Μπερδευετε την “παραγκα” με την δυναμη στο παρασκηνιο. Καμια παραγκα δεν ειχε ο Πατερας και καμια παραγκα δεν εχει ο Μελισσανιδης. Το οτι ειναι οι δυνατοι στο παρασκηνιο αντιστοιχα δεν σημαινει κατι, δεν εχετε ζησει μαλλον εποχες πραγματικης παραγκας για να κανετε την συγκριση.
Αυτην την εποχη ο δυνατος στο παρασκηνιο ειναι ο Μελισσανιδης με Ιβαν και Μαρινακη, οι οποιοι ειναι λιγο πιο κατω ισως. Το γεγονος οτι εχουμε 3 και διασπειρεται η επιρροη και η δυναμη μας κανει να βλεπουμε για πρωτη φορα Πρωταθλημα που δεν ευνοειται και δεν αδικειται ξεκαθαρα κανενας απο τους “μεγαλους”.
Καλά, για τον Πατέρα να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Κανονικότατη παράγκα έστησε και την έδωσε μετά στον Μαρινάκη έτοιμη, όταν ο Τζίγκερ του είπε “όχι” (συγκεκριμένα του είπε σιγά μη δώσω εγώ κάτι εκατομμύρια στον Μπέο) . Για τον Μελισσανίδη θα συμφωνήσω και δεν είπα ποτέ ότι έφτιαξε παράγκα.
Η Αγία οικογένεια και οι κακοι πολυμετοχικοι. Κατάλαβα.
Το παραμύθι ότι ο πατέρας έδωσε παράγκα στον Μαρινάκη δεν το είχα ξανακουσει ομολογώ, ο Γκοντζος θα ήταν περήφανος
Πατέρας και Μαρινάκης ήταν αδελφικοί φίλοι. Όταν ο ΠΑΟ πήρε τον Σισέ, είχε έρθει στην Ελλάδα με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Μαρινάκη (τότε τον Ολυμπιακό τον είχε ακόμα ο Κόκκαλης). Έχω ακούσει ότι τα σπάσανε για πολύ συγκεκριμένο λόγο που έχει να κάνει με προσωπικές τους υποθέσεις.
Φέτος πάνω-κάτω δεν ευνοείται κάποιος και η εικόνα της βαθμολογίας είναι αντιπροσωπευτική του τι αξίζει η κάθε ομάδα. Όποιος κλαίγεται το κάνει είτε από συνήθεια, είτε εκ του πονηρού.
EDIT: κατά κύριο κλαίγεται ο Ολυμπιακός και κατά δεύτερο, αρκετά μικρότερο, η ΑΕΚ.
Αν τα σπάσανε πάντως δεν τα είχαν σπάσει όταν μπήκε ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό. Όταν επέστρεψε ο Πατέρας για λίγο και διαμορφώθηκαν οι νέες συμμαχίες Μαρινάκης-Μπέος και Πατέρας-Ψωμιάδης ίσως να τα σπάσαν εκεί ή να τα έσπασαν πριν και γι αυτό να επέστρεψε. Πάντως η δεύτερη παράγκα, που την έστησε ο Μπέος αφού διάλυσε την πρώτη με χορηγία Πατέρα, δόθηκε με τα κλειδιά στον Μαρινάκη.
Δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο. Ίσως κάνω λάθος βέβαια.
Περισσότερο έχω δει τον ΠΑΟΚ να κλαίγεται για το σφάξιμο από τον ΠΟΚ, λίγο τον ΠΑΟ (δικαιολογημένα) για τις κάρτες στο πρώτο ματς στα πλει οφ, αλλά ΑΕΚ δεν θυμάμαι.
Το οτι ο Μελισσανιδης ειναι πολυ δυνατος παρασκηνιακα φαινεται απο το γεγονος οτι ο Αλαφουζος συμπορευεται με τον Μαρινακη αμεσως μετα απο κρισιμο αγωνα μεταξυ τους που ληξε σαν φιλικο κ μετα απο αγωνα της ΑΕΚ που δεν εγινε τιποτα διαιτητικο. Επισης φαινεται κ απο το εμπαργκο των δικων τους μεσων σε καθε αντιλογο της ΑΕΚ.
ΠΡοσωπικα με κουραζει αφανταστα ολο το σκηνικο. Δεν παω ουτε τον Μελισσανιδη κ μου την σπαει οτι δικες του νοοτροπιες ειναι ο πιο αποτελεσματικος τροπος για να σπαει η Μαρινακογαγγραινα. Ενας τυπος που παιρνει 4 στα 5 πρωταθληματα κ δεν του φτανει.
Ελπιζω να παει με εναν μαγικο τροπο καλα η συνεχεια κ να ληξει κανονικα το πρωταθλημα.
ΥΓ. Λουτσεσκου μια κατηγορια μονος. Τερμα γραφικοτητα
ΥΓ2. Απαραδεκτοι οι οπαδοι μας στο μπασκετ σημερα.
Αυτο το πραμα να μην κερδιζουμε η να μην βαζουμε ευκολα γκολ αν κ εχουμε σχεδον παντα περισσοτερες κ καλυτερες ευκαιριες.
Μυστηριο παιχνιδι. Για καποιο λογο με εκανε να αισιοδοξω πολυ για αυτο του πρωταθληματος. Ελπιζω να μην διαψευστω.
Πληγμα με τον αραουχο,οχι τοσο γιατι ηταν γκολτζης,ισα ισα εχανε αρκετες ευκαιριες που θα μπορουσε να παστελωσει,αλλα για τον συνολικο του ρολο μεσα στο γηπεδο.Πιστευω ο φορμαρισμενος Τσουμπερ να καλυψει το κενο και να αρπαξει πληρως αυτη την ευκαιρια.Ολος ο β γυρος μας και τα play off ειναι φουλ τραμαυτισμους στα πιο κρισιμα κομβικα σημεια.
Τέλειωσε ρε, δεν έχουν μπει στο γήπεδο καν. Έκαναν την Χάποελ να φαίνεται υπερομάδα. Η οποία Χάποελ, για να είμαστε δίκαιοι, παίζει εξαιρετική άμυνα ως τώρα.
Να πεις οτι δεν το ξεραμε; Αυτο ειναι το οπλο τους.
Η ομαδα την πατησε απο τους οπαδους της κ αναγκαστικα παιζει σε μια κολαση που τους εχει κοψει τα ποδια. Χεσμενοι.
Συν κ την διαιτησια. Εχουμε διπλασια φαουλ ενω παιζουμε δυο φορες πιο σοφτ αμυνα.
Δεν παλευεται