Αεκαρα

Στο κομματι της ανακοινωσης που γραφει οτι εστειλε προσκληση για να ερθει ο Μαρινακης με κοσμο,θεωρω οτι εχει ενα μικρο δικαιο ο μπουλης,γιατι θα τον βριζει ολο το γηπεδο,οποτε ειναι λιγο σαν προσκληση τρολαρισματος,θα μπορουσε απλα να τον προσκαλεσει σε εναν μεταξυ αγωνα των δυο ομαδων,με καλη φιλοξενια,ξεναγηση πριν τον αγωνα κλπ.Απο εκει και περα ηταν αχρειαστος ο σχολιασμος για κρατικο γηπεδο γιατι και ο οσφπ ακομα να ξεμπερδεψει με τα χρωστουμενα του νομιζω.

Καλη αρχη και μην γινει καμια κηδεια με τον ιωνικο,οι εποχες νατσουρα ειναι ακομη στη μνημη μας. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Δηλαδη,αυριο μεθαυριο,αν ο ιβαν εγκαινιασει τη νεα τουμπα και καλεσει τον καρυπιδη,αυτος θα παει γιατι θα ειναι για το καλο του ελληνικου ποδοσφαιρου το νεο γηπεδο του αντιπαλου? Θα παει για να τον βριζει ενα ολοκληρο γηπεδο,δεν εχει καμια λογικη μια τετοια υποτιθεμενη προσκληση.

Πολύ ωραίο το γήπεδο σας. Καλορίζικο :slightly_smiling_face:

3 Likes

Εντελώς καλοπροαίρετα και θέλοντας να κάνω μια κουβέντα ψύχραιμη με Αεκτζηδες όχι σε πλαίσιο Gazzeta.

Καταρχάς καλορίζικο το γήπεδο και μακάρι να ζήσουν όσοι πάνε μεγάλες στιγμές .

Βέβαια η όλη ιστορία που προηγήθηκε του κτίσματος εμένα μου άφηνει ένα στίγμα.
Την ΑΕΚ και τους οπαδούς της τους είχα για μια εντελώς διαφορετική ράτσα οπαδών, κινούμενοι σε μεγάλο βαθμό από την ιδεολογία τους (αριστερή κατά βάση), από την ιστορία τους ως πρόσφυγες και την “αντισυστημικη” ομάδα του ΠΟΚ.
Από τις κερκίδες που έβλεπες παλιά πανκια, αναρχικούς και όχι μόνο μισθωμενους υπαλλήλους της ΠΑΕ και του εκάστοτε προέδρου. Με θέσεις εκφρασμένες σε πόσα κοινωνικά ζητήματα.
Δεν ξέρω αν αυτοί οι οπαδοί ταυτίζονται με τη διαδικασία κατασκευής του γηπέδου με τραμπούκισμους σε οπαδούς, περίοικους του γηπέδου, δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας. Κρατική χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ ήτοι λεφτά αναπτυξιακά (που σίγουρα δεν το λες κι ακριβώς επιλέξιμη δαπάνη ένα γήπεδο για αποκλειστική χρήση από μια ΑΕ, Ελλάδα είμαστε όλοι έτσι το κάνουν) που θα μπορούσαν να πάνε και αλλού.
Με ένα πρόεδρο τραμπούκο, που δε δίστασε να ρίξει την ομάδα για να την καθαρίσει από τα χρέη και πίεζει με τρόπους που δεν αρμόζουν, όποιον δεν συμφωνεί μαζί του.
Επίσης, μπορώ να αντιληφθώ την υποβάθμιση που θα επιφέρει στη γύρω περιοχή το γήπεδο καθώς θα επιβαρύνει την κίνηση, ανεπερκεστατο οδικό δίκτυο ήδη πριν το γήπεδο, δεν υπάρχει στάθμευση επαρκής.
Αντίλογος υπάρχει σίγουρα καθώς όταν γκρεμίστηκε το γήπεδο είχε ενταχθεί στα έργα της Ολυμπιάδας για να αφαιρεθεί προς όφελος της κατασκευής του Καραϊσκάκη.
Ήθελα απλά ρε παιδιά να μου πει κανένας αν υπάρχουν κι άλλοι Αεκτζηδες που το βλέπουν έτσι.
Για ξεκαθάρισμα είμαι Άρης, δε βλέπω ποδόσφαιρο, μόνο μπάσκετ και μένω και μεγάλωσα Αθήνα. Δεν έχω καμία αντιπαλότητα με την ΑΕΚ ίσα ίσα μάλιστα που τη συμπαθώ για την κληρονομιά και την παράδοση που κουβαλάει.
Μπορεί να είμαι υπερβολικός και να μην τα ξέρω καλά τα πράγματα.
ΥΓ: Συγκίνηση για Νεστορίδη

ΥΓ2: https://www.aftodioikisi.gr/ota/perifereies/gipedo-aek-perifereia-attikis-paraitiseis-minyseis-kai-kataggelies-kata-melissanidi/
Τι να πω. Εμένα τo λιβανισμα στο Μελισσανίδη μου προκαλεί ίδιο έμετο με το λιβανισμα στο Μαρινάκη.

Και πάλι καλορίζικο. Φαίνεται υπέροχο το γήπεδο.

5 Likes

Κιτς παρουσίαση, δεν πειράζει. Έχουμε γήπεδο. Αφήστε τον κόσμο να τραγουδήσει.

7 Likes

Επικη βραδια

2 Likes
1 Like

5 Likes

Εξαιρετικό ποστ φίλε. Συμφωνώ στα περισσότερα που γράφεις αλλά όπως γνωρίζεις το ποδόσφαιρο πλέον δεν είναι ομάδες αλλά εταιρείες με σκοπό το κέρδος. Ο τίγρης, ο μαηρωϊνάκης, ο αλαφούζος, ο σαββίδης, ο καρυπίδης κοκ είναι πρόεδροι εταιρειών που σκοπό έχουν το κέρδος. Όποιος νομίζει κάτι διαφορετικό απλά ονειρεύεται. Στα δικά μας τώρα δυστυχώς και πραγματικά το λέω δυστυχώς μόνο αυτός θα μπορούσε να φτιάξει γήπεδο. Μόνο και μόνο ότι μας έριξε για μένα είναι λόγος να το βρίζω. Διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ είναι για τον κάθε σαν εμένα ή εσένα που δεν έχει κάποιο οικονομικό όφελος και λίγο μυαλό. Δύο πράγματα μόνο του αναγνωρίζω. Ότι έχουν σκυλιάσει όλα τα σαιτ και οι δημοσιογράφοι του χοντρού και ότι αν δεν είχε γίνει το γήπεδο δε θα υπήρχε η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ σκηνή με το Νέστορα

7 Likes

Εγώ απλά εύχομαι μην έρθει κάνα Χ απόψε και μας βάλει γκολ κάποιος άγνωστος με σουτ οβίδα από τα 30 μέτρα.

2 Likes

Αυτό πιστεύω είναι το πιο λυπηρό, όχι μόνο για σας αλλά για όλη την κοινωνία μας. Και το χειρότερο είναι ότι ισχύει.

2 Likes

Ωραία τα λες @38aris και σύμφωνο με βρίσκει και η απάντηση του @Primordial_hordes.

Αν και πιστεύω πως στα οικονομικά υπήρχε λίγο ως πολύ διαφάνεια, τα γύρω γύρω μαφιοζιλίκια δεν μου κάνουν εντύπωση. Δεν χωνεύω τον Μελισσανίδη (ποιος θα μπορούσε), αλλά οφείλω να πω, χωρίς διάθεση ξεπλύματος και χωρίς να θέλω να ακουστώ υπέρμετρα ρομαντικός, πως το γήπεδο καλώς ή κακώς είναι κάτι μεγαλύτερο από τον εκάστοτε Μελισσανίδη. Είναι κάτι εντελώς ξεχωριστό, δεν θα σκεφτεί κανένα στίγμα ούτε ο 70αρης που θα ξαναπάει γήπεδο, ούτε εγώ που λαχταρούσα να δω την ομάδα μου σε ένα δικό της σπίτι επιτέλους (αν και για λίγο πρόλαβα και το παλιό) ούτε τα παιδιά μας σε 10-20 χρόνια. Μακάρι όλη η διαδικασία να είχε γίνει υπό σωστότερες συνθήκες, μακάρι να γινόντουσαν όλα πολιτισμένα (γιατί χοντράδες έγιναν και από τον τίγρη και από την πολιτεία), αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Δεν πρόκειται να προβληματιστώ περαιτέρω για αυτό, ειδικά όταν άλλα μείζοντα θέματα τρέχουν γύρω μας καθημερινά. Γήπεδο δεν πάω λόγω έλλειψης παρέας, αλλά θα τιμήσω κάποιον εντός έδρας αγώνα φέτος (μάλλον).

Επίσης στο θέμα της κίνησης και της υποβάθμισης της περιοχής διαφωνώ. Κίνηση ανέκαθεν είχε ο Κηφισσός στο ύψος της Φιλαδέλφειας περίπου και δεν νομίζω πως μερικά σ/κ το χρόνο θα επιβαρύνουν τόσο παραπάνω την κατάσταση στην Εθνική αλλά και εντός της πόλης. Όπως και δεν νομίζω να υποβαθμιστεί η περιοχή, δεν θα χαλαστούν οι καφετέριες και τα σουβλατζίδικα πριν/μετά το ματς να έχουν 30 χιλιαρικα δυνητικούς πελάτες. Μη το πάμε στα χουλιγκάνια πλιζ, μιλάμε πάντα για τις πολιτισμένες συνθήκες, αυτά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Γενικά συμφωνούμε πάντως, δεν λες κάτι παράλογο ή εκτός πραγματικότητας.

6 Likes

Απόψε εννοείται θα έχουμε πρεμιέρα στην Αγιασοφια με 100% Αεκτζήδικο τρόπο. Είτε 4-0 με μπαλάρα είτε 0-1 στα χασομέρια και δυστυχία. Πιο πιθανό το δεύτερο.

2 Likes

Ξέρεις τι σκεφτόμουν? Αν ο μάνδαλος είχε άγχος στο οακα σκέψου τώρα

3 Likes

Το αγχος θα το σβησει ο κόσμος.
Πάμε γερά.

1 Like

Θα το κάψετε το γήπεδο; :smile:

2 Likes

Εισβολή στο θρεντ σας από έναν φίλο σας Ολυμπιακό, απλώς για να πω ότι το γήπεδο φαίνεται ένα μικρό έπος. Ο κόσμος σας το έκανε να φαίνεται ακόμα πιο γαμάτο! Και τί ωραία τσαχπινιά αυτή με τα φώτα;!

Εγώ απομακρύνομαι από το ποδόσφαιρο κάθε χρόνο όλο και περισσότερο - δεν αντέχω πια την πρόστυχη φούσκα του πράγματος - όμως το γήπεδο σας είναι δικό σας. Κανενός Μελισσανίδη. Και κανείς δεν πρέπει να σας πάρει αυτή την χαρά!

ΥΓ: Κι άνοιξε ο λογαριασμός και με γκολάρα, ε;

11 Likes

Και τρομερο ποδαρικο-σουτ τηλεφωνημα απο Γκατσινοβιτς…

4 Likes

Έπρεπε να ήταν ο Bruce διαιτητής.

8 Likes

Έχω συγκινηθεί ρε γαμώτο. Και χαίρομαι άπειρα και την ομάδα. Δεν ξέρω που θα καταλήξει η χρονιά αλλά ανυπομονώ να δω μπάλα κάθε σ/κ πλέον. Όμορφο ποδόσφαιρο, πολύ ωραία γκολ, γηπεδάρα, είχαμε ξεχάσει πως είναι όλο αυτό. Σαν κακό όνειρο φαντάζει το ΟΑΚΑ ή σαν ένα υπέροχο όνειρο αυτό που βλέπουμε σήμερα, πραγματικά δεν το έχω συνειδητοποιήσει εντελώς.

Στα πιο ποδοσφαιρικά να πω πως μακάρι αφενός να συνεχίσουμε έτσι, ειδικά στα μεγάλα ματς, και αφετέρου χαίρομαι απεριόριστα που, κόντρα γενικότερα στις επιταγές του ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, έχουμε παίκτες που φαίνονται να γουστάρουν να παίζουν και θέλουν να προσφέρουν και θέαμα. Βλέπεις και εντυπωσιακές ενέργειες και προσποιήσεις και σουτ, υπάρχει ποικιλία στην επίθεση και επιτέλους παίχτες με τεχνική. Πινέδα-Γκατσίνοβιτς είναι για να χαζεύεις ώρες ώρες είτε είσαι ΑΕΚ είτε όχι.

6 Likes