Αποκλεισμός λογικά θα υπάρξει στον επόμενο γύρο αν περάσουμε.
Για Σεντ Γκάλεν είναι απλά αίνιγμα. Δεν έχω ιδέα πως θα εμφανιστεί η ομάδα, δεν μπορώ να κάνω καμιά πρόβλεψη.
Αποκλεισμός λογικά θα υπάρξει στον επόμενο γύρο αν περάσουμε.
Για Σεντ Γκάλεν είναι απλά αίνιγμα. Δεν έχω ιδέα πως θα εμφανιστεί η ομάδα, δεν μπορώ να κάνω καμιά πρόβλεψη.
Ρε μην ανησυχείτε. Θα έχει δεσει το κέντρο με κονε
Κλαίω
Σήμερα μας παρουσιάζουν σαν ιδανική λύση στο κέντρο τον Ταχτσίδη ρε φίλε
Καλός καλός…
Επικό σχόλιο σε άρθρο του 365 " Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα θα ξαναέφερνα στην ΑΕΚ το μάλμπασα"
Έκλαψα
Πωπω ο Κετσετζογλου εχει γινει μιλαμε ρομπα. Ακου εκει ιδανικη λυση ο Ταχτσιδης. Ευτυχως επεσε κραξιμο κ λενε οτι δεν υπαρχει ενδιαφερον.
Η κληρωση δυσκολη σε σχεση με τις αλλες ομαδες που υπηρχαν, αλλα δεν ειναι κατι φοβερο. Σιγουρα θα ναι αμφιρροπο. Το ιδιο κ μετα. Θα χουμε πιθανοτητες παντως
Η η Κοπενγχαγη εχει τεχνικο διευθυντη τον Δανο Λυμπεροπουλο, να ναι ο Γιεσπερ Ολσεν; , η μας δουλευουν χοντρα. Ακου εκει 1εκ για τον Οικονομου
Με ένα μυριο πάντως παίρνεις και κονε και ταχτσιδη και σου μένει και ένα μυριο στην τσέπη(το οποίο θα πάει στη βελτίωση των μαξιλαριων στα καθίσματα της μοναδικής πλέον στον κόσμο αγιασοφιας)
Μια απ’ τα ίδια και φέτος…
Αν δεν δωθουν Μανταλοι, Μπακακηδες κτλ δεν παει πουθενα. Τημ οφ λουζερς.
Μην το λες αυτό. Παίζαμε χωρίς τις μεταγραφαρες. Και άλλη μια φορά φάνηκε ποσο έλειπε ο κονε από την ομαδα
Ευτυχώς που δεν το είδα απ’ότι καταλαβαίνω…
Γιατι Λοπεζ? Μονιμη τρυπα χθες η θεση του.Ο Κριστιτσιτς επισης πολυ κακος.
Τα στατιστικα να εβλεπες, θα ελεγες ριξαμε 3. Πως γινεται με τα 15 κορνερ 0 γκολ… Μετα απο τετοια ματς, δε καταλαβαινω τις απαιτησεις Λιβαγια/Ολιβειρα.
Μας επαιζε ο Μπρουνο, Τοροσιδης και Τζολακης.
Αφου χασαμε το κυπελο,αφου ειδαμε οτι καναμε δωρο την προκριση στον ιβαν και τωρα εχει και πιθανοτητες να μπει τσου λου,αφου βλεπουμε καθε μερα ποσα τουβλα μπαινουν στο γηπεδο,μας παρουσιασαν το μεταγραφικο μπαμ του λεβι γκαρσια.
Κανονιστε μλκς να μην περασετε ουτε στο europa,τα εσοδα θα ειναι στα ταρταρα/
Με την ομάδα που έχουμε δεν θα περνούσαμε τη Μπενφίκα έτσι κι αλλιώς.
Προτάθηκε ο Μπακάεφ (Σπαρτακ Μόσχας) ο οποίος λένε όλοι ότι ξεχειλίζει από ποιότητα στο χώρο του κέντρου αλλά λέει είναι δύσκολη περίπτωση επειδή είναι… ακριβός!
Και τελικά χάλασε η μεταγραφή του. Λογικό με τον ανοιχτοχέρη πρόεδρο.
Αν περιμένεις να φτιάξεις ομάδα με χρυσές μετριότητες και παίχτες λαχεία χωρίς να βάλεις το χέρι στην τσέπη, κλάφτα Χαράλαμπε.
Αλήθεια πιστεύεις ότι έχουμε έστω και μια πιθανότητα να περάσουμε στους ομίλους? Δεν ξέρω μου βγαίνει μια τεράστια μαυρίλα για την ομάδα και μια απαισιοδοξία . Πραγματικά φαίνεται λες και είναι παρατημένη η ομάδα. Σκέψου ότι πριν δυο χρόνια περάσαμε ομίλους τσου λου και η μεταγραφή ενίσχυσης ήταν η καψούρα του προέδρου ο γιαννιώτας. Ευχαριστούμε για το γήπεδο αλλά άντε γαμήσου κιόλας
Συμμερίζομαι την απαισιοδοξία σας και εγώ. Το μόνο που περιμένω είναι το γήπεδο και να δω τι στόχους θα θέσει η ομάδα από εκεί και πέρα, γιατί τότε δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες. Όχι πως αυτό σημαίνει πως θα δούμε ξαφνικά ριζικές αλλαγές, αλλά δεν ξέρω, ίσως υπάρξει κάποια αλλαγή στη διαχείριση της ομάδας.
Ο Γκαρσία φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση πάντως, ωστόσο εμένα με πονάει και με ενοχλεί που τόσα χρόνια φαίνεται πως στα μεταγραφικά δεν υπάρχει πλάνο. Εντελώς μη ορθολογικό χτίσιμο της ομάδας, θα ήμουν πιο διαλλακτικός αν έβλεπα πως τουλάχιστον καλύπτουμε τα κενά μας και δεν αγοράζουμε παίκτες σε θέσεις που δεν έχουμε ανάγκη. Κοινώς, θέλουμε στόπερ, θέλουμε δεξί μπακ, θέλουμε εξτρέμ και κατ’εμέ και τουλάχιστον ένα ακόμα σέντερ φορ (γιατί καθαρό σέντερ φορ είναι μόνο ο Ολιβέιρα) και αντί αυτών διαβάζω για Σακχόφ, ενώ στο κέντρο είμαστε πλήρεις ξέρωγω (δεν μιλάω απαραίτητα ποιοτικά, μιλάω ποσοτικά, έχουμε αρκετά 6-8αρια).
Τέσπα, θα δείξει, λογικά πάλι για τρίτοι πάμε και αποκλεισμός από τα προκριματικά ουέφα.
Πηραμε Ανσαριφαντ για επιθετικο. Καλος παικτης. Γενικα οι παιχτες που χει παρει φετος ειναι καλοι νομιζω. Ανσαριφαντ, Χνιντ, Γκαρσια, Ινσουα και ισως και Σακχοφ. Απλα επιβαλλεται ενα πολυ καλο στοπερ, ενα πολυ καλο δεξι μπακ και για μενα και ενας πολυ καλος τερματοφυλακας και ενα καλο εξτρεμ ακομα.
Κανονικα θελει και αλλαγες στα χαφ, αλλα πρεπει να φυγουνε 2-3 εκει.
Για τους ομιλους δεν ειμαι τοσο απαισιοδοξος. Αν περασει την Σεν Γκαλεν, μετα με λιγη τυχη κατι γινεται. Θα χει περασει και χρονος να μονταριστουνε.
Α ναι ρε, Ανσαριφαρντ! Γραψε ακυρο, τον ειχα ξεχασει εντελως :Ρ
Δεξι μπακ νομιζω θα επρεπε να ειναι η πρωτη προτεραιοτητα, μετα στοπερ, μετα εξτρεμ, μετα τερμα.
Επισης, θελω οσο τιποτα να μην χαραμιστει ο Αλμπανης, ειναι πουλεναρα και τον πιστευω πολυ.
Κ γω τον πιστευω τον Αλμπανη. Θα θελα να παρει παιχνιδια σερι κ να μας δικαιωσει