Αεκαρα

δεν είπα ότι δεν έχει ευνοηθεί η ΑΕΚ σε κάποιες περιπτώσεις. έχει ευνοηθεί, όπως και ο Παναθηναϊκός.
αλλά το πρωτάθλημα δεν το κρίνει η διαιτησία.

αλλά γίναμε και γαύροι των τελευταίων 25 ετών… τώρα τι να σχολιάσω εδώ…

2 Likes

Δεν γίνατε γαύροι των τελευταίων 25 χρόνων ,απλά χρησιμοποιείτε ίδιες ατάκες για να δικαιολογήσετε το σπρώξιμο που πέφτει από Γενάρη και μετα

Επίσης κάνω εμετό με οπαδούς του Ολυμπιακού που μας λένε ότι εμείς το αξίζουμε κλπ κλπ

Αυτοί είναι σκυλιά του χοντρούλη που θέλουν να “βοηθήσουν” τον αγώνα του κατά του κακού Μελισσανίδη :face_vomiting:
Ο σωστός ο Ολυμπιακός τσούζει μόνο όταν κατακτάει τίτλους ο αιώνιος γιατί οποιοσδήποτε άλλος το κάνει να φαίνεται ως μη γενόμενο

Δεν είναι έτσι, όχι. Εγώ έχω φίλους μετριοπαθείς που το λένε και χεστήκανε και για τον χοντρό και για τον τίγρη, τους βρίζουνε και τους δύο.

1 Like

Φιλε τα ιδια λενε οι ΑΕΚτζηδες για σας περι γαυροποιησης. Κ οτι λες εσυ για τον Γεναρη λενε ολοι οι αλλοι για σας για μεχρι τον Γεναρη. Δεν σου λεω αν εχεις δικιο η οχι. Απλα πως εχουν τα πραγματα.

Τωρα το ομαδα σπρωχνεται για τιτλο με το να της ακυρωνουν γκολ χωρις κανενα λογο σε κομβικο παιχνιδι ειναι λιγο ατοπο, αλλα η κοντη επιλεκτικη μνημη ειναι κοινη ολων μας.

Οσο βλεπω τις προχτεσινες φασεις πραγματικα γελαω με την “φασαρια”

Edit…Επισης ομαδα που την σπρωχνουν για τιτλο στην Αγια Σοφια δεν θα της καταλογιζανε κανενα απο τα δυο πεναλτι που πηρατε στην Λεωφορο. Πολυ ευκολα θα σου λεγαν οτι το πρωτο εχει σπρωξιμο κ οτι το δευτερο ειναι εκτος η κ τιποτα.
Τονιζω το ομαδα σπρωχνεται για τιτλο.

3 Likes

Παιδια, και να εχανε χτες η ΑΕΚ δεν αλλαζουν παρα πολλα πραγματα. Ο τιτλος θα κριθει στην Λεωφορο την Κυριακη. Παλι νικη θα θελανε, το Χ ουτε τωρα τους κανει (το γεγονος οτι το πεναλτι που επιασε ο Μπρινιολι στο ντερμπυ της ΟΠΑΠ και δεν εγινε το 2-0 μπορει να κρινει τον τιτλο ειναι πραγματικα παρανοικο).

Εγω να πω την αμαρτια μου, θα με συνεφερε να χασει η ΑΕΚ χτες αλλα απολαμβανω αφανταστα αυτην την κλαψα.

3 Likes

Δεν έχασε και την πρώτη αγωνιστική των play-offs, βέβαια :stuck_out_tongue:

Μη με κουρντιζεις που λεει και ο Βαιμακης, ασε με που παω να το δω θετικα :stuck_out_tongue:

1 Like

Αυτο ναι ισχυει,η ΑΕΚ χανει στην ισοβαθμια,οποτε στην λεωφορο χρειαζεται μονο νικη,αν υποθεσουμε οτι και οι δυο ομαδες δεν θα χασουν βαθμους μεχρι τοτε.Τοσο η ΑΕΚ,οσο και ο ΠΑΟ εχουν ευνοηθει τελευταια με καποιες αποφασεις,ειτε με τραβηγμενα πεναλτυ,ειτε με χαρισμενες καρτες θεωρω,ωστοσο δεν θα κριθει ο τιτλος λογω διαιτησιας.

Θύρα 4 και μάλιστα ορθάνοιχτη η άμυνα του ΠΑΟΚ.

Άντε να τελειώνουμε την Κυριακή με τα ψέματα.

2 Likes

Τα ψέματα ποια ειναι; η ομάδα που απο την πρώτη αγωνιστική ειναι στην πρώτη θέση; ή οι βαθμοι που εχεις πάρει στα ματς με εμάς και τον γαύρο στα πλει οφ λόγω διαιτησίας;

Κυριακή κοντή γιορτή όπως λες. Για να δούμε.

Αφού τα έχεις όλα απαντημένα, εμένα τι με ρωτάς;

1 Like

Οχι, σε ρωτάω Σου έδωσα επιλογές να απαντήσεις.
Ποια ειναι τα ψέματα;

Α, ευχαριστώ για τις επιλογές. Οι μόνες θα είναι λογικά, και με αυτή την εξήγηση, σε πιστεύω.

Ψέματα είναι και η κοντή μνήμη, όχι μόνο η γιορτή. Και η συγκομιδή βαθμών, αλλά δεν με ενδιαφέρει να κάνω διάλογο τώρα.

Απλά πες μου τι να παίξω το ματς την Κυριακή αφού είσαι σίγουρος, να μην χαλαστώ σε καμία περίπτωση, χάσουμε κερδίσουμε (και η ισοπαλία ήττα είναι. Για εμάς, όχι για εσάς, εσείς από ισοπαλίες φέτος ξέρετε).

1 Like

Δεν ειμαι καθόλου σίγουρος. Απλά δεν δείχνω και αυτή την απαξίωση που δείχνεις εσύ στην ομαδα μου.
Κανε λίγο κράτει γιατι ποτέ δεν ξερεις, το κράμα Σιτι και Ρεαλ που ειναι η ομαδα σου φετος με το εξωγηινο ποδοσφαιρο του Αλμειδα μπορει να την πατησει. Μπορεί…

Ισοπαλίες;…έχεις παρακολουθήσει καθόλου το πρωτάθλημα φέτος εκτος απο την ομαδα σου; 6 ισοπαλιες σε 32 ματς εχουμε.

Μην μου βάζεις λόγια και παρακαλώ σταμάτα να υποθέτεις πράγματα για μένα, δεν το κάνω για σένα.

Και ναι, το θέμα δεν είναι πόσες, αλλά ποιές, πώς και πότε.

Σου είπα, δεν είμαι της επιλεκτικής μνήμης, αλλά δεν με καίει κιόλας, δεν θα κερδίσω και κάτι από αυτό. Απολαμβάνω και μόνο το ότι πάμε για double και παίζουμε καλή μπαλίτσα (για κράματα δεν ξέρω) και κάνουμε και την καφενειακή μας πλάκα.

Ας μην νικήσουμε, να το πάρετε και τότε αν σου γκρινιάξω για κάτι εξωαγωνιστικό, να μου την πεις.

Αν χάσετε, κάνε και εσύ το ίδιο αν θες.

Προφανώς σε βάθος χρόνου για να ισοβαθμούμε κορυφή κάτι κάνουμε καλά και οι δύο. Ή και όχι.

3 Likes

Οκ, πάμε παρακάτω.
Ήμουν επιθετικός και ζητώ συγγνώμη.

Ότι είναι να γίνει την Κυριακη θα γίνει…αν και η γνώμη μου ειναι οτι δεν κρινονται τα παντα εκει όπως βλέπω οτι πιστεύουν οι περισσότεροι.
Μένουν άλλοι 3 αγώνες, ενα στραβοπάτημα σε αυτούς θα ειναι πολύ κρισιμο και μπορεί να γίνει, πχ εμείς στο Φάληρο.

1 Like

Για εμένα κρίνονται, όχι από θέμα πιθανοτήτων, όσο από θέμα mentality. Αν πάμε με τη λογική των 2 αποτελεσμάτων το χάσαμε.

Αν οποιοσδήποτε από τους 2 μας κάνει στραβοπάτημα μετά από την Κυριακή, είναι άξιος της μοίρας του. Και δίνω πιθανότητα στο σενάριο να νικήσουμε στην έδρα σας και μετά τυχαία γκέλα, γιατί ΑΕΚ είσαι.

1 Like

Λες θα είναι όλα τα ματς σαν το σημερινό φιλικό από Κυριακή και μετά :stuck_out_tongue:;

Ξύπνησε η Βολάρα στο ημίχρονο και έκανε το χρέος της, δεν μπορείς να πεις.