Πως το βλεπετε το ματς σημερα?
νομίζω ότι το κύπελλο ειναι crash test για Δέλλα και όσους θέλουν να είναι βασικοί του χρόνου. η ομάδα ελπίζω να σκιστεί. τώρα τι θα γίνει… 2ο ματς υπάρχει ;
Υπάρχει δεύτερο ματς, ναι. Κρίμα που θα το χάσω το σημερινό (εργαστήριο γαρ), πιστεύω πως δεν θα χάσουμε.
Αρκετες απωλειες, αλλα οπως λεει ο montecristo ειναι crash test.
Μακαρι να περασουμε και να μας κατσει Ολυμπιακος/ΠΑΟ.
θεωρείς ντού αεκτζήδων το οτι πήγαν 4-5 οπαδοί της αεκ στο χώρο που μίλαγε ο τσίπρας στην καλαμάτα ας πούμε και απλά σηκώσαν ένα πανό και είπαν το σύνθημα “γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια” και επαινείς τα αντίστοιχα ορκ-αούγκανους της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που με το που τους είδαν κινήθηκαν εναντίον τους? γαμάς!! συνέχισε έτσι…
ΥΓ.για αποφυγή παρεξηγήσεων να πώ οτι αντίστοιχα ορκ θεωρώ και τους αεκτζήδες που επιτίθενται σε κατοίκους που είναι εναντίον του γηπέδου.
ΥΓ2.
Αυτο εννοει ο ζουγκλας, παντως.
Και τώρα ελάτε με την όπισθεν :!:
Ναι τώρα το κατά πόσο νόμιμες είναι οι πράξεις της κυβέρνησης που μόλις ξεκουμπίστηκε και είχε κάνει το σύνταγμα κουρελόχαρτο άστο καλύτερα …
Κι εγώ περνάω ένα νόμο και κάνω ότι θέλω λέγοντας ?ε νόμιμο είναι …?
Οπότε αφού ο Τζιμπρας δεν θα αυξήσει του μισθούς τουλάχιστον ας έχουμε γήπεδο να ξεχνιόμαστε σωστά ??? φαγητό και σπίτι δεν θα έχουμε, αλλά θα έχει η ομάδα μας …
Δεν ξέρω τι σύνδρομο καταδίωξης έχετε (όλοι οι οπαδοί των ομάδων) αλλά ξέρεις δεν έχουν όλα τα άτομα το κλασικό ελληνικό σύνδρομο να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα … Δεν είναι κόμπλεξ με την ομάδα όσο διαστημικό κι αν σου φαίνεται, αλλά αρκετοί valid λόγοι για να μην θέλει ο άλλος το γήπεδο έτσι.
Ξαναλέω δεν είναι θέμα συνδρόμου καταδίωξης, ούτε ότι υπάρχει πρόβλημα με την ομάδα ούτε ζήλια ούτε φόβου (ερχόμαστε κλπ), ούτε να πουν τι προπονητή να βάλουν …
Επίσης το ότι ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ οι ομάδες είναι βουτηγμένες σε ένα βόθρο με σκατά, ΔΕΝ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα, ΟΥΤΕ το να ζητάς από τον άλλον να είναι αγνός και αμόλυντος για να μπορεί να κάνει κριτική. Δηλ. Δεν έχει σημασία τι λέει ο άλλος ή αν είναι σωστά τα επιχειρήματά του, αλλά τι έχει κάνει και ποια ομάδα υποστηρίζει ?
Ok, δεν λέω καλή τακτική για να μην υπάρχει κριτική ή για να ακυρώνεται αλλά αν περιμένουμε η κάθε ομάδα να ασχολείται με τα δικά της και θα τα λύσουν εσωτερικά σωθήκαμε, από εσωτερική αυτοκριτική γελάμε …
οι αντεγκλήσεις γίνονται γιατί είναι ένα θέμα που περνάει τα όρια ενός ατόμου ή μια μικρής κλειστής ομάδας και καταλήγει σε ένα γενικότερο ?κοινωνικό? ζήτημα, δεν μπορεί κάποιος να μείνει αμέτοχος σε αυτό ή να πει άσε τον να κάνει ότι θέλει δεν ενοχλεί κανέναν, άσε τον τρελό στην τρέλα του κλπ
Ενοχλεί και επηρεάζει και άλλα πράγματα πέρα από τον εαυτό του …
Ενδιαφέρον το link, βέβαια θα ήταν σωστότερο αν είχε τίτλο ?Mύθοι και [U][B]μισές[/B][/U] αλήθειες για το γήπεδο της ΑΕΚ?
Μισές γιατί δεν υπάρχει και η 3η στήλη όπου λέει τι προβλέπεται κανονικά και βάση του νόμου και ο Μελ ζητάει χάρες για να γλυτώσει φράγκα (οι επενδυτές βασικά)
Τα έχουμε πει μην τα ξαναλέμε …
ΟΙ ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !!! το report μου παρακαλώ !!! (δεν μπορώ όταν βλέπω τέτοια με τσιγκλάνε να απαντήσω :P)
midnight
Πάνω που νόμισα ότι κάποιος άλλαξε name στο account μου είδα το νούμερο στη φανέλα και ηρέμησα, εγώ είχα με το 7, Μαλαδένης FTW τι παιχτούρα !!!
Κουρασε αυτο το θρεντ ομως.
Ε μα στο ποδόσφαιρο είστε ακόμα Β εθνική τι να γράψουμε, για τον Ντακόλ που ήταν στον Ολυμπιακό πριν μια δεκαετία ?
Γράψτε για μπάσκετ που πήρατε μερικούς καλούς παίχτες
Βαριεμαι να αναλυσω το ολο θεμα, τα ειπαν αλλοι αλλωστε. Ενα σχολιο μονο.
[B][SIZE=4]ΖΩΑ[/SIZE][/B]. Οσοι αποφασιζουν τι θα ψηφισουν με βαση την ομαδα που υποστηριζουν τους αξιζουν ολα τα δεινα που εχουν πεσει πανω τους.
in other news, όλοι θέλαμε νομίζω ολυμπιακό
θα αποκλειστούμε λογικά, αλλά oι διαιτησίες των 2 ματς θα έχουν πολύ ενδιαφέρον…
δε πειράζει θα πάμε γήπεδο παρόλα αυτά και ας αποκλειστούμε.
Σημερα αλλαξαμε το οφσαιντ. Γεια σου ρε Βαγγελα
Οι παικτες της ΑΕΚ μετα απο καθε κοντρα σταματανε απο μονοι τους! Αν περασουν 2" και δεν σφυριξει ο διαιτητης συνεχιζουν.
:’)[COLOR="#FFFFFF"] …[/COLOR]
Άψογοι. Χίλια μπράβο στην ομάδα, χάρηκα Αεκ μετα από χρόνια. Μακάρι να έχουμε ανάλογη πορεία και να συνεχιστεί η καλή δουλειά. Τρεξίματα, πρεσάρισμα, δυνατό κέντρο και ωραία μπάλα στο επιθετικό κομμάτι.
Δεν συμπαθώ Μελισσανίδη και είναι ο λόγος που δεν πάω γήπεδο, αλλά στον επαναληπτικό παίζει να τιμήσω.
Red Viper για να είμαστε δίκαιοι, οι επόπτες στο θέμα των off side ήταν τραγικοί και για τις δύο ομάδες. Για την περίπτωση των φάουλ βέβαια ήταν τραγικοί για την μια πλευρά μόνο, αλλά οκ. Αποκορύφωμα που φωνάζαν “Πέστε κάτω” σε όλο το τηγάνι, αν δεν ήταν κάποιο ιδιαίτερο χιούμορ τότε μιλάμε για δεδομένη βλακεία στο μυαλό.
Πανε να κανουνε μαμουνια με την ημερομηνια του επαναληπτικου στο κυπελο για να ξεκουραστει ο γαυρουλης,τιγρη παρτο πανω σου. 8)
Τι να πάρει πάνω του ρε γατάκι. Αφού η νέα κυβέρνηση είναι Μαρινάκης ολέ και ο Τίγρης persona non grata, ακόμα δεν το χεις πάρει γραμμή;
Αν πάρει λεφτά για το γήπεδο και συνεχίσει με τον ΟΠΑΠ σιγά την περσόνα νον γκράτα .
Ο Αγγελόπουλος της μπασκετικής άεκ τι είναι ; Αχυράνθρωπος του Μελισσανίδη ή κάτι άλλο ; Πάμε μωρή αεκάρα σήμερα πάρε εκδίκηση από τον βάζελο