Αεκαρα

Σήμερα είναι διπλό το ματσάκι, εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουμε.

1 Like

Παλικαρίσια νίκη. Θα μπορούσαμε να το έχουμε τελειώσει στο πρώτο ημίχρονο βέβαια, στο δεύτερο βγήκε και αρκετή κούραση και τα χρειαστήκαμε ολίγον τι.

Κρατάω πως είδαμε για πρώτη φορά ωραία, γρήγορη επιθετική ανάπτυξη, το ποδοσφαιρικό θράσος του Μαχαίρα και πως είναι, πιστεύω, πασιφανές πως ο Λόπεζ πρέπει να ξεκινάε αντί Ινσούα. Θέλει δέσιμο η άμυνα, πρέπει επειγόντως να επιστρέψει κάποιος στο κέντρο, ο Κρίστισιτς και ο Σάκχοφ παίζουν πολύ καλά αλλά θα αρχίσουν να φτύνουν τα πνευμόνια τους σε λίγο.

Τώρα με Λέστερ ο θεός βοηθός, την έχω σε μεγάλη εκτίμηση και έχει παικταράδες. Βασίζομαι στην αυτοκαταστροφική φύση των μεσαίων αγγλικών ομάδων που διαχρονικά τις χαρακτηρίζει στο κύπελλο ουέφα :stuck_out_tongue:

1 Like

Μακριά από μας ο σιχαμένος ερπετόπουλος

1 Like

χαχα…και εγω εκει ελπιζω.

Ο Καρπετ ειναι οντως διαπλεκομενος, αλλα η αληθεια ειναι οτι η κριτικη που κανει ειναι πολυ πιο ευστοχη απο την αντιστοιχη των ρεπορτερ ΑΕΚ που μονιμως χρυσωνουνε χαπια.

Εχτες μου αρεσε που επαιξε με δυο παιχτες στα ακρα που την εχουν την θεση και μου φανηκε οτι η αναπτυξη ηταν πολυ πιο γρηγορη. Ο Μαχαιρας μ αρεσει γτ εχει πολυ θρασος, γρηγορος, μπουκαδορος κ επιμονος και στα μαρκαρισματα, απλα ακομα επιπολαιος και χωρις απλο παιχνιδι. Ο Τανκοβιτς με χει πεισει πολυ γρηγορα. Ξερει πολυ μπαλα. Πολυ ουσιαστικος. Με αυτον κ Γκαρσια απο την αλλη ειμαστε πολυ καλα. Με δυο καλα πλαινα μπακ εκει θα ανεβουμε επιπεδο.

Κατα τα αλλα χρειαζεται χρονο και συνοχη η ομαδα. Πολλοι νεοι παιχτες, για τους οποιους εχω για ολους θετικη εντυπωση. Μονο ο Ινσουα ειναι ταγαρι, αλλα θα χει και αυτος την χρησιμοτητα του.
Και πανω απο ολα χρειαζεται η επανοδος των παιχτων στο κεντρο. Τα χουνε φτυσει οι 2 μεσοκοποι Σλαβοι :stuck_out_tongue: Φιλοτιμοι, ισορροπημενοι παιχτες, αλλα κανεις δεν εχει τα τρεξιματα που χρειαζεται ενα εξαρι και πιεζομαστε πολυ. Συν φυσικα οτι δεν τους βλεπω να αντεχουν για πολυ ακομα ετσι μονοι τους.

Πριν 12 μέρες ανέβηκε.

Ότι θα έλεγα κρίμα και άδικο το 0-2 στο ημίχρονο, δεν θα το περίμενα.

2 Likes

Κι όμως

Χαρήκαμε ΑΕΚ απόψε, μυθική ξενέρα που δεν πήραμε κάτι. Είμαι σίγουρος πως αν είχαμε έστω κάποιους από τους απόντες (μιλάμε για 5-6 ενδεκαδάτους παίκτες ε), δεν θα χάναμε. Από το 65 και μετά, απλά δεν μπορούσε η ομάδα, όσο και να το πάλευε. Ήταν συγκινητική και παλικαρίσια προσπάθεια, έβλεπες Σακχόφ που είναι λίγους μήνες στην ομάδα και είναι κοτζάμ νταμάρι, να κερδίζει κούρσα στα χασομέρια παρά το ότι 2 βδομάδες τώρα έχει παίξει στα κόκκινα κάθε ματς. Λέμε και ξαναλέμε για Μάνταλο, αλλά το παλικάρι σήμερα ήταν παντού. Ίσως η καλύτερή του εμφάνιση σε μεγάλο ματς και σίγουρα στις τοπ γενικότερα.

Στεναχώρια, πίκρα αλλά ικανοποίηση.

3 Likes

Επίσης, ένα πράγμα προσάπτω στον προπονητή σήμερα. Αφού βλέπεις ρε γμτ, είναι σκασμένοι και αφού θα τους βάλεις τους μικρούς, ρίχτους μέσα από το 70 μπας και τρέξουν λίγο τον αντίπαλο, τι να τους κάνουμε στο 85; Ο Κρίστισιτς κόντευε να λιποθυμήσει, τι χειρότερο θα έκανε ο Σαμπα; Βάλτον και ρίσκαρε!

Θα μπορούσε να πει κανείς πως άξιζει να αρχίσει και ο Χνιντ, αλλά τέσπα, προσωπικά δεν διαφωνώ ιδιαίτερα με το αμυντικό δίδυμο.

2 Likes

Κρίμα κι άδικο. Εξωγήινος Μάνταλος σήμερα, πολλά καντάρια μπάλα ο Τάνκοβιτς θα βοηθήσει πολύ στο μέλλον.

Λιβάγια καλός και άτυχος στην τρομερή κεφαλιά που έπιασε, Καρίμ και Ολιβέιρα δεν έκαναν αισθητή την παρουσία τους.

3 Likes

Πολυ καλος ο Μανταλος σημερα. Ο Ολιβειρα στην κοσμαρα του.
Δεν καταλαβαινω γτ ο Καρρερα αργει παντα πολυ να κανει αλλγες οταν πρεπει να αλλαξει το παιχνιδι. Ειναι ικανος να κανει μια δυο ακομα και στο ημιχρονο και μετα περιμενει παντα το 85-90. Και που τους εβαλε ουτε που αγγιξανε μπαλα. Κυνηγας σκορ και παιζεις μεχρι το 88 με μπακ για εξτρεμ. Βαλε το παιδακι τον Μαχαιρα βρε ανθρωπε μπας και κανει μια δυο κινησεις.

2 Likes

Με έπεισε
6 Likes

Fortunately we were in Nea Filadelfeia. Even the cops are AEKara and love the song.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.

2 Likes

:laughing: :laughing: :laughing:

1 Like

Mηπως ο καρερα αρχισε και αυτος τις μαλακιες απο τη στιγμη που ανανεωσε το συμβολαιο του,ολιβειρα,λιβαγια,καρερα,απο τη στιγμη που ανανεωσαν συμβολαια,λες και εχουν κατσει πανω σε αυτα.

Πολύ μεγάλος παίχτης, χωρίς να τον έχω προλάβει εννοείται, αλλά απ’ ότι διαβάζω στα σχόλια τον κράζουν ότι λέει παπαριές. Και μάλλον καλά κάνουν και τον κράζουν. Δεν είναι η πρώτη φορά.

περι Σαμπα : το σκεφτομουν κ εγω, αλλα με τους μικρους μια ηττα με 5 γκολ ποναει περισσοτερο απ’οτι τους μεγαλους. δλδ μπαινει Σαμπα, κ ερχεται το ματς 1-5. καηκε το παιδι. δεν ειναι τοσο απλο. ήττα από ήττα διαφέρει. δλδ κ με μπραγκα, ακομα τα 3 γκολ συζητάμε, όχι την (αναμενομενη) ηττα

1 Like

Μάγια κάνει σήμερα ο άτιμος…

2 Likes

ΓΚΑΛΑΚΤΙΚΟΣ.-

Πέρα από πλάκα, η πιο πειστική μας εμφάνιση φέτος με σαφές πλάνο. Άμυνα, αρκετό και σωστό πρέσσινγκ και δουλεμένες αντεπιθέσεις. Και τα 4 γκολ ήρθαν από ωραίες συνεργασίες, η μπάλα πέρασε πολύ όμορφα από την άμυνα στην επίθεση.

Μακάρι να ξύπνησε ο Λιβάγια, μακάρι να είναι υγιής και να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο ο Γαλανόπουλος.

1 Like

Μακαρι και να συνεχισει σε φορμα και ο Μανταλος. Αμα το πανε ετσι και με τις επιστροφες τοτε υπαρχει αισιοδοξια για την σεζον. Αν και μεταξυ μας δεν ξερω τι θα τελειωσει και πως

1 Like