γιατί είναι άσχετο ρε μεγάλε?τι πρέπει να γίνει δηλαδή?να συνεχίζουν τα πρεζόνια να κάνουν κουμάντο υπό την ανοχή ΟΛΩΝ των προέδρων?
Οχι βεβαια! Μαζι σου σε αυτο…
Απλα λεω πως το περιστατικο με αυτον που “εδωσε” ο Ντεμης ειναι διαφορετικο απο τα σκηνικα που κανου γαυροι και βαζελοι χουλιγκανς…
Νομιζω οτι η Οριτζιναλ δεν εχει σχεση με τους οργανωμενους στρατους σαν την Θ7 και τη Θ13… Μπορει να κανω και λαθος…
έχουνε γίνει τα πράγματα…έλεος…φοβάσει να κυκλοφορήσεις με μπλούζα της ομάδας σου αν είσαι ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ…
Εγω δεν κυκλοφορω ποτε! Κι οταν πηγαινω γηπεδο, τη φοραω παντα στον ηλεκτρικο, η μεσα απο μπουφαν τον χειμωνα…
Ναι, ειμαι κοτα!
Αλλα βγηκαμε λιγο οφφ-τοπικ, εδω μιλανε για την… ΑΕΚΑΡΑ νομιζω…
rockιά έχει στο σποτάκι ε?
this is aek
ΚΙΜΙ αν διάβασες προσεκτικά το ποστ μου θα είδες πως είπα ότι το παλικάρι τσακώθηκε με τα χοιρινά(συγγνώμη ζωάκια που σας εξισώνω με τους μπάτσους) αλλά πρώτα εκείνα του την έμπαιναν. Τώρα αν δεν ξέρεις τον βρώμικο ρόλο τους και το ότι στην πραγματικότητα είναι παρακρατικοί που φιμώνουν καθέναν που ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ μιλάει κατά του κράτους και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τον δέσουν πάω πάσο. ¶λλωστε και ο ίδιος ο χουλιγκανισμός είναι προιόν του σύγχρονου τρόπου ζωής και των αναγκών για εκτόνωση που δημιουργεί. Δεντον εγκρίνω σε καμία περίπτωση, εγώ λέω χουλιγκάνια όλου του κόσμου ενωθείτε.
Μια απορία βρε Sharuman. Εσύ που μένεις στη Ξάνθη, που τα ξέρεις όλα αυτά?
Το συγκεκριμένο παιδί είναι ξανθιώτης. Επίσης έχω επαφές με διάφορα στέκια ασχέτως ιδεολογικών διαφορών, δεν αρκούμαι στην ενημέρωση των καθεστωτικών μέσων, το indymedia διαφωτίζει και μάλιστα με στοιχεία, όχι σαν τους δημοσιοκάφρους άπό τους οποίους και μάλιστα τους ντόπιους ξέρω πολύ καλά τι παρακρατικό καπνό φουμάρουν.
Με όλο το σεβασμό στη δουλειά που κάνουν στο indymedia, αλλά και αυτό στρατευμένο είναι. Απλά είναι το άλλο άκρο. Θα του ρίξω μερικές ματιές παραπάνω, αν και όταν το είχα ξαναδεί είχα εκνευριστεί γιατί δεν έλεγε καλό λόγο για τίποτα. Μόνο έκραζε και σε πολλά θέματα έκραζε άδικα. Θα ψάξω να δω τι λένε για τον ΑΕΚτζή γιατί θέλω να μάθω τίποτα παραπάνω. Γενικά όμως, καθότι και αυτό είναι στρατευμένο ούτε αυτό μπορώ να το εμπιστευτώ απόλυτα
Ολα τα μεσα στρατευμενα ειναι… Το θεμα ειναι ποιος παρουσιαζει πραγματικα στοιχεια και ποιος παραπληροφορει…
Το Indymedia δεν το πολυπαω ουτε εγω, ειναι λιγο τσιφλικι των αναρχικων…
Συμφωνώ και επαυξάνω. Μέχρι και τα πραγματικά στοιχεία μπορούν να παραπληροφορούν αν παρουσιάζονται με τον κατάλληλο τρόπο.
Τι λιγο. Εδω στις φοιτητικες εκλογες ειχε πρωτη μουρη την πορεια κατα των εκλογων.
Πάντως ασχέτως από την ιδεολογική τοποθέτηση του είναι πολύ πιό αντικειμενικό των καθεστωτικών ΜΜΕ και δεν γράφουν μόνο αναρχικοί. Γράφουν και συνασπισμένοι, όπως και άτομα από εξωκοινοβουλευτική αριστερά αλλά και σπάνια κουκουεδες. Αλλά ναι, η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που γράφουν εκεί είναι αναρχικοί, τους οποίους εγώ αν και δεν είμαι αναρχικός σέβομαι όσο δεν πάει μόνο και μόνο για την καταστολή που τρώνε από το κράτος. Και πιστεύω πως αν κάποιος παραλείψει τα ιδεολογικά στοιχεία, μπορεί να διαφωτιστεί σε πολλά θέματα από εκεί.
Οι γαυροι οσους παικτες θελαμε εμεις πανε να παρουνε απο Αργεντινη…Λες και χαθηκαν ολοι οι αλλοι…
μην ανησυχείς. Μόλις γεράσουν θα σας του δώσουμε!!!
Οι συγκεκριμενοι ειναι επιλογες του Ιβιτς, λογικο ειναι τωρα να κινειται γι αυτους ο Ολυμπιακος. Αλλωστε ειδες πως αφ οτου εφυγε ο Ιβιτς, οι περισσοτεροι στοχοι της ΑΕΚ ειναι στην Ιβηρικη Χερσονησο…
Εχεις δικιο…Απλα αν τους επαιρνε αυτους η ΑΕΚ θα ηταν μετριοι…ενω τωρα ειναι παικταραδες!
Ουτε μετριοι ουτε παικταραδες… Στο γηπεδο θα τους δουμε…
Γενικα παντως ο χαρακτηρισμος "μετριος η “παικταρας” δινεται αναλογα με το χρωμα της εφημεριδας…
15.000 κομματια σε λιγοτερο απο ενα μηνα. Παμε για νεο ρεκορ…
Καφές, Ριβάλντο, Ταραλίδης, Παππάς…
Ποιον αλλο επιθυμει η ΑΕΚ ν’ αφησουμε ελευθερο ωστε να σπευσει να τον αποκτησει?