Αεκαρα

Αν δε μπορούν να το επισημάνουν οπαδοί του Ολυμπιακού (Μαρινάκης), της ΑΕΚ (Μελισσανίδης) και του ΠΑΟ (Αλαφούζος), τότε ποιος θα το επισημάνει; :-s Τελικά μόνο ο ΠΑΟΚ και οι γυναίκες μπορούν να μας σώσουν! :stuck_out_tongue:

Ξέρω γω ποιός να το επισημάνει;
Κάνας τζιόπας ίσως.
Ή κάνα σκουλήκι.

Άιρον Σκουλήκι, είσαι δω;

Ελα πειτε τι να πω, γιατι φετος δεν εχει τελικο αιωνιων στο μπασκετ και ειμαι λιγο εξω απο τα νερα μου. :lol:

Γιατι σου εχω πει εγω οτι γουσταρω τον Μαρινακη. Αυτο που ειπα για τον Μελισσανιδη ισχυει 100%, για τον Μαρινακη δεν ειμαι και τοσο σιγουρος, αλλα δεν θα επεφτα και απο τα συννεφα.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γκρινιάξει κανείς γιατί αυτή είναι η ΑΕΚ. Μια ομάδα προσφύγων. Τα περί λαϊκισμού είναι εντελώς άκυρα, ως ΑΕΚτζήδες θεωρούμε την ΑΕΚ ως την πιο εμβληματική ομάδα της Ελλάδας, θεωρούμε ότι υπερέχουμε στο κομμάτι αυτό έναντι πάντων και αυτό θα πουλήσουμε για να κερδίσουμε νέους φίλους. Καθένας και τα όπλα του και είμαστε απολύτως υπερήφανοι γι αυτά.

καρβου μιλας κινεζικα

Γιατι οι ρεπορτερ της ΑΕΚ γραφουν υπονοουμενα για τον Κουβελο,τι ακριβως εκανε αυτος?

You’re only making it worse for yourself! :lol:
Και δε μου λες ρε συ Άνγκους, τι είναι αυτό που σε κάνει να μην είσαι “και τόσο σίγουρος”;
Μήπως το ότι βγήκε ο Καραπαππάς και το διέψευσε;

[SPOILER][/SPOILER]

Αν εννοείς αυτό που καταλαβαίνω (και το πιστεύω κι εγώ), είναι γελοίο να το επισημαίνει αυτό ένας οπαδός της ομάδας του Τράκη. :!:

…κ.ο.κ

φευγάτε φλέημερς απο το τοπικ μας :!:

Κάπου εδώ να πούμε ότι όλη αυτή η διάδοση φημών του τύπου ο Χ επιχειρηματίας (είτε αθλητικός παράγοντας είτε όχι) είναι ΒΕΒΑΙΟ ότι χρηματοδοτεί την Χρυσή Αυγή (χωρίς την παραμικρή απόδειξη), το μόνο που κάνει είναι ένα τεράστιο καλό στην ίδια τη Χρυσή Αυγή. Τροφή για σκέψη.

Τώρα για το μάρκετινγκ του τίγρη με τα “Αγια Σοφιά” κτλ, μάλλον θα πετύχει στην ελλάδα που δε λέει να ξεκολλήσει από την ορθόδοξη λαίλαπα, αλλά αντικειμενικά μιλάμε για αισθητική κατώτατου επιπέδου.

καλά πες την αλήθεια οτι σε πείραξε η εκκλησιά που ειχε εξω απο μια θύρα γιατί φοβάσαι οτι θα τρώτε εικόνες στα κόρνερ και ασε και καλά την αισθητική…

*περιμένω στιγμή που θα πάρει παίχτης την εικόνα που τον χτυπήσει και θα την φιλήσει ειρωνικά. και την επόμενη μερα θα καταδικάσουν σε θάνατο τον ασεβή οι 14 εφημερίδες της αεκ

οι ΦΗΜΕΣ λένε ότι μετά τον αγώνα με τη Μπενφίκα (ή με όποιον έπαιζε ο γαύρος ευρώπη τώρα πρόσφατα) σε ένα τραπέζι στο Καραισκάκη ήταν πολλοί και διάφοροι και μεταξύ αυτών οι κουμπάροι Μαρινάκης-Κούβελος (σύζυγος Ντόρας). Οι ίδιες ΦΗΜΕΣ λένε ότι αφού ο μπούλης κλάφτηκε στον Κούβελο ότι “έρχεται ο Μελισσανίδης και να … τώρα θα με γαμήσει, θα κάνει και γήπεδο και άλλα τέτοια” ο Κούβελος απάντησε ότι “δεν θα προλάβει γιατί θα είναι φυλακή ως τότε και να μη στενοχωριέσαι, πάλι μόνος σου θα τρως τα φράγκα από τσ.λ. οπαπ κλπ, πάλι μόνος του θα βιάζει ο ολυμπιακός τον αθλητισμό στην Ελλάδα και όλα καλά”.

Δεν ξέρω τι ισχύει και κατά πόσο αλλά πάνω-κάτω αυτό κυκλοφορεί. Να σημειωθεί ότι ο Μελισσανίδης έχει σχέσεις με τον Σαμαρά και άρα είναι αυτομάτως εχθρός της Ντόρας. Άλλες φήμες λένε ότι στον Πειραιά υπάρχει μια σχετική ανησυχία μετά από την εμφάνιση μεγεθών όπως ο Χ"Ιωάννου, ο Νοτιάς, ο Παππάς στην παρουσίαση του γηπέδου. Ο Μαρινάκης γνωρίζει ότι μπροστά σε αυτούς δε μπορεί να κάνει και πολλά. Κι αν όλοι αυτοί μέχρι χθες ήταν ήδη στην ΑΕΚ, σήμερα είναι και ο Μελισσανίδης. Που μπορεί να μην έχει περισσότερα λεφτά από αυτούς, ούτε καν περισσότερη δύναμη. Γνωρίζει πολύ καλά όμως τη βρωμιά του ποδοσφαίρου. Και η δραστηριοποίηση του εφοπλιστικού λόμπυ της Ελλάδας γύρω από την ΑΕΚ, προφανώς σηματοδοτεί και άλλες δουλειές γι αυτούς, διότι πολύ που χέστηκαν για την ΑΕΚ αυτοί οι άνθρωποι.

Δεν ξέρω κάτι περισσότερο από αυτά, ίσως να λέω και μαλακίες. Η ιστορία θα το δείξει. Πάντως αν προσέξατε την αναφορά του Μελισσανίδη σε “άλλο ποδόσφαιρο” κατά την παρουσίαση και στο οποίο θα επιστρέψει η ΑΕΚ σε 2 χρόνια, αυτό δεν ήταν κουβέντα του αέρα και είχε να κάνει με τη γενικότερη φιλοσοφία του Μελισσανίδη γύρω από το ποδόσφαιρο η οποία απέχει πολύ από αυτό που βλέπουμε σήμερα. Δηλαδή σε ένα ποδόσφαιρο όπως το θέλει αυτός, οι μάνατζερ θα πρέπει να ξεχάσουν τις αμοιβές που ήξεραν και πολλά ακόμα, τα οποία φυσικά για την ώρα παραμένουν θεωρίες. Στην ΑΕΚ πάντως, όποιος μάνατζερ πήγε το καλοκαίρι να βγάλει λεφτά, έφυγε πετώντας.

NAI OK, μην φας, εχουμε γλαροσουπα. ρε ΑΕΚάρες μην ξεχνάτε το σότο του Νοτιά απο την ΝΥ που θα έβαζε τα τσουβάλια λεφτά κ θα τα σηκώναμε όλα. άντε κ ήρθαν. αν δεν δούμε λεφτά, δεν πιστεύω τπτ. όπως αν δεν δούμε κ μπουλντόζες…

το “αντικειμενικα” που αναφερθηκε παραπανω για την αισθητικη του γηπεδου, σκοτώνει την λέξη. αλλα οκ, φορουμ ειναι ολα λεγονται γρηγορα.

εμενα εξακολουθει να μου φαινεται γραφικο οτι οι φλογες θα καινε συνεχεια… ειναι λιγο αστειο

Λεμόνι να βάλεις στη γλαρόσουπα. Ο Νοτιάς πάντως ΕΒΑΖΕ τσουβάλια λεφτά στην ΑΕΚ. Άσχετα που και πως φαγώθηκαν και του γεγονότος ότι στο ποδόσφαιρο κυριαρχούν οι Μπέοι. Μια χαρά λεφτά μπήκαν στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Α και σου έκανε και προπονητικό στα Σπάτα. Όλα πληρωμένα και απόσβεση μηδέν…μια λεπτομερειούλα για το Νοτιά

εβαλε ναι, αλλα σε μια φαση εκλεισε την κανουλα (δικαιολογημενα, τοσα λεφτα πεταγε απο ενα σημειο κ μετα) κ βρεθηκε στην Γ

δυσκολευομαι να πιστεψω οτι το νεκρο εμπορικα ελληνικο ποδοσφαιρο θα βγαλει τοσα λεφτα για να ζησουν ολοι οι παραπανω λεφταδες. εκτος αν βαλουν λεφτα για το “ιδεώδες” της ΑΕΚ. μακαρι, αλλα αμφιβαλλω

Την κάνουλα την έκλεισε γιατί από μικρομέτοχος βρέθηκε ξαφνικά να είναι νο1 όταν όλοι πάρκαραν τις μετοχές τους αριστερά και δεξιά. Και την έκλεισε όταν έδωσε στην ΑΕΚ έτοιμο προπονητικό και πληροφορήθηκε ότι ο Αδαμίδης …έψαχνε χώρο στη ΝΦ να κάνει άλλο προπονητικό. Παίχτηκε μεγάλο καριολίκι στην ΑΕΚ τελευταίως και ο Νοτιάς νομίζω ότι φταίει λιγότερο από όλους έως και καθόλου.

Οι παραπάνω λεφτάδες δεν κοιτάνε να ζήσουν από το ποδόσφαιρο. Δουλειές κάνουν μέσω αυτού, προφανώς. Θα δείξει όμως.

Θα βρέχει παίκτες από τον ουρανό με τέτοιο θρησκευτικό συναίσθημα που θα εκλύεται απο την Αγιά Σοφιά.

αυτό ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ αδυνατο.

κατα τα αλλα, αντε να δουμε λιγη μπαλα το ΣΚ

Τίποτα δεν είναι αδύνατο για τον Θεό.