Η ΑΕΚ πάντως έφαγε 2-3 φάσεις στην πλάτη,ειδικά η 40αρα μπαλιά στον Γκρέι,το άδειασμα του στον Γαλανόπουλο νομίζω και ο κεραυνός που πήγε στο δοκάρι μέσα από την εστία,ήταν ολιγωρία της άμυνας που λίγο έλλειψε να στοιχίσει.
Με το που μπήκε ο Βιντα,λέω οκ ξέρω ποιος θα κάνει μαλακια στην άμυνα,αλλά δεν έκανε τελικά.
Ενταξει με τον Ολυμπιακο επαιζε κ με την αναπληρωματικη αμυνα κ κεντρικα χαφ. Αμυντικα οσο δεν εχουμε ελλειψεις ειμαστε πολυ αποδοτικοι.
Ειδικα δε αν μπροστα παιζουν κ οι Γκατσινοβιτς, Πινεδα, Ελιασον, Αραουχο ο αντιπαλος χρειαζεται υπερπροσπαθεια για να φτιαξει επιθεση
Εντάξει άμα είναι γενικά καλός, γιατί την Πέμπτη με αντιπάλους τον κουτσό Μπιελ κι αυτόν τον απίθανο Κοσοβάρο δεν το λες και κατόρθωμα να μείνει απροσπέλαστος.
Έχουμε αναστήσει τον κάθε πεθαμένο. Το Λαύριο με την δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα παίζει και του βγαίνουν τα πάντα, ορθολογικά και μη. Αδιανόητα πράγματα για άλλη μια φορά. Λογικά το άλλο Σ/Κ θα βάλουν πάλι 60 πόντους εναντίον της Καρδίτσας ή του Ιωνικού. Θα πει κανείς “ας παίζατε καλύτερα” που εν μέρει ισχύει, αλλά όταν οι άλλοι τα βάζουν με κρεμασμένους αμυντικούς σε κάθε ευκαιρία, ε πόσα come back να κάνεις από το -16. Κάθε φορά που έπεσε η διαφορά κάτω από 10, το ίδιο βιολί. Και όλα αυτά ενώ βγάλαμε εκτός παιχνιδιού τον ίσως πιο φορμαρισμένο τους παίκτη. Είναι να τρελενέσαι.
Για διαιτησία δεν θα σχολιάσω, παρά μόνο θα πω πως το πέμπτο φάουλ στον Φλιώνη ήταν ανέκδοτο από τα λίγα.
Σίγουρα βγήκε και κούραση (24 λάθη δεν κάνει η ομάδα), σίγουρα μέτρησε η απουσία Στρέλνιεκς.
Συμφωνώ εννοείται. Απλά αναρωτιέμαι. Ο δικηγόρος του βάζελου έλεγε ότι θα δημιουργηθεί δεδικασμένο αν τιμωρηθεί η χαλκηδόνα. Ενώ τώρα/???
Η χώρα αυτή που ζούμε δε σε απογοητεύει ποτέ και δε σε αφήνει να βαρεθείς ούτε για μια μέρα
Οπότε σύμφωνα με το σκεπτικό είναι ευκαιρία για όσες ομάδες παίζουν σε δημοτικό γήπεδο να κοντύνουν/ψηλώσουν δοκάρια, να στραβώσουν τις γραμμές, να σβήσουν κύκλους κλπ…Πόσο Ελλάδα !!!
Αν παμε στο CAS εχει αρκετη ταλαιπωρια,καθυστερηση και παλι δεν ειναι σιγουρη καμια δικαιωση εκει διοτι μπορει να δηλωσει και αναρμοδιο ξερω γω στην τελικη.Το σκεπτικο ειναι λιγο γιουχου.
Να γινει το παιχνιδι,σε αλλο γηπεδο ισως,να παρει η ΑΕΚ το διπλο και μετα δεν πιστευω οτι θα ασχοληθει κανεις παραπανω,αφου θα εχεις δωσει απαντησεις στο γηπεδο.
Να γίνει να τελειώνουμε, παρόλο που δεν προβλέπεται από πουθενά αυτό.
Επίσης αφού το γήπεδο δεν είναι του Ατρομήτου, γιατί τότε απαγορεύει τον κόσμο να πάρει εισιτήριο για τον αγώνα ;;; Κανονικά δε θα έπρεπε να εκδίδονται και να μοιράζονται από τον ιδιοκτήτη του γηπέδου ;;;
Δυστυχως για την ομαδα η εφεση μαλλον ηταν μονοδρομος. Που παει κ μπλεκει…εγω επιμενω η κατασταση ηταν loss/loss. Αυτο ειναι το context εδω κ δεν το γλυτωνεις ευκολα.
Δεν θα εχει τυχη η εφεση,ποσο μαλλον αν οι αθλητικοι δικαστες ειναι επιρροης αλλων ομαδων.Νομιζω οτι η ΑΕΚ απλα παιζει ενα επικοινωνιακο παιχνιδι,να γινει το ματς σε χρονικο σημειο που θα βολευει αυτη,ενω η γραμμη μαρινακη-αλαφουζου-αυγενακη,προσπαθουν να ορισουν το παιχνιδι πριν το ματς με τον ολυμπιακο για να εχει πιθανη απωλεια βαθμων.
Σε καθε περιπτωση,γελοιοποιουν το αθλημα με τετοιες πρακτικες εκατερωθεν.
Ρε συ ΚΙΜΙ τα χουμε πει. Εμείς φταίμε που ασχολούμαστε. Έτσι μεγαλώσαμε και είναι δύσκολο να ξεκόψουμε. Ακόμα και οταν δεν παω να δω αγωνα του Παναθηναϊκού θα τρώω την ώρα μου στο livescore να βλέπω πόσο είναι. Επίσης δεν παίζει να είμαι στην Αθήνα για οποιοδηποτε λόγο και να μην πάω λεωφόρο και επειδή έχω δυό παιδια που δε θελω να καταληξουν σαν τα μουτρα μου προσπαθω να μην ακούνε για ποδοσφαιρο καθολου. Μακριά τα παιδιά μας απο αυτη τη σαπιλα
Ρε φίλε δεν είναι μόνο η σαπίλα. Φοβάμαι κιόλας. Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Μου την έχουν πέσει εμένα πιτσιρίκια επειδή φορούσα φόρμα ΑΕΚ στα γιάννενα, θα αφήσω το παιδί στο έλεος κάθε ψυχάκια???
Μπαμπά τι ομάδα είμαστε?
Χέβι μέταλ παιδί μου
Ενταξει δεν υπαρχει αυτη η γκαντεμια στο μπασκετ. Σε δυο παιχνιδια 4 τραυματισμοι βασικων που τους βγαλαν οφ απο τον αγωνα. Ποσο συχνα δηλαδη γινεται κατι τετοιο;
Δεν μπορω να μην σχολιασω κ την μαλακισμενη διαιτησια που ξεμπλοκαρε δυο φορες το Περιστερι στην τελευταια περιοδο. Μια με το γελιο φαουλ στην διεκδικηση ρημπαουντ με συνεπεια κ την τεχνικη ποινη στον Καντζουρη κ μετα την αδικαιολογητη αλλαγη αποφασης ενω ειμασταν μπροστα εναν ποντο που τους εδωσε μπαλα κ βαλαν τριποντα. Απο κει ολα μαυρισαν. Πολυ κακη αντιδραση της ομαδας
Καλά, το Περιστέρι κατάφερε να μας κερδίσει φέτος πρώτη φορά με hero ball και ενώ παίζουμε κυριολεκτικά με την μισή ομάδα. Θα το δώσεις το τρίποντο στα 8-9 μέτρα, δεν είναι παράλογη απόφαση, δεν μου φταίει αυτό. Καλή καρδιά, καλύτερα μια μέρα ξεκούρασης και ανάρρωσης παραπάνω, έχουμε και Ευρώπη τον Μάρτιο. Προφανώς θα ήθελα να είμαστε στον τελικό, αλλά δεν έχει και τόση σημασία συνολικά. Μου αρκεί που διόρθωσαν την κακή εμφάνιση με τον Πανιώνιο και που, τηρουμένων των αναλογιών, έπαιξαν σχεδόν όσο καλά μπορούσαν.