Αεκαρα

Δεν ξέρω για τι είδους προσδοκίες μιλάμε, αλλά εγώ είμαι αισιόδοξος πως θα έχουμε αξιοπρεπή σεζόν. Δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό πως είμαστε σε θέση να χτυπήσουμε Ολυμπιακό-Παο-Άρη-Παοκ, αλλά εκτιμώ πως ένας υψηλός μα εφικτός στόχος είναι η οχτάδα. Πολύ δύσκολο αλλά νομίζω ότι είναι πιο ρεαλιστικό από το να έχουμε ως στόχο να μην ξαναπέσουμε, γιατί έχουμε αξιόλογο σύνολο.

Ελπιζω ο μπαεβιτς να μην μας γεμισει το ροστερ με τον καθε λογης ζοριτς,ρατκοβιτς και να γινουν καλυτερες προσθηκες το γεναρη.

Για οκτάδα και εγώ ελπίζω, απλά μετά την ήττα από τον ΠΑΟ λέγανε κάτι για ντροπή κτλ τα οποία μου φανήκανε πολύ άκυρα. Ελπίζω η αλλαγή όλων σχεδόν των ξένων να καλύψει την προχειροδουλειά που γινε σ αυτόν τον τομέα αρχικά. Ο Ηνγκλις φαίνεται πολύ καλή επιλογή

Ειδε κανεις Αχαρναικο-ΑΕΚ?:stuck_out_tongue: Γλιτωσαν την ξεφτιλα στις καθυστερησεις,αλλα η εμφανιση σιγουρα τραγικη και πονοματος,ο αραβιδης δεν ειναι φορ.

Το είδα εγώ. Στο πρώτο ημίχρονο μετριότατοι, αν εξαιρέσουμε ενα σουτ του Αραβίδη και (κυρίως) μια τρελή ευκαιρία για γκολ απο Κορδέρο δεν κάναμε τίποτα. Στο δεύτερο πιέσαμε, ανεβήκαμε, χάσαμε κάτι ψιλά αλλά γενικά δεν πείσαμε καθόλου.

Λαμπρόπουλος πολύ κακό ματς, όπως και ο Ζόριτς όσο έπαιξε. Μπαρμπόσα το πάλεψε πολύ, έφαγε και αρκετό ξύλο. Μάνταλος θετικός επίσης. Και Αραβίδης έπαιξε καλά, αλλά ναι, δεν είναι φορ, πρέπει να λυθεί αυτό.

http://www.aek-live.gr/άγαλμα-του-rory-gallagher-στη-νέα-φιλαδέλφεια/

ρε λέτε? :stuck_out_tongue:

[SPOILER]πως την πάτησαν έτσι ρε παιδί μου[/SPOILER]

Η Fulham ειχε Jackson, εμεις Rory…

Απο ατακες καλα παμε,στα υπολοιπα δεν ξερω τι θα γινει,γηπεδο,ομαδα,παρασκηνια κλπ.

Ποσοι ΑΕΚτζηδες ακουγοντας τη συνεντευξη του κυριου μελισσανιδη,ειδαν στον εαυτο τους μια μικρη αναταση ηθικου?:stuck_out_tongue:

πάρτε και δωράκι τώρα συμμαχίες με Αλαφούζους και Σαββίδιδες. α ρε Τίγρη μεγάλη ομάδα θα μας κάνεις…

Η ΑΕΚ δημοσιοποίησε στην επίσημη ιστοσελίδα της τα ονόματα και τις διευθύνσεις κατοικίας των 17 προσφυγόντων στο ΣτE χωρίς την συγκατάθεσή τους

για ποιο λόγο άραγε…
αυτή η αγια σοφια όλο και χάνει την αγιότητα της

Ποια είναι η διεύθυνση του Μελισσανίδη ρε παιδιά; Πού μένει; Ξέρουμε;

Εγω πιστευω οτι ο μελισσανιδης εκανε την προσφυγη,αυτος τους πληρωσε για να ριξει σταχτη στα ματια μας,πολυ καλη αφορμη για να πεσει το φταιξιμο σε τριτους που δεν θα γινει γηπεδο.

Και τωρα κινδυνευει με φυλακιση ως ηθικος αυτουργος γιατι θα πανε και θα τους κανουν τους 17 μπλε μαρε γνωστοι αγνωστοι,η φαντασια ολων οργιαζει,ηδη πεσανε ιντερνετικες απειλες στα προφιλ τους στο φατσαμπουκ.
:roll:

Η δημοσιοποιηση ηταν λαθος,δεν μας ενδιαφερει αν ηταν κατοικοι ΝΦ,αν εχουν ασχημες φατσες,η αν δηλωνουν οπαδοι αλλης ομαδας η να μαθουμε τις διευθυνσεις τους.

[B]
Επίθεση σε κάτοικο της Νέας Φιλαδέλφειας!

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οπαδοί της ΑΕΚ έσπασαν το αυτοκίνητο ενός εκ των ατόμων που έχουν υπογράψει την αίτηση προσφυγής κατά του γηπέδου της Ένωσης![/B]

Ξεφεύγουν τα πράγματα στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς πριν την έναρξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Επισκοπή στο ΟΑΚΑ, υπήρξαν κάποια γεγονότα εις βάρος ενός ατόμου που έχει συμμετοχή στην προσφυγή στο ΣτΕ κατά του γηπέδου της ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, αυτά προκλήθηκαν από οπαδούς της Ένωσης που πήγαιναν στο γήπεδο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα άτομα αυτά έσπασαν το αυτοκίνητό του κάτοικου, ενώ στην είσοδο του σπιτιού του υπήρξαν συνθήματα που ξεκαθάριζαν τη στάση τους υπέρ του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, γεγονός που προφανώς καταδεικνύει ότι πρόκειται για ΑΕΚτζήδες και δύσκολα είναι προβοκάτσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος του οποίου έσπασαν το αυτοκίνητο θα καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων, ενώ κανείς δεν πρέπει να αποκλείσει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ, αφού αυτή θεωρεί ο ίδιος υπεύθυνη για ό,τι συνέβη, με αφορμή τη δημοσίευση του εγγράφου της ακύρωσης με όλα τα στοιχεία όσων συμμετείχαν.

Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, στα σπίτια όσων κατέθεσαν προσφυγή βρέθηκαν νωρίτερα το Σάββατο απειλητικά σημειώματα…

σαν την διαφορετικότητα δεν έχει…

τρομοκρατία και φασισμός…αυτά ειναι που χαλάνε το ποδόσφαιρο

απειλές ακόμη και κατά τη ζωή τους λαμβάνουν οι 17 πολίτες που συνυπέγραψαν την προσφυγή στο ΣτΕ κατά του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. “Ξέρουμε τι υπογράψατε φέτος το καλοκαίρι” γράφουν οι θερμόαιμοι οπαδοί της ΑΕΚ που καταλήγουν στην επιστολή τους με τη φράση [B]“17 σκουλήκια ήρθε η ώρα σας[/B]”. Τα φυλλάδια παραδόθηκαν έξω από τις πόρτες των ανθρώπων αυτών, γεγονός που δικαιώνει τις ανησυχίες όσων είχαν καταγγείλει την δημοσίευση των ονομάτων τους από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Χρυσαυγίτικη φρασεολογία με τις ευλογίες του Τίγρη

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/apeiloun_katoikoys_ths_n_filadelfeias_17_skoylhkia_hrthe_h_wra_sas.3185132.html

λογικά οι φίλοι της αεκ θα νιώσαν μια μικρή ψυχική ανάταση με αυτήν την κίνηση.

ευτυχώς όχι λογικά, ούτε παράλογα. είναι ντροπιαστικά αυτά που γίνονται. φιλος αεκτζης σχολίασε “θυμάμαι και τον Ντέμη που πήγε με τον σταυρό στο χέρι τι κατάφερε” και άδικο δεν έχει. δυστυχως το ελληνικο ποδοσφαιρο εξαχριώνεται ολοκληρωτικά και του χρόνου θα δούμε και άλλες ομορφιές. φοβάμαι πως θα κάνουμε εμετούς.

…αααχχχ πήγε χθες στην ΑΕΚ μαζί με τον νονό του ο ανοιψούλης μου ο Κυριάκος…θα μου τον κάνουν ΑΕΚάκι γαμώτο:):!:

το κακό είναι αυτό που λες, οτι πολλοί γουστάρουν να “πολεμήσουν” το κατεστημένο με τα ίδια “όπλα”. δλδ πραγματικά, ποια η λογική να κράζεις μαρινάκη και να επεφημείς τον μελλισανίδη?
δε ξέρουμε τι λέρα είναι ο τίγρης? δε ξέρουμε τι βρώμα κουβαλάει?? ή έχει κανείς ελπίδες ότι ο τίγρης θα εξυγειάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο? δε θα έπρεπε οι αεκτζήδες να γυρίσουν την πλάτη σε αυτόν που εκθέτει σε κίνδυνο 17 οικογένειες? ή μήπως αυτή η θυσία είναι αναγκαία για να ξαναμεγαλώσει η αεκάρα??

μαρέσουν οι ηθικολόγοι. ειμαι και εγώ, γιαυτό.

δεν ξέρω ποιοι ακριβώς “επευφημούν” τον τιγρη. ειναι προφανες οτι μας άρεσε που η ομάδα δεν διαλύθηκε εντελώς, μένοντας να λιμνάζει στην Γ εθνική ή να διαλυθεί τελείως. τωρα με τιγρη, φαντάζομαι ο καθένας θα αντιδράσει όπως θέλει. αλλος δεν θα παει ποτέ γήπεδο, άλλος δεν θα βλεπει την αεκ, αλλος θα παρει διαρκειας. δεν επηρεάζει όλων η ηθική την αντίδραση στην ομαδα. αν ήταν έτσι - σε ενα ιδανικο κοσμο - τα γηπεδα θα έπρεπε να εχουν 100 άτομα στην κερκίδα και 10 θεατές στην tv. αλλα έλα που αγαπάμε την μπάλα. το εχω ξαναγραψει : δλδ οι άλλοι έχουν πρόεδρους απο την unicef Και την αρχιεπισκοπη ; μαρέσει που όλες οι ηθικές απαιτήσεις πέφτουν πάνω στην ΑΕΚ. τα χρόνια που ο ντέμης έκανε την μοναδικη υγιή προσπάθεια στο ελληνικο ποδοσφαιρο, η πιατσα ελεγε (και πολλοι αεκτζηδες δυστυχως) οτι ανεβαινε στα καγκελα “για να κοψει φατσες, ο προδοτης της αστυνομιας”, οταν συνεχως γκρινιαζουμε για την “καταντια του ελληνικου ποδοσφαίρου” και τον χουλιγκανισμο.

ευτυχως το τελευταιο κυπελλο της ΑΕΚ το πανηγυρισαν ελαχιστοι. αυτο δειχνει οτι ο κοσμος της ΑΕΚ εχει ακομα αντιστάσεις στην καφριλα. δεν ξερω για ποσο. μπορει να φτιαξει παραγκα ο τιγρης κ να λενε πολλοι μετα “τοσα χρονια με την αλλη παραγκα, να τα τωρα κ εμεις”, οπως λενε κ καποιοι γαυροι για τα πετρινα χρονια

στο τελος της ημερας, ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο μπεμπετο κ ο καθεις βλέπει το θέαμα τόσο όσο τον ευχαριστεί.