα,αφησε να εννοηθει οτι εαν δεν καλυφθει το κοστος ισως να υπαρξει δανεισμος,δεν ειναι ακομα βεβαιοι για την ακριβη χωρητικοτητα,γιαυτο ειπε 32-34.000,εκρεμμει η εμπορικη ονομασια του γηπεδου.

Υπαρχει μια αισιοδοξια οτι ολα θα πανε ενταξει,ταυτοχρονα ομως υπαρχει κ επιφυλαξη μηπως κατι στραβωσει η κολλησει.

Αφου υπαρχει ο αγιος αυτος ανθρωπος δε φοβομαστε τπτ.

αυτός και ο κόκκαλης,ο μαρινάκης και λοιποί…

Εννοειται, ολοι μαζι για μυστικο δειπνο :stuck_out_tongue:

50.000 απο το παπαδαριο του πατριαρχειου,100.000 απο το ιδρυμα ωναση ως δωρεα στον τραπεζικο κουμπαρα για το γηπεδο.:stuck_out_tongue:

Δεν μου εκανε καλη εντυπωση που βρεθηκαν καποιες παρουσιες τυπου αγαμιδι,δημητρελου,αυτοι ως τι προσκληθηκαν δεν ξερω,εμφανιστηκε ο Νοτιας,ποσα χρονια ειχαμε να τον δουμε…

λογικά ο νοτιάς και οι παλιοί μέτοχοι εμφανίστηκαν για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις δίνοντας κάποια χιλιάδες ευρώ για το γήπεδο για να λένε μετά οτι να και εμείς βοηθήσαμε για να φτιαχτεί το γήπεδο.οτι ναναι δηλαδή.όταν έπρεπε δεν έδιναν τα λεφτά.

Το γήπεδο όντως θα το ονομάσει Αγιά Σοφιά; :-s

Το εμπορικο ονομα οχι δεν θα ειναι αυτο, Αγια Σοφια ειναι το ονομα που θα χτιστει.Για να τη σπασει στα τουρκακια μαλλον.:stuck_out_tongue:

Οι παππούδες μου δεν ήταν πρόσφυγες και ούτε ΑΕΚ είμαι, αλλά σαν τρίτο μάτι βλέπω αρκετό Καρατζαφερικό λαϊκισμό του στυλ “να πάρουμε πίσω την Πόλη”. Και οι εποχές δεν είναι αθώες για να γίνεται έτσι ελαφρά την καρδία τόνωση εθνικοπατριωτικών αισθημάτων για λόγους marketing. Προφανώς και δε φταίνε οι ΑΕΚτζήδες για τις μακέτες του Μελισσανίδη. Απλά αναρωτιέμαι αν κάποιος γκρίνιαξε/έκραξε.

(επίσης αναρωτιέμαι αν το Πατριαρχείο θα χαίρεται που έδωσε λεφτά να χτιστεί ένα γήπεδο που όποτε θα σκοράρει ο Μήτρογλου, 30 χιλιάδες κόσμου θα βρίζουν τα Θεία :stuck_out_tongue: )

Ε, πόσες φορές να γίνει αυτό.
Πρέπει να ξαναβγεί η ΑΕΚ Ευρώπη, να πέσει πάνω στην τότε ομάδα του Μήτρογλου και αυτός να παίξει.
Άντε να γίνει μια φορά. Στο μακρινό μέλλον. Άντε δυο.

say what !?! :? :? o τιγρης παρολη την γραφικοτητα δειχνει οτι εχει ενα εξαιρετικο πλανο για το μαρκετινγκ. εγωτ ο χαρηκα προσωπικα. δεν προκυπτει απο πουθενα οτι θελει να παρει την πολη

αναφορικα με τον μητρογλου, αν σε 2 χρονια ειναι ακομα Ελλαδα, κατι εκανε λαθος στη ζωη του

Προφανώς και είναι marketing. Αλλά ποιο ακριβώς αίσθημα του ΑΕΚτζη χτυπάει για να προκαλέσει ευφορία με το όνομα “Αγιά Σοφιά”; Την εκτίμηση στον Ανθέμιο και στον Ισίδωρο που την έχτισαν; Εσύ μπορεί να μην το ένιωσες το εθνικοπατριωτικό “να πάρουμε την πόλη” αλλά να ένιωσες το “χαμένες πατρίδες”, αλλά πραγματικά πιστεύεις πως στην Ελλάδα του 2013 δεν υπήρξαν πολλοί ΑΕΚτζήδες (και μη ΑΕΚτζήδες) που αυτό το ένιωσαν;

Σε εμάς θα κλείσει την καριέρα του ρε ο Μήτρογλου. Σιγά μην παίξουν Ευρώπη :stuck_out_tongue:

όχι.ο τίγρης κάνει αναφορές στους γηραιότερους ΑΕΚτζήδες που ήταν όντως πρόσφυγες και όντως έχουν να θυμούνται κάποια πράγματα από Κων/λη κτλ. για αυτούς (κ αντε κ την επομενη γενιά, των πατεράδων μας) αυτό έχει νόημα κ καλώς το κάνει ο Μελισσανίδης, καθώς τους “αγκαλιάζει”. έτσι κ αλλιώς, πως αλλιώς να το έλεγε? Ν. Γκούμας 2 - η επιστροφή? το "αγια σοφιά’ κολλάει κ ευρύτερα με τον σχεδιασμό του χώρου.

άσε που σε λίγο που θα λέγεται jumbo arena μας βλέπω να ξεχνάμε κ την Αγία Σοφιά κ τις αλύτρωτες πατρίδες. υπερβολικό σε βρίσκω πάντως…

Οποιος γνωριζει ποιανου πολιτικου κομματος ειναι χρηματοδοτης ο Μελισσανιδης θα καταλαβει ποσο δικιο εχει ο karvou σε αυτο που λεει…

Αν η ΑΕΚ αργήσει να ξαναβγεί Ευρώπη, τότε είναι που δε θα πατήσει ποτέ το πόδι του στο νέο γήπεδο ο Μήτρογλας.

Εκτός κι αν του λείψει κι αυτουνού το φραπόγαλο, σαν του Γεωργάτου. Αν όχι, η λογική λέει ότι μπιχλιμπίδια για να κωλοφτιάχνει το παπί θα βρει όπου κι αν πάει.

Το δε νέο γήπεδο θα μπορούσε να ονομαστεί Ρόμαν Βάλνερ.

έντιτ
Κλαίω με ποστ angus

Εγώ λέω να ονομαστεί [B]Άγιο Καπνογόνο[/B] ή, ακόμα καλύτερα, [B]Άγιο Φως (που σβήνει ενίοτε)[/B].

Εννοούσα πως θα φύγει για το εξωτερικό, αλλά στα 35+ θα επιστρέψει να κλείσει την καριέρα του. Αλλά η αλήθεια είναι πως με τα ‘ελληνικά’ μου το χάλασα το αστείο :stuck_out_tongue:

Αυτό που λες είναι ένα κάπως πιο ρεαλιστικό σενάριο.
Τώρα για γκολ δεν ξέρω. Δε βλέπεις συχνά παίκτες που κολλάνε ένσημα να σκοράρουν σε νδέρμπι.

Γιατι ακριβως?

Γιατί αν εννοείς αυτό που καταλαβαίνω (και το πιστεύω κι εγώ), είναι γελοίο να το επισημαίνει αυτό ένας οπαδός της ομάδας του Μαρινάκη.