Τι πατατα πεταξες τωρα ρε rudolf… Εδω λεμε για τα διαρκειας, παμε να κανουμε νεο ρεκορ κι εσυ λες για ποσοστα.#-o Στο τελος θα κατηγορηθουμε οτι κανουμε διαφημιση και την ομαδα μας προτρεποντας να
βοηθησει ο κοσμος με τα διαρκειας… λολ
θα χαρώ αν πάρει ο ΠΑΟ καλούς παίκτες,όχι αν πουλάνε διαρκείας
Xλωμό το βλέπω…
Εδω κανεις ενα λαθος… Τα εισιτηρια διαρκειας ειναι πολυ σημαντικη πηγη χρηματων για μια ομαδα… Απλα δες τι γινεται στο εξωτερικο…
Καταλαβαινω τους ΑΕΚτζηδες που εχουν ζητηση για τα διαρκειας… Η ΑΕΚ φαινεται πως δουλευει σοβαρα αυτο το καλοκαιρι… Λεω “φαινεται” γιατι κανεις δεν ξερει πως θα βγει η χρονια στο τελος…
θα χαρώ εγώ αν έχει έσοδα η ομάδα που υποστηρίζω?
rudolf, δεν ειπε κανεις να αναψεις και πυροτεχνηματα η να πετας απο τη χαρα σου αν εχει εσοδα η ομαδα σου αλλα γιατι να μην “χαρεις”, αφου ειναι η ομαδα σου.
τα βλέπουμε λίγο διαφορετικά:wink:
και βεβαια θα χαρεις γιατι θα αφου θα έχει έσοδα θα ενισχυθει και θα γίνει καλύτερη και αφου την υποστηριζεις θα χαίρεσαι να τη βλέπεις να παίζει καλυτερα και να δυναμώνει
Μπα! Εμεις εχουμε μαθει διαφορετικα, αμα μπουν λεφτα στο ταμειο της ομαδας τσεπωνονται ή επενδυωνται αλλου, ολοκληρα Village Center εκανε ο Βαρδηνογιαννης το 96, βεβαια ο Ντεμης ειναι αλλιως και για αυτο πρεπει να χαιρονται οι ΑΕΚτζηδες που εχουν τετοιο προεδρο που αγαπα την ομαδα τους!
Ο Αρ-ντεμης Μάτσας είναι ένας ρουφιάνος που έθαψε άδικα έναν άνθρωπο και εξαιτίας του τώρα σαπίζει στη φυλακή. ¶λλωστε αυτός συμβάλει στο να γίνουν τα γήπεδα τόπος φακελώματος. Εγώ συμφωνώ με την Original που τον κράζει. Και άλλωστε δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανας πρόεδρος που να έχει μια ομάδα για την ψυχή της μάνας του. Η θα θέλει να φάει λεφτά από εκεί και να αυξήσει την περιουσία του ή να ξεπλύνει χρήμα από τις βρωμοδουλειές του. Δυστυχώς πιστεύω ότι η αθωότητα πέθανε όταν ο αθλητισμός έγινε επαγγελματικός. ¶λλωστε πριν 30 χρόνια οι άνθρωποι ευχαριστιούνταν χίλιες φορές περισσότερο το γήπεδο χωρίς big name signings.
Αυτος ο “αδικα” ανθρωπος που τωρα ειναι εκει που ειναι ας προσεχε τις πραξεις του…:-k Κι εγω διαφωνω με τον τροπο που προσπαθει ο Ντεμης να καταπολεμησει τη βια αλλα στη φυλακη αυτος ο τυπος θα καταλαβει οτι εκει εφαρμοζονται οι “νομοι” και την επομενη φορα θα σκεφτει να κανει το οτιδηποτε.
Στο οτι ο ντεμης ειναι “ρουφιανος” ουτε το επικροτω αλλα ουτε διαφωνω, ομως οταν δινεις βιντεο στην αστυνομια με τους ταραξιες, δινεις ονοματα κλπτ και οι αρχες δεν κανουν τπτ…:-k :?
Εγώ το επικροτώ με τα χίλια πάντως:wink:
Εγω βλεπω οτι η ΑΕΚΑΡΑ ξεκινησε εντυπωσιακα τις μεταγραφες, αλλα εμεινε τελικα στον Αρουαμπαρενα, τον Ενσαλιβα και τον Ριμπο…
Εσεις ρε μαλακα μεινατε στον Αντζα… Τι να λεμε τωρα, η ΑΕΚ ειναι η μονη μεγαλη ομαδα που απεκτησε παικτες απο νωρις. Εχει κλεισει και τον Ραμος και αγορασε τον Μαντουκα. Ο Ολυμπιακος αντιθετα, δεν εκλεισε. Του εκλεισαν. Πορτες.
Ας αναλαβουν Ιβιτς - Πετρος και τα λεμε…
Κοίτα το παλικάρι το έχωσαν μέσα λόγω ιδεολογίας. Δεν χτύπησε τον αληταρά εργατοπατέρα Πολυζωγόπουλο, καθώς βρισκόταν μακριά από εκείνο το σημείο την ώρα της επίθεσης και ο Πολυζωγόπουλος έπαιξε και θέατρο καθώς μετά από μια μερούλα βγήκε από το νοσοκομείο και ήταν μια χαρά λίγες σφαλιάρες έφαγε η αλήτικη φατσούλα του και μετά πήγαινε και ψευδομαρτυρούσε κιόλας ο καραγκιοζάκος και αναγνώρισε τον “ένοχο” από μια φωτογραφία δέκα χρόνια παλιότερη, ενώ και οι μπάτσοι μπούκαραν στο σπίτι του και θεώρησαν ενοχοποιητικό στοιχείο ένα…ρόπαλο του baseball που το είχε για διακοσμητικό…:lol: :lol: :lol: (παραβιάζοντας το άσυλο της οικίας). Όσο για τους μπάτσους παραδέχθηκε και ο ίδιος ότι τους επιτέθηκε αλλά αφού εκείνοι τον προκάλεσαν πετώντας του πέτρες και βρίζοντας τον (αυτό για μερικούς που συμπαθούν τα γουρούνια). Δηλαδή μόνο τα χοιρινά θα έχουν το μονοπώλιο της βίας, δεν κατάλαβα ποιοι νομίζουν ότι είναι??? Όσο για τον Αρ-ντέμη Μάτσα εγώ συμφωνώ με ένα συνθηματάκι που έγραψε η Original στον κρατικό οίκο ανοχής(δικαστήριο) της Ξάνθης “ΝΤΕΜΗ ΡΟΥΦΙΑΝΕ Η ORIGINAL ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΣΟΥ Γ…ΕΙ ΤΟ Μ…ΝΙ”
ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
10,000 ΑΝD COUNTING
Για μισο… Δηλαδη αυτο το παλικαρι δεν εκανε απολυτως τιποτα και τον πιασανε ετσι , τον χωσανε μεσα για να τον κατηγορησουν για πραγματα στα οποια δεν συμμετειχε? :-s Φιλε με αυτο το συνθημα παμε την ομαδα πολυ
πισω… Οταν προσπαθεις να παρεις ορισμενα μετρα για να “καθαρισεις” την ομαδα σου και δεν βρισκουν ανταποκριση πουθενα, ουτε απο την πολιτεια κλπ… στο τελος θα σε πουνε και “ρουφιανο,προδοτη μπλα μπλα μπλα…” Δεν ειναι δουλεια του καθε προεδρου να “δινει”… ταραξιες ,την ευθυνη την εχει η αστυνομια, ξερουν τα ονοματα τους , που μενουν κλπ, δεν κανουν παλι τπτ ομως.:-k :?
όλοι οι φονιάδες-στρατιώτες των προέδρων είναι εξώ…εγώ με τον Ντέμη είμαι,αν έχει ειλικρινείς προθέσεις.
Τελειως ασχετο αυτο που λες με την κοντρα μεταξυ Original - Ντεμη… Προσωπικα δεν παιρνω θεση αν και ιδεολογικα διαφωνω με τον οποιονδηποτε δινει κοσμο στην αστυνομια…