Αεκαρα

Ελα ρε μαν. Μπηκε με κεντρο Γαλανοπουλο Γιονσον που θεωρητικα ειναι οι δευτεροι με εξω τον καλυτερο μας παιχτη τον Πινεδα. Δυο αναγκαστικες αλλαγες μετα. Ηταν αγωνας που επρεπε να κανει κατι αλλο εντελως απο οτι εκανε τοσο καιρο. Τεσπα δεν εχει νοημα. Εξαλλου δεν ξεραμε τι θα γινοταν. Η ΑΕΚ πληρωνει τις δικες της μλκς ξεκαθαρα. Αρκει απλα να μην ειχε χασει τπεναλτι στο τελος του αγωνα στην ΦΙλαδελφια.
Πολυ επιπολαιη ομαδα δυστυχως. Ολη την χρονια. Και σημερα οι Γκαρσια, Γκατσινοβιτς κοιμοντουσαν ορθιοι στην τελικη προσπαθεια. Κριμα για τον Τσουμπερ.

Για μενα δεν εχει τελειωσει ακομα τιποτα γτ δεν κερδιζει σχεδον κανενα παιχνιδι ο ΠΑΟ ευκολα. Σιγουρα παντως πλεον εχει ενα τεραστιο προβαδισμα

1 Like

Ο Πινεδα ειναι φοβερος παιχτης. Πολυεργαλειο

2 Likes

Μόνο ντέρμπυ πρωτοπόρων δεν ήταν στην πράξη. Αλλά αυτό προσωπικά το περίμενα.

Θα μας φάει η αστοχία μας στο τέλος.

Η αλήθεια είναι πως πριν ξεκινήσει το ματς φοβήθηκα μήπως και κομπλάρουμε από καμία έδρα καμίνι (ούτε καν, γιατί έτσι ρε Παναθηναϊκοί;), αλλά μάλλον εμείς τους κομπλάραμε με την πίεσή μας από το πρώτο λεπτό, που δεν μασήσαμε από τίποτα. Τρομακτική τακτική προσήλωση για τέτοιο ματς από όλους, τρομερή πειθαρχία.

Οι αλλαγές δεν βοήθησαν πλην του Πινέδα, που ήταν και ο κορυφαίος του γηπέδου, ό,τι ήθελε έκανε.

Άντε να δούμε.

Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία σήμερα με τέτοια εμφάνιση και τόσες τελικές, ελπίζω να μην μας στοιχίσει τόσο πολύ. Θεωρώ πιο πιθανή δική μας γκέλα στα εναπομείναντα ματς, για διάφορους λόγους.

5 Likes

Έχεις πιο βατό πρόγραμμα.
Με τον Βολο ειναι σίγουρη νίκη. (Ας προσέχαμε εμείς, οπως παει το πραγμα η ισοπαλια στη Λεωφορο θα ειναι καθοριστική). Και από εκεί και πέρα έχεις γαύρο μέσα ενω εμεις εκτός και εκτός τον αδιάφορο Άρη.

Ειλικρινά δεν βλέπω κανένα “τεράστιο προβάδισμα” :slightly_smiling_face:

1 Like

Σοβαρός άνθρωπος ο Αλμέιδα μέχρι χτες το βράδυ που κατάλαβε πως πρέπει να δικαιολογήσει το μεροκάματο με τον ελληνικό τρόπο της κλάψας και της ευθυνοφοβίας. Έμεινε μόνος του ο Ιβάν να διδάσκει ήθος σε κάθε συνέντευξη τύπου. Κρίμα

@apostolisza8 οι διάφοροι τρόποι που φοβάσαι μη χάσεις βαθμούς είναι και η διαιτησία; :thinking:

'Οχι. Όπως προείπα, δεν θα μιλήσω για διαιτησία.

Δεν έχω σύνδρομα καταδίωξης ή διαρκούς κλάψας περί αδικίας, συμμαχιών, ή μάχης ενάντια στο κατεστημένο/σύστημα, ή οτιδήποτε τέτοιο, παιδικό και αφελές.

Δεν έχω έτοιμο αφήγημα μάχης Δαυίδ εναντίον Γολιάθ αν πάρω πρωτάθλημα, ή και double, αφού είμαι μέσα και στους δύο στόχους, γιατί μάλλον, είναι και αποτελεσματική η ομάδα μου για να κάνει τέτοια κούρσα φέτος, και πολύ πριν μπούμε στα play off.

Διάβασα και τις δηλώσεις του Ιβάν, και του Αλμέυδα. Δεν θα σχολιάσω τι είπε ο πρώτος, αλλά ξέρω ανάγνωση.

Ο προπονητής μας έχει δικαιολογήσει και με το παραπάνω το μεροκάματό του, εδώ και μήνες, και δεν θα κάτσω να αναλωθώ σε λεπτομέρειες.

Ας το πάρει ο καλύτερος, που λογικά έτσι θα γίνει. Στο τέλος κάνουμε ταμείο.

2 Likes

Στη Ελλάδα ο προπονητής δεν δικαιολογει το μεροκάματο με τη δουλειά του, απλά ο Αλμέιδα το κατάλαβε Μάη μήνα .Βλέπε λουτσεσκου.

Θα ήμουν ηλίθιος να τον κρίνω για την προπονητική του αξία,πρώτος είπα χτες για τη φοβερή μπάλα της ΑΕΚ.

Για τις συμμαχίες δε σχολιάζω καν, απλά να δεις πως θα μπει ο ΠΑΟΚ μεθαύριο και πως μπήκε πριν μια βδομάδα . Ξαφνικά θυμηθηκανε ότι έχουν στόχο την 3η θέση και χτες έπρεπε να μείνουν ζωντανοί να κυνηγάνε,δήθεν,αυτό το στόχο .

Θα δω πως θα μπει και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια και των δύο μας. Αν ήμουν καχύποπτος, θα σου έλεγα πως ξέρω από τώρα. Αλλά ξαναλέω, δεν με νοιάζουν και ιδιαίτερα τέτοια σενάρια, δεν έχω κάτι να φοβηθώ πέρα από την κυκλοθυμία της ομάδας μου. Χθες έπρεπε να νικήσουμε, παίξαμε πλήρως κυριαρχικά εκτός έδρας σε ντέρμπυ πρωτιάς, και δεν το κάναμε. Καλά να πάθουμε.

Και βρε άνθρωπε, όχι δεν θα βάλω Λουτσέσκου και Αλμέυδα στην ίδια πρόταση (λολ μόλις το έκανα). Αλλιώς να κάτσω να ξεψαχνίσω και δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς πως δεν έχει ωφεληθεί από κανέναν φέτος ο ΠΑΟ και να γελάω και να λέω πως και αυτός δικαιολογεί μεροκάματο.

Δεν το κάνω γιατί δεν με απασχολεί αυτή η τοξική πλευρά του πρωταθλήματος.

4 Likes

Αν δε σε απασχολούσε αυτή η τοξική πλευρά δε θα σχολιαζες για το μπεο που,δήθεν,μας έδωσε το ματς ενώ βαραγανα στο ψαχνο και πέφτανε κάτω από το 1’. Αλλά εγώ δε σου ποσταρα τη φωτό με τον τίγρη που τρώγανε κουτσομούρα πριν το ματς.

Τελική εκτίμηση μου είναι ότι το πρωτάθλημα τώρα είναι 50-50. Χτες πριν το ματς ήταν 40-60 υπέρ της ΑΕΚ .

Το 1,80 που δίνουν οι στοιχηματικες για τους άσους ΠΑΟ και ΑΕΚ με πονηρευουν γιατί δεν είναι χαζοί οι μπουκ. Εγώ θα έδινα 1,50 ΠΑΟ και 1,40 ΑΕΚ εδώ που παίζεται το πρωτάθλημα και 99% στην Ελλάδα αυτός που πρέπει να κερδίσει κερδίζει.

1 Like

Μάλλον δεν διάβασες καλά τι έγραψα και πώς. Δεν πειράζει, καλή καρδιά.

1 Like

Πεφτεις στην λουπα και εσυ ρε Αποστολη ομως. Δεν θα σχολιασω για την διαιτησια, αλλα αμα σχολιαζα θα ελεγα αυτο και εκεινο. Δεν θα πω για ομαδες που δινουν αλλα αμα πεις για τον ΠΑΟΚ θα πω και εγω για τον γαυρο κτλ. Αστο και παμε παρακατω, λεω εγω, καποιοι παντα θα επικεντρωνουν εκει, εγω προσωπικα δεν θεωρω οτι εγινε τιποτα χτες που να δικαιολογει γκρινια διαιτητικη για κανεναν απο τους δυο.

Τον Αλμειδα τον εκτιμω απεριοριστα και για την δουλεια του και για τον χαρακτηρα του, ψιλοατοπο αυτο που πεταξε χτες αλλα οκ μετα απο ενα τετοιο ματς με τα νευρα τσιτα και ενα Πρωταθλημα να κρινεται λες και μια κουβεντα παραπανω, σιγα. Κραταω προσωπικα την εικονα στην ληξη που παικτες-προπονητες αγκαλιαστηκαν σε πολυ καλο κλιμα μετα απο ενα τοσο δυνατο και εξαντλητικο παιχνιδι (μετρηστε σε ποσους παικτες δοθηκαν πρωτες βοηθειες στην ληξη, ποσοι πεσαν απο εξαντληση κατω, ποσοι τελειωσαν με προβλημα σφιγγοντας τα δοντια, απο εμας Ρουμπεν απο το Α’ και Τσοκαι με ζαλαδες πχ), το κλιμα ηταν μια χαρα. Δεν βλεπω κανεναν λογο για τοξικοτητα.

Παναθηναικος και ΑΕΚ ειναι φαβορι την επομενη αγωνιστικη για προφανεις λογους που δεν περιλαμβανουν κανενα παρασκηνιο. Παιζουν και οι 2 ολα για ολα εντος με 2 ομαδες που η μια ειναι σε κακη κατασταση και οι αλλη με πολλες απουσιες, οι οποιες δεν πολυεχουν κινητρο πλεον. Αλοιμονο αν χρειαζεται στησιμο για να μιλησουμε για φαβορι δηλαδη.

1 Like

Δεν είναι λούπα, όταν σε κάθε απάντηση που παίρνω απλά βλέπω μια διαρκή διάθεση να προστίθενται εξωαγωνιστικές παράμετροι και να καλούμαι να τοποθετούμαι για πράγματα που άλλοι θίγουν και δεν έθιξα εγώ, ή να απαντάω σε σενάρια που επειδή παίζουν πολύ φαντάζουν ως αντικειμενικές αλήθειες (μπορεί και να ισχύουν, κλάιν).

Εκτός αν πρέπει να μπαίνει στο κάθε νήμα ο καθένας, καλοπροαίρετα ή μη, να λέει το μακρύ του και το κοντό του και να μην απαντιέται τίποτα, και να περνάει ως γεγονός. Και όταν λέω για απάντηση, δεν εννοώ καν σε ίση έκταση ή βαρύτητα με την αρχική δήλωση. Αν ήθελα να παίξω αυτό το παιχνίδι, θα έλεγα πολύ περισσότερα, και μάλλον θα έλεγα και βλακείες. Ή και όχι. Στην τελική, αν δεν θέλει κάποιος δεν το ξεκινάει.

Οπότε όχι, καμία λούπα, δεν μπορώ να εξισώσω, πιθανώς λάθος μου.

1 Like

Δεν εξισωσα τιποτα, απλα λεω οτι με το να απαντας στην τοξικοτητα με (εστω μικροτερη αλλα και παλι) τοξικοτητα ουσιαστικα την ανατροφοδοτεις.

Θα επιμείνω πως πριν μιλήσουμε για την αντίδραση, καλό είναι να κρίνουμε την δράση, που βλέπω πως δεν γίνεται.

Θα συνεχίσω να υποστηρίζω πως δεν απάντησα με τοξικότητα. Αλλά εντάξει, για αυτό όλοι κρινόμαστε.

edit: Συμφωνώ πως καλό είναι να μην ανατροφοδοτείται σε καμία περίπτωση.

1 Like

Την εκρινα ρε συ την “δραση”, ποσες φορες ειπα οτι ειναι μαλακια να μιλαμε για διαιτησια η για “χαρισμενα”, αυτη ειναι η αποψη μου οποτε προφανως διαφωνω με τον Dr_Love.

2 Likes

Ειδικα μετα τις διακοπες που ηρθε να κανει ο ΠΑΟΚ στην Αθηνα πριν λιγες μερες :stuck_out_tongue:

Eπειδη λετε οτι ο Αρης θα ειναι “αδιαφορος” :rofl:

Τοσο ο οσφπ,οσο και ο αρης,δεν θα κατσουν να χασουν,ουτε να παιξουν με τα δευτεροτριτα τους,ο μονος που θα το κανει αυτο ειναι ισως ο παοκ που θα προστατευτει λογω του τελικου κυπελου.

Ο Παναθηναικος επαιξε για να παρει την ισοπαλια και του βγηκε,η ΑΕΚ επαιξε για να παρει την νικη αλλα δεν ειχε σεντερ φορ as usual,εκεινος ο φαν φεερτ τι επαθε,οι ιωσεις της τελευταιας στιγμης οπως μας ειπαν,οι αλλαγες που δεν εδωσαν το κατι παραπανω,παικτες που δεν τραβηξαν.

Πολυ τρεξιμο,πιεση μεχρι το 75,μετα λιβαι,γκατσι και αλλοι πεταξαν την γλωσσα τους εξω,ο ΠΑΟ απειλουσε κυριως απο στημενα φαουλ και εψαχνε την μεγαλη μπαλια στις αντεπιθεσεις,απο εκει και περα αμυνοταν για το 0-0,δεν ρισκαρε ο γιοβανοβιτς να βγει μπροστα να πετυχει γκολ.

Μακαρι να σπασουν καρδιες και το πρωταθλημα αυτο να κριθει,στην τελευταια αγωνιστικη,σε κανενα 97’ με καμια στραβοκλωτσια η πεναλτυ που θα χαθει και στο ριμπαουντ θα μπει γκολ.

1 Like

Ο αθλητισμός στην Ελλάδα είναι τόσο τοξικός που έχει καταντήσει ο τρόπος να “μετράνε ποιος την έχει μεγαλύτερη” 6-7 μεγιστάνες και εμείς πέφτουμε στη λούμπα να ασχολούμαστε. Ο λόγος είναι ότι έτσι μεγαλώσαμε,μάθαμε. Από τη στιγμή που ασχολούμαστε λοιπόν θα είμαστε και εμείς τοξικοί γιατί υπάρχουν τόνοι βρωμιάς,ειδικά στο ποδόσφαιρο .
Να το παίζω αντικειμενικός ενώ βλέπω και ξέρω τι γίνεται είναι σαν να κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Μακάρι κάποτε να κοιτάμε μόνο τι γίνεται στις 4 γραμμές

1 Like

Πωωωω δεν μπορώ καν να περιγράψω πόσο λάθος είναι αυτή η λογική

Αλλά τέλος πάντων

1 Like