Αεκαρα

Crimson είσαι και γαύρος και συριζέος δλδ. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ

0/2. ουτε πέναλτι δεν ξέρουν να βαράνε λέμε τα παλικάρια

Θα το πω και στη μαμα σου,ισως αυτη ξερει καλυτερα.

Θελεις δημοψηφισμα,really??

Όπου και να το πεις, στις 26 Γενάρη θα πανηγυρίζουμε στα συντρίμια της φιλαδέλφειας :!:

Mε πληγωσες τωρα,πραγματικα,δεν θα δωσει ο φιλης το 20αρικο,θα τα μοιρασει στις φτωχογειτονιες του πειραια,να τα φανε οι μπουληδες.

Συριζέος και Μαρινακικός και ο κρισπ. Πέσανε οι μάσκες

Τα γκούλαγκ ανοίγουν και περιμένουν κιτρινιάρηδες από Φλεβάρη.

Πηγαινε στο τοπικ της ομαδας σου zouglau και ασε εμας τους ΑΕΚτζηδες στο πονο μας,εχουμε ακομα ανηφορα,θα σας ενημερωσουμε οταν επιστρεψουμε,γιατι τετοια βιασυνη,δεν το καταλαβαινω.

Θα πω στο μοντεκριστο να κλειδωσει το τοπικ γιατι το εχουν κανει καταληψη οπαδοι αλλων ομαδων εδω μεσα,δεν μπορει να συνεχιστει αυτο αλλο. :lol:

Και κοκκινοσκουφιτσες περιμενουν,μην κανεις διακρισεις.

Πάντως, αν δε μπορεί να χτίσει η ΑΕΚ γήπεδο επιπέδου Ch.L. στο οικόπεδο που έχει και στο οποίο χωράει το 95+% ενός τέτοιου γηπέδου, τότε δε μπορεί καμία ΠΑΕ να χτίσει γήπεδο πουθενά στην Αττική. Υπάρχουν κάποιοι που την Κυριακή θέλουν να πάνε για τρέξιμο, άλλοι σινεμά, άλλοι (σαν εμένα) να κάνουν κανένα άθλημα ή να σαπίσουν στον καναπέ και υπάρχουν πάρα πολλοί που θέλουν να πάνε με τα παιδιά/φίλους τους σε ένα καλό γήπεδο και να δουν επαγγελματίες παίκτες να κυνηγούν μια μπάλα. Γούστα είναι αυτά και πρέπει να τα σεβαστούμε.

Η περίπτωση του γηπέδου της ΑΕΚ φαίνεται τόσο straight forward που εγώ δεν εκπλήσσομαι για ό,τι γίνεται αυτή τη στιγμή και κυρίως για το ότι έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους στον Μελισσανίδη. Εγώ θα ήθελα η επόμενη κυβέρνηση να βγει μπροστά, να παρακάμψει τον Μελισσανίδη (όσο αυτό είναι δυνατόν) και να βοηθήσει πραγματικά την ΑΕΚ. Φυσικά, με το ελάχιστο δυνατόν χρηματικό κόστος για το κράτος και με τα μεγαλύτερα δυνατά ωφέλη. Αλλά να ψάξει σοβαρά για μια win-win συμφωνία με την οποία θα κερδίζουν όλοι και η οποία θα ξεκινήσει άμεσα να πραγματοποιείται. Έχουν συμπληρωθεί 15+χρόνια που η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει γήπεδο.

Σε όλη την Ευρώπη είναι δυνατόν να χτίσεις νέα και μεγαλύτερα γήπεδα, εκτός από την Αττική; Δηλαδή αν δεν είσαι ο Κόκκαλης και δεν είσαι η μόνη λύση για γήπεδο παραμονές Ολυμπιακών αγώνων (=μια φορά κάθε 108 χρόνια), δε μπορείς να χτίσεις μοντέρνο γήπεδο στην Αττική;

Είναι πολύ απλό, να το κάνει στο οικόπεδο που έχει (της χαρίστηκε κάποτε πιο σωστά) και χωρίς ΦΡΑΓΚΟ ΤΣΑΚΙΣΤΟ από το δημόσιο.

Ναι εχεις απολυτο δικαιο,να κανει γηπεδο 22-25 χιλιαδων,χωρις κανενα εμπορικο χωρο,να παιζει στο ΟΑΚΑ τα ευρωπαικα παιχνιδια και ενα τετοιο γηπεδο φυσικα ειναι ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ.

Η εισαι παντελως ΗΛΙΘΙΟΣ η απλα τρολαρεις για να σπας πλακα.

Γηπεδο 32.000 θεσεων,με 2,5 στρεμματα ΝΟΜΙΜΑ απο το αλσος,20 εκ που ηδη εχουν κατατεθει σε ειδικο λογαριασμο αποκλειστικα για την ΑΕΚ,με πρασινο φως απο το ελεγκτικο συμβουλιο προσφατως,περιμενουμε τις αδειες που εχουν αργησει για διαφορους λογους και την εκδικαση του ΣτΕ το μαρτιο.

Εσύ τρολάρεις που δε σου φτάνουν 20 χιλιάδες θέσεις για γήπεδο μικρομεσαίας ομάδας.

Το δημόσιο και ο δήμος θα βγάλουν λεφτά από ένα τέτοιο έργο εκτός των άλλων κερδών (ανάπτυξη, κοινωνικοί λόγοι, κ.α.). Άλλο η συνεργασία/βοήθεια κι άλλο η συγχρηματοδότηση. Να το ξεκαθαρίσω. Εφόσον ο δήμος δεν έχει καλύτερο πλάνο για την περιοχή και όλοι λένε πως θέλουν το γήπεδο, τότε δεν έχει και λόγο να μη συνεργαστεί με την ΑΕΚ.

Φυσικά, τα 20 εκ. ? που έταξε ο Σγουρός μου ακούγεται κι εμένα (πάρα) πολύ παραπάνω από όσα δικαιολογούνται για ένα γήπεδο μιας ΠΑΕ. Τα λεφτά του ΕΣΠΑ (?) που έταξε ο Σγουρός μου ακούγονται περισσότερο ως πακέτο ανάπτυξης για την κατασκευαστική που θα αναλάμβανε την Αγιά Σοφιά παρά ως στήριξη στην ΑΕΚ. Βέβαια κι από την άλλη, το ΦΠΑ της κατασκευής μόνο θα είναι περίπου 10 εκ. ?. Τέτοιες χρηματοδοτήσεις δε μπορώ να τις κρίνω λογιστικά, γιατί δεν ξέρω όλα τα νούμερα.

βλέπω οι μπασκετικοί γαύροι, αφού διαλύσατε το ποδόσφαιρο κ αποφασίσατε πως δεν σας ενδιαφέρει, μάλλον δεν σας ενδιαφέρει ούτε το μπάσκετ αλλά έχετε μόνη κάψα τι θα γίνει με το γήπεδο της ΑΕΚ.

παρακαλώ αφήστε το τόπικ ήσυχο. του χρόνου που θα ανέβουμε, μπορείτε να επανέλθετε με ηθικολογίες για χαρισμένα γήπεδα και το καλό του ποδοσφαίρου

btw η γνώμη μου ειναι ο δήμος να μην δώσει ούτε 1 μ αν δεν ειναι νομότυπο

Εννοείται ότι μας ενδιαφέρει το μπάσκετ, περιμένουμε ποιο κόμμα θα τάξει αλλαγή προέδρου στην ΕΟΚ και ανάλογα ψηφιζουμε.

ο πιο γαύρος της κουβέντας πάντως είναι ο κιμι ε! :stuck_out_tongue:

ρε αεκάκια τις πεντάρας, ο άλλος δεν βάζει φράγκο από την τσέπη του, σας τσεπώνει και 20 μύρια από το έσπα-βέσπα (και σε περίπτωση που κάποιος μπερδεύεται, τα εσπα είναι λεφτά και του έλληνα φορολογούμενου) και θα έχει το γηπεδάκι του ο γατούλης να σας τρώει τα λεφτά.

Ο Πηλαδάκης από την Λάρισα σηκώθηκε και έφυγε και το γήπεδο ρημάζει, γιατί δεν το έχει η ομάδα.(κριμσον αν κάνω λάθος με διορθώνεις)

και βασικά όλα συμπυκνώνονται στη φωτό που πόσταρε ο κρίμσον. εδώ ο κόσμος καίγεται και οι αεκτζήδες μας λένε για το γηπεδάκι του γατούλη τους. ψήφισε ανάλογα ρε κίμι, και σε 6 μήνες έλα να μας πεις για τα “no politica”

Πια λεφτα να μας τρωει βρε,των διαρκειας η απο το καφενειο της οριτζιναλ?:lol:

Πριν πολλά χρόνια ο πεντάχρονος εαυτός μου κλοτσούσε μια μπαλα στις αυλές και φορούσε τη φανέλα με τον δικέφαλο (εκείνη που ήταν ολος ο δικέφαλος στη φανέλα 95-96 κάπου εκεί-καλύτερη φανέλα εβερ εδώ που τα λέμε) και το 11 στη πλάτη. Μεγάλωσα αγαπώντας αυτή την ομάδα, έχοντας πάρει πολλές χαρές, αλλά ακόμα περισσότερες πίκρες.

Θα μου πειτε τι μας τα λες αυτα.

Τα λέω γιατί πρώτη φορά έχω ξενερώσει τόσο πολύ με την κατάσταση, που δεν έχω καν όρεξη να ασχοληθώ με την ομάδα που κάνει μια νέα αρχή (αγωνιστικά). Που το πρώτο θέμα δεν είναι τι αποτέλεσμα έφερε, αλλά που την έπεσαν πάλι οι καθυστερημένοι. Που ενώ η κατάσταση της κοινωνίας είναι στο έσχατο σημείο, τα πρόβατα θα ψηφίσουν με βάση το γήπεδο. Δεν πειράζει φάτε γκαζόν αύριο.

Περαστικά μας και ΜΠΕΕ την κυριακή :slight_smile:

τα προβατα της ΑΕΚ θα ψηφισουν ό,τι νομιζουν, του γαυρου έβγαλαν δήμαρχο κ κάποτε φώναζε ο τάκης στην tv για να σώσει τον πράκτορα κοκκαλη “οποιος τα βαζει με τον πρόεδρο, τα βάζει με τον λαό” και του βάζελου έκαναν πορεία (!) για τη συμμαχία κ να φύγει η οικογένεια κτλ κτλ να έρθει ο κ marfin

κατά τη γνώμη μου αν δεν γουστάρεις τους παραπάνω κυρίους, δεν τους πληρώνεις. μην πας γήπεδο κτλ κτλ

τώρα να εγκαλούμε ο ένας τον άλλο για τους καθυστερημένους δεν το βλέπω πρακτικό. κάποιοι θα ψηφίσουν με γνώμονα το γηπεδικό κ πρέπει εγώ να βγω να ζητήσω συγγνώμη από τον bibiko7 ? γιατί ; εγώ φταίω ;

το γράφω συχνά γιατι κολλάει πάντα. ο αναμάρτητος, πρωτος τον λίθο βαλέτω. όποιος όλα αυτά τα χρόνια δεν στήριξε κόκκαλη κ μαρινάκη και ειναι αηδιασμένος από το ελληνικό ποδοσφαιρο (αυτος ο χαρακτήρας που βγαίνει τα βράδια στο ράδιο κ ο πανούτσος λέει πως δεν υπάρχει), ας έρθει να εγκαλέσει τον αεκτζη, κ οποιος ειναι οπαδός του τίγρη (say what?) να απαντήσει.

επίσης αφού δεν τους αρέσει ποιον έχουμε πρόεδρο, να μας πουν εκείνοι ποιον να βάλουμε. ο ντέμης δεν άρεσε “τον προστάτευε ο τύπος”. ο τίγρης ειναι λαμόγιο… να μας πουν κ τι προπονητη να βάλουμε. όπως στον πανιώνιο φερ ειπειν…

ειρήνη υμίν φίλαθλοι !

ε ναι ρε midnight g! απλά εγώ είχα αυτήν με τον δικέφαλο στα μανίκια και το 10 του Τσιριτς :stuck_out_tongue: