Για πάμε λίγο…
Αφού υπάρχει τέτοια ευαισθησία για την νομιμότητα, μήπως θα έπρεπε σε κάθε παιχνίδι να προβλέπεται συγκεκριμένος τρόπος που θα γίνεται μέτρηση, με συγκεκριμένο όργανο που θα διαθέτει η διοργανώτρια αρχή; Και όχι με τα χέρια, με μεζούρα που προμηθεύει η αστυνομία.
Αν είδα/κατάλαβα σωστά αυτά που έγιναν, αν βάλεις έναν διαιτητή με έναν βοηθό του να μετράνε με μεζούρα με το χέρι, την απόσταση από έναν σωλήνα στο χώμα, πόσα τέρματα στην Ελλάδα πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να είναι όλα ολόσωστα;
Με ένα γρήγορο google (που λέει και ο Μπουμπούκος) βρήκα πως να αγοράσεις Elite τέρματα με ένα πεντοχίλιαρο. Λεφτά τρίχες για ομάδα Super League που έχει χορηγίες, τηλεοπτικά, στοίχημα, διαφημίσεις και πολλά άλλα.
διαφορετικότητες κλπ που λέει η κάθε εταιρεία τα ακούω βερεσέ. και το ξαναλέω, μαλακίστηκαν αρκετά στις ανακοινώσεις και στα επίσημα και ανεπίσημα ποστ.
οι κανόνες ή η νομιμότητα δεν είναι θέμα ευαισθησίας, είναι αντικειμενικό θέμα. υπάρχουν.
ας γίνεται σε κάθε παιχνίδι μέτρηση αν το κρίνει η διοργανώτρια αρχή. έχει πει κανένας να μην ελέγχονται οι αγωνιστικοί χώροι;
Αν έχεις πάει γήπεδο, θα έχεις παρατηρήσει κάποιους τυπικούς και γρήγορους ελέγχους που κάνουν οι διαιτητές περίπου μισή ώρα πριν το ματς. Δεν μπορώ να ξέρω πόσο σχολαστικοί είναι και πόσο ψειρίζουν τις λεπτομέρειες, προσωπικά έχω δει να ελέγχουν πχ αν έχουν τρύπα τα δίχτυα ή αν είναι καλά βιδωμένα τα δοκάρια και τα σημαιάκια του κόρνερ και άλλα τέτοια.
Τρύφωνας approves this post
Μέχρι κεραίας…
Ο Αρναουτογλου ειναι για μενα ο πιο σοβαρος απο τους ρεπορτερ της ΑΕΚ κ ο μονος που ειτε διαφωνω, ειτε οχι, δεν νιωθω ποτε οτι κανει προπαγανδα της διοικησης
Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε Κούγια στο αθλητικό δικαστήριο πάντως
Προφανώς το ρεπορτάζ παίζει το παιχνίδι των υπολοίπων, αλλά νομίζω ότι επιβεβαιώνεται το αυτονόητο.
Και πολύ πιθανώς να το έχετε δει κάπου το εργαλείο, ειναι affordable και για έναν ιδιώτη που θελει να μετράει τα ντουβάρια του
μέχρι και τα καινούρια iphone έχουν!!
Για μενα μακαρι να ειναι κ ετσι. Ο διαιτητης θα εκτεθει κ φυσικα ο Ατρομητος κ ας ειναι κ η νομικη εξηγηση για να γινει το παιχνιδι
εντωμεταξύ και για τις μεζούρες φταίει η ΑΕΚ! δε φταίει ούτε ο γηπεδούχος, ούτε η διοργάνωση! φταίει ο φιλοξενούμενος για τα μέσα που υπάρχουν στο γήπεδο! μήπως να ποτίζουμε και το γκαζόν;;;
έβγαλε ανακοίνωση ο Ολυμπιακός με κάτι προκλήσεις κλπ… ελπίζω να μην τσιμπήσουμε για την Πέμπτη και δεν κατέβει…
Η καταλληλότητα του γηπέδου είναι θέμα του γηπεδούχου και της διοργανώτριας αρχής
Στα γεγονότα, Η ΑΕΚ φταίει γιατί στα δικά μου μάτια
φαίνεται ότι πίεσε καταστάσεις να μην ξεκινήσει το παιχνίδι
δεν έδειξε ποτέ διάθεση να γίνει το παιχνίδι σε άλλη ημερομηνία
Όλα αυτά σε ένα
εκτός έδρας παιχνίδι με μια ομάδα που είναι σε καλή φόρμα
υπό αρκετά αντίξοες δύσκολες καιρικές συνθήκες
για να πάει ξεκούραστη σε ημιτελικό κυπέλλου με ΟΣΦΠ
Αν θες τη γνώμη μου, η λογική ήταν εκμεταλλευόμαστε ένα θολό τοπίο επειδή μας συμφέρει και επειδή έχουμε τα μέσα. Νομικά δεν φταις, αλλά όλη η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δείχνει manipulation.
Και ο ΠΑΟ έβγαλε ανακοίνωση. Πήρε το βούτυρο που τοποθέτησε στο ψωμί του η ΑΕΚ και απλώς το άλειψε.
Λογικά προτίμησε να αποπροσανατολιστεί πριν ένα κομβικό παιχνίδι αντί να βρει ρυθμό και συγκέντρωση, ναι.
Αλλά εντάξει, κλασικό φαινόμενο να κράζουμε την αντίδραση και όχι τη δράση.
αυτό ειδικά από που προκύπτει; αφού βάσει κανονισμού την απόφαση θα την πάρει ο αθλητικός δικαστής. δεν τα βρίσκουν οι ομάδες μεταξύ τους “πότε σε βολεύει ρε δικέ μου, να γίνει το ματσάκι ναπούμε”.
προφανώς και η μισή ανακοίνωση της ΑΕΚ είναι βούτυρο στο ψωμί των άλλων, αλλά δεν ακούω τις κατηγορίες για τα λάθη του Ατρομήτου και ότι δεν μιλάει κανένας για αυτό!
προκύπτει από το ότι δεν το έχει πει ποτέ, έστω για τα μάτια του κόσμου.
λες αμα το λεγε να την κατηγορούσε κανένας ότι δεν σέβεται τις διαδικασίες;
Θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιηθεί στην ανακοίνωση της ΑΕΚ, οτι θα παει χωρίς φόρμα