Αεκαρα

Εγω παλι γιατι θεωρω οτι αυτοι που ερχονται θα βοηθησουν την ομαδα ; πολλη γκρινια βλεπω παλι. σακχοφ χρειαζομαστε θεωρω γιατι δεν αντεχω κριστισιτς/σιμοες. τερμα πρεπει να παιξει ο τσιτωντας φετος, δεξι μπακ νομιζω θα παρει ευκαιριες ο βασιλαντονοπουλος. δεν λεω οτι παμε για πρωταθλημα, αλλα και με γκαρσια κτλ, τουλαχιστον θα εχει ενδιαφερον φετος

Α το βλέπεις κι εσύ ε ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα; 3η θέση στο πρωτάθλημα (πάλι) και δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αποκλεισμός από τους ομίλους του Europa. Όλα καλά!

Ο Σάκχοφ είναι καλός παίχτης αλλά δεν είναι αυτός που θα ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή. Και έχει και το μειονέκτημα ότι είναι αργός.

Και τελοσπάντων ας δούμε λίγο και σχόλια από Θεσσαλονίκη μεριά για τον Σάκχοφ. Μόλις 1 χρόνο πριν. Ρολίστα τον λένε τον άνθρωπο. Αφού ρολίστας είναι, πώς να τον πούνε;

2020-09-19

Δεν είναι ΑΕΚ από κούνια ο σακχοφ?

Είμαστε άθλιοι, καμία έκπληξη βέβαια. Τα “αστέρια” μας ανύπαρκτα

3-5-2 χωρις Μανταλο κ Μπακακη… του ηρθε εμπνευση!
Θετικο το οτι βλεπουμε Βασιλαντωνοπουλο.

Άλλαξε μόνος του όλο το ματς ο Μάνταλος!

1 Like

Το πηρε ο Μανταλος, αλλα η αποψη μου δεν αλλαζει γι αυτον. Μετριος στα δυσκολα. Για ΑΕΚ τριτοτεταρτη καλος. Για αλλη μια φορα θα ξεχαστουνε ολα του τα μετρια παιχνιδια κ θα παρουσιαζεται ως θεος.

Μακαρι να παιρναμε εναν καλυτερο του κ να ταν ενας χρησιμος παιχτης του ροτεησον.

Ευχαριστη εκπληξη στο κεντρο ο Βασιλαντωνοπουλος. Μ αρεσε κ ο Ινσουα

Εικονα παντως δεν βγαινει γτστην πορεια θα μπουνε πολλοι παιχτεες

Εμοιαζε με φιλικο λιγο το παιχνιδι με τους πειραματισμους, αλλα ο Μανταλος εκανε τη διαφορα και ξεκλειδωσε το παιχνιδι.
Το θεμα ειναι οτι κ 5εκ να πουλουσαμε τον Μανταλο, δε θα παιρναμε καποιον με πανω απο 2, οποτε για ετσι οπως ειμαστε ειναι μια καλη λυση.
Βασιλαντωνοπουλος πολυ καλος και χαιρομαι που επεστρεψε.

Εγώ μέτριο δεν τον θεωρώ τον Μάνταλο αλλά ούτε και θεό. Είναι σίγουρα ένας πολύ χρήσιμος παίκτης και τον θέλω στην ομάδα. Επίσης, έχει περάσει και 2 χιαστούς, δεν είναι λίγο το ότι μπορεί να στέκεται με αξιοπρέπεια και να ξεχωρίζει (έστω και όχι στα ζόρια πάντα) με την παρουσία του. Καλός παίκτης, που θεωρώ πως δίνει πράγματα στο σύνολο, αλλά το βρίσκω λάθος το ότι βασιζόμαστε σχεδόν ολοκληρωτικά σε αυτόν για την δημιουργία μιας επίθεσης, είναι μια ευθύνη που δεν μπορεί να κουβαλήσει μόνος του.

Για σήμερα ασφαλή συμπεράσματα δεν βγαίνουν. Πειραματική εντεκάδα, δεν έχουν ενσωματωθεί όλοι οι νέοι παίκτες, θετικό το ότι ο Καρέρα είδε πως δεν τραβάει η ομάδα στο α’ ημίχρονο και έκανε σωστές κινήσεις στο β’. Όπως και να’χει, μόνο καλό κάνει στην ψυχολογία η νίκη, πάμε γερά στην Ελβετία για το διπλό.

Aυτο ειναι ενα απο τα σημαντικοτερα αιτια της γενικης μετριοτητας της ΑΕΚ. Δεν κανει υπερβασεις. Κρατα τον, αλλα δεν ειναι παικτης για να σε παει μονος ψηλα. Ποτε δεν το χει κανει. Παρε εναν ακομα παιχτη οροσημο δημιουργικα εκει ψηλα

2 Likes

Κακη εμφανιση με παναιτωλικο,μονο το αποτελεσμα κραταμε. :face_with_raised_eyebrow:

1 Like

Πρωτο ημιχρονο με Σεντ Γκαλεν. Πειτε με γκρινιαρη. Προσωπικα δε την παλευω μια. Συνεχης βιασμος χρονια τωρα της ποδοσφαιρικης λογικης. 4-3-3 χωρις εξτρεμ. Λιβαγια για να δωσει πασα χρειαζεται 3-4 ποδιες κ 5 ξεμαρκαρισματα. Σιμοες παιρνει 6-7 στο αμυντικο παιχνιδι, πατος μηδενικο μπροστα. Ταιγκρινσκι ετοιμα γκολ σε καθε αγωνα στον αντιπαλο κ η διοικηση λεει ειμαστε καλα απο αμυντικους. Μανταλος περιπτωση μετριοτητας που δεν κανει σχεδον τιποτα σε σημαντικα παιχνιδια, σε ξελασπωνει με κανα μικρομεσαιο, βγαινεις τριτος με εικοσι ποντους διαφορα κ τον εχεις για θεο.
Ταχυτητα σκεψης, μεταβιβασης, τρανσισιον επιθετικου παιχνιδιου ομαδας του 80 στην καλυτερη. Η Σεντ Γκαλεν σε σημεια φανταζει σφαιρα.

Αισιοδοξω μονο κ μονο γτ αυτοι ειναι επιπολαιοι κ μετριοι ποιοτικα

Υ.Γ αν δεν φτιαξει τα ακραια μπακ της κ το κεντρο δημιουργικα προκοπη δεν θα δουμε

1 Like

Ξέχασες τον Ινσούα :laughing:
ο χειρότερος ως τώρα

1 Like

Ειπα να αφησω τους καινουργιους λιγο ησυχους :joy:

1 Like

Levi ftw

1 Like

Λήχτε το τώρα γιατί ΑΕΚ είσαι, γέμισαν και οι ΜΕΘ.

3 Likes

:rofl: :rofl:
Τελος καλο, ολα καλα.
Λιβαι δυναμη.

3 Likes

Η Βόλφσμπουργκ είναι καλή?

Καλη ειναι, αλλα οχι κατι φοβερο. Νομιζω 7η βγηκε στην Γερμανια, Σημερα κερδισε 2-0 με γκολ στο τελος ενω ο αντιπαλος της, μια μετρια Ουκρανικη επαιζε με 10 παιχτες πολυ ωρα. Πιστευω οτι θα ναι στα ισα το παιχνιδι στο ΟΑΚΑ

1 Like

Εγώ λέω να καλμάρουμε και να μην αρχίσουμε την μίρλα από τώρα.

Η ομάδα δεν μου άρεσε συνολικά, είμαι χαρούμενος όμως που πήραμε ακόμα και στα ζόρια ένα σημαντικό ευρωπαϊκό διπλό και για τα πρακτικά (πρόκριση κτλ) αλλά και για το ψυχολογικό κομμάτι.

Θεωρώ πως επείγει η ενσωμάτωση του Γκαρσία στην ομάδα, είναι κρίμα κι άδικο να χαραμίζεται ο Καρίμ στα πλάγια. Είναι προτιμότερο να παίζει πιο κοντά στην περιοχή ή ας παίζει ένας εκ των Ολιβέιρα/Καρίμ και ας έχουμε έναν δεύτερο καλό φορ στον πάγκο. Ο Λιβάγια για εμένα παραμένει γαμάτος παίκτης, πρέπει όμως να του βρει μια θέση, δεν γίνεται να γυροφέρνει στο κέντρο άσκοπα. Από τους λίγους που μπορούν να κρατήσουν και να μοιράσουν σωστά και όμορφα την μπάλα. Ο Ολιβέιρα εμένα μου αρέσει αρκετά. Ο Καρέρα τον χρησιμοποίει με έναν πιο μοντέρνο τρόπο, είναι (τηρουμένων των αναλογιών) ο Ζιρού της ομάδας (έτσι ακριβώς τον χρησιμοποιούσε ο Βενγκέρ). Είναι ένα σέντερ φορ που μπορεί να κρατήσει μπάλα, είναι ικανός στο να παίξει με πλάτη, έχει όγκο και χρησιμοποίειται αρκετά για να σπάσει την μπάλα δίπλα του, είναι αυτός που πρώτος θα την υποδεχτεί απο την άμυνα.

Ο Σιμόες σήμερα ήταν παντού και προσωπικά αδιαφορώ για το αν φτιάχνει παιχνίδι. Αν σε κάθε ματς καλύπτει τόσο καλά χώρους και λειτουργεί τόσο καλά σαν κόφτης, μου κάνει. Στην τελική αν ήταν ένας παίκτης που έκοβε, κάλυπτε, πρέσαρε και είχε και πάσα, πιθανότατα δεν θα έπαιζε Ελλάδα. Για Μάνταλο τα είπαμε πιο πάνω.

Αμυντικά τώρα…Τσιγκρίνσκι κακός, Σβάρνας θετικός, Βασιλαντωνόπουλος επίσης θετικός (αν όχι καλύτερος του Μπακάκη, τότε σίγουρα όχι χειρότερος). Ινσούα δεν ήταν τόσο κακός θεωρώ, γενικά προτιμώ Λόπεζ όμως.

Γενικά η ομάδα θέλει στρώσιμο, πρέπει οπωσδήποτε ο Καρέρα να κατασταλλάξει σε ένα ορθολογικό σχήμα χωρίς να κάψει κάποιον παίκτη.