οι ηθικές απαιτήσεις δεν πέφτουν μόνο στους αεκτζήδες, πέφτουν σε όλους. όπως έχω πει πχ σε φίλους γαύρους ο ολυμπιακός του μαρινάκη είναι, ή μάλλον θα έπρεπε, να είναι η ντροπή των ολυμπιακών. για πολλούς λόγους. το ότι κατακρίνω την, εμετική, κίνηση μελλισανίδη δε σημαίνει ότι ξεπλένω αμαρτίες ή βάζω σε δεύτερη μοίρα τις αλητείες των άλλων. δε ξέρω το ηθικολόγος πως το ερμηνεύεις αλλά εγώ που δε βλέπω οπαδικά κάποια πράγματα, όσο κι αν μαρέσει η μπάλα, δε μπορώ να αποδεχτώ την ανοχή σε τέτοιες συμπερηφορές προέδρων-μαφιόζων (όλους τους βάζω μέσα. στη μπάλα δυστυχώς δεν υπάρχει αγάπη για το άθλημα όπως συμβαίνει σε ένα βαθμό στο μπάσκετ, υπάρχει μόνο αγάπη για την εξουσία και τα φράγκα).
αυτό που λες για τον ντέμη είναι 100% σωστό, μόνο ο ντέμης πήγε να κάνει κάτι σε αυτό το θέμα και του τη πέσανε όλοι (οπαδοί και μμε) γιατί χάλαγε τη πιάτσα.
Τα ΜΜΕ την πέσανε στον Ντέμη;
Καροτσάκι τον πήγαιναν.
Ένα κομμάτι της ορίτζιναλ του την έπεσε αλλά αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά στην γενικευμένη αποδοχή που είχε τόσο από τον κόσμο της ΑΕΚ όσο και από ένα μεγάλο μέρος του μη-οπαδικού ποδοσφαιρικού στερεώματος.
Ο Ντέμης την πάτησε στο οικονομικό κομμάτι, όπου ο ίδιος ήταν ψιλοάσχετος (φάνηκε και από τις περιπέτειές του με την εταιρεία συναυλιών) και οι συνεργάτες που εμπιστεύτηκε αποδείχτηκαν λαμόγια και ανάγκαστηκε να την κάνει με ελαφρά, πιθανότατα για να αποφύγει τη φυλακή.
Από κει και πέρα, μπορεί ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη (και του Κόκκαλη) να έχτισε παράγκες-ουρανοξύστες και να ελέγχει ΕΠΟ και ομάδες αλλά στην τελική όλα αυτά περιορίζονται στο να καταστρέφουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και σίγουρα όλοι μας μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτό.
Το να δημοσιοποιούνται όμως φόρα παρτίδα προσωπικά στοιχεία ατόμων επειδή κάνουν κάτι που δικαιούνται από τους νόμους του κράτους ή να χαρακτηρίζονται “αντιφρονούντες” (τη συνειδητοποιούμε τη λέξη αλήθεια;) ακόμα και από θεωρητικά αντικειμένικά ΜΜΕ ή να γίνονται επιθέσεις σε χώρους όπως η Στρούγκα είναι πράγματα που ξεφεύγουν από την ποδοσφαιρική σαπίλα.
Είναι άλλο αυτό και άλλο να φτιάξει την δική του παράγκα ο Μελισσανίδης και να πάρει η ΑΕΚ Χ πρωταθλήματα σερί τα οποία εν τέλει κανέναν μας δεν επηρεάζουν.
τι συγκλονιστική μεταστροφή ήταν αυτή στα μμε(ξημερωσης)
για μερικά φυλλάδια τόσο καιρό το παιζαν πρώτο θέμα, και για 4 ανθρώπους που έστειλαν οι αεκαρες χθες στο νοσοκομείο(αλλοι 2 ειχαν απλα φαει μια 1-2 ψιλές), δεν υπάρχει πουθενά στα ίδια μέσα… περίεργο…
Αρκετά υποσχόμενη μεταγραφή αυτός ο Γιόχανσον. Παίχτης που μου δίνει την αίσθηση ότι θα διακριθεί ως εργαλείο και θα είναι υπερπολύτιμος. Χρόνια σε ιστορική ομάδα στην Σουηδία και στις σκέψεις των ομοσπονδιακών για την εθνική τους δύσκολα να ναι παλτό. Συν την πολύ καλή ηλικία. Λαβράκι για ομάδα που ναι στην Β εθνική
Καλη περιπτωση ο γιοχανσον,ισως λιγο μεγαλη η διαρκεια του συμβολαιου του,3,5 χρονια,για τον σιμοες δεν ξερουμε ποσο καλος μπορει να ειναι,ο αλμειδα επισης δεν ξερω,ας κοιταξουν και κατι αλλο.
Η σταση σιωπης απο την πλευρα του τιγρη,κρινεται ως καθησυχαστικη η ως ανησυχητικη?
…δεν μπορώ να καταλάβω τι τους πειράζει να γίνει ένα γήπεδο…αν είναι για τα μαγαζιά, σε γήπεδα μόνο καφέ, και μπουτίκ ομάδων μπορούν να επβιώσουν…δεν θα πάθει από εκεί κακό η τοπική αγορά…ότι κακό ήταν να πάθει, τό’χει πάθει απ’τους μαλάκες τους πολιτικούς
εμετικοί αεκτζήδες, που τους ταΐζουν οι μαφιόζοι και τα σάητ τους. εμετικές τοποθετήσεις από το αεκ1924 και κάποιον ας πούμε δημοσιογράφο, να παρακινεί τον κόσμο σε πρωτοχρονιάτικο άρθρο να κόψει μόνος του τα δέντρα από το άλσος.
εμετικά άρθρα για το άλσος που είναι παρατημένο και ότι και καλά την κατάντια που θέλει να σώσει ο δήμαρχος.
κάπου εκεί, και επειδή ο δήμαρχος είναι συριζαίος, βρίσκουν άπειρο χώρο να παίξουν και τα γνωστά φασιστάκια. να μιλήσουν για μετανάστες, για κομμούνια και δεν ξέρω και εγώ για τι άλλο.
όλα αυτά ΠΑΝΤΑ με το πρόσχημα της ΑΕΚΑΡΑΣ και οτι η ΑΕΚΑΡΑ ποτέ δε θα γίνει γαύρος, και πάντα ήταν κάτι το διαφορετικό.
πραγματικά εμετικοί.
θα φτάσουμε να ξεχάσουμε τις ζωές μας, ποιος μας τις γαμάει, ποιος μας κόβει λεφτά, μισθούς κλπ. ποιος ταΐζει τα τάγματα εφόδου των χρυσαύγουλων και παρέα με ποιον, σε ποιον ξεπουλήθηκε η ολυμπιακή και ο οπαπ, και ποιος τον είχε πριν και τι έλεγε τότε ο αεκτζής.
Ο Τσακίρης είναι πνευματικό παιδί του Βασιλάρα… Σκέφτεται “αφού μπόρεσε ο Νικόλας , γιατί δεν μπορώ και εγώ”… Είναι καταχρηστικό βέβαια ότι χρησιμοποιώ παράγωγό της λέξης ‘πνεύμα’ για οποιονδήποτε απ’ τους δύο…
δεν είχε βγει όταν το έγραφα. “διαφορετικοί” οπαδοί, μιας “διαφορετικής” ομάδας που ζητάνε να ψηφίσεις αυτούς που σου μαυρίζουν τη ζωή για ένα κωλογήπεδο… μόνο ξερατά είστε ρε.
Πολυ ωραιος αγωνας, Ατρομητος πουθενα … Νομιζω στην εστια τα σουτ ηταν 8-3 υπερ περιπου.
Μεγαλη εκπληξη με Τζανετοπουλο με τον οποιο και δικαιωθηκε ( 19 χρονων ετσι… ).
Μπραβο ρε Δελλα, πολυ σε χαιρομαι.