Μπορείς μήπως να προτείνεις κι άλλα κείμενα από το enwsi.gr;
τα συγκεκριμένα ήταν πολύ διασκεδαστικά (όχι ότι δεν το περίμενα βέβαια)
Καταλαβαίνεις τη διαφορά να μετράς μια απόσταση 10 μέτρων με μια απόσταση 2 μέτρων;
Καταλαβαίνεις ότι δεν δείχνει να μετράνε το τέρμα αλλά γραμμές;
Καταλαβαίνεις ότι στα τέρματα παίζει ρόλο το εκατοστό ενώ στις γραμμές όχι,
και γι αυτό η μεζούρα δεν ενδείκνυται για τα τέρματα;
Το τέρμα με το Υπατο που το βάζουνε και για πειστήριο, είναι πριν η μετά το φτιασίδωμα;
Γιατί αν είναι μετά, μου φαίνεται απίθανο να ναι εντάξει. Εσένα πως σου φαίνεται;
Παιδιά καλό είναι να μη διαβάζετε site τύπου kitrinomavrowenositis, kokkinosgavros, kataprasinilewforos. Η και να διαβάζετε, να μη το λετε παραέξω.
ENTIT: Αμα δει κανένας link Έτσι ο Red_Viper ξεφτίλισε τον Teorid να μου το στείλει.
Αν θυμάμαι καλά ήμουν στη θύρα 26, τέρμα θεού. Από αυτές τις θύρες δε βλέπεις καλά. Είναι πολύ χαμηλό το από πάνω και σου κρύβει πολλά. Φαντάζομαι στις υπόλοιπες δεν ισχύει αυτό, αλλά θα είναι πιο ακριβά.
στη 46 και στη 48 που έχω πάει (απέναντι και διαγώνια από την 26) έβλεπα μια χαρά, και μάλιστα ειδικά στη 48 ήμουν τελευταία θέση πάνω, κολλητά με την κολώνα του Σεραφείδη
Πάντως οι στίχοι από τον ύμνο της ομάδας είναι σχεδόν προφητικοί, λες και φτιάχτηκαν για παιχνίδια σαν αυτό με τον Ατρόμητο. Σουτάρετε και φτιάξτε τα δοκάρια.
Οι γαλλικές ομάδες θέλουν πόδια κι ενέργεια για να τις ελέγξεις. Από την ώρα που βγάλατε ενεργεία ήταν θέμα χρόνου να γυρίσει. Μπράβο πάντως.
Ο Καντζουρης μου άρεσει πολύ και κάνει πολύ καλύτερη δουλειά από άλλους πιο διαφήμισμενους κοουτς που είχατε.
Είναι και χαμηλών τόνων χαρακτήρας, συν ότι από ανθρώπους του χώρου έχω ακούσει τα καλύτερα.
Μακάρι να πάτε καλά φέτος.
ΥΓ: Αυτός ο Γιάνκοβιτς μου βγάζει μια θλίψη ρε παιδί μου. Είχε προσόντα να παίζει Ευρωλίγκα τώρα σταθερά, αλλά ούτε σε αυτό το επίπεδο δεν είναι σταθερός.
Ο Καντζουρης εχει βγει πολυ καλος κ τιμιος. Την εχει πατησει με τον Φρειζερ κ τον ΜακΓκριφ, αλλα κανει οτι καλυτερο μπορει.
Ο Γιανκοβιτς εχει βοηθησει πολυ, αλλα ναι ειναι ασταθης. Λειτουργει παντως εξισορροπιστικα κ παιζει αρκετα με μυαλο.
Ο Μιτσελ οπως ειχε πει κ ο Ρομπολης νομιζω, ηταν η κλεψια του καλοκαιριου. Θεωρω οτι επαιζε ανετα πχ σαν δευτερος σεντερ σε ομαδα σαν τον φετινο Παναθηναικο. Πολυ εξυπνος παιχτης κ καλος κ σε επιθεση κ σε αμυνα.
Αν μπλέξουμε περί ηθικολογιας,θα θυμηθούμε υπόθεση Βάλνερ,υπόθεση Ίβιτς με ψευτοτραυματισμο, και δυχτακι στο κεφάλι,τα ψάρια που πετάχτηκαν στην Τούμπα,την ψήφο της ΑΕΚ για να πάρει αδειοδότηση ο ΠΑΟ κλπ.
Εμένα με ενδιαφέρει να γίνει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο,να πάρει η ΑΕΚ αυτό που της αξίζει εκεινη την ημέρα αγωνιστικά και όχι να δώσει το δικαίωμα στις άλλες ομάδες να μιλάνε για χαρτίνα πρωταθλήματα,ας ψάξει ο Σπανός ποιος τον ρουφιανεψε,πρόβλημα δικό του αυτό είναι.
Σήμερα το παιχνίδι στο κύπελλο,έλπιζω να πάει ομαλά στις κερκίδες και ο ρεφερι να είναι 50αρισιος.
Με προβληματιζει η πιθανη αποφαση του Αλμειδα να παιξει με ενδεκαδα κυπελλου στο σημερινο παιχνιδι. Καταλαβαινω τον λογο, αλλα φανταζει αφελης μεσα στα πλαισια του ολο σκηνικου.
Δηλαδη μετα απο οσα εχουν γινει, μετα απο τοσα παιχνιδια σφαλιαρας κ αρνητικης παραδοσης κ στο νεο γηπεδο, να ρισκαρεις παλι με Μανταλους, Τζαβελλες, Μητογλου, Γαλανοπουλο κτλ, προσωπικα με ξενερωνει σε μεγαλο βαθμο. Ελπιζω να διαψευστω πανηγυρικα κ να ισχυροποιησει ακομα πιο πολυ το στατους που εχει ο Αλμειδα στην ομαδα, τους παιχτες κ τους οπαδους.
Πιθανόν να θέλει να προστατεύσει τους προερχόμενους από τραυματισμό παίκτες,να δει αν το παιχνίδι θα πάει στην δύναμη και στα φάουλ,στα δυνατά μαρκαρίσματα,μην περιμένετε η ΑΕΚ να παίξει φουλ επιθετικά,μπορεί να βάλει ελιασον,γκατσινοβιτς μετά το 70-75 ανάλογα με την εξέλιξη του ματς για να δώσει πνευμονια και τρεξίματα την στιγμή που ο ΟΣΦΠ θα πέφτει σε απόδοση.