Αεκαρα

Μιας και το ανέφερες έκαναν ρεπορτάζ στον ΣΠΟΡ FM

To μόνο πραγματικά ενδιαφέρον σημείο του κειμένου είναι αυτο:

Σκούρα τα πράγματα για Μιλόγεβιτς λέει ο κόσμος 26 Σεπτέμβρη, σε ένα πρωτάθλημα που έχει μέχρι και play off. Ας φύγει να έρθει ο Κωστένογλου υπηρεσιακός και Χριστούγεννα ο Χιμένεθ. Αν δεν ξεκινάς με 5/5, τι νόημα έχει;

Το ποδόσφαιρο, ειδικά στην Ελλάδα, είναι το μόνο επάγγελμα που κρίνεσαι για την απόδοσή σου μέσα σε 2-3-4 βδομάδες. Ζούμε στο πρωτάθλημα που όλοι θέλουν “δυνατές, μικρές ομάδες” αλλά σε κάθε γκέλα οι ίδιοι άνθρωποι σοκάρονται (δεν γίνεται να χάσεις από την Λαμία π.χ. και να μην θεωρηθούν σχεδόν όλοι ανίκανοι και άχρηστοι) και ζητούν ολικό reset.

Τέσπα, κακή εμφάνιση χθες, όσο είδα. Αν το παστέλωνε ο Καρίμ εκεί (όπως και έπρεπε), ίσως άλλαζε η εικόνα του ματς. Με προβληματίζει η ηττοπάθεια που έχει δημιουργηθεί στην Τούμπα, περισσότερο.

2 Likes

Κακη διαχειριση κ χτισιμο ομαδας κ πλεον μονιμοι πελατες.
Εγω δεν θελω να κρινω τοσο νωρις τον Μιλογεβιτς, αλλα μου κανει τρομερη εντυπωση οτι δεν καταλαβαινει οτι δεν νοειται κεντρο με Λα Ταλεκ κ Σακχωφ πχ. Ειναι σαν να μην υπαρχουν. Μπατε σκυλοι αλεστε.
Γενικα δεν καταλαβαινω την επιλογη του Λα Ταλεκ. Βαλε κ την μονιμη ελλειψη συγκεντρωσης του Σιμανσκι, την βαρεμαρα του Γκαρσια, την ελλειψη αποφασιστικοτητας παιχτων οπως ο Γιεφτιτς η ο Μανταλος κτλ κ ειναι αναποφευκτο οι αμυντικοι μας να δεχονται αντιπαλους κατα κυματα. Σε ολα τα παιχνιδια εχει γινει σε ολα τα τρανζισιον.

Δεν είδα κάποιον ΠΑΟΚ φόβητρο χτες σε απόδοση,ένας σβαμπ και ο μπισεσβαρ ξεχώρισαν,αλλά είχαμε αποκομμένο κέντρο,δεν κρατούσαμε μπάλα καθόλου,αργές επιστροφές,μεγάλες μπαλιές από πίσω μήπως βρουν τον Αραούχο η τον Γκαρσία.Αναρχο παιχνίδι,δλδ ούτε να κρατήσεις το μηδέν με αμυντικό προσανατολισμό αλλά ούτε επιθετικό σχήμα.

Τρυπιοι πίσω και το γκολ σε κλειστή γωνία αργή αντίδραση του τερματζη.

Νομίζω Σάκχοφ θα ήταν λύση ανάγκης/rotation αν είχαμε υγιής Simoes/Γαλανόπουλο. Με αυτούς τους δύο + Σιμάνσκι και Λε Ταλέκ θα πορευθούμε, κάτι που δεν είναι άσχημα θεωρητικά (μένει να δούμε πρακτικά).

Μανόλο πες αλεύρι :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Φαβορί για τον πάγκο της ΑΕΚ ο Γιαννίκης, στο τραπέζι και το όνομα του Δώνη λέει ο Αρναούτογλου στο sport24

Πωπω αυτη η ομαδα…δεν βαριεσαι ποτε.
Ελπιζω σε Γιαννικη αντι για ΧΙμενεθ :stuck_out_tongue:

Υπάρχει πάντα ελεύθερος και ο Βασίλης ο τσαρτας

1 Like

Φόβος και παράνοια στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Δεν θα δούμε προκοπή ποτέ.

1 Like

Εγω ειμαι αισιοδοξος

Εγώ καθόλου. Αμφιβάλλω πως υπάρχει η απαιτούμενη υπομονή και πίστωση χρόνου, ειδικά για έναν νέο προπονητή που ουσιαστικά αναλαμβάνει την πρώτη μεγάλη πρόκληση της καριέρας του. Αν ξαφνικά το κλαμπ αλλάξει πολιτική και φιλοσοφία, έχει καλώς. Με τον Γιαννίκη δεν έχω πρόβλημα πάντως, αντιθέτως, υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήμουν και εγώ πιο αισιόδοξος.

Κάτι άλλο. Η κάρτα φίλου είναι όντως υποχρεωτική για το γήπεδο; Έχω να πάω χρόνια και δεν ξέρω. Αν ναι, είναι καλή σαν σκέψη αλλά δημιουργεί κάποια θέματα. Δεν έχω πρόβλημα να τα σκάσω δηλαδή, απλά δεν έχω φίλους Αεκτζήδες και δεν ξέρω πόσο μπορώ να πείσω τους Ολυμπιακούς κολλητούς μου να την αγοράσουν για να με συντροφεύσουν σε κανά ουδέτερο ματσάκι :stuck_out_tongue:

1 Like

Νομιζω μπορεις με καρτα φιλου οποιασδηποτε ομαδας να πας σε οποιοδηποτε γηπεδο.

Δυστυχώς δεν είναι έτσι. Η κάρτα φίλου είναι μόνο για την συγκεκριμένη ομάδα γι αυτό και τα έσοδα πάνε στην ερασιτεχνική. Ωραία θα ήταν να ίσχυε παντού αλλά είμαστε σε όλα πολύ πίσω.

1 Like

θα βγάλω κάποια στιγμή και εγώ τώρα στα κοντά.

σίγουρα θέλω να πάω σε κανένα μπάσκετ στο νέο γήπεδο, και σε κανα ντέρμπυ στο ποδόσφαιρο.

το κανονίζουμε :slight_smile:

1 Like

Αν ο Γιαννίκης ήταν τύπου Κωστένογλου, μεγαλωμένος εδώ κ ΑΕΚάρχης, θα έκλαιγα με μαύρο δάκρυ.

Επειδη ομως έρχεται απο Γερμανία και αρνήθηκε δουλειές, περιμένοντας τη μεγάλη ευκαιρία, νομίζω θα δουλέψει σαν σκύλος. Βασικά , λίγο άμυνα να τους μάθει και η ομάδα θα πάει τρένο. Απλά αυτό για την πίστωση χρόνου είναι αλήθεια - η ομάδα πρέπει να αρχίσε να παίρνει ντέρμπυ και μάλιστα επιβλητικά.

Καλή αρχή να ευχηθούμε στον άνθρωπο - αν ηταν κανενας Ισπανος πουθενάς (δεν μιλάω για Μανόλο, γενικά), κανείς δεν θα γκρινιάζε. Αλλά είναι Έλληνας, μοίαζει με τύπο που θα έβλεπες στο πρωτοκολλο της εφορίας / 3rd tier ΔΑΠΙΤΗ και κλαίνε οι ΑΕΚάρχες στα σόσιαλ. οκ και εγώ ήθελα Βαλβέρδε (που ακούστηκε), αλλά από Δώνη (είχα δει την ΑΕΚ του Δώνη στο γήπεδο και ειχα φύγει από την βαρεμάρα), καλύτερα ο Αργύρης που φαίνεται να γυαλίζει το μάτι του.

3 Likes

Οταν ο προεδρος λεει για οριζοντες 3ετιας,περιπενω απολυση σε 1,5 χρονο. :stuck_out_tongue: Mπαινουν τα καρεκλακια στο γηπεδο,αλλα ακομα δεν ξερουμε χωρητικοτητα,ελπιζω να μην ξενερωσουμε με κανενα 30.500.

2 Likes