Σβηστα ο παμπονηρος Ρουμανος τον αφελη Αλμειντα. Ολο χαμενα ημιχρονα για να παιζουμε ακομα με 2 αμυντικα χαφ και Ροτα, Αμραμπατ δεξια. Τεσπα. Εχει ακομα
Όλα τα ματς στην Τούμπα έχουν χαθεί έτσι. Εμείς παίζουμε, αυτοι σκοράρουν. Συνεχίζουμε, έχει δρόμο ακόμα. Τον Αλμέυδα τον έχω για κάπως έξυπνο, ελπίζω να πήρε πρέφα τι έγινε σήμερα.
Και εγω ελπιζω. Η φαση με τον Γκαρσια που δεν δωθηκε ουτε φαουλ ασχολιαστη.
Το θεμα ειναι οτι τοσα χρονια ειχες ομαδα της πλακας. Δεν υπαρχει δικαιολογια ακομα να προσπαθει να τα παρει πονηρα τα παιχιδια ο Αλμειντα. Εχει το καλυτερο υλικο και φαινεται σε καθε ματς. Πρεπει να μπαινει επιθετικα απο την αρχη
Αυτό που λες για Αραούχο-Ολιβέιρα το καταλαβαίνω, ήταν διεκδίκηση. Για Γκαρσία δεν είδα τα replay, έχω την αίσθηση πως έπρεπε να σφυριχτεί όμως.
Επίσης, καλά τα λες, αλλά το ντέρμπυ είναι ντέρμπυ. 2-0 σβηστά εδώ, 2-0 σβηστά εκεί. Και προσπαθώ να γράψω ήρεμα, γιατί κατεβάζω καντήλια πίσω από την οθόνη, άλλα έτσι πάει. Θα δούμε.
ΥΓ. Το πρώτο γκολ έπρεπε να το βγάλει ο Αθανασιάδης.
Και στο δευτερο επρεπε να βγει. Κακος τερματοφυλακας για μενα. Δεν εμπνεει καμια ασφαλεια. Δεν βγαινει σχεδον ποτε. Το να πιασει 2-3 απιαστα δεν μου λεει τιποτα. Ολοι οι τερματοφυλακες το κανουν σε καποιες φασεις. ΤΟ θεμα ειναι οτι δεν ελεγχει οχι την περιοχη γενικα, αλλα ουτε καν την μικρη περιοχη.
Στανκοβιτς,γκατσινοβιτς και ελιασον επρεπε να ξεκινησουν βασικοι,το πλανο δεν βγηκε γιατι κατεβηκες πρωτιστως για το Χ,με προβληματικο κεντρο,σιμανσκι,γιονσον,πινεδα,αραουχο,γκαρσια ολοι πολυ καλα κλεισμενοι και μπλοκαρισμενοι,ο αμπραμπτ προσπαθησε αλλα σεντρες στα τυφλα as usual.Ο Παοκ ειναι φορμαρισμενος και ηταν διαβασμενος μεσοαμυντικα,του εκατσε το 1-0,μετα το 2-0 νωρις στο β ημιχρονο,οποτε εκανε απλα διαχειρηση στη συνεχεια,χωρις να παιξει κατι το ιδιαιτερο σε κερδισε σχετικα ευκολα με 2 φασεις που προηλθαν απο αμυντικα λαθη,ολιγωρια της αμυνας.
Επρεπε να μπουν οι αλλαγες και καπου εκει στο 80φευγα να αρχισεις να δημιουργεις αλλα ηταν ηδη αργα.Δεν ειδαμε την ΑΕΚ που βλεπαμε πχ στο χαριλαου με την υψηλη πιεση,στο καραισκακη που εκλεβες μπαλες και εβγαινε μπροστα,κατι πρεπει να διορθωσει ο Αλμειδα γιατι απο τα γιαννενα και επειτα η ΑΕΚ δεν παταει καλα και ας κερδισε 3-0 τον οσφπ.Σαφεστατα διαβασε λαθος το παιχνιδι ο αργεντινος προπονητης,ηταν ατυχος γιατι δεχτηκε το 2-0 στο β ημιχρονο πολυ νωρις και του ανετρεψε ενδεχομενως τις διορθωτικες κινησεις ωστε να γυρισει το ματς.
με ζόρισε η ήττα χθες.
Υπάρχει θέμα με το κέντρο όταν παίζουν μαζί Γιόνσον και Σιμάνσκι. Δε μπορούμε να κρατήσουμε εύκολα μπάλα. Είναι καλός ο Γιόνσον στις μεταβιβάσεις και τις τοποθετήσεις, αλλά δε μπορεί να κρατήσει εύκολα τη μπάλα. Ο Σιμάνσκι καλός σαν κόφτης αλλά έχει ταβάνι στο παιχνίδι. Πόσο μάλλον όταν η ομάδα δεν είναι σε καλή μέρα.
Πιστεύω πρέπει να επανέλθει ο Αλμέιδα στο σχήμα με Γκατσίβονιτς αριστερά και Πινέδα στον άξονα. Ο Άμπραμπατ δε με ενοχλεί τόσο, αφού φαίνεται ότι τραβάει και έχει γίνει λιγότερο φλύαρος.
Για Αθανασιάδη τι να πεις… φαίνεται ότι δεν έχει έλεγχο της περιοχής και η φοβικότητά του όταν του γυρνούσαν τη μπάλα πίσω. Χρειαζόμαστε ένα καλό τερματοφύλακα.
Για διαιτησία δε θέλω να πω… επηρέασε το παιχνίδι η φάση με Γκαρσία-Ινγκασον, αλλά αν είχαμε παίξει καλύτερα θα τους παίρναμε.
Είδα πριν λίγο τις φάσεις.
Τι εκανε ρε ο Κωνσταντέλιας στο πρωτο γκολ…
Μπηκαμε στο παιχνιδι νωχελικοι και χαλαροι…γιατι κερδισαμε τον οσφπ με τα δευτερα,αυτο μας ελεγαν ολη την εβδομαδα,αυτην ηταν η νοοτροπια της ομαδας χτες,θα περιμενα παικτες και προπονητης να μπουν με κινητρο νικης και μονο,ποσο μαλλον οταν γνωριζαν τις νικες των αντιπαλων ομαδων,δεν το εκαναν,συν τα λαθη του αργεντινου κοουτς,συν καποια λαθη απο πλευρας διαιτητη.
Ειπε κατι στον προηγουμενο αγωνα,οτι ηξερα πως αν δεν μου εβγαιναν οι επιλογες ολοι θα με εβριζαν,στην τουμπα δεν βγηκαν οι επιλογες του και το πληρωσε.Πιστευω θα τα διορθωσει και θα δουμε ανεβασμενη ομαδα στα επομενα παιχνιδια,παροτι κανενα δεν ειναι ευκολο και ενδεχομενως να σου ορισουν τον ατρομητο πριν το ματς με οσφπ.
γενικά έτσι έχουμε μπει σχεδόν σε όλα τα ντέρμπι (εκτός από τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο). έχει να κάνει πιθανόν με τη στρατηγική. αν εκτελούσε καλύτερα ο Γκαρσία στην πρώτη φάση θα πήγαινε αλλιώς το παιχνίδι, (όπως με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο εννοώ).
μην το υποτιμάμε όμως. σε ένα παιχνίδι και ειδικά ντέρμπι, παίζει και ο άλλος. και ο ΠΑΟΚ χθες μας έκλεισε καλά. απλά ήταν και η ατυχία που φάγαμε το 2-0 ακριβώς πριν την αλλαγή του Γκατσίνοβιτς. οπότε και από εκεί και μετά ο ΠΑΟΚ ταμπουρώθηκε εντελώς
Χάζευα το ματσάκι χθες (ελέω covid) αφού τελείωσε η Τοτεναμάρα, και είδα εντατικά μετά από το 1-0 μέχρι το ημίχρονο. Πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό (ίσως και ever) που χάρηκα ελληνική ομάδα το πως παίζει.
Μλκ η ΑΕΚ πήγαινε με τα μπούνια, όλοι κινούνταν, φόρτωνε πλευρές, τρίπλα, πλάι η μπάλα, overlap σέντρα, κόψιμο και ξανά απ’την άλλη. Μου θύμισε τη Λίβερπουλ στα καλά της το πως παίζει, που απλά επιτίθεται με τα μπούνια.
το Σάββατο στη Φιλαδέλφεια!
που τρώμε κανα μπέργκερ;; (μην πείτε μπάρμπεκιου)
Γενικα παιζει πολυ επιθετικα και ομορφα συχνα, αλλα πραγματικα αυτο ηταν απο τα πιο μετρια παιχνιδια της σε αυτο το στυλ.
Επειδη βλεπω τους ρεπορτερ της ΑΕΚ να στεκονται περισσοτερο στην διαιτησια και τις καρτες και να λενε δεν εκανε κατι ο παοκ στο παιχνιδι,μαγικη εικονα κλπ,αυτο που εκαναν πολυ καλα ειναι να κλεινουν χωρους,πιεζαν ψηλα και ειχαν για αρκετο διαστημα τον ελεγχο στο κεντρο,ειχαν αλληλοκαλυψεις,επισης στο μαν του μαν εξουδετερωσαν γκαρσια,αραουχο,πινεδα και η ΑΕΚ μεχρι να μπουν οι αλλαγες δεν ειχε απλα σοβαρη φαση,κατι αστοχα σουτ ψηλα του αμπραματ.Ο Λουτσεσκου ηταν διαβασμενος,αντιθετα ο δικος μας πηγε παλι με το ρισκο πειραματικης 11αδας.
Με αθανασιαδη ασταθη,βαρια κορμια οπως ο βιντα και ο μουκουντι,χατζισαφι στην αμυνα,στα χαφ,υπαρχουν αδυναμιες,κακως δεν εγινε μια μεταγραφη.
Ο παοκ ξεφτελισε τον πρωτοπορο παναθηναικο σε κυπελο/πρωταθλημα,πηρε 4 ποντους απο τον οσφπ,κερδισε τον αρη,δηλαδη στα ντερμπι πηρε αποτελεσματα επαιξε η οχι καλα,οποτε πως πιστεψαν οτι θα ειναι ενα ευκολο απογευμα στη τουμπα δεν το εχω καταλαβει ακομη.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Εχει γινει κουραστικη η φαση των ρεπορτερ. Σε ολες τις ομαδες. Απλα υπαρχουν για να αντικρουουν οι μεν τους δε.
Κανεις τους δεν εχει γραψει οτι μεχρι το γκολ ο ΠΑΟΚ ειχε μπει καλυτερα. Εφερε το παιχνιδι στα μετρα του. Το μετεπειτα ηταν βουτυρο στο ψωμι του.
Η ΑΕΚ εχει το υλικο απο την αρχη του καθε αγωνα να αναγκαζει τον αντιπαλο να αντιμετωπισει την πιεση της κ να πρεπει αυτος να προσαρμοστει σ αυτην. Καθε αλλη προσεγγιση στο Ελληνικο πρωταθλημα μου φαινεται αυτοκτονικη
νομίζω ο τρόπος που έπαιξε η ΑΕΚ στον πρώτο γύρο στο Καραϊσκάκης είναι οδηγός
Επειδη την προηγουμενη εβδομαδα διαβαζαμε για δυο 11αδες και 3-0 με τα δευτερα,αυτο ισως εκανε τους παικτες μας να κατεβουν με επαρση και ελα μωρε βαλαμε 3 στον γαυρο με τα δευτερα,το ιδιο θα κανουμε στη τουμπα,ο αλμειδα το διαβασε λαθος εξ αρχης και εκανε επισης αργα τις οποιες διορθωτικες κινησεις.
Υπαρχουν ξεκαθαρα αμυντικα κενα,το ειδαμε και με τον οσφπ ποσες μπαλιες εφαγε στην κοντρα η ΑΕΚ,οπου εκει υπηρχε ο σιντιμπε να σωζει τελευταια στιγμη,αν ο αλμειδα διαλεγει παιχνιδια και θεωρει οτι και να χασουμε 2 ποντους,στα play off τους εχουμε και θα τους ανακτησουμε πισω,ειναι λαθος λογικη αυτη.
Θα τα διορθωσει πιστευω και θα ειμαστε στον ποντο πισω απο τον παναθηναικο,ο οποιος πιστευω οτι θα ηττηθει εντος του καραισκακη με τον εναν η τον αλλον τροπο.
Eπιστροφη γκατσινοβιτς και ελιασον στην βασικη 11αδα αμεσα,με τον αστερα τριπολης,σβηστο 2-0 πρεπει να κανεις τον αστερα τριπολης και μετα να τους βγαλεις στο 70’+
Η εκδικαση της εφεσης παρασκευη μεσημερι,οποτε λογικα μεχρι τριτη την επομενη εβδομαδα θα γνωριζουμε την αποφαση και το τι προκειται να γινει με το παιχνιδι.