Εξαιρετικά δύσκολη φάση στην οποία αν υπάρχει επαφή φαίνεται μόνο σε μία από τις λήψεις. Καλά μπάλα δεν βρήκε για κανένα λόγο. Μην σκάτε, προχωράμε
Καλά εσύ εν προκειμένω σίγουρα τη βλέπεις με κιτρινόμαυρα γυαλιά τη φάση αδερφέ, δεν υπάρχει κανένα γόνατο πουθενά
Αλλά εγώ το λέω για καλό ρε! Με όσο πιο πέτσινο πέναλτι τον πίνει ο Ολυμπιακός, τόσο το καλύτερο
Πάντως αν δεν είναι μία φορά πέναλτι αυτό, του Μέσι στον τελικό με τη Γαλλία δεν ήταν 100 φορές (έτσι κι αλλιώς δεν ήταν δηλαδή).
ελίτ διαιτητές θέλανε
στο πέναλτι υπάρχει επαφή, αλλά περισσότερο το κερδίζει ο Βίντα. επαφή υπάρχει, πτώση υπάρχει, το έδωσε. το είδε και ο var και είπε πέναλτι. μα όλοι στημένοι;;;
Φάουλ του Άμραμπατ δεν υπάρχει. είναι πάνω στη διεκδίκηση και βγαίνει κερδισμένος ο Άμραμπατ.
παραλίγο να το χάσουμε μόνοι μας το ματς πάντως… εγκληματικά λάθη στο γκολ που φάγαμε!
το έληξε νωρίτερα για να προστατεύσει τον Ολυμπιακό. αν το άφηνε, θα το διέκοπτε. εκεί νομίζω είναι πιο βαριές οι τιμωρίες. Ρίξτε μπάλες και τα σχετικά που λέει και ο Red_Viper
ΥΓ. Πετράααααν
Αποφάσισε ο έγκριτος. Οι υπόλοιποι και τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία.
Αδιανόητη προσέγγιση της ομάδας μας μετά το 0-1,αντί να πάνε για το 0-2,έδωσαν χώρο,έκαναν τραγικα λάθη στη φάση του 1-1 και έδωσαν δικαίωμα να πιστέψει ο ΟΣΦΠ ότι μπορεί να το γυρίσει ένω ήταν απλά ανύπαρκτος μέχρι εκείνο το σημείο.
Ο μανταλος έχει γίνει game changer από τον πάγκο.
Ο Σισέ πρέπει να είναι ότι χειρότερο έχω δει σε αμυντικό στο πρωτάθλημα.
Αυτό που για να βάλει γκολ η ΑΕΚ χάνει 5-6 κλασικές ευκαιρίες έχει καταντήσει κουραστικό !!! Και σε κάθε αγώνα κάνει μια μ…και τρώει γκολ από το πουθενά!!! Χθες αντί για 0-3 στο ημίχρονο κατάφερε να ισοφαριστεί !!! Ελπίζω την Τετάρτη να μην αυτοκτονήσουμε με τον κλαψιάρη και μετά τελικός την Κυριακή !!!
Υ.Γ. Χθες στην Αθλητική Κυριακή άκουσα πως για τα επεισόδια μέρος της ευθύνης φέρει και ο Μάνταλος που πανηγύρισε προκλητικά, λέει !!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!! Πόσος πόνος ρε συ ;;;;;!!!
Ρε μαν αληθεια τωρα;
6:05
Αν δεν βλεπεις την συγκρουση γονατου μπουτιου κ το τιναγμα του μπουτιου παω πασο
Απλα υπαρχει κλαμα για φασεις σαν του Κατσουρανη, του Ποντικι η το γκολ που δεν μετρησε στο ΠΑΟΚ ΑΕΚ, ευτυχως που το βαλε μετα ο Αραουχο, κ υπαρχει κ το κλαψιμο για να κλαιμε
Φανέλες ανάποδα και πες μας
Ρε εγώ μαζί σας είμαι, δεν το καταλαβαίνεις;
Το πέναλτι μέσα στο Καραϊσκάκη ΠΡΕΠΕΙ να είναι ανύπαρκτο. Να τρελαίνεται ο χοντρός, να σκούζει, να κάνει ντου και μετά να βγάζει ανακοινώσεις κατά του “φασιστικού παρακράτους”.
Ε
Τ
Σ
Ι
Π
Ρ
Ε
Π
Ε
Ι
Αν νιώθεις, έχει καλώς
Κάθε υγιής αυτό θέλει
Συμφωνώ.
Πεναλτι θα σου λεγα
Η φαση που οντως αδικηθηκε ο Ολυμπιακος κ δεν χωραει αμφισβητηση ειναι το πατημα του Σιμανσκι στον Βαλμπουενα
Δεν είναι πέναλτι.
Αλλά…και μόνο που βλέπω τον Βαγγέλα τον Καραπαπά και τα τσιράκια τους στα μέσα να σκούζουν, μου φτάνει.
Δεν άντεξαν άλλο λένε οι οπαδοι τους την αδικία. Μήπως δεν άντεξαν άλλο τα χάλια τους θα έλεγα εγώ…
Ας τα έκαναν τα χρόνια που διεκδικούσαν το πρωτάθλημα με το γαύρο να χαρούμε, αλλά τότε είχαν να τον κερδίσουν 5 χρονια.
Εγώ δε μπορω να χαρώ όταν βλέπω ότι πάνε να με φάνε λάχανο με κάθε τρόπο επειδή φτιάξανε γήπεδο και επειδή ο τιγρης θέλει να μοσχοπουλησει ομάδα με νταμπλ το καλοκαίρι.
σιγά καλέ που πάνε να σε φάνε λάχανο…
δλδ το πρωτάθλημα κρίνεται στη διαιτησία μέχρι στιγμής; μην λέμε ό,τι θέλουμε
Τουλάχιστον σεβαστείτε τον εαυτό σας και σταματήστε να λέτε τις ίδιες ατάκες που λένε οι γαύροι τα τελευταία 25 χρονια.