Αεκαρα

Χαχα γελασα

My thoughts exactly :joy:

Μπάγεβιτς θα ήταν μια καλή λύση για μέχρι το τέλος της χρονιάς τώρα που απολύθηκε από τον πάγκο της Εθνικής Βοσνίας.

Πογιέτ έχει δηλώσει ότι δεν τον πείθει το πρότζεκτ της ΑΕΚ και αρνήθηκε τη δεύτερη φορά που τον προσέγγισε ο τίγρης για συνεργασία.

Χιμένεθ βλέπω κι εγώ να έρχεται τελικά. Για να δούμε. Βασικά όποιος και να έρθει αν δεν ρίξει λεφτά ο τιγράκος για ποιοτικούς παίκτες σε θέσεις κλειδιά προκοπή δεν πρόκειται να δούμε. Τι να σου κάνει και ο Κλοπ όταν έχεις βασικό τερματοφύλακα τον Τσιντώντα, βασικό στόπερ τον Σβάρνα και πάει λέγοντας.

1 Like

Ελπίζω να κάνεις πλάκα…

Εντάξει ναι (έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση) αλλά γενικά έχω μια αγάπη στον Ντούσαν.

Εγω εχω έρωτα τόσο πολύ που θέλω να του κάνω άγριο σεξ και μετά να διαβάσω τον επικήδειο του

Ρε συ για τον Ντούσαν μιλάμε, όχι για το Μπογδάνο! :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Στενοχωρήθηκα πολύ το '96 που έφυγε και πήγε στον Ολυμπιακό αλλά μέχρι εκεί. Δεν ήμουνα από αυτούς που τον έβριζαν, έδειχναν πεντοχίλιαρα κτλ.

Φυσικά πανηγύρισα με την ψυχή μου εκείνη τη νίκη στο Νίκος Γκούμας με τα γκολ του Ντεμίνιο και του Κωστή (στην πρώτη επιστροφή Μπάγεβιτς ως αντίπαλος).

edit: Αυτός που σιχάθηκα ήταν ο Αλεξανδρής. Και με τα θέατρα και τις βουτιές για να παίρνει πέναλτι (η χειρότερη παράγκα ήταν εκείνη η περίοδος) και με την όλη του συμπεριφορά.

1 Like

Η αληθεια ειναι οτι ειμαι κ γω μποστονφλεσικος σ αυτο το θεμα. Γενικα δεν με εκφραζει το να μαι εκφικητικος, απολυτος, να μην δεχομαι καποιον που εσφαλε κτλ. Ειδικα αν δεν ξερω παρασκηνιο. Κ γω σιχαθηκα τοτε κ κανα σαν τρελος κ ηδονιζομουνα με τις νικες, αλλα τα χρονια περνανε, γερναω😛, δεν κραταω τετοια συναισθηματα

2 Likes

Χιμενεθ παλι. Βαρεμαρα. Ελπιζω να μην χαραμισει τους συμπαθητικους παιχτες που χουμε μπροστα.

Δε θα ήταν γαματο κάποιος να έχει μαζεμένα ολα τα άρθρα του κεφτετζογλου για το Χιμένεθ ? Ανα τρεις μήνες αλλάζει άποψη. Γαβροποιουμαστε παντως ολο και περισσότερο

2 Likes

Καλα ο Κεφτετζογλου δεν παιζεται. Ολα τα ωραιοποιει. Ολα τα καλυπτει. Το ασπρο το κανει μαυρο. Εχει παιχτες ιερες αγελαδες και φυσικα εχει φιμωσει εκατονταδες αν οχι περισσοτερους ΑΕΚτζηδες στα σαητ που τρεχει. Καμια φορα βραδυ που βαριεμαι και εχω τον σπορ φμ να παιζει ο αντιλογος που κανει με ΑΕΚτζηδες ειναι απιστευτος. Τετοιου ειδους ρεπορτερς αποτελουν μεγαλο προβλημα για ομαδες

1 Like

Οταν οι Ελληνικες ομαδες μπορουσαν να λενε για καποια Στουρμ. Γελαει ο κοσμος με τον πατο που χουμε φτασει. Προσωπικα δεν μ αρεσει καθολου ο Μανολο αλλα μετα απο αυτο το εξωφυλλο ηρθε κ πηρε πρωταθλημα.

Κατα τα αλλα εχουμε αλλη μια τυπικη μερα Μελισσανιδη παραγοντα του 1973 στην Κολομβια. Απελυσε κ Ιβιτς. Γυρναμε πισω λογικα σε κανα ντοπιο συνταξιοδοτημενο σαπακι γιες μαν για να μην στεναχωριουνται οι Μανταλολιβαγιες.
Μονιμως αρρωστη ομαδα με νοοτροπια περασμενων εποχων. Καταφυγιο κλικαδορων κ παλαιμαχων.

1 Like

:no_mouth:

1 Like

Και γράφουν για Κονέ στη θέση του ;;;; Τον Κονέ για τεχνικό διευθυντή ;;;;; Γιατί να διώξει Ίβιτς ;;;;; Τραγικός ο Μελισσανίδης…

1 Like

Τίγρη φέρε Λύμπε.

1 Like

Ε αφού έχει το τηλέφωνο του Χιμένεθ γτ να πληρώνει και τεχνικό διευθυντη ρε? Ο κονε σίγουρα βαζει και από την τσέπη του για να τον παρει. Αμάν πια χορτάσαμε γκρίνια. Πρέπει να καταλάβουμε κάτι. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ( και αυτο ισχύει σε όλες τις εκφάνσεις της ελληνικής κοινωνιας)

3 Likes

I’m only for the memes

7 Likes

6 Likes

Από post στο fb

Στην ΑΕΚ, οι άνθρωποι που τη βοηθούν να προοδεύει και να εξελίσσεται, που έχουν αληθινή γνώση του αντικειμένου και ικανότητα στο να γίνεται η ομάδα περισσότερο λειτουργική στα σύγχρονα δεδομένα ποδοσφαιρικής στρατηγικής, είθισται να απαξιώνονται και να αποδομούνται. Πόσα και πόσα παραδείγματα να θυμηθεί κανείς σε ποδοσφαιριστές (Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος ακόμα και ο Λάζαρος), προπονητές (Χιμένεθ), τώρα και σε τεχνικό διευθυντή. Αντιθέτως επιβραβεύονται πολλοί που δεν αξίζουν να είναι εντός αυτής, σε διάφορα επίπεδα. Εις το επανιδείν Ίλια Ίβιτς, η αλήθεια είναι ότι μας έπεφτες πολύς. Καλώς ήρθες και σιδεροκέφαλος Παναγιώτη Κονέ, δεν φταις σε τίποτα, οι ευχές μας μαζί σου!

Να μιλήσουμε με αριθμούς : ο συγκεκριμένος ΤΔ πούλησε τον Μάριο Οικονόμου 1εκατ.

Γιώργο Γιακουμάκη 200.000

Μπάρκα 6.000.000

Βερντε δανεικό με οψιον

Και πάμε τώρα σε προσθηκες:

Έφερε τανκοβιτς λιβαι Γκαρσια ντεντε Χνιντ σακοφ

Ήθελε έναν Σέρβο αριστερό μπακ και ο Μελ ήθελε Ινσουα μαντέψτε ποιον πήραμε .

Ο ενομπακαρε που ήρθε είχε όρο στον συμβολαιο ότι μπορεί να λυθεί χωρίς καμία επιβάρυνση όποτε καταλαβαίνεις ότι δεν έγινε κάτι .

Το μόνο που μπορεί να του χρεωθεί είναι ο Χνιντ οποίος στην αρχή ήταν εξαιρετικος μετά για κάποιο ανεξήγητο λόγω προτιμήθηκε ο Στρατός Τσαφ Σβάρνας . Αυτά τα ομορφα για τους κυρίους που πανηγυρίζουν που έφυγε να θυμησω ότι πριν τον Ιβιτς ειχαμε έναν μαθητευόμενο μάγο που μας κουβάλησε αυτά τα ταγαρια (Παουλίνιο οικονόμου σβαρνες αλεφ γιαννωτες )

4 Likes