Πιασμαν οι διαιτητες που ζητατε? Αποφασιστε. Ευτυχως ακουω τους καμμενους ρεπορτερ σας και μεχρι τωρα δεν εχει πει κανεις τιποτα για την διαιτησια αλλα για τα χαλια σας
εγώ θέλω να κερδίζω τον οσφπ με πέναλτι από το κέντρο αν είναι δυνατόν
Το ιδιο ειναι Ενταξει οχι, απλα τωρα με χει πιασει η μλκ μου. Αφου εισαι Παναθας που σας συμπαθω κιολας πες μου εσυ οτι το πεναλι του Χατζισαφι στον πρωτο γυρο ειναι πιο πολυ απο αυτο σημερα.
Ο χατζησαφι που δουλεύει με αντιβαρύτητα και έπεσε πίσω από σπρώξιμο στην πλάτη
Παστιλιες για τον πόνο του άλλου δεν βρήκα στο merch στην Ολλανδία, θα ξανακοιταξω.
Καλα οκ! Τεσπα ειλικρινα δεν θελω να τσακωνομαι με σας γτ εχετε φαει και σεις πολλα απο την ομαδα του λιμανιου. Αναμενομενες οι μλκς φετος αφου παει μεταξυ μας. Καληνυχτα σας
Μπράβο μας, περιμένω νέες γραφικές καταγγελίες αύριο γιατί δεν ήρθε ο “σωστός” διαιτητής.
Βγηκε ηδη η ανακοινωση. Σκοτωσαμε το ποδοσφαιρο σημερα λενε
Έτοιμα τα έχουν τα κείμενα, περίμεναν να χάσουν
Αυτό είναι πιο διασκεδαστικό κ απ το ίδιο το παιχνίδι
Κλαίω
Άμεση απάντηση κατά της ανακοίνωσης
Κατέβηκε ο Μαρινάκης και είπε στον διαιτητή να το λήξει πιο νωρίς…
Μπας και προλάβουν μάλλον το ξυλίκι, οι οπαδοί βέβαια μπήκαν στο γήπεδο έτσι και αλλιώς.
Μια ζωή γαύροι…
Περιμένουμε αγωνιωδώς Ερπετόπουλο στο Μέγκα απόψε και Sportday αύριο.
Ο αγαπημενος μου
Ξαναείδα τώρα τις επίμαχες φάσεις έτσι για να σιγουρευτώ
Το πέναλτι της ΑΕΚ, όπως μου φάνηκε και στο πρώτο ριπλέι, είναι εντελώς μουσαντένιο
Δυστυχώς όμως στο τρίτο γκολ δεν υπάρχει κανένα φάουλ
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν με νοιάζει καθόλου αν είναι ή δεν είναι πέναλτι. Ότι έγραψα είναι για την καυλάντα της υπόθεσης. Ο Ολυμπιακός με την φετινή παπάτζα του είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που είχε μαθηματικές ελπίδες για τίτλο σε αυτό το σημείο των playoff. Η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο κέρδισε και το δίκαιο ποδοσφαιρικά για φέτος είναι να κριθεί ανάμεσα στους 2 πρώτους. Πιο εντυπωσιακή ανά διαστήματα η ΑΕΚ, πιο συμπαγής και σκληρή ομάδα ο ΠΑΟ. Δικαιότατα κρίνεται ανάμεσά τους.
Όπως λέω και σε φίλους παρακαλάω σε κάθε αγώνα να τρώμε φάπα μπας και αλλάξει κάτι. Για να γλυτώσουμε από αυτό το καρκίνωμα που μας διοικεί δεν έχω πρόβλημα να το χάνουμε για πολύ καιρό
Νομίζω δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Τέσπα αρκετά το συζήτησα στο gazzetta και με φιλαράκια δεν θα το συζητήσω και εδώ. Μπράβο σε ΑΕΚ κ ΠΑΟ για τις φετινές τους ομάδες νομίζω το δίκαιο ήταν να παιχτεί μεταξύ των 2.
Εγω νομιζω οτι ολοι μας δυσκολευομαστε να δουμε αντικειμενικα. Εγω δηλαδη βλεπω καθαρα οτι του χτυπαει το γονατο. Εδω ο Βαρουχας βγηκε στην τηλεοραση και ειπε οτι βρισκει μπαλα και οχι ποδι. Μιλάμε για αλητεια. Αλλα οκ δεν προκειται να χαλαστω.