Αεκαρα

Πέρα από το καθαρά μπασκετικό

Αναμενομενο. Κριμα για τον Αγγελοπουλο, αλλα ειναι αφελης κ μονιμως την παταει με τον ενα η τον αλλο τροπο. Απορω με το κουραγιο του.

Βασικα απορω κ με την εμμονη του να συμπορευεται με την Φιμπα ενω μονιμως φερονται απαξιωτικα στην ομαδα. Τρανο παραδειγμα κ οι συνθηκες του σημερινου αγωνα

1 Like

Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι πως χάσαμε εναντίον μιας εντελώς σοφτ ομάδας. Και στα δύο προηγούμενα ματς με το που ξυπνήσαμε και πιέσαμε στοιχειωδώς, δεν είχαν ιδέα πως να αντιδράσουν. Η παράδοση με κάτω τα χέρια είναι ότι χειρότερο, αδίκησαν και τους εαυτούς τους σήμερα δηλαδή.

Για τα εξωμπασκετικά δεν θα μιλήσω γιατί θα γίνω κακός, αλλά όσον αφορά την ομάδα μας όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε.

2 Likes

Χεστηκαν η κομπλαραν. Οπως κ να χει ελπιζαμε σε καλυτερη αντιδραση

H ευρολίγκα θελει τρελά λεφτά για να εισαι στοιχειωδως ανταγωνιστικός.
Ο προεδρός μας χρωστάει σε οποιον μιλάει.

Δεν υπαρχει ευρωλιγκα για ΑΕΚ. To eurocup ισως

Κριμα για τον αραουχο,θα μεινει 4-5 μηνες εκτος δρασης. :slightly_frowning_face:

Εκτός από τη συρραφή στον έσω μηνίσκο του αριστερού του γονάτου, ο Αργεντίνος άσος της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε επεμβατική διαδικασία και στον οπίσθιο χιαστό του, με βάση την εικόνα που υπήρξε ύστερα από την μαγνητική που του έγινε και την εικόνα που σχημάτισε ο εκεί χειρουργός που τον ανέλαβε.

3 Likes

Κλασικη ΑΕΚ τελευταιων χρονων. Ρεπορταζ που κανει πολιτικη, κρυβονται ειδησεις κ ολα σκανε λιγο μετα δυο φορες χειροτερα απο οτι αφηναν να ειπωθει. Μια μερα πριν ο Τσακιρης ελεγε στο ραφιο οτι ειναι φιφυυ φιφτυ να παιξει με τον Ολυμπιακο. Μιλαμε για γελοιοτητα

Τα ιδια Παντελακη μου. Χανουν ενα τσουβαλι ευκαιριες. Σε καποια φαση αντι να διωξουν μαλακιζονται κ το τρωνε. Χαριστε το

1 Like

πεναλτάρα :joy:
αυτά κάνετε και θα έρθει ο ΠΑΟ στο Καραϊσκάκης και θα βάλουμε πάλι 1-2 αυτογκόλ

Μάνταλος για να μην σκούζουν για το πέναλτι.

2 Likes

Πεναλτι ηταν φιλε μου. Του χτυπησε το αριστερο ποδι. Δεν διαμαρτυρηθηκε καν. Εκτος αν νομιζεις οτι σας στηνουν οι ελιτ σας.
Σε λιγο κοινη ανακοινωση Αλαφουζου Μαρινακη :stuck_out_tongue:

3 Likes

ναι ρε σίγουρα, έβγαλε μάτι

Οτι πεις. Παντως επαφη υπηρχε. Ιστορικο συνθημα πλεον. Πετατε μπαλες

3 Likes

Xαιρομαι που επιτελους η ομαδα αποτιναζει τα κομπλεξ χρονων και παιζει μπαλαρα. Τωρα εχει εναν τελικο με τον Παναθηναικο που πειθει πιο πολυ γτ παιρνει οτι υπαρχει για να παρει και δεν ειναι επιπολαιος σαν εμας.

Πλεον υπαρχει και η απαντση στο πεστε κατω. Ριξτε μπαλες! Το χαν κανει και στην Αγια Σοφια, αλλα τωρα εγινε πιο επιστημονικα

4 Likes

Ο Βιντα νιώθει Στελαρας Γιαννακόπουλος στην τοποθεσία Φάληρο. Ο αμραμπατ μόνο που δεν τον καβαλησε στην αρχή της φασης του 1-3. 7 λεπτά καθυστερήσεις το λήγει στο 96 χωρίς να έχει παιχτει μπάλα από το 92. Είναι διαφορετικό μπλα μπλα μπλα

Φιλε μου πλεον υπαρχει βαρ και οχι εντολες. Καληνυχτα σας

2 Likes

Ας μην ριχνατε μπαλες να παιζοταν μπαλιτσα. Ελπιζω εκει στην Οριτζιναλ να ναι λιγο ξυπνιοι

Το 19 ο Γεωργίου έλεγε στο ραδιόφωνο. Καλό το βάρ αλλά άμα ο διαιτητής είναι “πιασμάν” αυτό που θέλει θα δει

Παναθηναϊκός είμαι ρε :rofl: