@bostonflesh, προτείνω άλλες πηγές ενημέρωσης από τους τσάτσους του Μελισσανίδη. Και σε αυτό το άρθρο το αφεντικό του γλείφει.
@Irreligious Όπως και να το κάνεις, το χτεσινό χέρι που δεν έδωσε ο Τσαμούρης θα μείνει στην ιστορία. Όπως έμεινε στην ιστορία το πέναλτι του Παπουτσέλη. Ή το πέναλτι του Σπανέα.
Και όπως γράφει σήμερα στο πρωτοσέλιδο της η Live Sport ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην το είδε.
Επειδή(ς) είμαι μεγαλόψυχος, δεν θα σου κάνω flag. Παρ’ όλες τις προσβολές. Είσαι συνηθισμένος σε αυτές άλλωστε.
@pantelis79 Όπως το sdna ας πούμε? Χαχαχα!!
Το πρωτοσέλιδο σήμερα της LIVE SPORT σε καλύπτει? Ναι ή όχι? Ή μήπως να ψάξω για πηγές ενημέρωσης στα σπορ του Βορρά?
Πρότεινε μας εσύ μερικές πηγές.
Εγω πιστευω εχει κιολας ξεχαστει το χερι του Μαραντόνα
Τα ματια σου. Ανοιξε τα.
Ο αλλος θεωρει οτι ειναι ματαιο που τον μπαναρουν κ οχι αυτο που κανει.
Παντελη τα αυτονοητα ειπε ο βλακας ο Κετσετζογλου. Δεν χρειαζεται καμια ιδιαιτερη ποιοτητα στην πηγη για τα συγκεκριμμενα.
Θα φλαγκαριστω μονος μου γιατι μιλαω με καποιον που χρησιμοποιει πρωτοσελιδο της live sport για να εκφραστει και εχει εικονα προφιλ τους κορν. Ασε που ο παντελης ειπε το πιο σωστο πραγμα εδω μεσα
Ο Κετσετσόγλου είπε τα αυτονόητα για τη δικιά του προπαγάνδα, όπως οι ΠΑΟΚτσήδες λένε τα αυτονόητα για τη δικιά τους. Στο ίδιο ματς που δε δόθηκε αυτό το καταφανέστατο και υπεργελοίο πέναλτυ που έγινε μπροστά στα μάτια του διαιτητή, παίχτης της Λαμίας έριξε καρατιά με τις τάπες στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και πήρε κίτρινη, ενώ ήταν ο ορισμός της αποβολής. Μλκ, τον σκότωσε! Και ο Κετσετσόγλου λέει “απλό επιθετικό φάουλ”. Ε τι να λέμε μετά. Btw η δεύτερη κίτρινη του Κάνιας που είδα (δεν είδα την πρώτη και ένα πέναλτυ που ζητάει ο ΠΑΟΚ), είναι. Τον πατάει, τι να κάνουμε.
Πέρα από τις γραφικότητες των οπαδών του ΠΑΟΚ, που ως έναν μικρό βαθμό είναι και αναμενόμενες δεδομένου ότι ο τρόπος που έχασαν πέρσι το πρωτάθλημα δε χωνεύεται, φέτος ο ΠΑΟΚ σίγουρα δεν είναι πιο ευνοημένος διαιτητικά από τους υπόλοιπους και δεν είναι πρώτος γι’ αυτόν τον λόγο. Απέχει πολύ από αυτό. Το ότι οι άλλοι γαυγίζουν όταν γίνεται κάτι υπέρ του (προχτεσινό πέναλτυ, φάση πρώτης αγωνιστικής στην Τούμπα) και το ότι οι ίδιοι γαυγίζουν για όλα τα υπόλοιπα (γκολ που ακυρώθηκε με Πανιώνιο κλπ) εμένα με ενοχλούν μεν, αλλά στην τελική με αφήνουν και αδιάφορο. Τι να κάνουμε, ανεξαρτήτως συμπεριφοράς οπαδών-δημοσιογράφων κλπ φέτος ο ΠΑΟΚ χωρίς να παίζει καλά, έχει δείξει μέταλλο σαν αυτό που έδειξες εσύ πέρσι, έχει πάρει όλα τα ντέρμπι και έχει μόνο μια ισοπαλία. Ο γνωστός-άγνωστος κρατιέται (δηλαδή τον κρατάνε) πίσω του με νύχια και με δόντια σε απόσταση βολής και θα χτυπήσει όταν του δοθεί η ευκαιρία. Ε δεν μπορώ να διαβάζω τώρα ότι το προχτεσινό πέναλτυ ήταν σαν το πέναλτυ του Παπουτσέλη. Αν με τη Λαμία ήθελε να ευνοήσει τον ΠΑΟΚ μέχρι τέρμα, σου λέω το πιο απλό, θα είχε αποβάλει τον καρατέκα της Λαμίας. Δεν το έκανε. Το πέναλτυ του Παπουτσέλη ήταν μια απροκάλυπτη δήλωση ότι ο γαύρος θα τα γαμήσει όλα. Όπως και έγινε. Δεν πήρε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός εξ’ αιτίας εκείνου του πέναλτυ, έγιναν 10 τέτοια πέναλτυ εκείνη τη χρονιά υπέρ του. Και κάθε χρονιά μετά.
Όσο για τον Βιεϊρίνια και τον Ντέμη: ο Ντέμης κάποτε έβαλε γκολ με το χέρι και είπε ο ίδιος στον διαιτητή να το ακυρώσει, όπως και έγινε (και πήρε και κίτρινη νομίζω). Σε τελικό κιόλας. Ο Βιεϊρίνια έκανε αυτό που θα έκανε σχεδόν οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του: την πάπια. Δεν έγινε και τίποτα, απλώς είναι κι αυτός ένας από τους πολλούς. Ο Ντέμης όμως δεν ήταν ένας από τους πολλούς και καλά θα κάνατε να τον σεβόσασταν περισσότερο εσείς οι ίδιοι οι ΑΕΚτζήδες. Και εντάξει, οι δημοσιογράφοι είναι ρουφιάνοι και πληρωμένοι σε μεγάλο βαθμό. Οι οπαδοί δεν έχουν δικαιολογία.
Σύμφωνοι, προσωπικά τον σέβομαι ποδοσφαιρικά και ως προσωπικότητα τον Ντέμη - κυρίως γιατί προσπάθησε να διώξει τη βία από τις εξέδρες της ΑΕΚ όταν ήταν πρόεδρος, χωρίς να τον ενδιαφέρει το κόστος που είχε στη συνέχεια. Όμως, νομίζω ότι ο ίδιος δε σέβεται τον εαυτό του όταν ΦΟΒΑΤΑΙ (γιατί πλέον είναι υπάλληλος του Σαβίδη) να πει ότι ο Σαββίδης μπήκε με ένα όπλο μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι - όπως και να το κάνουμε - παράνομο, ενώ παρόλαυτά αφήνει σπόντες για τη μη έξοδο της ΑΕΚ από τα αποδυτήρια λόγω Μελισσανίδη. Δηλαδή οκ, μην την αρχίσεις καν την κουβέντα αν είναι να τα πεις μισά.
Δεν με απασχολουν τοσο πολυ ολα αυτα γενικοτερα. Το να μην δινεται ομως αυτη η φαση πεναλτι μπροστα στον διαιτητη δεν συγκρινεται με καμια αλλη φαση που να θυμαμαι. Το τι λεει αυτο στον καθενα, ας το ερμηνεψει με οποια γυαλια θελει. Μονο του Κατσουρανη θεωρω αντιστοιχη. Ουτε απο την αλλη θεωρω οτι μεχρι τωρα δεν αξιζει ο ΠΑΟΚ αυτο το πρωταθλημα.
Στα του Ντεμη, δεν ειμαι απο αυτους που τον κραζουν,ισα ισα τον συμπαθουσα πολυ κ τον εχω υπερασπιστει αρκετες φορες σε αλλους ΑΕΚτζηδες. Παρολα αυτα το τι εχει κανει οποιοσδηποτε στο παρελθον, στην τελικη για ποδοσφαιρο μιλαμε, δεν θα τον εχει στο απυροβλητο η εκτος κριτικης σε οτι κανει. Απο την στιγμη που υπαρχει ενα κοντεξτ εδω κ δυο τρια χρονια στο Ελλ. Ποδοσφαιρο καλο θα ταν να ηταν λιγο πιο προσεκτικος σε καποια πραματα. Αναποφευκτα ολοι κρινονται. Προσωπικα δεν θα σκασω κιολας, ουτε θα χαλασω ιδιαιτερα, για τετοιους λογους, οποια εικονα εχω γι αυτον.
Δεν μου κάνει εντύπωση που του δίνεις μπράβο. Στο thread του ΠΑΟΚ έχετε έναν πολύ καλό κόλακα, τον Παντελή. Από το να σας υποδεικνύει συνεχώς ως κοινό εχθρό το γαύρο, μέχρι εκφράσεις του στυλ «θα φτύσετε αίμα για το πρωτάθλημα φέτος, δεν το βλέπετε;» , «τα πλευρά του Πασχαλάκη διαφωνούνε σήμερα… εγκληματικό» και διάφορα άλλα τέτοια που γράφει.
Εδώ έκατσε κι έγραψε παραπάνω ένα σεντόνι στο οποίο παίρνει το μέρος του ΠΑΟΚ αλλά για να θολώσει και λίγο τα νερά (και καλά αντικειμενικός) πετάει καμιά ατάκα όπως «πέρα από τις γραφικότητες των οπαδών του ΠΑΟΚ» λες το θέμα συζήτησης εδώ πέρα έχει να κάνει με το αν είναι γραφικοί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Κάθεται και γράφει για “καταφανέστατο πέναλτι” λες και υπάρχει κανείς που να υποστηρίζει ότι το πέναλτι δεν ήταν καταφανέστατο. Σε αυτό που τον ρώτησα όμως δεν απάντησε. Για το αν συμφωνεί με το πρωτοσέλιδο της Live Sport που γράφει ότι “Δεν γίνεται να μην το είδε”. Αλλά πού να απαντήσει. Θα βρεθεί στη δύσκολη θέση να δυσαρεστήσει αυτούς που κολακεύει.
Εν τω μεταξύ είναι και γκεμπελίσκος. Ο Κετσετζόγλου πουθενά δεν γράφει ότι το φάουλ του Μπαράλες στον Πασχαλάκη ήταν «απλό επιθετικό φάουλ". Ο Κετσετζόγλου γράφει για “επιθετικό φάουλ που το ήθελαν… κόκκινη κάρτα” και ότι “προσπάθησαν να εξισώσουν τον ορισμό της ντροπής με απλά διαιτητικά λάθη που κάποια δεν ήταν κιόλας αφού τα βλέπουμε σχεδόν κάθε Κυριακή να συμβαίνουν στα γήπεδα υπέρ και σε βάρος όλων”.
Τέσπα, αυτά…
Κοινό με ποιον; Ο ΠΑΟΚ φέτος θα ανταγωνιστεί με τον γαύρο για το πρωτάθλημα, αλλά αυτοί έχουν ακόμα μένος με την ανύπαρκτη ΑΕΚ.
Δεν παίρνω το μέρος κανενός, γράφω αυτά που βλέπω. Εννοείται ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ (και μέλη της ομάδας, όπως ας πούμε ο προπονητής τους) είναι από γραφικοί έως και υπεργραφικοί και με εκνευρίζουν, αλλά εγώ προσωπικά 1)τους δίνω ένα μικρό δίκιο και 2)δεν τους εξισώνω με δεκαετίες γαυρίλας. Θα δούμε αν θα φτάσουν ποτέ εκεί.
Απάντησα ήδη. “Καταφανέστατο” σημαίνει ότι δεν το βλέπει μονο τυφλός. Σε ποια δύσκολη θέση θα βρεθώ, θα δυσαρεστήσω τους ΠΑΟΚτσήδες του φόρουμ; Ναι, εμένα περιμένουνε .
Αγόρι μου, η φάση με τον Πασχαλάκη είναι επιθετικό φάουλ και κόκκινη κάρτα. Δεν το “ήθελαν κάποιοι” κόκκινη κάρτα, ήταν κόκκινη κάρτα. Δε βλέπεις πού σηκώνει το πόδι ο επιθετικός και πώς τον χτυπάει; Τι έπρεπε, να τον ξαπλώσει εντελώς; Ο Κάνιας πατάει τον αντίπαλο πάνω στη φάση και αποβάλεται με δεύτερη κίτρινη, ο Μπαράλες σηκώνει το πόδι στο 1,5+ μέτρο μέσα στη μικρή περιοχή και βρίσκει τον τερματοφύλακα με τις τάπες, κόκκινη κάρτα.
Απλό είναι.
Γιατι ειναι γνωστο οτι δεν υπαρχει οπαδος του ΠΑΟΚ που να μην αναπνεει εν αναμονη της κολακειας του παντελη(μην το παρει προσωπικα ο παντελής τωρα) ρε συ boston τα πιστεύεις αυτα που λες;
Ναι, γιατι ειναι γνωστη η συμπαθεια που τρεφουμε ο ενας για τον αλλον Για να μην το κουραζουμε, ο παντελης (με τον οποιο διαφωνω στα 99% που γραφει) ειπε το εξης και συμφωνησα
Με 5 λεξεις ειπε παρα πολλα για οποιον μπορει και θελει να καταλαβει. Εσυ ομως αν θες μπορεις να επικαλεστεις για 4η φορα εξωφυλλο φυλλαδας και να ποσταρεις κι αλλα αρθρα αρδ οπως ο κεφτετζογλουπωςτονλενε και να μην ντρεπεσαι γι αυτο, no problem no stress
Να πω και εγω το ασχετο μου. Ημουν μαζι με τον Ντεμη μεχρι το σημειο που εβγαλε φωτογραφιες φορα παρτιδα στο σαητ σε στυλ “Wanted”. Εκει οχι φιλε, τεραστιο φαουλ. Δωσε τις στην αστυνομια ολα καλα, η δημοσια διαπομπευση ομως ξεφευγει. Αν και η Οριτζιναλ ρουφιανο τον λενε και γιατι τις εδωσε στην αστυνομια αρα δεν αλλαζει πολλα, εμενα αυτο μου χτυπησε ασχημα.
Η εκπομπη του παντως απο κλιπακια που εχω δει ειναι μια χαρα και ας ειναι στο καναλι του γνωστου.
0
Μηδεν απο μηδεν
Μηδεν
Ρε τον Μελισσανιδη να πουμε. Παρουσιασε κεντρο σε τσουλου με Μοραν, Τσοσιτς, Γαλανοπουλο. Εχει θρασος τουλαχιστον
Οσο αφηνει την ομαδα χωρις χαφ και εξτρεμ, προκοπη δεν προκειτε να δουμε. Ο Μπογιε πολυ ανουσιος και ασταθης. Ο Κετσετζογλου ακομα προσπαθει να μας πεισει οτι ειναι αξιας Σκοκο…
Μπουλο ολοι,προπονητες,φροντιστες,τεχνικοι διευθυντες,σαπακια παικτες,απο αητητοι στην ευρωπη με μανολο,στο ξεφτιλικι της ντροπιαστικης παρουσιας στους ομιλους.
Μας τρυπησανε φετος μαγκες,εκ των εσω!
Αντε γαμηθειτε ολοι ρε, γαμιεστε,πουληταρια!!
Α ρε μαρινο πως σε καταντησανε… κριμα
ΜΠΑΤΕ σκύλοι αλέστε