Δεν ξερω… Εγω παντως δεν μπορω να δεχτω οτι η μεγαλυτερη ελπιδα του Ελληνικου ποδοσφαιρου πριν απο 2 χρονια, δεν κανει για ομαδα σαν την ΑΕΚ. Τον επηρεασε παντως σιγουρα πολυ και ο τραυματισμος του, εχει χασει πολυ σε εκρηκτικοτητα. Αντε να δουμε απο του χρονου το παλικαρι, αν ειναι ειναι υγιης, γιατι τον θαυμαζα πολυ στις καλες του.
Τα λεφτά δεν λένε κάτι. Είδαμε ο Ολυμπιακός με τόσα που έδωσε πώς τελικά πήρε το πρωτάθλημα.
Οι μικροί σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φύγουν. Αλλά λογικά για να υπολογίζουν μπάτζετ 10 εκ. , πέρα από Ρίμπο, θα φύγουν και Παπασταθόπουλος και Λύμπε.
Αναρωτιέμαι αν φύγει και Καφές και Ενσαλίβα, ποιός θα παίζει DMC ?
Ο Αλεξόπουλος με ποιό σκεπτικό θα μείνει ? Τα άλλα ονόματα πώς προέκυψαν ? Είναι στην ίδια μοίρα Καπετάνος με Ράμος ?
Λαγός να μείνει να κάνει επιτέλους μια ολοκληρωμένη χρονιά και στη θέση του, ειδικά αν φύγουν Μαντούκα, Σέζαρ και Μανού.
Σιγα τον καφε , τον ενσαλιβα … Ειδες εσυ να εκαναν τπτ? Ειδικα ο ενσαλιβα ηταν σκετη απογοητευση. Ο Λαγος απο τοτε που τραυματιστηκε δεν εχει δειξει σημαδια οτι μπορει να βρει τον παλιο καλο του εαυτο και θελει χρονο ακομα.Τι να τον κανω τον καφε?:-s
Xωρις λεφτα φιλαρακι δεν πας πουθενα.Οχι οτι εαν ξοδευεις εαν σορο λεφτα θα φτιαξεις καλη ομαδα, αλλα τα λεφτα ειναι το Α και το Ω σε μια ομαδα,εαν δεν πεφτει ρευστο δεν μπορεις να επενδυσεις και να ελπιζεις σε κατι καλο στο μελλον.Θα μου πεις κ ο οσφπ που εδωσε 7 μυρια για τον μπελουτσι τι καταλαβε?Τπτ,πηρε ομως εναν γκαλετι,πηρε καποιους παικτες καλους.
Παντελής Καφές, Κονέ, Ενσαλίβα, Λαγός, Πλιάτσικας, Μαντούκα, Ράμος και Καπετάνος,Μορέτο, Ασκάρατε, Μανού και Ζούλιο Σέζαρ, Αρουαμπαρένα,ριβαλντο,παπας.
Αυτοι πρεπει να παρουν δρομο στανταρ, τι να τους κανω ολους αυτους,τι να τον κανω τον ριβαλντο 37 χρονων να μην μπορει να παρει τα ποδια του και να κανει αργη την ομαδα,πιστευω οτι εαν η ΑΕΚ θελει επιτελους να κανει καλη ομαδα που θα ειναι γρηγορη,θα εχει ποιοτητα και θα μπορει να προσφερει θεαμα δεν χρειαζεται τετοιας μετριας ποιοτητας παικτες οπως οι παραπανω.
Επισης σιγα σιγα πρεπει να παιρνουν συμμετοχη κ νεοι παικτες οπως ο παυλης που το παδι οσες φορες του δοθηκε η ευκαιρια εδειξε οτι το εχει.
@KIMI
εγώ θα έδιωχνα σίγουρα Ασκάρατε , Ράμος , Μορέττο.
οι άλλοι νταξ δεν είναι τίποτε το τρομερό αλλά είναι χρήσιμοι.
@jester
πως φαίνεται ο πορωμένος με το Μanager…
Στο ψαρεμα καλοι ειναι…:lol: Σοβαρα τωρα δεν ειναι παικτες αυτοι για να παιζουν στην ΑΕΚ… [-X Ας τους αφησει ελευθερους η ΑΕΚ και μετα δες σε τι ομαδες θα καταληξουν ολοι αυτοι οι παικτες.
Ο Ενσαλίουα έχει ικανότητες, απλά φέτος πέρασε μία περίοδο ντεφορμαρίσματος. Πιστεύω ότι του αξίζει άλλη μία ευκαιρία.
Ο Λαγός μετά τον τραυματισμό του δεν θυμίζει τίποτα από τον παλιό καλό εαυτό του. Κρίμα…
Ο Πλιάτσικας είναι αρκετά ταλαντούχος, δεν νομίζω ότι είναι σωστή κίνηση να αποδεσμευθεί, καλύτερα να δωθεί δανεικός κάπου για να πάρει περισσότερα παιχνίδια και να ψηθεί.
Ο Μαντούκα επίσης νομίζω ότι περνάει απλά μία περίοδο ντεφορμαρίσματος, αν θυμηθεί κανείς τις εμφανίσεις που έχει κάνει.
Ο Μανού προσωπικά μου αρέσει (μακάρι να μείνει ελεύθερος και να τον φέρει ο Πανόπουλος στην Ξάνθη).
Το ίδιο και ο Σέζαρ.
Ο Παπασταθόπουλος νομίζω πρέπει να μείνει ακόμα 1-2 σεζόν για να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία και να πουληθεί σε καλύτερη τιμή.
Αν φύγει ο Μάχο θα πρέπει να ψάχνετε και βασικό τερματοφύλακα.
Γεωργέας και Τόζερ γιατί να παραμείνουν? Ο Γεωργέας είναι ο ορισμός του υπερτιμημένου παίκτη για`μενα ενώ και ο Τόζερ δεν έχει δείξει κάτι…
Ο Ριβάλντο προς το τέλος ανέβασε στροφές και νομίζω μία χρονιά ακόμα μπορεί να σας βοηθήσει, αλλά όχι να στηθεί η ομάδα γύρω του.
Ο Παππάς πιστεύω ότι είναι από τους πιο αδικημένους παίκτες του πρωταθλήματος. Αν μείνει ελεύθερος ελπίζω να τον φέρει ο Πανόπουλος στην Ξάνθη και αυτόν, όπως και τον Μανού.
Έλα ρε Σκούφαλη παιχταρά.
Πάμε χωρίς άγχος τώρα με ΠΑΟ εντός.
Ο Πανιώνιος μπορούσε 4αρα και αυτός με μια άμυνα αόρατη.
Από εμάς σώθηκαν Κονέ, Καφές, Μπλάνκο.
Μορέτο, Μπούρμπος, Ασκάρατε και Ζεράλντο είναι με το 1.5 πόδι έξω μετά από αυτή την εμφάνιση.
Είχε πλάκα που ο σχολιαστής όταν μιλούσε για το Ζεράλντο, έλεγε τα καλύτερα. “Αυτά τα βλέπουμε σε αλάνες”,“Το φρικαλέο κοντρόλ του Ζεράλντο”, “Καλύτερα να βλέπουμε τον Μπλάνκο” (ενώ έκανε κοντρόλ ο Ζεράλντο) . :lol: :lol:
Kαλα ε αεραμυνα…:lol: Απορω που τους βρισκουνε κατι τετοιους παικτες σαν τον ζεραλντο, τον ασκαρατε, μορετο κλπ.Αυτοι ρε ουτε την μπαλα να κλωτσανε δεν ξερουνε…#-o
Τωρα με τον ΠΑΟ τουλαχιστον κανονιστε να κερδισετε εστω για το γοητρο… Πρωτα απο ολα πρεπει να φτιαξουμε την αμυνα μας…:papas: [-X
Μηπως να βραβευσουμε τον ασκαρατε για την προσφορα του στην ομαδα?:lol: #-o
Δηλώσεις πάτερ μετά το βιασμό:
«Δεν ξέρω γιατί μας αντιμετώπισε έτσι η διαιτησία. Δικαιούμασταν τη νίκη, ο Πανιώνιος είχε μόνο δύο καλές ευκαιρίες και τίποτε άλλο»
8O 8O 8O
Και τον είχα για σοβαρό…
Μαθαίνει σιγά σιγά και αυτός.
Ρε ΚΙΜΙ, πλακα μας κανεις με τον Καφε??? Χθες ιδιως ολα μονος του τα κανε. Για 3 παιχτες επαιζε.
Πες μου κιολας οτι ειδες τις φασεις για στις οποιες αδικηθηκε η ΑΕΚ χθες.
Δεν τις ειδα.
Εχω εμπεδωσει πλεον οτι η ΑΕΚ παντα αδικειται.
ΠΟΙΟΣ ΚΑΦΕΣ ΡΕ??? Με παικτες σαν τον καφε η ΑΕΚ θα φτιαξει καλη ομαδα??#-o [-X Επαιξε 4 καλα ματς ολη τη χρονια…Περσι δεν εκανε τπτ… Ακου εκει ΚΑΦΕΣ… [-X Που εαν δεν τον επαιρνε η ΑΕΚ θα ηταν στα αζητητα τωρα.
Φίλοι οπαδοί της ΑΕΚ. Σκεφτόμουν πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευοίωνα για την ομάδα σας.
Φέτος που είχατε μόνο ένα στόχο (με την Ευρώπη γραμμένη και έξω από το κύπελλο νωρίς), ο ΠΑΟ είχε ατελείωτα εσωτερικά προβλήματα, ενώ ο Θρύλος δεν ενδιαφερόταν για το πρωτάθλημα μέχρι 3 αγωνιστικές πριν από το τέλος, πάλι βγήκατε… 3οι (τελικά).
Ο Σώκρατες είπε πως πλέον ο στόχος μας είναι να παίρνουμε τα πρωταθλήματα, ενώ ο ΠΑΟ είναι συσπειρωμένος
μετά από 10 χρόνια.
Πως στο διάολο θα πάρετε πρωτάθλημα τα επόμενα χρόνια;;; :-k
Eλα, ενταξει. Δεν θα κατσω τωρα να συζητησω επ’αυτου με ατομα που δεν εχουν δει πανω απο 200 ματς στην ζωη τους.
Αφου μας κλεψανε το φετινο, δεν προκειτε να παρουμε για πολλα χρονια. Ο μονος λογος που θα ηθελα πλεον να εμπλακει καποιος “μεγαλος” στα διοικητικα (πχ. Μελισσανιδης), ειναι μπας και μπορεσουμε να ελεγχξουμε το παρασκηνιο και κανουμε και 'μεις τις ιδιες “ομοφυλοφιλιες” που τρωμε τοσα χρονια.
Ναι, ακομα με τσουζει.
Ρε συ αφου το πρωταθλημα ειναι μια εφημερη χαρα… :lol2: :lol2: Περα απο την πλακα ,το ερωτημα ειναι το εξης, ο ΠΑΟ απο οτι δειχνουν τα πραγματα θα γινει πανισχυρος,ο ΟΣΦΠ απο την αλλη ειναι δυνατος και η αντιδραση του κοκκαλη στις εξελιξεις στα διοικητικα του ΠΑΟ θα ειναι να φερει του αδερφους αγγελοπουλους στο ποδοσφαιρο του ΟΣΦΠ,και στην μεση η ΑΕΚ του Ντεμη.
Πως θα καταφερει ο Ντεμης να κοντραρει 2 τοσο ισχυρους και δυνατους αντιπαλους?:-s :-k
Οσο για τον καφε να προσθεσω το εξης,εαν οι φιλοδοξιες του μεσου οπαδου της ΑΕΚ ειναι να βλεπει μια ομαδα με παικτες της αξιας του καφε τοτε ας μην εχει υψηλες βλεψεις για μια ΑΕΚ μεγαλη…
Η χρονια για την ΑΕΚ καλως η κακως ειναι αποτυχημενη. Τελευταια ευκαιρια για Ντεμη την επομενη χρονια να φτιαξει επιτελους μια ομαδα αξιολογη.
Συμφωνω με τις δηλωσεις του λυμπε,ειπε τα πραγματα με το ονομα τους.
Παντα θελεις το καλυτερο για την ομαδα σου αλλα το θεμα ειναι να ειμαστε ρεαλιστες. Ο Καφες ειναι απο τους καλυτερους στην θεση του που παιζουν στην Ελλαδα. Και 'γω θα θελα ο Τζερραρντ να παιζει στην ομαδα μου αλλα ενταξει. Να μου απαξιωσεις τον Ραμος ενταξει, τον Καπετανο επισης, 2-3 παιχτες επισης ενταξει, αλλα ενταξει θα αρχισουμε σε λιγο να αμφισβητουμε και τις ικανοτητες του Λυμπεροπουλου…
Η αλαζονεία του Ντέμη…
Πέρσι τέτοιες, μέρες δεν μίλησε. Ήταν η εποχή που η ΑΕΚ (ο κύριος Φερέρ συγκεκριμένα) δεν ήθελε να τον δώσει στην Νυρεμβέργη. Η πρόταση άγγιζε παράλογα ποσά σχεδόν 2,5 εκατομμύρια, ο ίδιος ήθελε να φύγει, αλλά δεν τόλμησε ποτέ να μιλήσει. Ισως να φοβήθηκε τις αντιδράσεις του κόσμου. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος πλέον άλλαξε. Και το βράδυ της Κυριακής, αποφάσισε να μιλήσει και να ξεσπάσει μιλώντας μεταξύ άλλων και για «αλαζονεία».
Κανείς δεν κατάλαβε, ακριβώς τι εννοούσε. Περίεργο, γιατί η λέξη «αλαζονεία» στην ΑΕΚ δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Μετά από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στις αρχές του δευτέρου γύρου, ο Ντέμης Νικολαϊδης είχε μιλήσει στο ΟΑΚΑ και είχε πει μεταξύ άλλων «αν μας άφηναν θα ήμασταν 7 βαθμούς μπροστά».Λίγους μήνες αργότερα ζητούσε συγνώμη για το «πόσο κακή μπάλα παίζουμε».Μετά το τέλος του πρωταθλήματος, έδινε πριμ για το «πρωτάθλημα που κατακτήσαμε μέσα στα γήπεδα». Και μέσα στα playoff το αναίρεσε, μετατρέποντας το σε πρόστιμο. Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ άφησε να διαρρεύσει πως «ετοιμάζονται αλλαγές στο δυναμικό της ομάδας την επόμενη χρονιά». Λίγο μπερδεμένα δεν είναι τα πράγματα;
Αυτό συμβαίνει όταν δεν υπάρχει πλάνο. Ακόμα και ο Ολυμπιακός, που κινείται σε «ροκ» καταστάσεις όλη τη σεζόν, έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ξέρει και ζητάει το πρωτάθλημα κάθε χρονιά, ακόμα και αν οι απολυμένοι στον δρόμο για τη δόξα, είναι περισσότεροι και από τους τίτλους. Η ΑΕΚ όμως; Μπερδεμένη μεταξύ στυγνού επαγγελματισμού και αδιέξοδου ρομαντισμού μοιάζει αλαζονική μέσα στη «διαφορετικότητα» της. Υπεύθυνος είναι ασφαλώς ο Ντέμης Νικολαϊδης. Τη μια το πρωτάθλημα είναι «εφήμερη χαρά». Την άλλη είναι «ο στόχος μας». Ενδιάμεσα, τόνοι επικοινωνίας «ξοδεύονται» προσπαθώντας να αποδειχθεί πως «είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ». Μοιάζει διαφορετικό, όμως ενίοτε είναι απλά αλαζονικό…
http://www.balla.gr/default.asp?pid=95&la=1&catid=32&artid=55871
Πολυ σωστο το παραπανω αρθρο που αφορα την αλαζονεια γενικοτερα…(στην ΑΕΚ)
Mενει ο Ριμπο.
Δεν το κρυβω οτι ωρες-ωρες κραταει πολυ την μπαλα, γυρναει ολη η αντιπαλη ομαδα και σε βγαζει απο τα ρουχα σου, αλλα απο την αλλη στις καλες του σε κανει να χαιρεσαι να βλεπεις μπαλα. Ουτως ή αλλως και στον Ολυμπιακο οταν ηταν αυτο ελεγα, οτι ειναι ο παιχτης που θα δωσει το κατι παραπανω για να παρεις τα 5-6 ματς που αλλιως δεν θα τα επαιρνες. Χαρακτηριστικοτατο παραδειγμα, περισυ που ο Ολυμπιακος περασε με 2-3 απο την Τουμπα ή που φετος η ΑΕΚ περασε απο το Χαριλαου με 0-1.
Ειναι κριμα που μπηκε και αυτος στο ξεκατινιασμα και πολλοι ξεχασαν την ποδοσφαιρικη του αξια και προσπαθησαν να τον απαξιωσουν.