Αεκαρα

Ετσι,αυτες τις ομαδουλες και σαπακια πρεπει να τις καθαριζουμε σαν αυγο και να μην πανηγυριζουμε καν,μια νικη στην ευρωπη και ελπιζουμε.

1 Like

Μετα το σημερινο χανω καθε ελπιδα για Καρερα. Αλχημιστης του κωλου. Παιχνιδι που θες παση θυσιας με ομαδα που χεις κερδισει με 4 στην εδρα της και παιζεις μ 8 αμυντικους κ μεσοαμυντικους και 2 μεσοεπιθετικους. Καληνυχτα.

2 Likes

Πήγαινε να ακούσεις Possessed Steel, καλύτερα θα περάσεις.

3 Likes

Το χειρότερο ματς της ΑΕΚ εδώ και καιρό. Πήγαν ΟΛΑ στραβά.

1. Εντελώς λάθος κοουτσάρισμα.
  2. Ατομικά δεν έκανε κανείς το κάτι παραπάνω.
  3. Αστείο λάθος που δεν το κάνουμε στις πλατείες.
  4. Εμετική διαιτησία.

Ότι μπορεί να πάει λάθος, πήγε.

1 Like

Αποσύρω την κατηγορία προς τον διαιτητή, νόμιζα πως έδωσε κατευθείαν κόκκινη, είχα ξεχάσει πως ο Σακχόφ είχε κάρτα. Anyway. Μυθική ξενέρα.

1 Like

Εγώ πάντως βρήκα δικαιολογία να πιω: αχ ρε Αεκαρα, με παραπονεμένο μπουζουκακι στο background

2 Likes

Σαν φανατικός κανονιέρης και Αεκτζής, αν η μπάλα αποτελούσε δικαιολογία για να πιω, τότε θα ήμουν ένα κράμα Bon Scott και Phil Lynott αυτή τη στιγμή.

3 Likes

Λολ, τι 0-3 και τι 11αδα κατέβασε ο άνθρωπας???
Για κάποιο λόγο όταν πρέπει να κερδίσει ματς, χεζεται πάνω του.

1 Like

Ξενέρα θα έλεγα, αλλά Καρέρα είναι αυτός και ΑΕΚ είσαι οπότε κάπως δεν ήταν απρόβλεπτο και βγάζει νόημα. Αυτοί είμαστε.

Σε άλλα νέα, ναι, το Possessed Steel είναι πολύ καλός δίσκος.

2 Likes

Είναι το απρόσμενο πιωμα, αυτό που δεν είχες σχεδιάσει :smile:

2 Likes

Εγώ πάντως με επίθεση και τρίμπαλο στον γαύρο αρχίζω να συγχωρώ (αρχίζω ε, θέλει δουλίτσα ακόμα).

Ε ρε γμτ, έχουμε την γαμωκαραντίνα και την κλεισούρα, χάρηκα που τουλάχιστον θα βλέπουμε μπαλίτσα τώρα και έρχεται το αποψινό να τα τινάξει όλα. Α στα διάλα βραδιάτικα.

1 Like

Καιντο τσίπουρο πολύ ωραίο ποτό.

1 Like

Με μπύρα το έβγαλα το βασανιστήριο εγώ, αλλά πως να διαφωνήσω ειδικά για τσίπουρο.

1 Like

Εγώ με το ζόρι κατέβασα 2 τοστάκια στο ημίχρονο, όταν έχει μπάλα και αγχώνομαι δεν θέλω να αγγίξω τίποτα.

Ον τοπικ, τι τσιπουρο;

1 Like

Μπύρα και μια πάστα σοκολάτας, για να πάει ασορτί με γλυκές προσδοκίες - πικρή απογοήτευση.

Από αυτά τα σπιτικά τα δολοφονικά τα χύμα χωρίς γλυκάνισο γιατί είμαστε και κάτω απ’ τ’ Αυλάκι εμείς.

2 Likes

Χύμα βρήκα, στο σπίτι θα συνεχίσω με ρακή από αχλάδι

1 Like

Τσικουδιά είμαστε.

1 Like

Εσεις ειστε μερακληδες. Εγω το ριξα στα ψωμια, τα εμενταλ και τα σαλαμια!
Ο Καρερα ειναι ο πιο χεστης προπονητης που θυμαμαι. Ωοπου η ΑΕΚ πρεπει να κερδισει και θεωρητικα παει φαβορι βαζει ομαδα για ταμπουρι. Επισης αδικαιολογητο το να αλλαζει σε καθε αγωνα διαταξεις και ενδεκαδας. Ασε μας ρε ανθρωπε να πουμε!

2 Likes

Είναι μία μαύρη μέρα για την ομάδα. Μόνο doom απόψε.
Fvneral Fvkk κατά προτίμηση

1 Like

Βρες το λάθος :stuck_out_tongue: