Κι εγώ τον Καψή θυμήθηκα, που από δεύτερος αναπληρωματικός έφτασε να είναι βασικότατος στην Εθνική του 2004. Μεγάλη βελτίωση, ίσως γιατί έπαιξε και δίπλα στον Γκαμάρα.
Τώρα γιατί ήταν ο Φερούζεμ στο 4-3 δε θυμάμαι πια… Αυτό το παιχνίδι το έβλεπα σε εφιάλτες μέχρι που το διέγραψα από τη μνήμη μου!
Υπάρχει best-of video με τις παρουσιάσεις κυρ Φερνάντο, Φόλια και Γεωργάτου από το Μάκαρο.
Αλλά ακόμα δεν κατάλαβα από πού ξεκίνησε το “καρπουζάς από το Εστορίλ”, πάντα πίστευα ότι τον βγάλατε εσείς έτσι γιατί δεν ταίριαζε στη φινέτσα της ομάδας σας. Φίλος Παναθηναϊκός ακόμα λέει “καρπουζάς” και “το καφέ δερμάτινο σακάκι”. Εμείς τον αγαπάμε πάντως, ακριβώς γιατί ταιριάζει στην ταλαιπωρημένη μας ιδιοσυγκρασία!
Επειδή έχω το βίτσιο να διαβάζω “αντίπαλους” ρεπόρτερ ο Νικολακόπουλος χτες έγραφε για το πόσο χειρουργικά γίνεται πλέον το σφάξιμο στο γάβρο . Δε χρειάζεται λέει να δώσει μπενάλτι ή κόκκινη αλλά μπορείς να το καταλάβεις από τη γενικότερη στάση του διαιτητή. Και τα λίγα μαλλιά που έχω στο κεφάλι μου θα πέσουν και αυτά. Είναι από αυτά που διαβάζεις και θες να ουρλιάξεις χριστοπαναγίες στη δουλειά. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της διαιτησίας είναι το πρώτο ματς με γάβρο στο κύπελλο όταν είμασταν β. Αν το θυμάστε στην καλύτερη 100-0
O Μιαουλης ειναι καλος, απλα καμια φορα προσπαθει πολυ να γινει αντικειμενικος κ επισης με ενοχλει που χει φιλοχρυσαυγητικη αποψη, το οποιο πραγματικα ειναι τοσο κουλο σε σχεση με το πως μιλαει κ σχολιαζει κατα τα αλλα. Τον Κετσετζογλου τον αντιπαθω, αλλα τα λεει ωραια για ΟΣΦΠ k ΠΑΟΚ, ενωκ ο Τσακιρης ειναι πολυ ευεξαπτος κ αναιδης με οποιον ΑΕΚτζη διαφωνει μαζι του. Γενικως γτπ