Αεκαρα

Ευτυχώς που δεν το έπαιξα δηλαδή.

δεν ξεραμε τι χαναμε τοσα χρονια

το πρωτο γκολ το εβαλε ο κοσμος, παρουμε δεν παρουμε πρωταθλημα, θα ειναι μια χρονια που θα θες να βλεπεις την ομαδα.

και οι παικτες πεξανε με λυσσα, να βαλουν οσα παραπανω. μ αρεσει ο λιβαι, ο ροτα (!), ο γκατσινοβιτς (με γκολαρα κ γενικα μπαλαρα, μοιαζει μια ταχυτητα πανω)

νομιζω ο αραουχο θα καει ομως. πιεζει παντου χωρις λογο, φολς εννιαρι (!), που δεν ξερει τι θεση… ισως να πρεπει να βρει τι να τον κανει.

Αν ημουν Ελλαδα θα ειχα παρει διαρκειας. ευρυτερα, φετος αναμενουμε πολυ ενδιαφερον πρωταθλημα. και ο ΠΑΟ βγαζει ενα αλλο αερα και μπραβο του

4 Likes

Ευτυχώς που είναι πιλότος και όχι διαιτητής. Θα δήλωνε κώλυμα κάθε φορά που θα ήταν να σφυρίξει στη Φιλαδέλφεια.

Εν τω μεταξύ το γκολ που έγραψε ιστορία :soccer:

5 Likes

Μάγος είμαι???
Οι μπάλες από τα σουτ βρέθηκαν ή δεν έχουν πέσει ακόμη?

1 Like

Η πραγματική πρώτη ενδεκάδα της ομάδας

4 Likes

Ο pantelis79 είναι πίσω?

6 Likes

Σας ζήλεψα χθες…πραγματικά.

Εμείς εκεί γύρω στο 2050.

Λογικά ναι, δε χάνει συναυλία και κοσμογονικα events.

3 Likes

10 μαυροντυμένοι με πετραχήλι και πηλίκιο να ευλογήσουν το γήπεδο. Συμβαίνει και αλλού ή μόνο στο Ιράν της Ευρώπης;

Δεν έχω ιδέα, προσωπικά ήταν μια ωραία στιγμή γέλιου.

Άρα θα έχουμε και ανταπόκριση…

2 Likes

Και γω αυτό σκεφτηκα εκεί την ώρα, αλλά μερικά nanoseconds αργοτερα θυμήθηκα ότι έβλεπε εκείνη την στιγμή και ο μικρός την τηλεόραση και ως εκ τούτου μόλις χώρεσε στο μυαλό του, ότι είχαμε εγκαίνια γηπέδου και για κάποιον περίεργο λόγο ήταν απαραίτητη η παρουσιά παπάδων σε αυτά. Σε διάφορες φάσεις. Και μεις ακούγαμε σαν ζωά.

2 Likes

Γενικα ολο αυτο το Χριστιανισμος-Βυζαντιο-Αλυτρωτες Πατριδες παντα με φρικαρε λιγο και παντα το εβρισκα αρκετα αντιφατικο με το γεγονος οτι οι οπαδοι της ΑΕΚ ειναι κατα κανονα αυτο με το μεγαλυτερο ποσοστο αναρχικων/αντιφασιστων αναμεσα στους οπαδους των μεγαλων ομαδων, αλλα οπως ειπα και σε πιο πανω ποστ δεν ειμαι ΑΕΚ και αρα δεν μου πεφτει λογος η εστω δεν μπορω να το κατανοησω.

1 Like

Το ίδιο κι εδώ, έβλεπε και η μικρή μαζί μου. Οπότε ξεκίνησα να ψελνω, καθότι εγγονός παπά με μπόλικα χρόνια σε εκκλησίες, και αρχίσαμε να γελάμε. Όσο ισχυρή και να είναι μια εικόνα, πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας να αποσυνδέσουμε ορισμένες καταστάσεις από το μυαλό τους, σαν και αυτή που κουβεντιαζουμε.

νταφακ - και γω

1 Like

Εγώ δισέγγονος :stuck_out_tongue:

1 Like

Χαχαχαχα, κάτσε μην εμφανιστούν κι άλλοι

Και εγώ, αν και τυπικά αδερφός παππου, δεν ξέρω πως λέγεται.

Μικρανηψιός :stuck_out_tongue:

2 Likes

Θέλω να δω τι αντίδραση θα βγάλει η ομάδα σε ένα 0-1 εντός ΝΦ,εκεί είναι τα δύσκολα η σε κάποιο ντέρμπι που θα υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον,τώρα με τον ιωνικό είναι εντάξει επειδή είναι το πρώτο παιχνίδι στο νέο γήπεδο,λογικό να υπάρχει αρχικός ενθουσιασμός.

Ο Ζήκος βρέθηκε στη σκεπαστή,ο Ντέμης παραδέχτηκε το γήπεδο ως προσωπική επιτυχία του μπαρμπατιγρη.