Αεκαρα

Η νέα ΠΑΕ ΑΕΚ είναι πλέον και επίσημα γεγονός.

“Η σύσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας στις 18/07/2014”

Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ευάγγελος Ασλανίδης ? Πρόεδρος
Αλέξης Δέδες ? Διευθύνων Σύμβουλος
Μάκης Αγγελόπουλος ? Μέλος
[B]Ανδρέας Ανατολιωτάκης [/B]? Μέλος
Γιώργος Σκρέκης ? Μέλος
Στέργιος Γαντζούλας ? Μέλος
Αλέξης Αλεξίου ? Μέλος

Oι παλιες αγαπες δεν ξεχνιουνται βεβαια,ανατολιωτακης πανταχου παρων.:stuck_out_tongue: Πουθενα φυσικα το ονομα μελισσανιδης,για προφανεις λογους περι ασυμβιβαστου με οπαπ.Σε 5-6 χρονακια παλι χρεωμενοι θα ειμαστε,αλλα ετσι πανε αυτα.

Εγινε και ο αγιασμος παρουσια κουροπαλατη.:stuck_out_tongue:

Tι λέτε για Helder Barbosa? Πριν 2-3 χρόνια θα ταν μεγάλη μεταγραφή. Πολύ καλή ηλικία, αλλά απο μέτρια χρονιά μαλλον στην Αλμερία. Πάντως ξέρει πολύ μπάλα και άμα έχει σταθερότητα και αποκτήσει φόρμα θα ναι πολύ σημαντικός και για την σουπερ λίγκα

Καλη χορηγια με Jeep,περιμενουμε αδειες για γηπεδο και καμια μεταγραφη ακομα
αν γινει.

σαν το δίκιο της αεκαρας δεν έχει

το " είναι τόσο" που δείχνει η δούρου αναφέρεται σε κάποιο μόριο??

Ναι. λέει “τόσο δεν τον έχετε ούτε στα όνειρα σας, ζώα αεκτζιδες”

Καλά, η μαλακία στην Ελλάδα δεν είναι προνόμιο αποκλειστικά των ΑΕΚτζήδων…

αυτό που αμέσως να πεις, “ενώ οι άλλοι είναι καλύτεροι”, με πεθαίνει :stuck_out_tongue:

για να λέμε και του στραβού το δίκιο ακούγεται οτι έχει κάνει και η δούρου 1-2 μαλακιούλες για αυτό και τα ακούει από την ορίτζιναλ…

του στραβού το δίκιο είναι να πετάς χαρτιά που γράφουν δεν θα γίνεις ποτέ μάνα, δουρου πουτάνα, επειδή κάτι ακούγεται? ψυχεδέλεια είστε και εσείς :stuck_out_tongue:

Ας μην εκανε χειραψια με το μωραλη,και ας μην φορουσε κοκκινη γοβα.:stuck_out_tongue:

Aφηστε για αργοτερα αυτη,σημερα εχουμε νερμπαρα με φωκικο.:stuck_out_tongue:

και εμένα δεν μου αρέσει σαν κίνηση.αλλά έτσι αποφάσισε να κάνει η original εφόσον δεν μπορεί να τους απαγορέψει κανείς να εκφραστούν.

Δεν ξαναπαραγγέλνω σουβλάκια από Αεκτζή ντελιβερά, με έπαιρνε τηλ κάθε 5 λεπτά και έλεγε ‘‘ερχόμαστε’’.

Eκλαιγα για ωρες με τουτο. :lol:

Ο μανταλος ξελασπωσε,τωρα ειναι που δεν τον κουναει κανεις απο την εθνικη.:stuck_out_tongue:

Aνέστης, Κολοβέτσιος, Μάνταλος, Μπακάκης είναι το μέλλον. Να πάρει και κάναν Γούτα δίπλα από τον Κολοβέτσιο, να ανέβει λίγο και κάνας Ανάκογλου, να βγει και κάνας Τσεβάς με κανέναν Ζόριτς και κανέναν Βλαχομήτρο από φέτος, να μεινει φυσικά και ο Δέλλας που τον παω με χίλια και ίσως του χρόνου στη Σ.Λ. να γίνεται μια ενδιαφέρουσα ποδοσφαιροσυζήτηση γύρω από την ΑΕΚ μπας και μας φύγει η ξενέρα με τις μαλακίες του Μελισσανίδη και την γαυροποίηση της Original.

Ακριβως οπως τα λες Μανσον. Θα σταθω λιγο στον Μπακακη, τον οποιο δεν τον γνωριζα και με εχει εντυπωσιασει ως τωρα. Ταχυτατος, “σκυλι” και καλη σεντρα και εχει ολα τα φοντα να εξελιχθει αρκετα.

Είναι πολύ καλός παίκτης ο Μπακάκης, φουλ μπακ που μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλη παικτάρα, γενικά όλοι αυτοί οι παίκτες που αναφέρω μπορούν, σε επίπεδο προοπτικής, να γίνουν ο κορμός της ΑΕΚ για τα επομενα χρόνια. Το θέμα είναι να λειτουργήσει η ομάδα με μια ποδοσφαιρική λογική, να στηριχθούν και αυτοί ως κορμός που όμως πρέπει να δουλευτεί και ο Δέλλας ως προπονητής και να μην επικρατήσουν λογικές του στυλ “ερχόμαστε”, “ο Μελισσανίδης γαμάει τον Μαρινάκη”, 15 παίκτες φεύγουν και άλλοι 15 έρχονται αλα γαύρος και δανεικοί παντού για να ελέγχουμε την Λίγκα.

Με τα χρόνια και με τους οπαδισμούς να έχουν φύγει από το μυαλό μου έχω καταλήξει ότι μια από τις πιο γοητευτικές ομάδες που έχω παρακολουθήσει είναι ο Παναθηναϊκός της περιόδου 1998-2003 που είχε έναν βασικό κορμό παικτών μόνιμο και έχτιζε γύρω του την ομάδα κάθε χρόνο. Εκείνη η ομάδα δεν πήρε πρωτάθλημα αλλά έκανε κάθε χρόνο πορείες στην Ευρώπη και είτε την κρίνεις σαν αποτυχημένη (επειδη δεν πήρε πρωτάθλημα) είτε σαν επιτυχημένη (επειδη εκανε ευρωπαϊκές πορείες) πρέπει να της αναγνωρίσεις ότι είχε μια συγκεκριμένη ποδοσφαιρική κουλτούρα που της προσέδιδε έναν χαρακτήρα που δεν άλλαζε χρονιά με την χρονιά. Πρέπει να είναι η τελευταία ελληνική ομάδα που κατάφερε κάτι τέτοιο.

Έτσι θέλω την ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια: Με έναν βασικό κορμό και με παίκτες που διέπονται από μια συγκεκριμένη ποδοσφαιρική αντίληψη. Να έχουμε μια τέτοια ομάδα και μετά ας γκρινιάζουμε για τις αποτυχίες, ας χαιρομαστε στις επιτυχίες αλλά κάθε αποτυχία και κάθε επιτυχία να γίνεται με γνώμονα και με βάση μια συγκεκριμένη ομάδα.

Με απωθεί πολύ το μοντέλο Μαρινάκη στον Ολυμπιακό και επειδη ο Μελισσανίδης είναι το αντιπαλο δεος, ξενερώνω πολύ με την πιθανότητα να διαμορφωθεί έτσι και η ΑΕΚ. Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα επικρατήσει αυτή η λογική αλλά αυτή που αναφέρω πιο πάνω.

Απευχομαι παρομοιως την γαυροποιηση της ομαδας και τις μαρινακικες λογικες, αλλα δυστυχως αν ανεβουμε με το καλο, θα δουμε ομορφιες και απο τον τιγρη.

Κατα τη γνωμη μου, το οτι η ομαδα θα επανερθει απο τις κατωτερες κατηγοριες και εφοσον μεινουν καποιοι (ελπιζω αρκετοι) παικτες θα βοηθησει να δημιουργηθει μια φουρνια παικτων με ακεραιοτητα που θα παιζουν και για τη φανελα (ρομαντικος αλερτ) και οχι απλοι μισθοφοροι οπως στον Ολυμπιακο. Και το γεγονος πως πολλα απο τα παιδια ξερουν μπαλα οπως ειπαμε και πιο πανω, με κανει συγκρατημενα αισιοδοξο για το μελλον.

Υ.Σ. Στο μπασκετακι τον πινουμε πανηγυρικα σημερα. Δεν εχω και εικονα, με ραδιο δεν μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερασματα (οχι πως περιμενα κατι αλλο).

Απορώ γιατί είχαν δημιουργηθεί προσδοκίες για το μπάσκετ. Απέχει πολύ ακόμα η ομάδα για να ανταγωνιστεί Ολυμπιακό, ΠΑναθηναικό και η διαφορά όσο και αν ενοχλεί ήταν πιθανή. Για το ποδόσφαιρο συμφωνώ σε ότι λέει ο Μάνσον. Μακάρι η συγκεκριμένη τετράδα παικτών να ικανοποιήσει τις προσδοκίες μας και να φτάσει σε ένα επίπεδο τέτοιο ώστε να αποτελεί τον κορμό μιας ανταγωνιστικής ΑΕΚ.