Συμφωνω σε ολα οσα ειπες. Κ για τις μαουνες κ ολα. Ωραιος
Συμφωνω και εγω - οσο κλεφτά εχω δει τον Αμραμπατ μου αρεσε. Ανυπομονω και για Τσουμπερ.
Γενικα μακαρι να βγουνε εστω και οι μισοι απο αυτους. Ειδα κ Μαχαιρας εκανε εγχειρηση, κ Αλμπανης εφυγε δανικος.
Οπως ειναι αναμενομενο χρειαζεται καιρο να δεσει η ομαδα, αλλα ελπιζω με την εμπειρια των μεγαλυτερων να ερθει γρηγορα.
Με προβληματιζει παντως οτι πολλοι παικτες εχουν ερθει ως 1 χρονο δανειο και οψιον αγορας μετα… Φανταζομαι για να γινει ξεσκαρταρισμα του χρονου απο οσους δε κολλησουν, αλλα ποσο καιρο θα χρειαστει η ομαδα να δεσει και ποσα εσοδα χωρις Ευρωπη?
Πως ειναι δυνατον παντως, με παικτες πισω στυλ Βρανιες και Τζαβελλα να τρωμε 4 απο τον Βολο δε καταλαβαινω.
Θα πω το κλισέ, αλλά ήταν φιλικό με τον Βόλο. Σίγουρα προβλημάτισε η άμυνα, αλλά θα δούμε στα επίσημα τι θα γίνει. Αυτό που με αγχώνει είναι πως, όπως λες, θέλει χρόνο η ομάδα για να δέσει. Μπορεί ο μέσος Έλληνας φίλαθλος (μην πω και ο κάθε δημοσιογράφος) να δώσει πίστωση χρόνου; Στην Ελλάδα είμαστε και έχω αμφιβολίες. Θα δείξει.
Πολύ πολύ πρώιμες σκέψεις:
Πρώτον, καλή κυκλοφορία. Δεν υπάρχει ευκολία στην δημιουργία φάσεων, αλλά αυτό εκτιμώ πως θα λυθεί όταν ρολλάρει η ομάδα, γιατί υπάρχει πλουραλισμός και έχουμε επιλογές. Δεύτερον, η άμυνα. Χατζισαφί δυστυχώς φαίνεται πως δεν (εκεί στο δεκάλεπτο που τον έφαγε ο Τουράμ στο τρέξιμο και μετά μάρκαρε με τα μάτια τράβαγα τα μαλλιά μου). Ο Γάλλος πραγματικά δεν έχει φανεί, δεν μπορώ να κρίνω, φαίνεται εκτός κλίματος. Τζαβέλλας-Βράνιες χρειάζονται χρόνο. Γενικά φαίνονται οι αδυναμίες που έχουμε μεσοαμυντικά αλλά το μεγαλύτερο θέμα είναι πως δεν καταλαβαίνω την τακτική του προπονητή. Αφού βλέπεις πως δεν έχουμε τους πιο γρήγορους αμυντικούς και δημιουργούνται κενά, γιατί έχεις βάλει την αμυντική γραμμή τόσο ψηλά; Όσες φορές ξέφυγε ο Τουράμ ήταν πολύ πριν το ημικύκλιο! Βάλτους να παίξουν λίγο πιο πίσω, να καλύψουν τα νώτα τους, ούτως ή άλλως το παιχνίδι στο κέντρο παίζεται ως επί το πλείστον!
Τέσπα, δεν καταδικάζω, θέλει υπομονή και χρόνο. Πιστεύω θα στρώσει η ομάδα. Ο Ιωνικός παίζει όπως περίμενα, τσαμπουκαλίδικα και χωρίς φόβο, καλοδουλεμένη ομάδα, η κόκκινη όμως μάλλον τους τελείωσε (παντελώς χαζό μαρκάρισμα).
Νταξ, σοβαρά συμπερασμάτα δεν βγαίνουν. Στο β’ μέρος ήταν απλά δυνατό φιλικό, λίγο να τρέξουν οι νέοι παίκτες, να δοκιμάσει κανά σύστημα ο κόουτς, να επανέλθουν τραυματίες όπως ο Γκαρσία. Ο Τσούμπερ πάντως έδειξε την κλάση του χωρίς πολλά πολλά και ο Γέφτιτς κάθε άλλο παρά μαούνα φάνηκε, όπως έλεγα λίγο παραπάνω.
Με τον ΟΦΗ θα είναι σαφώς πιο επικίνδυνο ματς. Καλή αρχή όπως και να’χει, με γκέλες άμεσων ανταγωνιστών!
Η άποψη του πρίγκιπα
Δεν θα πω πολλά ακόμα, αλλά δεν γίνεται να μην αναφέρω πόσο μες στην καύλα είναι η αντίδραση της ομάδας μετά την κόκκινη. 100% ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς, πρεσσάρισμα και δεύτερο γκολ. Ειλικρινά δεν το περίμενα αυτό. Περνάω πολύ καλά σήμερα, βασικά δεν θυμάμαι πότε απόλαυσα την ομάδα τελευταία φορά.
ΥΓ. Λάμπρου για πάρα πάρα πολλές φάπες.
Ότι πιο ΑΕΚτζήδικο έχω δει. Μεγάλο κρίμα, η ομάδα ήταν άψογη μέχρι το 80, το έχασαν πολύ ψυχολογικά στο 1-3. Είμαι πολύ αισιόδοξος πάντως. Μπράβο στον ΟΦΗ που δεν το παράτησε και που είχε λαό στο γήπεδο, τέτοια ματς ανεβάζουν το πρωτάθλημα.
Πιστεψαν οτι το ματς τελειωσε,ηταν με 10 παικτες κιολας,εκανε και ισως λαθος αλλαγες ο μιλογεβιτς προς το τελος.Ο ορισμος της τζαμπα ηττας,δεν μπορεις ετσι να λες οτι πηγαινεις για πρωταθλημα,οπως και ο Παο που εχασε απο τα γιαννενα.
Και μόνο που το γράφεις “ήττα” τα λέει όλα για το πως φαίνεται αυτή η ισοπαλία. Συνεχίζουμε, δεν είναι ώρα για αποκαθήλωση και γκρίνια, θέλουμε χρόνο. Έχουμε αρκετά να κρατήσουμε.
Γκρινιες και μαλακίες τώρα. Δεν είδα το ματς, διαβάζω όμως ότι έπαιξε καλά.
Αυτά συμβαίνουν, δεν μπορώ να καταλάβω την γκρίνια και την μιζέρια.
Σοκαριστικη διαιτησια. Η απροκλητικη αποβολη του Γκαρσια ειναι δικαιωση κωλοπαιδαραδων.
Το πρωτο γκολ του ΟΦΗ ειναι πεντακαθαρο επιθετικο. Ακομα περιμενουμε να δουμε το var που δαν οι διαιτητες…
Κατα τα αλλα τραγικο τελειωμα Μιλογεβιτς. Βγαζει τους παιχταραδες που εχουν κανει ανω κατω τον αντιπαλο αν κ με παιχτη λιγοτερο, για να μου γεμισει την συνθεση με τους γνωστους μιζερολουζερς. Μεταφυσικο αποτελεσμα, που μονο αυτη η ομαδα κ καποιοι απο αυτους τους παιχτες θα μπορουσαν να φερουν.
Απο ομαδα κομαντο ξαφνικα βλεπεις την περσινη χεσμενη. Καθυστερηση του κωλου στο κορνερ απο την οποια βγαινουν αστραπιαια σε αντεπιθεσεις.
Πολυ κριμα γιατι η προσπαθεια μεχρι εκει ηταν καθηλωτικη.
Επρεπε να παρει κ ενα ακομα σοβαρο στοπερ
Εμείς δεν λέμε ότι πάμε για πρωτάθλημα ούτε για αστείο…
Επίσης το να χάνουμε από τα Γιάννενα είναι ο κανόνας εδώ και καιρό, η μεγάλη έκπληξη είναι να μην χάσουμε.
Α καλά, τώρα ξαναείδα το replay του 1-3. Γελάει ο κόσμος, απόλυτη ξεφτίλα.
Είναι αστείο πάντως να φωνάζουν μερικοί ήδη για τον Μιλόγεβιτς (δεν μιλάω για εδώ μέσα). Εννοώ δεν δίνουμε καν το περιθώριο κάποιος να κάνει ένα λάθος, σε κάθε γκέλα πρέπει να παίρνουμε κεφάλια. Ησυχία και βλέπουμε πως θα πάει, είναι υπερβολικά νωρίς.
Ο ΟΣΦΠ γκέλαρε στην πρώτη αγωνιστική.
Τα υπόλοιπα που έγιναν χθες στην Κρήτη ήταν αναμενόμενα.
Αν ισχύει αυτό που λες δεν θα τον άφηναν να γκελάρει (υπήρξαν οι φάσεις για να του κάνουν τη ζωή ευκολότερη)
Να θυμίσω ότι στην Κρήτη το σκορ ήταν 0-3 μέχρι το 78… αδικήθηκε η Αεκ χτες αλλά δεν φτάνει για να γίνει το αναμενόμενο που λες.
Στο κάτω κάτω και ο Παοκ και ο Παο γκέλαραν… γιατί να μην έγινε το “αναμενόμενο” για χάρη τους;;… αφού οι αυτοί οι 3 θα παλέψουν για τη 2η θέση
Το να χασουμε απο τον ΠΑΣ δεν θεωρειται γκελα, το αντιστροφο θα ηταν γκελα του ΠΑΣ μαλλον
Ο μιλογεβιτς μαλακιστηκε για δεύτερο παιχνίδι,κατέβασε μια ομάδα τσίρκο,ασύνδετη στο κέντρο και με μεγάλες αποστάσεις,ανύπαρκτοι παίκτες που περιμένεις να πάρουν την ομάδα πάνω τους,ο μπισεσβαρ για 90 λεπτά έκανε πάρτυ.
Έχουν μαζευτεί πολλές ήττες σε ντέρμπι πλέον.
Καμία ψυχολογική προετοιμασία, κανένα αγωνιστικό πλάνο…Σκούρα τα πράγματα για τον Μιλόγεβιτς…Τώρα πάμε Αγρίνιο και μετά Ατρόμητο εντός.
Υ.Γ. Ξυδάκι στον Ραζβαν για την ερώτηση του Σιμόες.