ετσι μωρη αρρωστεια αρειαναρα παμε και για κυπελλο !!!
καλα εξασφαλιστηκε η δευτερη θεση…το μονο που μενει ειναι να δουμε αν η αεκ θα φαει κι αλλη 4αρα… :lol: :lol: :lol: #-o :lol:
ετσι μωρη αρρωστεια αρειαναρα παμε και για κυπελλο !!!
καλα εξασφαλιστηκε η δευτερη θεση…το μονο που μενει ειναι να δουμε αν η αεκ θα φαει κι αλλη 4αρα… :lol: :lol: :lol: #-o :lol:
Ωραία μπάλα σήμερα. Ο Άρης φυσικά. Εμείς το παλεύαμε αλλά δυστυχώς σε ένα ακόμα μάτς που έλειπε ο Γεωργέας κ ο Δέλλας η άμυνα έμπαζε.
Θέλουμε επειγόντως άκρα στην άμυνα. Μπούρμπος και Ράμος είναι σχετικά καλοί για μπροστά αλλά δεν είναι αμυντικοί. Επίσης ο Ενσαλίβα μου φαίνεται ότι τελικά θα βγει πολύ μέτριος. Δεν μπορούσε να κάνει μια πάσα, ούτε να παίξει λίγο άμυνα. Επίσης τον τελειωμένο Σέζαρ δεν τον βάζει να γυρίσει το ματς.
Ο Εντίνιο πολλά νεύρα γενικότερα έχει μου φαίνεται. Τον Ρε μου θυμίζει σε αυτόν τον τομέα. Αυτός δεν είχε ρίξει κάτι μπουνίδια σε ένα αντίστοιχο ματς με Άρη ?
Γενικά πρέπει να ενισχυθούμε πίσω.
Ο Ραμος ειναι δεδομενο οτι δεν ειναι αμυντικος.
Οταν τον πηραμε τον Μπουρμπο, επαιζε σεντερ φορ! Ο Πλιατσικας, αμυντικο χαφ!
Δεν γινεται να χωνουμε τον καθενα οπου εχουμε τρυπες, τσαμπα τους αδικουμε κιολας.
Γενικα πρεπει να παραδεχτουμε οτι φετος η ΑΕΚ ηταν το λιγοτερο μια μετριοτατη ομαδα και ενταξει ειπαμε ηθικα πρωταθλητες κλπ αλλα φτανει,δεν μπορει να κρυβονται ολοι πισω απο αυτο και να αποτελει την δικαιολογια για ολα.:-k
Πιστευω καλυτερα θα ειναι αν βγουμε τριτοι γιατι η ομαδα θα εχει τον χρονο να ξανα-χτιστει(για πολλοστη φορα) σε αντιθεση με την δευτερη θεση που θα πρεπει να γινει πολυ νωρις προετοιμασια,θα υπαρχει η κουραση απο τα πλει οφ,οι πιθανοτητες για προκριση στους ομιλους ελαχιστες και γενικα δεν συμφερει η δευτερη θεση.
Δεν ειμαι αισιοδοξος για την επομενη χρονια μιας και λεφτα πεφτουν με το σταγονομετρο απο τους μετοχους μας,λιγο η αποζημιωση του φερερ,λιγο τα διαρκειας που λογικα θα πεσουν,λιγο το οτι οι αντιπαλοι ΠΑΟ κ ΟΣΦΠ ειναι πολυ πιθανον να δυναμωσουν ακομα περισσοτερο μιας κ η διαφενομενη εισοδος του mr MIG,πατερα,γιαννακοπουλαιων στον ΠΑΟ,απο την αλλη η αντιδραση του ΟΣΦΠ που θα ειναι η εισοδος των αγγγελοπουλαιων διπλα στον κοκκαλη,λιγο η απογοητευση του κοσμου κλπ
Επομενως δυσκολα τα πραγματα για την ΑΕΚ και του χρονου…:-s
ΥΓ Ο λαγος ρε παιδια τι προσπαθουνε να τον κανουν?Αφου δεν τον βαζουν να παιζει στην θεση του το παλικαρι,τι τον εκθετουν ετσι.
Ηθικοι πρωταθλητες my ass!!!
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Oυστ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ουστ εσυ ρεεεεεεεεεεεεεεεεε:p :lol: Εισαι αγενεστατος! Ντροπη σου!:lol:
Aν και επίσημα η ΑΕΚ διέψευδε την πληροφορία περί συνάντησης του Ριβάλντο με τον Νικολαΐδη την Πέμπτη, το ραντεβού των πλευρών έγινε. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ προσπάθησε να πείσει τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, προκειμένου να μείνει και την επόμενη σεζόν λέγοντάς του ότι θα γίνουν καλές μετεγγραφές και επενδύσεις. Ο Ρίμπο είχε πάει με αρνητική διάθεση, αλλά μετά τα όσα άκουσε από τον Νικολαΐδη ζήτησε προσθεσμία μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα.
http://www.supersport.gr/soccer/anational/default.asp?aid=149657
Για να το σκέφτεται ο Ρίμπο, λογικά άκουσε για κάτι καλό. Για να δούμε.
Παίζει κανά βιντεάκι με την θεϊκή τρίπλα του Ζεντίλ ???
Ενσαλίβα πολύ κλάδεμα ρε γμτ. Και τον είχα για ήρεμο άνθρωπο
Παίζει κανά βιντεάκι με την θεϊκή τρίπλα του Ζεντίλ ???
Ενσαλίβα πολύ κλάδεμα ρε γμτ. Και τον είχα για ήρεμο άνθρωπο
$$$
Το αμυντικο χαφ οφειλει να κλαδευει καμποσο. Οχι βεβαια να παιζει αντιαθλητικα αλλα δυνατα.
Ειναι αυτη που ειχε κανει ο Ροναλντινιο σε καποια ματς παλιοτερα,φλιπ φλαπ απ’οτι ειδα λεγεται.
Υπαρχει βιντεο,αλλα το ρηπλεη της νετ ξεκιναει σε λαθος σημειο κ δεν φαινεται καλα απο κοντα.
Στην ουσία της συζήτησης των δύο ανδρών, ο Ντέμης Νικολαΐδης ζήτησε από τον Ριβάλντο να παραμείνει στην ομάδα, μιας και όπως χαρακτηριστικά τόνισε… «δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι ότι του χρόνου δεν θα είσαι στην ομάδα!». Κάτι που αποδεικνύει την επιθυμία του προέδρου της ΠΑΕ να χτιστεί η καινούργια ομάδα της ΑΕΚ πάνω στον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.
Aυτο δεν μου αρεσε καθολου μπορω να πω.Δλδ η ΑΕΚ του 2008 θα χτιστει και θα σχεδιαστει πανω στον 37χρονο ριβαλντο?Μια απο τα ιδια δλδ κ για του χρονου?Αργο και στατικο ποδοσφαιρο παλι? Πολυ προβλεψιμο αυτο για οποιονδηποτε αντιπαλο,προτιμω να φυγει ο ριβαλντο ,πιστευω οτι η ΑΕΚ πρεπει να ριξει τον μεσο ορο ηλικιας στο ροστερ και να αποχωρησουν τα βαρια κορμια.[-X
Συνολικό πρόστιμο 200.000 ευρώ θα πληρώσουν οι παίκτες της ΑΕΚ για την ήττα από τον Άρη με 4-0, όπως αποφάσισε η διοίκηση της ΠΑΕ και ανακοινώθηκε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας από τον Τραϊανό Δέλλα.
Λίγο μας τα μπερδεύει τα πράγματα ο Ντέμης. Βγαίνει και λέει πως η ΑΕΚ είναι ηθικά πρωταθλήτρια( δεν δίνει πριμ πρωταθλήματος βέβαια) και πως φταίνε ο Γκαγκάτσης και ο Κόκκαλης για την κατάντια του ποδοσφαίρου. Κατεβαίνει η ομάδα στα πλέι οφ και για τις κακές εμφανίσεις πληρώνουν πρόστιμο οι παίκτες…:lol:
Αχαχαχαχα!! Τα 200 χιλιαρικα πριμ που ειχανε παρει οι παικτες μετα το 4-0 επι του παοκ τωρα θα το επιστρεψουν πισω για τις 4αρες που φαγανε…:lol: #-o
Πρεπει να καταλαβουν ολοι σε ποια ομαδα βρισκονται…
προφανώς ξαναγυρνάμε στο “δεν έχουμε καλή ομάδα” που φορέθηκε το φθινόπωρο πολύ
Kοιτα να δεις… 1ον, το πριμ πρωταθληματος θα το γεννησει?? Ας επαιρνε η ΑΕΚ και στα χαρτια το πρωταθλημα και οτι οικονομικο εσοδο μπορει αυτο να σημαινει και τοτε ολα ενταξει. Δευτερον, απο την στιγμη που κατεβηκε με πληρη ομαδα στα πλεϋ-οφ, η ομαδα ηταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να παιξει τουλαχιστον αξιοπρεπως και ας μην εβγαινε στα προκριματικα του Τσου-Λου. Αλλα το να αρπαζεις δυο τεσσαρες μεσα σε μια εβδομαδα ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο. (θα πρεπει να εχουμε να το δουμε αυτο το φαινομενο απο τοτε που εκανε ενδοξες εξοδους ο Ολυμπιακος στην Ευρωπη:lol: )
Δώνης: Πάω στην ΑΕΚ για πρωτάθλημα, με 10 εκ. ευρώ μπάτζετ!
Ο 39χρονος προπονητής, είπε αρχικά: «Πάω στην ΑΕΚ, για να πάρω το πρωτάθλημα από την πρώτη χρονιά. Ξέρω ότι με περιμένει πολλή δουλειά. Θα έχω όμως ένα πολύ καλό ποσό να διαχειριστώ για τις μεταγραφές του καλοκαιριού, μια και το φετινό μπάζτετ θα είναι κοντά στα δέκα εκ. ευρώ!».
Στη συνέχεια, το «τρένο» μίλησε και για την παραμονή του Ριβάλντο του στην ομάδα: «Αυτό που ξέρω είναι ότι θα φύγει».
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=64444
Eπιτελους αποφασισαν να ριξουν και κανα φραγκο?:bow2: :papas:
Aρχιζει και το ξεσκαρταρισμα…αντε να τελιωνουμε με τους τελιωμενους…
Μάλιστα, όπως γράφει η «Sportday», οι πρώτοι που… κινδυνεύουν είναι οι Παντελής Καφές, Κονέ, Ενσαλίβα, Λαγός, Πλιάτσικας, Μαντούκα, Ράμος και Καπετάνος. Οι… σίγουροι για αποχώρηση είναι οι Μορέτο, Ασκάρατε, Μανού και Ζούλιο Σέζαρ, ενώ για τον Παπασταθόπουλο, τον Λυμπερόπουλο και τον Μάχο, το μέλλον τους θα εξαρτηθεί από τις προτάσεις που θα έρθουν στα «κιτρινόμαυρα» γραφεία
Ακόμη, ο Αρουαμπαρένα θα κληθεί να λύσει το συμβόλαιό του, με τον Καλόν θα γίνει προσπάθεια να μειώσει τις απαιτήσεις του για να μείνει, ενώ Γεωργέας, Αλεξόπουλος και Τόζερ θα παραμείνουν.
14 παικτες ειναι για αποδεσμευση…Τωρα που βλεπω το ροστερ αναρωτιεμαι, μα καλα ολοι αυτοι ητανε στην ΑΕΚ?Ηταν αυτοι παικτες για μια ομαδα οπως ειναι η ΑΕΚ που υποτιθεται θελει να κανει πρωταθλητισμο,να παει καλα στην ευρωπη κλπ?:-k Για πολυ παλτα μιλαμε…
ΥΓ Ειμαι ο μονος που χαιρομαι επειδη θα φυγει ο ριβαλντο?:-s
Και εγω χαιρομουν που εφυγε ο Ριμπο απο εμας.Απιστευτος παιχτης αλλα οταν περναγε η μπαλα
απο αυτον μεχρι και η μανα μου γυριζε στην αμυνα για να μαρκαρει.
Ο Λαγος αδικειται οπως και ο Μπουρμπος.Τα παιδια παιζανε επιθεση οχι αμυνα.
Σωπα ρε… Μακαρι να πεσει τοσο χρημα. Αλλα οχι και να φυγουν οι Καφες, Ενσαλιβα και Λαγος… Ημαρτον
Ετσι ακριβως. Τον καλυτερο παιχτη του κοσμου να τον βαλεις σε τελειως διαφορετικη θεση, θα παιζει για τα μπαζα.
o Γεωργάτος ως δεκάρι ήρθε στον Ολυμπιακό… Ο Ντούσαν τον έκανε αριστερό μπακ και διέπρεψε. Προσωπικά δεν το πιστεύω. Ο καλός παίκτης είναι καλός και αν παίζει λίγα μέτρα παρά δίπλα. Απλά σε κάποιες θέσεις είναι καλύτερος. Ο Λαγός που υποτίθεται είναι επιθετικογενής παίκτης, δεν κάνει τίποτα ούτε στον τομέα επίθεση στην ΑΕΚ όταν παίζει αριστερό μπακ. Το να μην είναι αποδοτικός όταν μαρκάρει να το δεχτώ, αλλά όταν η ομάδα είναι στην επίθεση πάλι δε βλέπεται…
Εγώ τον Λαγό πολύ τον πίστευα ήδη από όταν ήταν στον Ηρακλή. Είναι ο καλύτερος παίκτης στην ηλικία του μετά την παικτούρα τον Σαμαρά. Δεν ξέρω τι έχει γίνει και πάει να καεί.
Μακάρι να τον διώξουνε να έρθει σε μας (λέμε τώρα)