32.000- 34.000 θα ναι
Το γνωριζεις απο “μεσα” η απο κατι βιντεακια του μικελαντζελο και αλλων που λενε κατα καιρους?
Το λεει στην ιστοσελιδα της Αεκ
Νομίζω πως είχε ανακοινωθεί κιόλας πως η χωρητικότητα θα είναι εκεί γύρω. Και μια χαρά είναι, λέω εγώ.
Γιαννικαρος,σκόρπισε με τριμπαλο τον αντιπαθή Ατρόμητο του Σπανού και με ροτεισο.
Ετσι. Γιαννικης μαγικο ραβδακι😁. Βασικα εγω χαρηκα για τον Μητογλου. Περυσι εβλεπα οτι ειναι πολυ καλο κ χαρηκα οταν τον πηραμε. Κριμα που ο Αμραμπατ ειναι 34, αν κ ο τυπος ειναι τανκ. Τα δει δυο χρονια σιγουρα
Και ο Ρότα και ο Μήτογλου έπαιξαν πολύ καλά. Η ομάδα δεν έβγαλε μάτια αλλά έπαιξε με σωστή νοοτροπία και φυσικά έβαλε και τρία γκολ έχοντας απειληθεί ελάχιστα.
Περί Αμραμπατ, αν έχει όρεξη και υγεία, θα παίξει μια χαρά. Σούπερ Λιγκ είμαστε και έχει αποδειχθεί πολλάκις πως η ηλικία δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο.
Aρκει να μην καει και ο Γιαννικης με τα πρωτα 2-3 στραβα αποτελεσματα.
Τρέλα η ομάδα σήμερα. Σκληρόπετση και κυνική, πολύ το χαίρομαι μέχρι στιγμής. Μικρό καλάθι ωστόσο, έχουμε αποδείξει πως είμαστε ικανοί να φάμε 3 γκολ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αλλά καρυδάτη εμφάνιση μέχρι στιγμής.
Λίγα λόγια για τον, συμπαθέστατο κατά τ’άλλα, Βόλο και τον ρεφ. Δεν καταλαβαίνω τα τόσα νεύρα σε ΟΛΟ το πρώτο ημίχρονο. Καλά, για το fair play στο πρώτο γκολ γελάει ο κόσμος, έπεσε κάτω με μυϊκό τραυματισμό ο παίκτης τους όταν ήδη είχε ξεκινήσει η αντεπίθεση. Σόρρυ, δεν κόβεται εκεί το ματς, ας μην έπαιζαν άμυνα με τα μάτια. Και στην τελική, ο κανονισμός ορίζει πως το ματς διακόπτεται μόνο για τραυματισμό στο κεφάλι και όχι, δεν το λέω με οπαδικά γυαλιά, έχω υποστηρίξει άπειρες φορές πως ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις που φεύγει μια ομάδα μπροστά με αξιώσεις, δεν νοείται να διακόπτεται το ματς για τέτοιες περιπτώσεις. Ξυδάκι. Και πριν από αυτό πάντως, πάρα πολλά νεύρα και δεν ξέρω γιατί, ίσα ίσα ο ρεφ τους σφυρίζει και πολύ σοφτ φάουλ.
ΥΓ. Τι έβγαλε ο Στάνκοβιτς ρε! Τρελά αντανακλαστικά!
Τεράστιο διπλό. Απαράδεκτη συμπεριφορά από την ομάδα του Βόλου, απίστευτη γκρίνια και νεύρα. Αν δεν είχαν βάλει το τυχερό γκολ, τότε το ματς θα ήταν σβηστό 0-2. Έχουμε δρόμο ακόμα, καλά πάμε.
ΥΓ. Η πτώση του Γκαρσία ήταν τρομακτική.
2 ΥΓ. Τσούμπερ 1 γκολ-2 ασσίστ σήμερα, συμπαθητικός παίκτης.
Τσουμπερ καταπληκτικος. Στανκοβιτς καθοριστικος. Επιτελους καλος τερματοφυλακας. Ελπιζουμε να πανε ολα καλα με Γκαρσια. Πολυ ασχημη πτωση.
Για το πλεονεκτημα στο γκολ πραγματικα γελοιο και να το συζηταμε. Μεχρι να γινει αντιληπτο εχει μπει γκολ ουσιαστικα.
Πολυ μ αρεσει σαν αρχη ο Γιαννικης. Πιεση ψηλα. Παιχτες μπαινουν και βγαιουν αναλογα με το πλανο. Μακαρι να παει καλα και να χουμε επιτελους σταθεροτητα και κει
Από πότε θεωρείται ο Νικολαίδης, καταστροφέας της ΑΕΚ?
Γενικά εμετούλης, κλείστε όλους τους οργανωμένους μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος.
Ο ντέμης (πρώην βανδής) έχει κάνει τεράστιο κακό στην ΑΕΚ δυστυχώς. Το ότι χρησιμοποίησς τους οργανωμένους για να βγει πρόεδρος δε φαντάστηκε ποτέ ότι θα του γυρίσει μπούμερανγκ. Επίσης το γεγονός ότι άφησε την ομάδα στα κρύα του λουτρού αύγουστο μήνα και δεν έχει βγει ποτέ να δώσει μια εξήγηση ρε παιδάκι μου στα μάτια μου τον κάνει ένοχο. Δε με ενδιαφέρει αν το κάνει για να καλύψει κάποιους. Και στην τελική από το ντέμη (πρώην βανδή) δεν έχω τις απαιτήσεις που έχω από τον αδαμίδη ή τον τίγρη. Θεωρούσα ότι ήταν κάτι το διαφορετικό. Αυτά από ένα άτομο που μεγάλωσε έχοντας στον ένα τοίχο του φοιτητικού του δωματίου μόνο φωτογραφίες του ντέμη (πρώην βανδή)
Ισως και να θυμάμαι λάθος: ο Νικολαίδης παραιτήθηκε γιατί είχε δώσει στην αστυνομία στοιχεία (ή ήθελε να δώσει - δεν θυμάμαι) ονόματα από αυτούς που είχαν καταστρέψει ένα πλοίο (κύπελο με ΟΦΗ αν θυμάμαι καλά) και μετά είχε ξεκινήσει άγρια κοντρα μεταξύ οργανωμένων και αυτού.
Τώρα λοιπόν, γιατί όσοι δεν συμμετείχαν να έχουν πρόβλημα που δίνει ονόματα καταστροφέων (δεν θυμάμαι να είχε παίξει ξύλο, απλά είχαν αρχίσει να καταστρέφουν) επειδή απλά έτσι τους την βάρεσε, ε με ξεπερνάει. Όχι για τα μυαλά τους, αλλά για τα μυαλά των υπολοίπων.
Τώρα αν παίζει κάποια θεωρία συνωμοσίας από πίσω, δεν το γνωρίζω, εγώ λέω αυτά που θυμάμαι και ξέρω. Προφανώς κρατάω πισινή, αλλά έτσι θυμάμαι τα γεγονότα.
Δεν μου φαίνεται ότι χρησιμοποίησε οργανωμένους. Είναι ΑΕΚτζής ο ανθρωπος, ήταν σύμβολο όσο αγωνιζόταν, τον γούσταρε η οριτζιναλ, έβαλε προεδρος, βγήκε. Πως τους χρησιμοποίησε? Ότι τον άκουγαν όσο ήταν πρόεδρος και όταν πήγε να δώσει ονόματα, αυτό είναι εκμετάλλευση? Αν θυμάμαι καλά ήταν μια περίοδος με αρκετή οπαδική βία εκείνα τα χρόνια και προσπαθούσαν να την καταπολεμήσουν (κάποιοι τουλάχιστον).
Τεσπα, με τα οπαδικά δεν τα πάω καθόλου καλά, δεν έχω καμία συμπάθεια σε αυτά, ούτε ασχολούμαι με τόσο πάθος με την ομάδα, οπότε μάλλον έχουμε πολύ διαφορετικές οπτικές γωνίες.
Δε θυμάσαι καθόλου καλά τα πράγματα και επειδή είναι μεγάλη η κουβέντα δεν έχει νόημα τώρα
AEKτζης δεν ειμαι οποτε δεν με πολυενδιαφερει η κουβεντα, αλλα απ’οσο θυμαμαι ο Ντεμης ειχε βγαλει τα προσωπα αυτων που θεωρησε οτι συμμετειχαν στα επεισοδια φορα παρτιδα στο σαητ της ΠΑΕ τυπου “καταζητουνται” οποιος ξερει να δωσει πληροφοριες, που εκτος απο ανηθικο ειναι και παρανομο .
Ενταξει εχει πεσει ο Νικολαιδης στα ματια των ΑΕΚτζηδων ως προσωπικοτητα,δεν εχει πετυχει σε τιποτε απο οσα καταπιαστηκε,πηγε ανοιξε εταιρεια για να φερνει συγκροτηματα για συναυλιες,απετυχε την εκλεισε,εκανε εκπομπες με τον σπυροπουλο,οκ ηταν καλη η εκπομπη αυτη,μετα σταματησε,τωρα ειναι πανελιστας σχολιαστης,δεν ξερει απο αναλυση παιχνιδιου,πεταει κοτσανες.
Η απορια μου ειναι,οταν εν τελη ολοκληρωθει το γηπεδο του τιγρη,θα ερθει στα εγκαινια του,θα παρει ενα διαρκειας,θα ερθει εστω σε ενα ματς?
Ωραιο το γκολ του αραουχο,αλλα η γκελα ειναι γκελα,πολλα τα αμυντικα κενα,δεν μπορεις παντα να γυρνας παιχνιδια.