Ολα εχουν την εξηγηση τους, αλλα προσωπικα δεν μ αρεσει σαν επιλογη. Κ ξεκουραστοι ειναι κ το επομενο παιχνιδι ειναι το τελευταιο βολικο που θα εχει η ομαδα για πολυ καιρο. Παιζεις με την ομαδα που χεις δεν ξερω κ γω ποσα παιχνιδια να δεις ασπρη μερα. Πρωτο παιχνιδι σας στο νεο γηπεδο. Συμβολικο. Καταλαβαινω οτι ο Αλμειδα ειναι υπερανω κ χει θεσει κανονες, αλλα μεγαλωνει πολυ το ρισκο. Ελπιζω να του βγει
Αλλαξαν τα πραματα με το νεο γηπεδο. 3-0 ακομα και με μετρια εμφανιση και αναπληρωματικους στο κεντρο και στην αμυνα. Μεγαλος Σιντιμπε
Βέβαια οι περσινοι βασικοί, είναι οι φετινοι αναπληρωματικοί.
Αυτο ηταν το προβλημα τοσα χρονια
Λίγο μαγική εικόνα το σκορ…3 γκολ και τα τρία από μαλακίες των γαύρων. Η ΑΕΚ έπαιξε αρκετά συντηρητικά σε σχέση με τα ότι έχουμε δει φέτος.
Κατά τ’αλλα τελειώσε η τελετή, η ΑΕΚ τελικό.
θέλω να δω διαμαρτυρίες γαύρων και Ερπετονικολακόπουλων για το ακυρωθέν γκολ που ήταν 3 μέτρα οφσάιντ να γελάσω λίγο…
Οι αναπληρωματικοί ήταν πέρσυ βασικοί και σερνόντουσαν, σήμερα κέρδισαν χωρίς πολύ άγχος και σε μια σχετικά μέτρια εμφάνιση. Αυτό και το γεγονός πως ήρθε 3-0 χωρίς τρελή απόδοση τα λένε όλα για την ομάδα φέτος.
Και για τον Ολυμπιακό λένε πολλά. Βαγγέλα ασ τις ανακοινώσεις μόνο σε Τσουκαλάδες πιάνουν πλέον (και αν)
Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ
Δεν συγκρινεται το υλικο της φετινης ΑΕΚ με την περσινη. Πολυ περισσοτερες επιλογες και πολυ καλυτερες. Και φυσικα και το γηπεδο. Τοσα χρονια παιζαμε ουσιαστικα χωρις εδρα.
και επιτέλους κανονικό προπονητή. μην το ξεχνάμε!
ρίσκο το σημερινό αλλά του βγήκε έστω και με δυσκολία. μπράβο στον Αλμέιδα!
Βασικα με προλαβες. Υπαρχει τεραστικα διαφορα σε ολα τα βασικα. Υλικο, προπονητης και γηπεδο.
Και τώρα ο μεγάλος τελικός στο Στάμφορντ Μπριτζ (υπάρχει και η περίπτωση του Έμιρεϊτς βέβαια).
Να πω και το άλλο, επειδή πλέον σχηματίζεται ένα μοτίβο, θαρρώ. Αν εξαιρέσουμε τουλάχιστον το πρώτο ημίχρονο στο Καραϊσκάκη, σε όλα τα υπόλοιπα ντέρμπυ λέμε διαρκώς πως παίζουμε συντηρητικά και συμφωνώ. Αρχίζω να πιστεύω πως είναι, περίπου, σχέδιο προπονητή και αυτό, καθώς σε κάθε ντέρμπυ παίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Θυσιάζεται το θέαμα και το διαρκές τρέξιμο στα κόκκινα για παιχνίδι σκοπιμότητας σε κάποιο βαθμό, χωρίς να σημαίνει πως η ομάδα θα παίξει ταμπούρι ή θα ξεχάσει τα κύρια χαρακτηριστικά της. Μου αρέσει αυτός ο χαμαιλεοντισμός και πάντα είμαι της, κλισέ, άποψης πως στα ντέρμπυ μετράει πρωτίστως το αποτέλεσμα. Υπάρχει περιθώριο για γκολ και θέαμα σε πιο, φαινομενικά, εύκολα ματς και η ομάδα έχει δείξει πως μπορεί να τα προσφέρει αυτά. Αν στα ντέρμπυ πάμε πιο μαζεμένα και με κάποιες “μεταρρυθμίσεις” στον τρόπο παιχνιδιού, είμαι οκ εφόσον προφανώς δείχνει να λειτουργεί αυτό.
Φυσικά και ο Αλμέυδα δεν έχει το αλάθητο, τουναντίον. Αλλά δείχνει αφενός να έχει πλάνο και γνώση του αντικειμένου, αφετέρου να κατανοεί τα λάθη του (γιατί έχουν γίνει και τέτοια και έχουν πληρωθεί κιόλας).
Τι άλλο να πω, μακάρι να συνεχίσει έτσι και καλύτερα η ομάδα.
ΥΓ. Οφείλουμε να σταθούμε και στην εμφάνιση του Zuber, που επιτέλους αρχίζει και βρίσκει τα πατήματά του! Θα είναι πολύ μεγάλο συν αν επιστρέψει στα καλά του ο Ελβετός.
Εένα μόνο έχω να πω. Μελισσανίδη μη κάνεις το λάθος και δεν παίξεις το ματς με τον ατρόμητο. Δεν πρέπει να μείνει ούτε μία σκιά και να μην ξενερώσει ούτε ένας. τεράστιος σιντιμπέ σήμερα
Ο Τσουμπερ ειναι πολυ καλος πλεον. Μεσοεπιθετικα ειναι απιστευτη η ποιοτητα της ομαδας.
Βασικα σε ολες τις θεσεις ειναι απο αξιοπρεπης εως εκτος συναγωνισμου.
Ομαδα που ειχε ελαχιστες νικες στα τελευταια 30+ παιχνιδια με ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ακομα κ Αρη κ φετος εχει 5 νικες κ μια ισοπαλια σε 7 ματς κ 12-2 γκολ. Τα δυο που φαγε στο πρωτο της ντερμπι που ηταν κ το τελευταιο παιχνιδι που πειραματιστηκε στα πρωτα του βηματα ο Αλμειδα.
Δεν το λες κ μικρη βελτιωση
Όταν είδα την ενδεκάδα που αποφάσισε ο Αλμέιδα με έζωσαν μαύρα φίδια…Στο τέλος έχω να πω πως είναι μεγάλος μάγκας !!! Με αυτό τον τρόπο κέρδισε ΟΛΟΥΣ τους παίκτες !!! Με πολλούς αναπληρωματικούς, με μέτρια εμφάνιση κέρδισε την ομάδα του Βαγγέλα (που χωρίς τον Χάμες είναι άλλη ομάδα 100%) με 3-0…Δύναμη της έδρας !!! Πιστεύω πως τα πράγματα στο τηγάνι θα είναι αρκετά ζόρικα γιατί το μόνο που μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός είναι να προσπαθήσει να κάνει τον αγώνα ροντέο (ιδιαίτερα αν βάλει γκολ νωρίς).
Έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την ενδεκάδα που θα κατεβάσει εκεί ο Αλμέιδα…
Ο ΟΣΦΠ έχει να περάσει άλλες δύο φορές από τη ΝΦ,δεν τον βλέπω καλά,σιντιμπε έδειξε ότι βρίσκει πατήματα,τον λες και συγκλονιστικό στο ματς.
Ο Σιντιμπε ηταν απροσπελαστος κ συνδιαζεται κ παρα πολυ καλα μπροστα. Ξερει πολυ μπαλα
Ο Sidibe για εμένα ήταν η μεταγραφή της χρονιάς, στα χαρτιά τουλάχιστον. Παίκτης 30 χρονών με ταλέντο και τόσο γεμάτη καριέρα σε υψηλό επίπεδο δεν πίστευα πως θα έρθει στην ΑΕΚ σε χρονιά που δεν παίζει καν Ευρώπη κιόλας. Μακάρι σιγά σιγά να αποδείξει πλήρως τις ικανότητές του, μπορεί να αποτελέσει βαρόμετρο.
Το δεξί μπακ ήταν αυτός;
Για την Πέμπτη λέτε ή γενικά;
Ναι. Για την Πεμπτη. Εγω τα πιστευω κ γενικως. Οχι οτι εχει κ πολυ σημασια τι πιστευω. Εθνικη Γαλλιας κ σε μουντιαλ.