Αεκαρα

Για μενα αυτη ειναι η αλλη οψη του νομισματος. Προσωπικα βλεπω οτι μ αυτους τους παιχτες, χωρις ποιοτικες κ κυριως ορθολογικες προσθηκες, πρωταθλημα δεν χτυπαμε. Καποτε χρειαζεται ποιοτικη αναβαθμιση.

Εισαι ο Κετσετζογλου κ ειμαι ο Τσακιρης :stuck_out_tongue:

1 Like

Μονο aek-live ρε

1 Like

Πολύ καλά στοιχεία ο Μαχαιρας: γρήγορος και δημιουργικός.
Ο Ανσαριφαντ δεν έχει προσφέρει τίποτα προς το παρόν.

2 Likes

Όντως ελπιδοφόρος ο Μαχαίρας, μου άρεσε που είχε θράσος και δεν ήταν ψαρωμένος. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Ο Γκαρσία από την άλλη έχει στοιχεία που μας λείπουν και εκτιμώ πως όταν δέσει με την ομάδα, θα βοηθήσει αρκετά. Καρίμ λίγα πράγματα και από το 60 και μετά περιπατητής. Σακχόφ καλό ντεμπούτο. Γενικά, για το rotation που έκανε ο Καρέρα και τα πολλά νέα πρόσωπα μια χαρά είναι το σβηστό 3-0, αλλά θα ήθελα λίγη τσίτα παραπάνω συνολικά, τα τελευταία 25 λεπτά ήταν αγγαρεία και λες και περίμεναν να πάνε σπίτια τους.

Άντε να δούμε τι θα γίνει την Πέμπτη τώρα…

1 Like

Ολοι οι καινουργιοι πολυ καλοι. Ειδικα ο Μαχαιρας κ ο Χνιντ για μενα. Ο Μαχαιρας εκανε οτι ηθελε στο ενας εναντιων ενος. Αν καταφερει να χρησιμοποιει τον ενθουσιασμο που χει για το ξεπεταγμα κ κρυωνει τον οργανισμο του στην πασα η το σουτ θα δουμε πολυ ωραια πραματα. Γενικα μ αρεσαν ολα τα κανονικα εξτρεμ που επιτελους χρησιμοποιησε. Κ οι 4 πολυ θετικοι με πολλες καλες ντριμπλες, ασιστ η γκολ. Νισαφι πια με τους Λιβαγιες κ τους Μανταλους στα πλαγια

Ο Ινσουα δε μου γεμιζει το ματι και προτιμω Λοπεζ ευκολα που ειναι κ πιο επιθετικογενης.
Η αδυναμια ο Βασιλαντωνοπουλος πιστευω μπορει να παρει φανελα βασικου κ να βαλει Μπακακη παγκο - τον οποιο σεβομαι ομως μιας και εχει δωσει πολλα στην ομαδα, οσα μπορει τουλαχιστον.
Ο Λιβαγια χθες δε βρηκε καθολου τη θεση του και παλι βολοδερνε…

Ινσουα κινδυνος θανατος. Φταιει κ για το γκολ. Για Μανταλο εχω βαρεθει. Παιχτης χωρις χαρακτηρα

2 Likes

Συμφωνω με την προσεγγιση του ματς. Αρκετα διαβασμενη η ομαδα, κριμα που το δεχτηκαμε στο τελος. Τωρα που πρεπει να βγουμε μπροστα να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε…

Ινσουα ο χειροτερος του γηπεδου και οχι μονο για το γκολ. Για το πεναλτι δεν εχω γνωμη, ευτυχως κολλησε το στριμ, ειδαλλως μαλλον θα εφευγε κανα σουβλακι στην οθονη.

2 Likes

Μεγάλο κριάρι τελικά ο Ινσουα. Το είχαμε μυριστεί αλλά τώρα και οφισιαλ στη μεγάλη του (2η) εμφάνιση στην Ευρώπη.
Δε μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχει φάει ο Καρρερα.
Όπως λέτε δεν έχω κάτι άλλο να πω για Μάνταλο , έχω κουραστεί. Δώστε τον με 500κ.
Θετικός ο Garcia - γρήγορος κ μαρκάρει πίσω . Καλό παιχνίδι κ από Κριστισιτς.

1 Like

Σιμοες το καλυτερο του παιχνιδι εβερ

4 Likes

Ευκολάκι ήταν τελικά.

2 Likes

Επος

1 Like

Καλός ο Ανσαριφάρντ τώρα :stuck_out_tongue:;

1 Like

Αγνή Αεκτζήδικη παράνοια.

Σιμόες-Κρίστιτσις (κυρίως στο α’ αυτός) οι καλύτεροι, σωστό στήσιμο και αλλαγές του Καρέρα.

ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΑ

2 Likes

Είναι φοβερή αίσθηση να έχεις ξεγράψει το ματς, να πηγαίνεις για τσίπουρα και να ακούς τον κόσμο από τις παραδίπλα καφετέριες να πανηγυρίζει την ισοφάριση. Και καθ’οδόν για το σπίτι να τους ξανακούς να ουρλιάζουν για τον Καρίμ. Αύριο δουλειά με μπλούζα Αραούχο.

1 Like

Λιβαι Γκαρσια πολλα χρονια να δουμε τετοιο εξτρεμ. Περα απο οτι μπροστα ειναι πολυ επικινδυνος, εχει και φοβερη τακτικη προσηλωση. Σκυλος στην αμυνα. Και εχει και πολυ δυνατο κορμι.
Το κεντρο σουπερ σημερα. Σιμοες κορυφη σε ΟΛΑ, Κριστισιτς παντου σκυλι και Σακχοφ πολυ εξυπνος και ηρεμος.
Τσιγκρινσκι που το φοβομασταν αρχοντας. Καθαρισε απειρες φασεις.
Ανσαριφαντ Αλεπου της ερημου. Παιχτης σουπια ντελικατη! Πολυ καλη κινηση.
Τσιτωντας παλι εξαιρετικος. Αλανθαστος
Βασιλαντωνοπουλος οχι κατι φοβερο, αλλα καλυτερος του Μπακακη.
τα ιδια και ο Σβαρνας. Μετριοκαλος.

Στα αρνητικα Μανταλος( κλασικα ψιλολουζερ και πολυ αδυναμος στα τελειωματα, δεν καλυπτει κιολας), Ινσουα κινδυνος θανατος( αλλα φιλοτιμος), Ολιβειρα βαρυς(προτιμω σιγουρα Ανσαριφαντ σε αυτη την φαση) και Λιβαγια φλυαρος και μαλλον ξενερωμενος οσο δεν ξεκαθαριζει το μελλον του.

Πιστευω οτι με ενα καλο αμυντικο ακομα εχουμε καλο ροστερ και μπορουμε να χτυπησουμε πρωταθλημα.
Η πιο χτυπητη αδυναμια για μενα παραμενει οτι τα πλαγια μπακ μας ειναι πολυ μετρια και περιορισμενων δυνατοτητων.

Υ.Γ. Μπραβο και στο μπασκετ που το παρακολουθω ανελειπως. Αυριο τα δυσκολα και σημαντικα

5 Likes

Μαγεία στο γκολ του Καρίμ. Άντε και 1-2 καλές μεταγραφές τώρα για να πάμε καλά στην Ευρώπη και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Η μία πρέπει να είναι στόπερ βαρβάτο.

2 Likes

Δεν υπάρχουν λεφτά για μεταγραφές παιδιά, ο πρόεδρος φτιάχνει το γήπεδο.

4 Likes

Καλή πρόκριση και μπράβο,δεν περίμενα ο τσιντωτας να είναι τόσο καλός από τη στιγμή που έφυγε ο Μπάρκας.

Ο ινσουα δεν μου αρέσει,καλός ο σακχοφ,όχι κάτι ιδιαίτερο όμως.Χρειαζονται 2 καλές προσθήκες για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι.

Ο μανταλος λουζερ στο πέναλτι,κρίμα που χάλασε η πώληση του και δεν τον ξεφορτωθηκαμε.

1 Like

Το μεγαλυτερο στοιχημα ειναι να βρει τη θεση του ο Λιβαγια για να αποδωσει το 100%.
Περιβραχιονιο στον Σιμοες και Μανταλος να ξεκιναει παγκο.
Εχει πολυ καλα στοιχεια η ομαδα, και με τους νεους να παιρνουν περισσοτερη εμπειρια κ παιχνιδια στα ποδια τους θα παει καλα η ομαδα.
Τον Σακχοφ που αναφερατε, δε τον πολυ ειδα στο γηπεδο χθες - εχασα κατι ?

1 Like