Αεκαρα

Εσείς πόσους δικούς μας μεταγραφικούς στόχους θα χτυπήσετε ακόμα; :stuck_out_tongue:

Μήπως πριν έρθει ο Ίβιτς δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑΣ σχεδιασμός στο λιμάνι;:-k

Ποιους δικους σας, μονο με τον Νουνιεζ ασχοληθηκαμε (και τον αποκτησαμε κι ευκολα :stuck_out_tongue: )…

Γιατι, τωρα υπαρχει σχεδιασμος? :-k

Γιατί, υπήρχε 11 χρόνια τώρα σχεδιασμός?:stuck_out_tongue:

Ταραλιδη δεν νομιζω να παρουμε αν και τον παω σαν παικτη!
Παππας κυριλε μια χαρα,απορω πως τον αφησε ο Ολυμπιακος δινοντας του ελαχιστες ευκαιριες!
Τεσπα,κυριλε ειναι η Αεκαρα!
Αν παρουμε και Γκαγιαρδο οπως λεγετε…

Η ΑΕΚ μέχρι τώρα πιστεύω ότι χαλαρά έχει κάνει τις καλύτερες μεταγγραφές. Ο Παππάς είναι τρελλή παικτούρα, ο Μάριτς τρώγεται και ο Ταραλίδης δεν μου αρέσει καθόλου, δεν νομίζω να έχει κάποια σχέση με τον παλιό καλό Ταραλίδη του Πανηλειακού.

Αν παρετε και Γκαγιαρδο ποιος θα μενει στον παγκο, αυτος η ο Ριμπο? Ιδια θεση παιζουν… Οποτε οπως καταλαβαινεις για να πουλανε φυλλα οι εφημεριδες ειναι το ονομα…

Ανευρος, πολυ ανευρος, εκνευριστικα ανευρος!!!

Για την Καλαμαρια μπορει να ειναι μεγαλη παικτουρα. Αντε και για την ΑΕΚ… :stuck_out_tongue:

[QUOTE=ChrisP;157065]Αν παρετε και Γκαγιαρδο ποιος θα μενει στον παγκο, αυτος η ο Ριμπο? Ιδια θεση παιζουν… Οποτε οπως καταλαβαινεις για να πουλανε φυλλα οι εφημεριδες ειναι το ονομα…

O Γκαγιάρδο είναι για δεξιά με αλλαγές τους Παππά και Λάκη

'Οσο για τον Ρίμπο… αλλαγή του Λύμπε!

Ο Γκαγιαρδο ειναι κλασικο αργεντινικο δεκαρι (καποιοι μαλιστα τον ειχα παρομοιασει με Μαραντονα οταν ηταν πιτσιρικας. Δεν χωραει στην ιδια ομαδα με Ριβαλντο…

Iσχύει. Εγώ σου έγραψα για που τον θέλει ο Φερέρ. (Τουλάχιστον έτσι λένε τα ρεπορτάζ)

Τα ρεπορταζ οντως γραφουν οτι τον θελει για δεξια γιατι επαιζε και στην Ριβερ δεξια για αρκετα παιχνιδια!Ιδωμεν αν και μακαρι να κανω λαθος δεν βλεπω να σκαει ο Ντεμης το ενα χαρτι που χρειαζετε για την μεταγραφη!:wink:

Mακάρι να έρθει ο Γκαγιάρδο,είναι παιχτούρα.Αλλά για να παίξει δεξιά που τον θέλει ο Φερέρ θα πρέπει να πάρουμε σοβαρό μπακ να καλυπτει χώρους,αλλιώς θα μπάζουμε από παντού!Εκτός αν επιτέλους επανέλθει ο Γεωργέας και ηρεμήσουμε.Ο Αραμπατζής μου φαίνεται πολύ επιθετικογενές μπακ και δε θα μαρκάρει πολύ,έτσι φοβάμαι.

Εσπασε το ρεκορ στα διαρκειας! 20259 και συνεχιζει να ανεβενει!8O

ΑΕΚ ρε!Ήμουν μέσα στο ΑΕΚ-ΜΙΛΑΝ 1-0!!!Μετά από αυτό,η ΑΕΚ είναι για μένα πλέον έρωτας!

Για να δουμε ποιος θα ειναι ο επιθετικος ρε γαμωτο…
Ελπιζω να μην φερουν κανα Delibasic παλι…Με εναν καλο επιθετικο μπορουμε πολλα!

Τι έγινε ρε παιδιά η ομάδα πρότυπο με τους νέους Έλληνες παίκτες που μας είχατε πρήξει τόσα χρόνια ότι φτιάχνατε?

Όπως διαβάζω θέση βασικού από τους Έλληνες θα έχουν οι Δέλλας, Ζήκος και Λυμπερόπουλος!!! Όλοι τους της Εθνικής Ελπίδων από ότι βλέπω!!!:lol: :lol:

Εγω πιστευω οτι παραγινετε ντορος για την ΑΕΚ και να φοβαστε μην εχετε καμια αποτομη προσγειωση στα προκριματικα (που μαλλον θα εχετε) και στις αρχες τις χρονιας. Εχει αδυναμιες η ομαδα.

Στα προκριματικα δεν περιμενω να μπορεσουμε να κανουμε κατι με αυτες τις ομαδες που θα παιξουμε!
Ειναι δυσκολο!
Οσο για το φιλικο ειναι πολυ νωρις νομιζω,10 μερες προετοιμασια κανουν τα παιδια!
Γενικα ειναι νωρις για ολους να μιλανε!
Εν καιρω θα τα δουμε ολα!

Εγω παντως δεν πιστευω οτι οι πρωτες 3 θεσεις θ’αλλαξουν κατοχους και φετος. Οπως ειχαν και περσι, εκτος κι αν ενισχυθει ο Παναθηναϊκος. Η ΑΕΚ ψωνιζει απο τα δευτεροτριτα της Μπενφικα ετσι κι αλλιως.

Εγινε η κληρωση για τον τριτο προκριματικο και η ΑΕΚ κληρωθηκε με την Σεβιλλη.

#-o #-o #-o [-X [-X [-X

Αχαχαχ σας δουλευουν κανονικα. Χαλασε η μεταγγραφη Μπλανκο για εναν ηλιθιο κι ασημαντο λογο.