Αεκαρα

Παλι καλα. Με Λιβαγια, Λοπεζ κ Μπακακη απο την αλλη ειμαστε χωνι. Βαλτο ρε Τανκοβιτς. Ο Γκαρσια με παιχνιδια ισως κανει θαυματα. Φοβερα κορνερ.
Δεν καταλαβαινω το γινεται με Σιμανσκι που κ καποια μπαλα ξερει κ ειναι κ δυναμικος

η ΑΕΚ στάθηκε, σε ενα ματς που ηττα με κατω τα χερια, θα στοιχιζε την χρονια.
θυμιζω σε ολους οτι ο καρερα πηρε μια ομαδα που δεν βρισκοταν ουτε στις προπονησεις, και την εβγαλε Ευρωπη
τα μπακ που εχουμε ειναι τα μοναδικα στον κοσμο που ουτε κοβουν, ουτε σεντραρουν. καπως τρεχουν.
με Μιτάι και ένα δεξι μπακ στις μεταγγραφες (και τον Βράνιες?) βγαινουμε δευτεροι.
το πλανο του Ιβιτς δεν πρεπει να χαθει.
άμυνα θα μαθουν, που θα παει. ήδη σήμερα, με το τραβηγμα ψηλα, έδειξε πως ο Καρερα το παλευει.
εξαιρετικος αμυντικός ο λιβάι.
Σιμάνσκι αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ

επισης ο Τσιντώτας ειναι μια χαρα τέρμα, και το τέρμα του πρωταθλήματος. αδιανόητη η λάσπη που τρώει

Ε νταξ αμα βγαίνουμε δεύτεροι ολα καλά

1 Like

Μένει ελεύθερος από Άντερλεχτ ο Βράνιες. Άντε να έρθει στην ΑΕΚ να φτιάξουμε λίγο άμυνα.

1 Like

Φιλε μου διαφωνω σε αρκετα, αλλα μακαρι να χεις δικιο.
Διαφωνω στα περι αμυνας και τερμα. Κινδυνος θανατος ο Τσιτωντας. Η θεση θελει σταθεροτητα και εμπιστοσυνη και οχι εκλαμψεις. Θυμησου τι πηγε να κανει καπου στην αρχη που αντι να την διωξει στου διαολου εκανε πασα σε παιχτη του Ολυμπιακου στην γραμμη της μεγαλης περιοχης. Ειναι καλος να τον εχεις για αλλαγη και οποτε χρειαστει. Παντα πιστευα οτι οι ομαδες ξεκινανε απο το τερμα, τοσα τσαμπιολι εχω παρει στο φουτμπολ μανατζερ :stuck_out_tongue: , και νομιζω οτι χρειαζομαστε εναν παιχτη κολωνα εκει

1 Like

Κολωνα εννοεις παντα ορθιο;

1 Like

7 Likes

Δεν γίνεται αυτό το πράγμα με την άμυνα, παιδικό στήσιμο και φουλ ανωριμότητα (Παουλίνιο το πως μαρκάρει έχοντας δεύτερη κίτρινη νομίζω διδάσκεται στις ακαδημίες σαν παράδειγμα προς αποφυγή). Απωλέσαμε ότι ευκαιρίες είχαμε για να αξιώσουμε κάτι φέτος, κρίμα γιατί πραγματικά ο ΠΑΟΚ δεν φοβίζει και ο Οσφπ είναι ο ορισμός του “στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος”.

Από την μέση και μπροστά κάτι γίνεται, δεν θα χάνει ο Ολιβέιρα σε τόσα ματς τόσες ευκαιρίες και γενικά βγάζουμε καλές τελικές και μπαίνουν γκολ.

Ουάρντα μακράν ο πιο αντιπαθητικός παίκτης του πρωταθλήματος, μακάρι να σηκωθεί να φύγει από το πρωτάθλημα (χλωμό) γιατί δεν αντέχω να τον βλέπω κάθε χρόνο.

Ρε μαλακες θα αφήσετε επιτέλους τον ιβιτς να κοιμηθεί?

1 Like

Προσωπικα αντιπαθω περισσοτερο τον Μανταλο απο τον Ουαρντα οσο και ακραιο να ακουγεται. Μονιμως διαμαρτυρεται, τσαμπουκαλευεται, γκρινιαζει κτλ. Δεν μπορει να υπαρχει επομενη μερα με τον Καρερα. Τι αλλο πρεπει να γινει δηλαδη? Βαζεις κωλοφαρδα σχετικα γκολ με κορνερ και μετα σε παιζει μονοτερμα για 50 λεπτα ο Βολος. Μονοτερμα μιλαμε. Καθε ομαδα πιεζει πολυ πιο ψηλα και πολυ πιο εντονα απο οτι εμεις. Οι παιχτες πνευματικα ειναι στον πατο. Ποιος πρεπει να βοηθησει σ αυτο? Τι κανει εκει ο Καρερα? Επισης, δεν υπαρχει φιλε μου Martian απο την μεση και μπροστα κατι γινεται. Δεν υπαρχει κανενα πλανο. Απλα ΟΟΟταν σφιγγουν σε καθε αγωνα απιστευτα τα λουρια βγαινει μια αντιδραση και καποιες ατομικες προσπαθειες. Η ομαδα δεν εχει κανενα σημειο αναφορας. Καμια αρχη κ τελος. Αλλαζει μονιμως παιχτες. Αδικουνται μονιμως καποιοι. Υπαρχουν κλικες. Παιζουν παιχτες που ναι αδιανοητο να μπαινουνε εντεκαδα. Παουλινιο! Ειναι δυνατον ρε παιδια να παιζει ο Παουλινιο??? O Σβαρνας? Ειναι δυνατον να βασιζεις μια χρονια στον Τσιτωντα? Τι εισαι? Μικρομεσαιος? Ειναι δυνατον Ολιβειρα κ Λιβαγια αυτες τις εποχες και με τετοιες εμφανισεις να ζητανε μυριο και πανω τον χρονο? Με 2 εκ. παιχτες και σοβαρη διοικηση και στελεχη παιρνεις 2-3 παιχταραδες γι αυτο το αθλιο επιπεδο του πρωταθληματος μας.
Δεν ξερω πραγματικα τι να πω. Ειμαι σοκαρισμενος

3 Likes

Πολυ καλα τα λες φίλε μου. Το πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι? Έχει ριζώσει μεσα σε πολλούς ΑΕΚτζηδες ειδικά πιο μικρούς ότι επιτυχία είναι η δεύτερη θέση ένα κύπελλο ότι μπήκαμε σε ομίλους. Και γι αυτό αρκούνται σε ένα μαντάτο σε ένα λιβάγια σε ένα ολιβειρα. Συμφωνώ ότι ο Καρέρα το εχει χάσει τελείως το πράγμα αλλά αυτό βολεύει πολύ τον τίγρη γτ δε φτάνει σε αυτόν η γκρίνια. Φτάσαμε στο σημείο το καλοκαίρι να λέμε για το πληρέστερο ροντέο των τελευταίων ετών ( που πραγματι είναι) και εκεί για μένα τελειώνει κάθε κουβέντα. Κατάντια. Νομίζω ότι αν ειχα ένα καλό μάνατζερ θα έπαιζα και γω μπακ σε αυτή την ΑΕΚ. Και κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάει κανένας. Ο τιγρης μας έριξε στη γ. Αυτή η ρετσινιά για μένα δε φεύγει ούτε με δέκα αγιασοφιες

1 Like

Εννοειται οτι ο κυριως υπευθυνος ειναι ο “τιγρης”. Δεν το χει πλεον. Παλαιας κοπης παραγοντας. Ας κανει το γηπεδο και ας πουλησει η αφησει στον γιο του μπας και εχει πιο φρεσκες ιδεες.

Νομίζω ο Μελισσανίδης θέλοντας και μη θα την δώσει αλλού την ομάδα του χρόνου. Πολύ απλά τελειώνουν οι δικαιολογίες και δεν υπάρχει κάπου να κρυφτεί. Αν η ομάδα μείνει αστήριχτη, θα τον φάνε ζωντανό (και καλά θα κάνουν). Το ενδεχόμενο να σπρώξει φράγκα επίσης δεν το κόβω πολύ πιθανό. Η ΑΕΚ με το γήπεδο δίνει μια καλή ευκαιρία σε κάποιον σοβαρό επενδυτή να τολμήσει να ρίξει κάποια λεφτά. Έτοιμο γήπεδο, σε κεντρικό σημείο, προφανώς λαό έχουμε (και διψασμένο λαό), οι συγκυρίες είναι ιδανικές για να επενδύσει κάποιος. Το θέμα είναι ποιος θα είναι αυτός. Δεν γίνεται να ξεκινάμε για πρωταθλητισμό τη μια χρονιά και στην αλλαγή του χρόνου να γινόμαστε τουρίστες στην ελληνική επαρχεία και για να αλλάξει αυτό, πρέπει να αλλάξει εντελώς η ποδοσφαιρική “λογική” που επικρατεί τώρα στην ομάδα.

1 Like

Ναι, φτιάχνει το γήπεδο για να φύγει μετά… Δεν το βλέπω.

2 Likes

Ακουγεται Χιμενεθ??? :joy: :joy: :joy: :joy: :joy:

Και Πογετ

1 Like

Φερερ ρε παιδιά

Ή

Summary

ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ

5 Likes

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ θα χαρεί να επιστρέψει ο ντούσκο μπάγιεβιτς στο σπίτι του στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε

5 Likes

Κουραση πραγματικα. Χιμενεθ Λεμονης της ΑΕΚ. Με αντιπαλο για τον τιτλο τον Πατερ Κωστενογλου. Τεσπα τι να κανουμε. Δεν μπορω να πω, πετυχε ο Χιμενεθ στην ΑΕΚ. Ισως ο τροπος που δουλευει ο οργανισμος μπορει μονο ετσι να πετυχει κατι. Ο Χιμενεθ ειναι ενας τυπος που εκτος περιβαλλοντος ΑΕΚ δεν θεωρειται προπονητης. Δεν βρισκει δουλειες. Κ στην ΑΕΚ ειχε περιεργες επιλογες, εκανε διακρισεις σε παιχτες, επιθετικα δεν δουλευε καθολου. Ο ιδιος ελεγε οτι βασιζεται στο ταλεντο των παιχτων. Μακαρι να ρθει κ να κανει παπαδες. Ουτως η αλλως για μενα δεν γινεται αλλο Καρερα.
Απο την αλλη οσο απατεωνας κ αν ειναι ο πρεζεμπορας, ζηλευω την επιφανειακη κανονικοτητα του συλλογου του. Κανονικοι προπονητες. Παιχτες που παιζουν στις θεσεις τους κ εξελισσονται. Βεντετες τρωνε παγκο αν θεωρουν εαυτο πιο σημαντικο του συνολου. Ακαδημιες κ σκαουτινγκ που δουλευει.
Δεν θελει κ τρομερη αναλυση. Ασε τις ΕΠΟ κ τους Παπαδοπουλους κ ολα τα κολληταρια πρωην παιχτες κ φτιαξε καμια ακαδημια. Κανα τμημα σκαουτινγκ που δεν θα χρησιμευει για συνταξιοδοτησεις.
Προσωπικα κ ας διαφωνουν πολλοι, εγω τους σχεδιασμους επι Ντεμη τους αγαπουσα. Μαζευε τον κοσμο. Βρισκανε πολυ καλους νεους παιχτες. Παπασταθοπουλος, Τοζερ, Χετεμαι, Νεμεθ, Μπλανκο. Παιχταραδες οπως Σκοκο, Ριβαλντο, Σορεντινο, Αρουαμπαρενα, Μαιστοροβιτς, Μαντουκα. Προπονητες οπως ο Σαντος κ ο Φερερ. Κ πηρε κ πρωταθλημα. Ασχετα τι εγινε τελικα

2 Likes

Καλά τα λες και πάλι αλλά σκέψου λίγο τι λεφτά χρειάζονται για να γίνουν όλα αυτά. Το ντέμη δε θέλω να τον βλέπω πλέον γιατί ποτέ δε βγήκε να μιλήσει, να πει την αλήθεια. Πως καταχρεώθηκε η ομάδα. Όσον αφορά γιάννηδες παπαδόπουλοι(ο κούγιας είσαι?) με τα χίλια μαζί σου. Το να συνεργάζεσαι με μητρόπουλο είναι σα να αθωώνεις ότι γινότανε παλιότερα. Το να συνεργάζεσαι με τον κόκκαλη για το γήπεδο με ξεπερνάει. Πόσο κοντή μνήμη έχουμε…
Από την άλλη η τοξικότητα που υπάρχει πλέον στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να μη σε αφήσει και ποτέ να κάνεις κάτι. Η λέξη πάτος είναι πραγματικά πολύ λίγη για να το περιγράψει

2 Likes